Komentari na vest

Srpski štoper ide u Anderleht za 3.000.000 i bonuse

c

cercle1

pre 3 meseca

NO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I

Immobile

pre 3 meseca

Piksi verovatno ne zna da postoji ovaj dečko. Igra fantastično, moderan štoper, sa noge. Iznosi loptu, distribuira. Pa ako već forsira sa 3 pozadi on je idealan, jer je on jedini koji to u svom klubu igra, i to uspešno. Namerno uspešno, zato što samo još Veljković igra sa 3 pozadi od naših štopera i to vrlo neuspešno. Od ostalih niko u svojim karijerama nije igrao sa 3 pozadi nikada, sem u reprezentaciji. A za to fale i spoljni, Gajić se ne zove, Boranijašević... Ako su u Francuskoj gde se nikada napamet ne dovode stranci u mlađe kategorije kao što je to slučaj u Italiji, procenili da Boris Popović igra sa Benoom Badiašiljem u štoperskom paru, onda je to neko trebao i u Srbiji odavno da proceni i označi kao projekat. Ali cirkus Medrano radi i ne prestaje.
K

Korner

pre 3 meseca

E Terzo
P

PedjaPFCCCC

pre 3 meseca

Vec Godinu dana pisem da treba da dobije poziv a covek postavlja Gudelja i Veljkovica. Ako igraju sa Sevilju i Verder ne znaci da su automatski bolji od njega !
V

Veljko9

pre 3 meseca

Nikad nije dobio poziv u reprezentaciju a Uroš Račić redovan.. Popović i Nastasić bi možda bili ozbiljna pojačanja u odbrani.
K

Komora

pre 3 meseca

Aaaaa pikseta u startnu ga protiv Engleza 🤪
G

Gost999

pre 3 meseca

Samo ako je bio u Partizanu. Oni svakog ko se ne sapliće guraju u reprezentaciju
@

@Gost999

pre 3 meseca

Erakovic dobio sansu i pade na zemlju kad Soboslaj primi loptu..
G

Gost999

pre 3 meseca

Ja to nisam video. Video sam kako Pavlović juri duha dok njegov igrač daje gol, i da glumi Maradonu na centru dok po njegovoj strani opet primamo gol. Eraković izmislio fudbal za sve štopere koje guraju menadžeri
@

@Gost999

pre 3 meseca

Ne znam onda koji si utakmicu gledao, Soboslaj dobio loptu i krenuo ka Erakovicu ovaj se sapleo i pao na zemlju, Zivkovic mu dodaje loptu treba mu 10sati da je primiri, svako dodavanje nazad golmanu. Pavlovic krece kod drugog primljenog gola na protivnicko krilo i to krilo dodaje OF veznom Salaju loptu koji je sam na ivici sesnaesterca a iza njega kasni Gudelj 20metara i primamo gol, jel Pavlovic kriv jel DA DOKTORE?? To sto Pavlovic svaku tekmu ima milion intervencija i najbolje je ocenjen igrac celih kvalifikacija to nista..
@

@Gost999

pre 3 meseca

Nemoj vise komentarisati, shvati da je zvezdina skola najgora na svetu, erakovic u Rusiji prima 3-4 komada Pavlovica protiv Intera i Benfike najbolji pojedinac i bio vise puta u timu nedelje LS, eto Brajton ga zeli ali ti bolje znash ahahhahah
V

Vukkk

pre 3 meseca

Erakovic izmislio fudbal za sve stopere koje guraju menadzeri HAHHAAHAH jel to ironija??? metar sezdeset prima 5 komada od Monaka decko ne zna da hoda, protiv Jordana primamo 2 jer decko ne zna gde je, aloo!!