Komentari na vest

Stanković i Nikolić kiksnuli, sad je na Iliću da brani srpsku trenersku školu

s

sasa70

pre oko 2 meseca

bas je poznata po celom svetu Srpska trenerska skola!!!
M

MILISAV

pre oko 2 meseca

SALE POKAŽI ONOM MISTERU LAŽNIM TITULICIMA ŠTA JE PARTIZANOVA ŠKOLA
D

Djuradj

pre oko 2 meseca

Vise bi mu odgovaralo da u ovom mecu vodi Rubin
N

No.1

pre oko 2 meseca

Sale nije neki trener ali za ovu dvojicu je ser Alex lično.
K

Kaze

pre oko 2 meseca

Dejan Stanković ima proleća u Evropi, titule sa Zvezdom i Ferencvarošom, Dejan je igračka legenda Intera i Lacija, jedan Huan Sebastian Veron je dao ime sinu po Dejanu Stankoviću, Saša Ilić je bio jedan prosečan igrač i dok je Dejan kao igrač uzeo lš, dotični Ilić nije mogao da igra u Larisi. Smešan je klub kome je Saša Ilić legenda. Možda Deki nije neki trener, ali je veće fudbalsko ime od svih koji su ponikli u Partizanu od 1945. do danas.
P

Prdoje

pre oko 2 meseca

Znaš da i ja to mislim
S

Stefoo

pre oko 2 meseca

I to kažeš ti koji otkaz dobijaš na Football Manageru, jel? Voleo bih stvarno da mi, vi pojedinci, objasnite na osnovu čega procenjujete da li je neko dobar trener ili ne. Tri srpska trenera rade u Rusiji, i vi za sva tri tvrdite da su loši treneri.
R

Raspadori

pre oko 2 meseca

Kaze Dejan S. ima proleće, titulu, tralala ali ima i člansku kartu. Takodje ima 32 meča, gde se ta karta ne računa, u Italiji i cele 4 pobede sa -36 gol razlikom. Trenerčina! Sve super za igračku karijeru ali nije ni do kolena jednog npr Mijatovića, koji je bio u užem izboru za Zlatnu loptu dok ovaj nikada ni u 30.