Komentari na vest

Šta ćemo sa Ligom šampiona ako Mančester Siti bude kažnjen?

M

Mikili TB

pre oko 2 sata

Ŝta god da se desi odluka će biti poprilično politicians. S jedne strane ovi krljaju pravila preko deset godina i to je ozbiljno narušavanje integriteta PL, ako im je stalo da očuvaju kakv takav ugled, s druge strane arapi su uložili nenormalne pare u klub, gradove, izgradnju svega i svačega, ko zna koliko "manjih" biznisa sa strane i ako sad odkinu Siti sa nekom većom kaznom ovi mogu zavrsnuti lovu unakaze klub. Iskreno, mislim da je svima jasno da su debelo krŝili FFP (nisu jedini), meni se čini da su se zamerili na "drugačiji način" pa ih sad "kažnjavaju". Pa seti te se da je Roman morao da proba Čelsi a mogao da ulaže 20 godine? Zaŝto? Pojavio se razlog. Moguće da se slično deŝava i ovde samo na drugačiji način I moraju sprovesti kroz zakonsku proceduru. Jedno je sigurno: fudbal i FFP sigurno neće samostalno da donese odluku.
B

Brine

pre oko 3 sata

Samo novčana kazna arapi će sve to platiti kao i do sada
C

Clown fiesta

pre oko 4 sata

Vama u komentarima nije jasno to da se PL ne bi cimala da ovoliko skuplja dokaze i pokreće ceo postupak da bi ih samo "klepili po džepu", ovo ide mnogo dalje od toga.
S

SPRDNJA

pre oko 6 sati

lupnuce ih malo po dzepu, nega lagana suspenzijica i uslovno, pa su mirni
J

Jole al pravi

pre oko 7 sati

Kad imas dovoljno igra a da sastavis 3 tima al nemas 2 desna beka..
R

Repac Plandište

pre oko 7 sati

Bas lepo. Eto prilike da Rodri odmori. Zali se malac da ima previše utakmica. Sad ima da se naodmaras samo tako. Sa ovim su se složili.
P

Pjer Karden

pre oko 8 sati

Siti mora biti kažnjen zato što je previše dominantan i cela liga zbog toga može da izgubi milijarde plus su zaista bili nelojalna konkurencija,varali su to su činjenice.Direktnog izbacivanje iz lige teško da će biti ali englezi su to mogu da ih elegantno srede,da ih kazne sa oduzimanjem 30-40 bodova u naredne dve tri sezone da startuju sa takvim minusom,plus zabrana transfera u tom periodu plus novčana kazna koja će se meriti u stotinama miliona evra,automatski su ih za duži period izbacili iz igre u takvim okolnostima nema šanse da zadrže vodeće igrače.Što se tiče LŠ tu mislim da kazna može biti maksimum 1 sezonu neigranja i to ne ovu već sledeću,koju svakako uz veliku bodovnu kaznu ne bi igralo.

The KING sa Sportske

pre oko 8 sati

Ja ne verujem sta ljudi ovde pisu. Siti je istorijski nebitan klub za PL. Ovaj postupak je pokrenut sa jednim ciljom da se izbace iz PL bez Sitija opet neko iz velike cetvorke siguran sampion svake godine a Junajted ce opet moci da dise u gradu Mancesteru. PL nista ne gubi sa izbacivanjem Sitija tu ligu su onako brendom napravili prevashodno Arsenal, Junajted i Celzi…
R

Realno samo

pre oko 7 sati

Sve ali da je Čelzi napravio brendom, a ne Liverpul sa 6 titula LŠ? HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

The KING sa Sportske

pre oko 7 sati

Realno samo@ Druze Roman je prvi covek koji je tako dosao u neki klub spacao lovu to je dalo veliki marketing tad PL plus najharizmaticniji i najbolji trener tog vrrmena Murinjo. DA Celzi je dao ozbiljan istorijski doprinos u stvaranju brenda PL pored Junajteda i Arsenala. Liverpul bitan koliko i Lester.
z

zasu

pre oko 8 sati

Ne treba im uzeti trofeje ako se dokaze da su krivi. 4. liga pa neka krenu ispocetka. Mogli su Juventus i Rangers, mogu i oni tako.
z

zzbzbz

pre oko 8 sati

Juventus je za namestanje, je l pratis ti fudbal uopste?
P

Pera genije

pre oko 8 sati

Pa neće ih kazniti!!!
Q

QB

pre oko 8 sati

Ne burazeru pokrenuli Englezi sudjenje da ih nagrade, e koliko ste vi naivni Emirati podrzavaju Ruse u ratu u Ukraini nirmalno da ce ih izbaciti Siti ce proci gore nego Celzi.
z

zzbzbz

pre oko 8 sati

@QB al zato si ti pamet sa informacija direkt iz palate da se sprema napad na siti i sve sto je arapsko. Daj bar u svojim iluzornim izjavama nemojte da pisete kao proverene cinjenice jer je samo smesno
T

Tarzan

pre oko 8 sati

Nista jos nije sigurno.Veoma jak lobi trazi izbacivanje iz lige .Sanse su pola pola.Mada ako bude novcana kazna,bit ce zestoka,spominje se cak milijarda zeleni novcanica .Ako arapi budu voljni da kesiraju,ostaju u ligi.Kakvi crni dvadeset trideset miliona,toliko je tamo prosecan fudbaler.
n

nadreaalno

pre oko 8 sati

Suspenzija ,izbacanje iz lige,i iz evropskih takmicenja. Sve sem toga scenarija je kupovina,mito ,korupcija... I to je valjda svima jasno.
m

miki34

pre oko 8 sati

I ako ih kazne bice to za narednu sezonu sto se iefe tice.
P

Paa

pre oko 8 sati

Oduzmu im bodove i u LŠ tako da ne mogu dalje da prođu i rešen problem. Sledeće sezone svakako ne bi igrali. Win win situacija.
R

Rubikova kocka

pre oko 8 sati

Uzmite im ušati pehar!
Z

Zeljko®

pre oko 8 sati

Zar stvarno neko veruje da ce Siti biti izbacen iz bilo kojeg takmicenja? Ovo sudjenje ce biti samo oslobadjajuce za Siti,da se ocisti taj period i da oni dalje rade posteno.Koliko ja znam,nemoze se suditi dva puta za isti prekrsaj. Mislim da ce siti dobiti neku novcanu kaznu koliko da ispadne da su kaznjeni a verujem da ce taj iznos biti smesan za klub koji radpolaze novcem kao Siti.
P

Psihozza6

pre oko 6 sati

Hahahaha da pokretali su postupak sa 115 optužbi da bi ih oslobodili i dali im čist list da reše šta hoće. Ne budi smešan nije premijer liga samo Siti pa da to može tako. Kazni žestoko novčano i sa oduzimanjem bodova. Koliko videćemo...
F

Feđa Kendy Dudiććć

pre oko 8 sati

Nema ništa od toga 15 god kršili pravila, nekoliko puta kretali na njih i nikada ništa nije bilo. Prvo, Arapi su to. Pun ih je London Siti, mnogo novca u Britaniji se sipa iz UAE. Drugo, ne ide u prilog ni kompaniji zvanoj: Premijer Liga, da uzastopni šampion doživi to što se piše da hoće. Treće, novac s kojim raspolažu Arapi i šta sve mogu sa njim, učiniće da sve prođe ili sa kaznom tipa : Par prelaznih rokova nema kupovine, uzimanje 10,15 ili više bodova. Na kraju, setite se da je ovaj engleski tabloid slično pisao i pre 2,3 god i da je bilo ŠTA ??? Ljudi, svuda imate ovdašnje verzije tabloida poput Srpski telegraf, Kurir, Alo, Informer... Samo što je tradicija tamošnjih ,,žutih" novina mnogo duža, pa se poveruje da su to neki ugledni mediji 😐 Živi bili pa videli !!!!
Z

Zaza Paculia

pre oko 8 sati

Neverujem da ce Premier Liga dozvoliti sebi da ugrozi kvalitet, reputaciju, da izbaci najkvalitetniji tim, koji je vec 6-7 godina najbolji tim u zemlji, i sve ovo je prilicno zakasnelo po meni.
N

Nauči pisati

pre oko 8 sati

"Ne verujem".

Meduza Stil

pre oko 5 sati

Pa baš zato i hoće da ih izbace.

Bojan Urosevic

pre oko 8 sati

Nema ništa od toga da bude dogovori će se da plate neku veću novčanu kaznu možda 20 miliona i to je to nikakve suspenzije neće biti pa Englezi nisu glupi ko Italijani da sami sebi upropaste ligu.
P

Psihoza6

pre oko 6 sati

20 miliona...hahahah pa to nije ni za kikiriki. Bili bi glupi kad bi ih kaznili samo sa toliko. Nije PL samo Siti pa da će propast zbog njih. A nisu Italijani uništili ligibsa kalcopolijem. Uništili su je sa lošim vodjen i prevelikim zaduzivanjem.
N

Nenad1246

pre oko 8 sati

"Pošteno" će biti proglašen nevinim. Jest da će koštati ta presuda al bože moj gde ima tu se i presipa.