Komentari na vest

Stanojević: Nerviram se jer smo nemoćni i u napadu i u odbrani, titula se osvaja na ludačku energiju

J

JeNeaH

pre oko 2 meseca

Sledi ispadanje od Dinama, teorije zavere u Uefi, pa neki novi Šamrok...
n

nemam pojma pravi

pre oko 2 meseca

Partizan ne može ništa da postigne sa ovom postavom. Lukavim uvođenjem bonusa, ekipa je dodatno oslabljena. Već odavno, iz škole izlaze spori, fizički slabi, niski, kratkonogi, bez driblinga i tačnog pasa, igrači, svi na isti kalup, još od one "desetke" Pavlovića. A nesposobni materijalno da dovedemo i domaći kvalitet poput Đakovca, da ne govorim o nekom mladom, kreativnom, brzom vezisti iz inostranstva. Ovaj Goh je imitacija ovih pobrojanih iz naše škole, vetar ga oduva a driblinga nema. Dovedosmo gomilu bekova, a opet fale, da ne veruješ. Šuplji smo jezivo sa bokova.Zahid je vrlo kreativan, uz veterana Natha, ali nije brzina ni snaga. A ukrajinci su brzi i snažni, videli smo na evropskom, njih 6 je igralo. Dok se ne promeni ova parazitska uprava instalirana da uništava klub, klub neće krenuti napred, a nama ostaje da se nerviramo kraj televizora, stadion ovi ne zaslužuju.
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

Ovaj ne izbacuje "lud, ludilo, ludačko..." iz vokabulara. 😆😆😆
N

Neka

pre oko 2 meseca

Sa kojim igračima da imas igru ,plitki su glavi osim Saldanje ostalo jad i čemer.Dah bože na kraju da se izbormo za plej of
B

Bane baneee

pre oko 2 meseca

Na svom terenu igras sa dva zadnja vezna dodje mi da vrisnem tvoje ime
M

Mirko i Slavko

pre oko 2 meseca

Dok je stare uprave i Kokeza dok drma FSS Srbije partizan nema sanse za titulu.... Moj Stanojevicu bio si pametan i na vreme pobjegao i opet se vratio u mafijaski kolo Kokeze i Vucelica....
G

Gost 024

pre oko 2 meseca

A ne valja ti Arandjel....
J

Jedino

pre oko 2 meseca

Sto je vredno gol Saldanje u 93 minutu i skinut pokvaren i pohlepan osmeh, da im je osmeh pretvorio u ljutnju i bes,vidi se po njima koliko kmeče, sve ostalo igra je ravna 0.
P

Pedjahn

pre oko 2 meseca

@Jedino... Zahvalite se sudiji Elvisu Prisliju i FSS sto su naterali Napredak da bude domacin na vasem vojnom lavoru samo da bi ste im lakse oteli bodove,i opet pored svega toga Sudija morao da vam pokloni pobedu u 95 minutu produzavajuci mec dok ne postignete gol....Sramno!
@

@peđahn

pre oko 2 meseca

Raspitaj se malo budalo zašto se igralo na JNA. Nije nikakav sudija naredio gde će se igrati. Glup, gluplji, delija!
S

SLABI SMO

pre oko 2 meseca

NEMAMO SREDINU ,MAJSTORI NAM FALE
v

v1ad

pre oko 2 meseca

I sta ce ovi da rade kad prodaju Saldanju? Da nece Jovanovic da bude prvi spic? Inace, dovedes gomilu kao "pojacanja" a tebi prvo kolo opet igraju Scekic i Antic. Bitno je zato iskukati na nesto jos pre pocetka prvenstva, postaviti da su svi protiv Partizana i imas izgovor za nove neuspehe. Nikad ti nisi kriv. Oproban metod fk Partizana poslednjih 8 godina. Zato padaju sve nize i nize. Ocekujem Vojvodinu ispred ove sezone.
N

NISMO STABILNI NEMA KVALITET

pre oko 2 meseca

NAMA FALE DVE DOBRE POLUTKE ! TRKACI DODAVACI ! DVA NATKA OD PRED 5-6 GODINA !
G

Gost997

pre oko 2 meseca

Kolko je njima zapravo bitno da imaju uvek opracdanje, kazu diktatura, ko je osvojio totule 2013, 2015 i 2017, tad vam je sce bilo regularno, al to sto se Zvezda od tad probila u Evropi i pocela sama da pravi pare i uspostavlja dominaciju zbog toga se pojedose od muke jer su nesposobni za nesto slicno, oni 2 godine za redom u konferenciji slavili kao da je nokaut lige sampiona i onda se cude sto su mali i nebitan klub
A

A,

pre oko 2 meseca

Sta ste radili od 2007 do 2017 znaci 10 godina niste igrali Evropu, kako ste tad pravili pare bez Evrope.
P

Pa

pre oko 2 meseca

Kad već pravite pare,sto ne vraćate dugove, ili cekate da vratite kao u basketu 2,5% duga.
P

Pfc

pre oko 2 meseca

Kada ce da stasa tvorzina skola, krstenog igraca niste stvorili za 10godina bahacenja.
F

FK cirkus

pre oko 2 meseca

Auuu koliko je čovek nepismen...Strašno...Aj što ne zna,nego što ne ume rečenicu da sastavi...
n

nqzarioooo

pre oko 2 meseca

Ne brini šizofrenije. Gostujes i na svom terenu Ajde biće to neko 4mesto.. Valjda
n

nazario

pre oko 2 meseca

A zamisli Dinamo kyev.. Ima da oh petardira ko nordsjeland
P

Pixy

pre oko 2 meseca

Šamrok Šizoje se bruka za sve pare. Ko bi njega više ozbiljno shvatao?
o

ostojicaa

pre oko 2 meseca

Cekajte jel pošteno za sad? Eto vodite tri boda, kad prestaje da bude pošteno? Cim Zvezda predje vođstvo jel da? I kako može na svom stadionu gost da budeš? 😂😂😂😂 Komedijasi jedni, nadam se da nikad vise nista ne osvaajate u Državi
T

Terza-madjijo

pre oko 2 meseca

Botovi ti ogladneli, pojacaj malo taj majonez⚪⚪⚪
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 meseca

Свака част Крушевљанима без легије странаца у екипи. Комплетна постава са клупом и само један "странац" из Македоније. Најмање што им желим јесте безбрижан опстанак у лиги!
F

FK Vazura

pre oko 2 meseca

A ovi vazurini imaju 11 domaćih i 11 stranaca a bune se za bonus pravilo:))))))Cirkus bili i ostali...
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 meseca

FK VAZURA@ Реално нисмо ни ми нешто бољи по питању легије странаца, разлика је у "бонусима" јер млађе селекције ЦЗ раде много боље од ФКП (некада је то било обрнуто, док је "господарио" Партизан - свидило се то или не навијачима и једних и других)! Мало ми је мука од нездравог ривалитета којем легитимност дају сви који безгранично вјерују и једнима и другима!
B

Bole-bg

pre oko 2 meseca

Cekej ti pohvali upravu kako odradila dobar prelazni rok dovedeni igraci i ostale gluposti, sada pricas da se nerviras zbog spore igre, pa ovo su limitirani igraci od 11 igraca imas golmana Jovanovića, Saldanju i Natha koji vrede, Severina i Stjepanovića i Natho moraju da ti igraju od prvog minuta kakav tvoj Šćekić na sredini terene, onaj Antić ti pored Zahida izvodi slobodan udarac, bunkeri se probijaju sa krilima tako smo i dali ovaj gol, 80 minuta ti igraci bacaju loptu sredini, poslednjih 10 minuta shvatili da moraju da probiju bunker preko krila.
T

TraJan83

pre oko 2 meseca

Ne brini Sizoje..,uvek je tesko kad se gostuje u prvom kolo,sve ce to biti ok,samo dok je sve regularno i radi VAR🤣🤣🤣
4

4777

pre oko 2 meseca

Samrok sacuvao vazuricu ispalio grobarcice i sad sve po starom :)
S

Stanoje dunster

pre oko 2 meseca

Ima li goreg trenera???
D

Daj

pre oko 2 meseca

Stanoje mani se koja tvoja titula, pusti te price, pa da Partizan osvoji titulu pola FSS i pola njihove filijale bi moralo da odgovara kako se to desilo, niti mi imamo igrace za titulu, ako budemo 2 ili 3 to je puna kapa, Partizan moze da uzme titulu tek kada se iskešira za pojacanja najmanje 10 miliona, a ti hoces da budes sampion sa 1 milion, pa de to ima nema nigde.
b

bole ga uvo

pre oko 2 meseca

Samrok Stanoje je sacuvao Vazuru i sad je presrecan
G

Guh

pre oko 2 meseca

Namestaj utakmice Samroce
T

Trebunjac

pre oko 2 meseca

Krademo i nije nas sramota
J

Jedino

pre oko 2 meseca

Sto je dobro sto ga Saldanja dao u 93 minut i skinuo pohlepan i pokvaren osmeh ovih crvenih, sve ostalo je mnogo lose.
J

Jole al pravi

pre oko 2 meseca

Naprotiv . Tek nam je sad smesno..
G

Gost1234

pre oko 2 meseca

Druze prvo kolo, ljudi na odmoru uglavnom, koga briga za vas i Saldanju??? Dal si realan??? Crvenima je sad jedina briga zreb za ligu sampiona, da ne bude bas najjaci protivnik. Kad udjemo u LS bavicemo se time do februara, a ovo domace resavamo u aprilu i maju. Mada ce te vi do februara biti na minus deset sami od sebe, bez ikakve nase pomoci……….
R

Repac Plandište

pre oko 2 meseca

Ja ne znam koliki fudbalski duduk treba da budes, ili koliko nerealan, ostrascen da ne kazem kakva veverica ili pelikan koji moze da proguta pricu o konkurentnom Partizanu. Znaci ekipa je odron teski, sto je i normalno kad uprava prodaje sve sto moze bez plana i cilja na svaku kakvu takvu ponudu. Ne sporim ja da su cuda moguca,, ne sporim ja da je fudbal lep upravo zbog toga sto ne pobedjuju uvek favoriti, takodje pravi su navijači oni koji podrzavaju ekipu iako znaju da su slabiji ali brate manite se toga da bi Partizan bio prvi da se Zvezdi ne pomaže . Burazeru Partizan nije apsolutni favorit ni protiv jedne ekipe u ligi. Sa ovim su se složili...
S

Slučajni prolaznik

pre oko 2 meseca

Koju crnu titulu kukavče pominješ. Pa ovde trenutno ni Real Madrid ni Mančester Siti ne bi mogli da osvoje titulu pored državnog projekta a ne ovakav Partizan koji je na nivou Mladosti iz Lučana.
P

Penzioner

pre oko 2 meseca

Ma kakav slucajni prolaznik!? Brate pokidao si? Ko ti je mentor, Žeks? Pa Zvezda je osrednja ekipa, koja realno moze medju osam. U ovoj godini su uzeli 35 miliona do sada od prodaje igraca, od Evrope ce biti valjda toliko malo je to da budes bolji od Tekstilca, Jedinstva, Partizana...
T

Trebunjac

pre oko 2 meseca

Otimaj Stanoje nameštenu titulu
N

NikolaGost

pre oko 2 meseca

A sta si druže radio cele pripreme? Pa pričao si da je sve dobro, da si zadovoljan
N

Neksus

pre oko 2 meseca

Care ekipa se uigrava minimum sezonu,a ne za tri-cetiri nedelje,mada nedostatak volje i energije na terenu nema opravdanja.
D

Duljav fan

pre oko 2 meseca

Kad su ti ekipe igrale furiozno? Kad je svaki napad bio šut na gol? Kad je bila ludačka energija? U Srbiji? U nekoj ekipi u inostranstvu? Juče ti je bodove donela publika i crveni. E moj,, furiozni" Pepa.
N

Neksus

pre oko 2 meseca

Ima par utakmica koje Partizan pod njegovim vodjstvom zaista odigrao po recima koje je izrekao ,ali je problem taj sto se nema kontinuitet tj nemamo igrace koji mogu izvuku(ima i do trenera naravno)i odrze taj nivo fudbala. Po mom skromnom misljenju ima tu dosta psihickog uticaja tipa,boli me briga,kasni mi plata,ne ceni se moj talenat,ja i ovaj-onaj se ne slazemo na terenu itd.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Samo kad vaši nisu pogibeljni.
z

zecm

pre oko 2 meseca

nisi ti trener za partizan
e

e

pre oko 2 meseca

Naravno da te ne zanima dribling,jednom bek uvek bek.
G

Gostza

pre oko 2 meseca

Moram da primetim, bez obzira na los Partizan, da je vecina navijaca ljutog rivala na nivou inteligencije i ponasanja pernate zivine. Samo ponavljaju sada slede sklanjalice, sada slede sklanjalice i sl.kao da oni postenom igrom razvaljuju protivnike.
J

Jedino

pre oko 2 meseca

Sto je dobro sto im u 93 minutu Saldanja skinuo pokvaren i pohlepan osmeh sa lica,i osmeh im pretvorio u kmečenje i ljutnju.
G

Grobar 007

pre oko 2 meseca

Imam poverenja u Stanoja, ali nemam razumevanja da su mu Šćekić, Antić, Goh, Trifunović starteri, da stalno uvodi tromog nekorisnog Nikolića. Stjepanović je mnogo bolje rešenja kao bonus, a Severina mora da počne utakmicu jer je jedini, uz Saldanja, koji može da pređe igrača. Od dodavanja, ja tebi ti meni nema ništa kada se protivnik brani. Većina igrača spora, slabo pokretna, bez snage i kondicije. Hitno potrebna dva vanserijska igrača sa navedenim karakteristikama.
p

pa da

pre oko 2 meseca

Naravno sve ce to drzava da vam kupi
Z

Zeleznik

pre oko 2 meseca

A šta vi ljudi očekujete, niste mi jasni. Prva zvanična utakmica u sezoni, pola tima promenjeno, igrači koje imamo dosta limitirani, a nema se novca za bolje. Šta ste mislili, da ćemo odmah pobediti 8:0, ne kontam?
S

Slavuj

pre oko 2 meseca

Ne očekujemo puno ali da ti Šćekić bude starter posle dvije sezone gdje je nakupio jedva jednu utakmicu, to mi nije jasno. Spor do bola, lopta prvom do sebe i njegovo poimanje fudbala je kod šanse što je stvorio Saldanja, on ide u pet među tri igrača ,a lopta na metar iza. Nema on fudbalsku inteligenciju i jedino što ima je skok, mada je i to upitno zbog postavljanja i sporosti. Đurđević kao bek sasvim ok i biće sve bolji. Trifunović je ogroman upitnik. Ponovo imamo mlado krilo iz naše škole koje ne može i ne zna nikoga proći niti centrirati. Primi loptu pa odmah unutra. Onaj prijem lopte kod pasa Arijage je diletantski. Šta rade u školi kad loptu ne znaju primiti u gol šansi? Žalosno je da bez Natka nemamo pas igru i da bez Saldanje nema ko dati gol. Ako su ovo gledali iz Dinama, a jesu, onda znaju da trebaju zaustaviti Saldanju i nema problema. Zašto, ali zašto prekide izvodi Antić koji ni centaršut ne može pogoditi? To me izluđuje da on šutira slobodnjak ili izvodi korner. Bek je bek osim kada je u pitanju Karlos. Nema promjene u odnosu na prošle sezone, opet mučenje, tri dodavanje ne povežu, pa je u pojedinim trenucima Napredak imao bolju igru u polju i kombinatoriku. Jovanović spasilac , mada mi bolje izgledaju u prekidu. Zašto je doveden lijevi bek a nije ni u protokolu? Jovanović klupa, mada mislim da nije napredovao u odnosu na ranije . Biće ovo teška godina, mada treba smanjiti očekivanja. Bitno je da Vazura sređuje lože da mogu udobno sjediti i jesti ketering dok navijači sa svih tribina viču Uprava napolje! Neće oni nigdje a mi ? Ko nas pita .
M

Moćko

pre oko 2 meseca

Ne kontaš ti ništa. Mi se raspadamo i nema tu šta da se konta.
G

Gostza

pre oko 2 meseca

Nemocni, naravno. Ekipa mozda ima i rep i glavu, ali sredina nedostaje i krila. Pa nista, fali vam samo perje pa da poletite. Sa tvojom vizijom sredine i krilnih igraca koji svi zajedno ne mogu da proizvedu iole gledljivu, a kamoli korisnu igru, i perja da vam daju, necete daleko ni da letite.
K

Kussta

pre oko 2 meseca

Slavuj, svaka ti se dala ! Komentar ......ni dodati, ni oduzeti. Svaka čast...sve si pametno konstantovao, sve ono što sam i ja hteo da napišem.... Stanoje pročitaj ovo ....pa razmisli....!
Г

Групни

pre oko 2 meseca

имаш ти срећу Станоје што смо свесни да се у Србији титула осваја на лудачка издвајања само за један клуб, за лудачко фаворизовање од стране судија само према једном клубу, за лудачке промене система такмичења у складу потреба једног клуба ! тако се осваја титула у Дрбији, али ништа од овотћг није директан утицај на то што Партизан делује ГРОЗНО ! не звао се ја Групни (а и не зовем се тако) ако небих
N

Nego sta

pre oko 2 meseca

Osvaja se tako sto igras na vojnom stadionu svaku utakmicu
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Ajde der ni to nije garant. Vidi pod Žeks i KK Avangarda.
b

bole ga uvo

pre oko 2 meseca

Samrok Stanoje je sacuvao Vazuru i sad je presrecan
S

Sky888

pre oko 2 meseca

“Mene ne zanima dribling” -rece trener sa pro licencom drugog najveceg kluba u zemlji i po kompletnoj izjavi shvatate zasto smo kolektivno na nivou koji je u rangu Luksemburga,Crne Gore,Litvanije,Bugarske itd.
Г

Гос'

pre oko 2 meseca

Лик је геније..Мада мислим да је хтио рећи да жели фајтере, а не позере за публику. Нама тренер у млађим категоријама рекао: "дриблај сине до бесвести, не дај је ником. Ал дриблај и напријед, у простор".
p

pčelar

pre oko 2 meseca

Kao neutralan navijač,nije vama kriv ni terza ni zvezdana, jednostavno nemate igrače,važno je da se antić ofarbao a što nema veze to nikoga ne brine,i da budete srećni što ste ustupili privremeno stadion Napretku jer zbog toga nije ni smeo da vam da gol,vi ste jad i beda,mora da se izbaci jedan igrač i da se produži utakmica dok se ne postigne gol,toga neće biti protiv Ukrina ....
A

Ahhhaahhaah

pre oko 2 meseca

😂😂😂, pa ti si komedija sta napriča, ahhhhaahh
S

Slavuj

pre oko 2 meseca

@ pčelar. Počeo si dobar komentar, ali na kraju iz tebe progovori prosječni navijač srpskog Bajerna. Crveni kao kuća, sasvim zaslužen , ko jenkriv igraču Napretka što je glupo napravio start na protivničkoj polovini. Slažem se da ne bi dali gol da je ostalo 11 na 11. Produžetak od 5 minuta i to je ok, a gol je pao u 93 minuti. Složićeš se ipak da tu ništa nije sporno,jer ako se sjetimo vaših utakmica iz prošle sezone gdje ste jurili rezultat, produžeci su bili 8,9 ili čak 10 minuta.
a

aman covece

pre oko 2 meseca

Sta se nerviras kada se zna da sledi serija sklanjalica do derbija kao pre dve godine
Б

Банењ

pre oko 2 meseca

Крезави гробари обожавају шамрока
a

aman covece

pre oko 2 meseca

Sta se nerviras kada se zna da sledi serija sklanjalica do derbija kao pre dve godine
V

VOLIM PARTIZAN

pre oko 2 meseca

Ljudi fudbalski klub PARTIZAN nam je doveden na amaterski nivo... na svim nivoima, sve u klubu i oko njega nam je daleko od profesionalnog... mogu slobodno reci da su svi ali bas svi igraci limitirani... o upravi i njihovom vodjenju kluba je vec sve ispricano i ostaje nam samo da im jos jednom porucimo "SRAM VAS BILO SVE DO JEDNOGA"!!! VOLIM PARTIZAN
s

samrok

pre oko 2 meseca

Sad sledi serija sklanjalica ,kao i u prethodnim mandatima licemercina ni reci sto su odigrali na svom terenu kao gosti... na neregularnost cuti
a

aman covece

pre oko 2 meseca

Sta se nerviras kada se zna da sledi serija sklanjalica do derbija kao pre dve godine
Б

Бибарс

pre oko 2 meseca

крезави гробсри не знају да ли бојкотују или не
A

Aca LJotic 89

pre oko 2 meseca

I u sezoni 2024-2025 ces da osvojis isto sto si osvojio u sezoni 2020-2021 i 2021-2022 jedno veliko Nista.
o

oyembe yembe

pre oko 2 meseca

Meni je mnogo drago sto se ovaj skochko vratio u srpski fudbal, ionako vise nemamo neke dobre domace komedije pa mi ovo dodje kao neka zamena za zikinu dinastiju, ili tesnu kozu, stanojevic me dosta podseca na pantica koga je nikola simic izvrsno glumio, steta sto je stanojevic promasio profesiju bio bi u istom rangu kao neki od nasih najvecih glumaca i komicara Tasko Nacic, Zoran Radmilovic, Ckalja, Gidra itd.
G

Gostina

pre oko 2 meseca

Zanima me sta je rekao Zex za "elvisa",jel mu sada smetao fudbalski boltauzer? Ali neka,stacemo na put ovom lopovluku kao i u kosarci.
G

GostRadan

pre oko 2 meseca

Dve su cinjenice; Stanojevic je izveo sastav koji vise ne sme da igra. Da su igrali igraci koji su bili na terenu u drugom poluvemenu, glatko bi pobedili Napredak, koji deluje losije nego prethodne sezone. Drugo, ni po koju cenu se nije smeo pustiti Napredak da igra kao domacin cele polusezone na JNA. Sta Partizan ima sa time sto njima nije stadion u funkciji. Na kraju krajeva, zasto ne igraju na Zvezdinom stadionu, ionako su bliski, verujem da bi i Binicu bilo drago.
S

Smajkijaja

pre oko 2 meseca

.... I trece, to je stadion JNA, koji ste oteli. Tako da ste, realno, i vi gosti na njemu.
B

Bg1

pre oko 2 meseca

Zavera je i kada si gost a igraš kod kuće. Pa u Kruševacu ovakav Partizan ne bi iscupao ni bod.
Б

Бибарс

pre oko 2 meseca

Нема ништа лепше него када читаш овде како крезави циганин цркава од муке. Желимо што више оваквих победа.
P

Pećko Pivo

pre oko 2 meseca

Ništa, nema druge...vraćaj Jojića, Miljkovića, Babovića i Smiljanića iz penzije...
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Ako se po jutru dan poznaje moraće sudije još mnogo da se pomuče da bi ostali u trci za Evropu bar do polusezone.
W

Wondermaker

pre oko 2 meseca

Stanoje mozda je do dva bonusa problem? To je sigurno, ne lomi glavu.
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Jasna je tvoja fudbalska filozofija kad ti. Šćekić igra, a Zahid greje klupu.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 meseca

Jel ovaj stvarno madta o tituli sa ovim igracima i ovom igrom? Mora da je do crvenih kartona protivnicima i zvezdinih golova u nadoknadi, a da…
O

Ojo

pre oko 2 meseca

O kakvoj on tituli priča,realno sredina tabele!
S

Sf

pre oko 2 meseca

Ali ste furiozni u kmečanju. I pobedama na silu u sudijskoj nadoknadi i sa vetrom u ledja od strane sudija. Tako misle da će da uzmu titulu.
J

Joe black

pre oko 2 meseca

Lose igrace imamo, ali bolje smo odigrali sada nego predhodnu utakmicu kada su nas dobi 1:0 na jna, vidi se pomak ali sve je to slabo 3:0 za Dinamo Kijev u prvom mecu.
S

Samo pitam

pre oko 2 meseca

Gde i kad je obvaj podigao sampionski pehar pa se pravi pametan kako do njega🤔🤔🤔
J

Just

pre oko 2 meseca

Bando crna i crvena. Komunisticki blizanci
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Ali su zato vaše sudije moćne da vas drže u igri dok vas Zvezda ne nakanta kao svih ovih godina. Možda ti je i ovaj put obećana titula.
D

Dejooo

pre oko 2 meseca

Covek nerazume da mu ekipa mema kvalitet.Srecom sudije imaju.Trenutno partizan po kvalitetu je na cetvrtom petom mestu u ligi.Durova istina.
K

Kolfild

pre oko 2 meseca

Pocela je tvoja cuvena prica o sudijama. Imas neke dobre komentare, ali se ponavljas kao papagaj. Razmisljaj o svom klubu i sta sve radi sa sudijskom organizacijom godinama. Sta je sporno na ovom mecu. Pogibeljan start za cist crveni karton i gol na pocetku cetvrtog minuta nadoknade. A pet minuta je bio realno neki minimum. Partizan je ocajan, ali oladite malo sa svojim spinovima.
v

vulex

pre oko 2 meseca

Sa ovakvim Partizanom i reprezentacija treba biti zabrinuta.
k

korida

pre oko 2 meseca

Kad trener Partizana kaze da ne voli dribling, kad trener Zvezde prosle sezone na 3:0 uvodi dva mlada igraca u nadoknadi, kad dete koje je prohodalo u Vojvodini (pritom otac bivsi vrhunski igrac) na “foru”predje gde predje, kad “zdravi” klub sa brda trenira zet sportskog direktora, kad direktor iz srca sumadije mora u vladajucu frakciju zarad normalnog poslovanja kluba, kad Nesko dovede trenera da stvarno bude to, kad Nis ne bude talac dua koji nema veze sa sportom…Mogao bi do sutra,kad svega navedenog ne bude u nasem fudbalu bice mozda i fudbala.
S

Smajkijaja

pre oko 2 meseca

Kada ti ne budes ke....., mozda bude nesto u nasem fudbalu.
b

bomboclap

pre oko 2 meseca

Samroce kako to objasnjavas kako se osvaja titula kada tvoji kazu da se ne moze osvojiti ni bajern? odlucite se pacoje
R

Raky

pre oko 2 meseca

On je deo crveno bele naprednjacki sekte, na zadatku u Partizanu. Nije njega briga za titule, nego da veliki vođa bude srećan
y

yayaT

pre oko 2 meseca

Ovaj cim ne uzme lekove odmah mu furiozno i dinamicno
S

Stanoje dunsteru

pre oko 2 meseca

Čuvena trenerska prevara koja je svuda dobila otkaz 10x za redom
w

where are the people

pre oko 2 meseca

gde su narod gde je istok zapad, alo kupite karte da podrizavate klub, liga nam je bolja od pre 20 godina sta vam je aloooo
l

licemercina Stanoje

pre oko 2 meseca

Sad sledi serija sklanjalica ,kao i u prethodnim mandatima licemercina ni reci sto su odigrali na svom terenu kao gosti... na neregularnost cuti
V

Vs

pre oko 2 meseca

Šta je tačno sporno? Jel Partizan kriv što vaš predsednik uništio fudbal?
G

Guh

pre oko 2 meseca

Sta bi bilo sa se igralo u krusevcu? lopovcine jedne
F

Figaro

pre oko 2 meseca

U Zagrebu muk kako lose igramo
z

zauzeto ime

pre oko 2 meseca

pre svega scekic ne treba da ti igra, ali nikada, ni u kojoj soluciji, mozda malo da nateras igrace na presing? mozda da se oduzme koja lopta visoko, ili na sredini terena, a ne da se setaju protivnici do nasih 16, ako se i ne oduzme barem da nateras protivnika da ispuca loptu panicno ....... mozda da se poveze koji pas, mozda dupli pas, ajde ima par novih igraca, pripisacemno tu neuigranost nedostatku vremena za pripreme ........ a sta znam ja, nisam ja trener profesionalni, samo lik za tastaturom, uradi nesto sa tim sto imas (bez scekica molio bi te), promrdaj to malo, da barem u ligu konferencije udjemo, da se lagano nosimo sa ekipama koje ce se boriti za opstanak, da se nosimo sa osrednjim ekipama, da se nadigravamo sa jacima, da nije mucenje gledati prenos
N

Nikad titula

pre oko 2 meseca

Trener mora biti zdrav!!!!
A

Ajde realno

pre oko 2 meseca

Tim loš a trener solidan za domaću ligu ali loš za Evropu. No sve ide od uprave koja je postavljena i koja se čuva od strane vlasti. Zašto je zabranjeno da u Partizan uđu bivši igrači Klinčarski, Golac, Mijatović, Jokanović, Paunović, Ilić itd...? Neka ljudi naprave klub onako kako misle da treba, makar i grešili, ali neka odu iz Partizana kriminalci koji su ga privatizovali.
S

Sf

pre oko 2 meseca

Uprava RK, OK I POGOTOVO KK PARTIZAN isto postavljena od vlasti. Ali tu tebe ne čujem da kmečiš. Ne buniš se kad država sipa pare. Licemeru.
g

gggg

pre oko 2 meseca

a kad si bese osvojio titulu pa znas kako de osvaja🤣
J

Jöle 39

pre oko 2 meseca

Namestamo i nije nas sramota
A

Alo decko

pre oko 2 meseca

Reci drogi ne. A i sendvicima, vreme je da osetis sramotu
z

zauzeto ime

pre oko 2 meseca

bitno je napisati nesto, nema veze sto nema veze sa istinom, tu su verne delije na partizanovim vestima da lupaju pluseve i osecaju se mocno
Р

Реално

pre oko 2 meseca

Не, балване, титула се осваја када се смене људи који руководе клубом и који немају никакве везе са фудбалом, већ искључиво са једном партијом. Онда, када оду поменути ликови, са којима ти одлично сарађујеш и којима си удахнуо нови живот, по ко зна који пут. Твоја демагогија, где су сви криви осим руководства клуба, неодољиво подсећа на демагогију људи из врха једне партије, Оних, најближих њиховом председнику. Та демагогија каже да су за стање у држави сви криви осим њиховог вође. А, у ствари, објашњење је врло једноставно. Не прави се пита од гована, а ту мислим првенствено на тебе.
@

@Realno

pre oko 2 meseca

Ostoja je okej ?
G

Guh

pre oko 2 meseca

A kako pa drugacije nego uz pomoc jsd sudije i namestanja gola u 90+ minutu,isto ovako su krali i prosle godine ceo prvi deo prvenstva ih sudije cupale sa penalima i produzavanjima meceva po 10 minuta samo da bi dali gol i pobedili,evo sad opet isto to rade i na pocetku ove sezone...Pa bre Dokle vise? ccccc🤦
A

Alo decko

pre oko 2 meseca

Leci se
z

zauzeto ime

pre oko 2 meseca

sad jos samo napisi, objasni, sta je to sudija namestio ovde, sta je ovde bilo lose sudjeno u korist partizana ?
J

Just

pre oko 2 meseca

Odlazi prevaro jedna
J

Jedino

pre oko 2 meseca

Sto je dobro sto Saldanja u 93 minut skinuo pokvaren i pohlepan osmeh ovim crvenima i sto im se srusio smesko, sve ostalo je katastrofa od igre.
@

@Jedino

pre oko 2 meseca

Ako vam je to uspeh, šta reći... A po komentarima vidim da većina grobara se ne raduju ovakvoj pobedi
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Najlepši je tvoj osmeh na kraju svake sezone.
p

pazi molim te

pre oko 2 meseca

vi o pokvarenosti i pohleponsti ej
J

Jedino

pre oko 2 meseca

Pa ni ja se ne radujem, zato i kazem da je jedino dobro sto Saldanja dao gol u 93 minut da vam skine taj pokvaren i pohlepan osmeh.
Š

Šarane

pre oko 2 meseca

Na kraju godine ćeš imati osmeh kao Džoker, šminka će ti se razmazati od plača kao i svake godine. Evo potresli smo se zbog ove vaše sramne pobede. Čega se pametan stidi budala, se time ponosi kaže naš narod.
g

gostgg

pre oko 2 meseca

znamo tvoj stil bunker a napred ako se da gol na silu dreku buku, ja kao stari grobar ti kazem da si jedna bruka i 0 od trenera. bio si dobar kad je savez bio nas kad smo imali tri put jacu ekipu od svih u ligi izbacio si slucajno anderlehta, sve isto kao i milojevic sada kao da ti je brat blizanac. vase pravo znanje se vidi u inostranstvu, gde nista ne mozete da uradite
B

Beboni

pre oko 2 meseca

Trener mora biti zdrav

Skauting

pre oko 2 meseca

Bices mocan u napadu ako krenes da koristis D.Jovanovica 2006, ali opet neces osvojiti titulu jer ona ide Zvezdi 🏆⚽️
J

Jöle 39

pre oko 2 meseca

Namestamo utakmice i sramota me je
J

Jöle 39

pre oko 2 meseca

Namestamo utakmice i sramota me je
r

reci nam

pre oko 2 meseca

Samroce jel ti dobar elvis?
c

cokiii

pre oko 2 meseca

samo da nije ludacka energija kao tvoja hahahah
B

Baxter88

pre oko 2 meseca

Titula se osvaja najlakse kad imas sirok i dosta kvalitetan roster igraca kao Zvezda npr, nema to puno veze s tvojim trcanjem pored aut linije, brzim dodavanjem lopte da se izvede ili cuvenim Duljajevim letom...
J

Junker

pre oko 2 meseca

Ovaj covek sve vise lici na Zeljka Pantica i ako ste poznavali osobe sa odredjenim kognitivnim poremecajima, tacno imamu slicnosti u izgledu. Mislim da stvarno Stanoje nije bas cist u glavi, fizionomija mu se menja.
K

Komentator

pre oko 2 meseca

Ma isti su, čudi me da ga ovaj proziva
S

Srbenda 77

pre oko 2 meseca

Jako interesantno kako vama srpskom Bajernu,ni jedan od 10 poslednjih trenera Partizana,nije dobar u glavi,ali je zato dobar kenet klark,koji ima tri puta skuplji tim nego cela liga,i koji je ostao "upisan" u istoriju AEK-a,kad je ispao od amatera iz veleža i Feđe,,a juče "strašni" velež popio petardu od tima iz Andore!? Kako li bema nadimka ser velež,ipak ste vi čudo stubovi srbstva
@

@Srbenda 77

pre oko 2 meseca

Druže, ovde se priča o karakternim osobinama, ne o trenerskom umeću. Inače, Miloje je gospodin čovek koji je uvek odmeren i pobedio je Liverpul
@

@Srbenda77

pre oko 2 meseca

Мајсторе, Милоје има најскупљи тим због успеха које је остварио са најјефтинијим. То си заборавио
G

Ggostt

pre oko 2 meseca

Slepčo titule se osvajaju igrom, konstantom nekom, taktitom, fizičkom spremom a revanši, derbiji i dvomeči tom ludačkom energijom!Jel moguče da ovo izgovara trener bilo kog sporta, dečki crno vam se piše s njim i s formom posle trećine prvensta ćete lipsati.
J

Jöle 39

pre oko 2 meseca

Otimaj Stanoje nameštenu titulu
g

gost2222

pre oko 2 meseca

Kakva crna titula moj Stanoje

VecaBg1971

pre oko 2 meseca

Ovaj ce u Lazi da zavrsi do petog kola, potpisujem.
r

reci nam

pre oko 2 meseca

Samroce jel ti dobar elvis?
r

reci nam

pre oko 2 meseca

Samroce jel ti dobar elvis?
N

Napred Dinamo

pre oko 2 meseca

Jel vam sad Sve regularno? Crveni i sudijska pomoc,produxavanje meca dok croatizan ne postigne gol? 98 bodova obecano a sve ok? Bruka i sramota, JEDVA CEKAM DINAMO DA VAS TAKVE PETARDIRA!
N

Napred Dinamo

pre oko 2 meseca

Jel vam sad Sve regularno? Crveni i sudijska pomoc,produxavanje meca dok croatizan ne postigne gol? 98 bodova obecano a sve ok? Bruka i sramota, JEDVA CEKAM DINAMO DA VAS TAKVE PETARDIRA!
Р

Реално

pre oko 2 meseca

Ова демагогија, где су сви криви изузев руководства тима, неодољиво подсећа на демагогију коју просипају људе из врха једне партије. Сви су криви за оно што нам се дешава, осим њиховог вође. Тако и Станоје, одани сл
M

Motley

pre oko 2 meseca

Cuveni trener sa 10 uzastopnih otkaza
З

Зантек

pre oko 2 meseca

Шта је са Партизановим "легендарним" тренерима и у фудбалу, и у кошарци, и бејзболу на леду, који упорно излазе пред новинаре да, к'о бајаги, преузму одговорност на себе, а онда онако најбедније извређају своје играче? Је л' то неки нови тренд постао?
T

Torey

pre oko 2 meseca

Samrok Stanoje prevara
J

Jöle 39

pre oko 2 meseca

Sramota me kako pobedjujemo, mi smo bruka i sramota ,ovo je namesteno i niko me nece u ubediti u suprotno
j

just

pre oko 2 meseca

Odlazi prevaro od trenera
K

Kako....

pre oko 2 meseca

...drugo pored tebe ludaka!!
G

Gosty

pre oko 2 meseca

Nakon ovog cirkusa veceras i sudijske lakrdije, strah me i pomisliti sta ce im Dinamo Kijev počiniti.
J

Jöle 39

pre oko 2 meseca

Sramota me kako pobedjujemo, mi smo bruka i sramota ,ovo je namesteno i niko me nece u ubediti u suprotno
D

Dunster Stanoje

pre oko 2 meseca

Odlazi dunsteru
A

Asad

pre oko 2 meseca

Dijagnoza, najludji trener u ligi
K

Kraljević Marko

pre oko 2 meseca

Pojačaj histeriju na svakoj konferenciji. Vidiš da se isplati.
3

32

pre oko 2 meseca

Ti si onaj ubaceni elemenat,koji unistava klub.treci put se vracas po zadatku,bruko trenerska i neljydska.
1

12345m12345

pre oko 2 meseca

a ko ga kome, da izvines, ubacuje?
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Nemaš ti ludačku energiju, ti ćeš imati ludačku šulju uskoro.
J

Jöle 39

pre oko 2 meseca

Sramota me kako pobedjujemo, mi smo bruka i sramota ,ovo je namesteno i niko me nece u ubediti u suprotno
J

Jöle 39

pre oko 2 meseca

Ne osvaja se na kradju sudija, mene je bilo sramota
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 meseca

И ја сам набијач ЦЗ али бих волио да ми појасниш гдје су то судије погријешиле?
A

Alo decko

pre oko 2 meseca

Nisu sudije pogresile, čist crveni bez prostora za polemiku, realno produženo, gol pao u trećem nadoknade, sve je čisto ko suza. Što ne opravdava jadnost partizanove igre tacnije pojedinaca tipa Trifunović, Goh, Scekic i tako ti.. A ovo je batina koja je jako ogladnela pa kuka za sendvič, ništa novo na ovim vestima.
P

Pedjahn

pre oko 2 meseca

A KAKO DRUGACIJE NEGO UZ POMOC SUDIJE,PENALA I PRODUZAVANJA MECA DOK NE DAJU GOL!
n

niknik357

pre oko 2 meseca

oni se bore za titulu, Stanoje hoće titulu, sve je regularno, VAR ne radi ne radi VAR, trener mora biti zdrav!!!
s

samroje

pre oko 2 meseca

💉protiv besnila i sizofrenije