FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Srpski revolveraš ponovo pogodio metu, prvi kontakt sa loptom i gol! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.05.24. | 04:51

Dejan Joveljić postigao sedmi gol u sezoni, neposredno po ulasku u igru protiv Minesote (2:2), Jovan Mijatović presedeo na klupi za rezervne igrače u pobedni Njujork Sitija nad Filadelfijom (2:1)

Propustio je Dejan Joveljić mečeve sa Ostinom i Sijetlom zbog povrede kuka, što se i te kako osetilo u njegovoj igri protiv Solt Lejka u prošlom kolu, ali ga to nije demoralisalo, već ga je dodatno motivisalo za današnje gostovanje Minesoti. Greg Vani je napravio pravi potez što je srpskog „revolveraša“ ostavio na klupi za rezervne igrače, a onda ga ubacio kad se lomila utakmica. Joveljić je na teren ušao u 59. minutu, a onda već u prvom kontaktu sa loptom pogodio metu na asistenciju Rikija Puća – 2:2 (1:0).

Nažalost po tim srpskog napadača, Galaksi je loše otvorio i zatvorio meč, pa je na kraju morao da se zadovolji osvajanjem jednog boda. Domaćin je poveo evrogolom Hlongvanea Bongokulea u 30. minutu utakmice, ali je sredinom drugog dela igra došlo do preokreta u razmaku od svega sedam minuta, zahvaljujući golovima Joveljića i Dijega Fagundeza.

Izabrane vesti

Ipak, Minesota je smogla snage da se vrati u život i pokaže zbog čega se nalazi na drugom mestu Zapadne konferencije. Treći remi u sezoni ekipi Erika Remzija doneo je Kervin Arijaga u 80. minutu utakmice. Da je pobedio, Galaksi bi se osamostalio na drugom mestu, ovako pet ekipa od druge do pete pozicije ima po 21 bod.

Njujork Siti je vezao drugu pobedu i probio se na četvrto mesto Istočne koferencije, ali mladi srpski napadač Jovan Mijatović nije dobio priliku za dokazivanje u slavlju njegove ekipe u Filadelfiji (2:1). Utakmicu je obeležio fantastičan pogodak Hanesa Volfa, koji je u drugom minutu nadoknade iz skraćenog kornera pogodio suprotene rašlje.



tagovi

Dejan JoveljićJovan MijatovićMLSLA Galaksi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara