(© Star sport)
(© Star sport)

Stanojević: Nisam to ja, to su moji igrači

Vreme čitanja: 1min | ned. 29.11.20. | 21:00

„Zaslužena pobeda Partizana“, konstatuje Zotan Sabo

Partizan u seriji. Dobio je Mačvu, Spartak, Proleter, Metalac i TSC, s tim da je u Senti odigrao verovatno najbolji meč ove sezone i sa uverljivih 4:0 pokazao da napreduje.

I da momci koji su trpeli kritike iz sedmice u sedmicu umeju, ponekad, da zablistaju. Biće im potrebno da pozitivan trend zadrže kako bi vratili poverenje navijača. Poverenje struke imaju, o čemu svedoče reči trenera Aleksandra Stanojevića na konstataciju da je uvođenjem Sejdube Sume i Miloša Jojića prelomio meč 16. kola.

Izabrane vesti

Obojica su učestvovala u akciji za 2:0, da bi Gvinejac minut pošto je postigao gol asistirao najboljem akteru susreta, Filipu Holenderu za njegov drugi.

Zadovoljni smo. Dobri su igrači, izmene su biče sticaj okolnosti, ne neko moje umeće. Lomila se utakmica, nije bilo lako. TSC je igrao intenzivno. Slomili smo ga i posle toga je bilo lakše“, mirno je konstatovao Stanojević posle najboljeg izdanja Parnog valjka otkako je na klupi početkom septembra zamenio Sava Miloševića.

Posebno ako se ima u vidu da je TSC do nedelje veče vezao četiri meča na svom terenu na kojima nije primio gol. A onda je „popio“ četiri komada.

Znali smo da je Partizan odličan u ofanzivnoj tranziciji, sve golove je postizao na taj način. Hteli smo da damo prvi gol i okrenemo u našu korist. To se nije desilo, na kraju je gost sasvim zasluženo pobedio“, čestitao je Zoltan Sabo, trener TSC-a, klubu u kome je nekad igrao.


tagovi

Aleksandar StanojevićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara