Komentari na vest

Srpski klubovi u Evropi - ko će gde? Imamo dva scenarija...

P

Pedja108

pre oko 1 mesec

Siguran sam da Zvezda neće uspeti da proda ni jednog Afrikanca, jer za njima ne postoji interesovanje! Ostaće i dalje u Zvezdi da krckaju astronomske ugovore, uz unapred rezervisano mesto u timu, koje moraju imati jer oni su u stvari menadžerske kombinacije! Zar nije menadžerska kombinacija potpisivanje ugovora sa izvesnim Gigom, štoperom zonaškog kvaliteta! Drug Terzić i komp. su i dalje u dubokom zimskom snu! A, posle svakog sna dolazi buđenje, a njihovo buđenje će biti dramatično! Prvo kolo kvalifikacija će biti neka leva ekipa iz Kazahstana, Malte ili Litvanije, ali kada dođe već drugo kolo kvalifikacija, tada dolaze malo ozbiljnije ekipe i možemo zamisliti kako će protiv neke takve ekipe igrati jedan Giga, Nedaje, Olanjika ili Kraso?! Dekadencija na snazi!
D

Don Vito Corleone*

pre oko 1 mesec

Za druge naše klubove će biti dosta vruće! Jedino ne strahujem za Zvezdu! Dobro je što će i ove sezone ostati isti galaktikosi iz Afrike, koji će nam mnogo značiti u kvalifikacijama. Radi se o vrlo kvalitetnim pojedincima i zahvaljujući njima smo protekle jeseni ostvarili nezampamćeni uspeh u grupnoj fazi LŠ, kada smo osvojili sjajno četvrto mesto! Sve pohvale za upravu Zvezde, na ovom potezu da i za narednu sezonu zadrži Afrikance (pošto ih nikome ne može prodati)!
g

gost111

pre oko 1 mesec

3 kluba nasa u ligi konferencija bi bilo top...za bolje nismo i ne mozemo...zvezda partizan tsc
D

Dragan 1985

pre oko 1 mesec

Bilo bi dobro za nas fudbal da Vosa uzme Kup, a i za finansije Vojvodine, igrali bi na TSC Areni grupnu fazu LK posto u LE ne bi usli kao nepovlasceni, dobili bi teskog protivnika.
r

realno je tako

pre oko 1 mesec

Partizan i u ovakvom stanju je jedini klub koji uz Zvezdu može sa donese Srbiji značajnije bodove u Evropi. To se videli i prošle godine. Svaka čast TSC-u koji nas je dostojno reprezentovao ali manjka im iskustva i to je evidentno. Partizan mora da napravi ozbiljne promene u odbrani pre svega, oba beka i dvojicu ozbiljnih štopera dovede i raskrsti sa Saničaninom, De Medinom i Antićem i bar još dvojicu jakih igrača u veznom redu umesto Kanutea koji odlazi i Kastilja koji se vraća u Šahtjor. Kada se pogleda ofanzivni deo tima tu stvar i nije tako loša jer su tu Severina, Goh, Zahid, Saldanja koji će ostati da odigra kvalifikacije najverovatnije, ali sve što se uradi napred jednostavno je anulirano užasnom odbranom. Partizan pod obavezno mora 7-8 kvalitetnih igrača da angažuje. Sa kvalitetnim timom i definitivno nekim drugi trenereom, jer Nađ ne zna gde udara, nije neprelazan Dinamo Kijev recimo. Sa ovim sastavom i IMT je izazov ker od svakog primamo po 2-3 gola.
G

Gurgam

pre oko 1 mesec

Ne slazem se. Cukaricki je juce pregazio Partizan, TSC je pregazio Partizana isto, tako da Partizan ne moze da reprezentuje Srbiju u Evro tamkicenjima. Nazalost, losi su, mnogo losiji od Zvezde, Cuke, Vojvodine, TSCa...
n

nemam pojma

pre oko 1 mesec

Da, oba beka, posebno mesto Pantića. Jedan ozbiljan štoper koji bi držao odbranu uz Jovanovića, uz još jednog ozbiljnog zadnjeg veznog, uz Ovusua, koji nije toliko loš. Dva brza krila, može i povratak Ivanovića iz Čuke, mladi talentovani i brzi napadač, uz Saldanju i Nikolića, te mladog Jovanovića. Pogotovo zbog prodaje Baždara i Saldanje posle kvalifikacija. I NAJVAŽNIJE, NOVA UPRAVA!
n

nemam pojma

pre oko 1 mesec

Ispravka-Antića, ne Pantića. Po mom mišljenju najslabijeg beka po čijoj strani je Ivanović stalno probijao.

@Gurgam

pre oko 1 mesec

I u sred Zvezdine dominacije je Partizan sa Savom Milosevicem gazio Zvezdu i sa njom brisao patos on tada nije bio zasluzio po recima nekih ni da bude drugi ni da predstavlja ovu zemlju u Evropi a Zvezda jeste da bude ubedljivo prva i kao odlican predstavnik.
A

Aman bre

pre oko 1 mesec

Vojvodina ne može uzeti kup taman i da je i bolja od zvezde jer za taj pehar se bore neki drugi igrači.
S

Smsjsnns

pre oko 1 mesec

Aman bre,partizai je za 3 utakmice protiv CZV ja msm.2 puta presao centar..Aman bre,imate li iole sramote?
D

Dzi

pre oko 1 mesec

Kako gde ce... pa kuci, prve eliminacione po takmicenjima i kuci...
H

Honduras

pre oko 1 mesec

nakon onakve prosle evropske sezone, 1 pobeda, 2 neresna i 16 poraza, gol razlike 16:62, svaka prica o zrebu, protivnicima, grupama...je smesna.
D

Dzi

pre oko 1 mesec

Tesko cemo do 16 golova ove sezone... A 62 je dostizno.
G

Gostina

pre oko 1 mesec

Scenario sledeci: Zvezda ide u LS,Partizan u kvalifikacije za LS i ispada sve do LK,TSC u LE i ispada do LK,Vosa verovatno isto LK,Radnicki LK E sad,sta je problem? Problem kao i svake godine je da "pustimo" 5 klubova,5 nejači u tu evropu i onda sezona kupanja i ostane samo Zvezda ili Partizan da brane bodove i sve svoje uspehe deli na tih 5. Prosle sezone TSC najduze ostao u evropi ali malo bodova,Zvezda prethodnih sezona gurala u LS ali opet sve delili na 5. Sve ja kapiram,uzeti neki evro ulaskom u evro takmicenja,ali sta to vredi kad imamo vise stete nego koristi od toga? Ako vec zelite ici u evropu,pa dajte bar malo budite konkurentni,pojacajte se i da ne bude svaka sezona ista..necemo tako nikada biti u vrhu ako cekamo samo jedan klub da donosi bodove.
A

Antagonist

pre oko 1 mesec

Pa najvecu stetu klubovima u nasoj ligi cine Zvezda i Partizan tako sto ih drzava gura. Onda tu nema konkurencije, niti kvaliteta fudbala, ni lige. Kada drzava bude dozvolila i drugim klubovima da igraju slobodno fudbal ovde, bice jaca liga i klubovi na Evro sceni.
K

Kumovi Vrbas

pre oko 1 mesec

Gostina@ Zvezda ne ide u LS, vec u plej off kvalifikacija za LS, i bilo bi dobro da ispadne i udje u LE zbog nacionalnog i samim tim klupskog koeficijenta za nas fudbal odnosno za Zvezdu. Zvezda je prosle godine zbog LS pala 10 mesta unazad, a nas fudbal na 19 mesto, i u sezoni 2025/2026 sampion srbije krece od drugog kola kvalifikacija za LS. Zvezda nije za LS, da bude zadnja sa 0 bodova 30 primljenih golova. Vosa nazalost nece osvojiti Kup, ja se makar nadam cetvrtom mestu i da ce i ona u kvalifikacije za LE kao TSC. Radnicki je realno za peto mesto, a Partizan za LK.
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

@antagonis Bez Zvezde i Partizana bi bila liga na nivou crnogorske jer su ostali klubovi tolko skupili. Te budalaštine da bi se naša liga preporodila bez Zvezde i bila na niovou holandske ili portugalske je komedija epskih razmera. Od raspada su samo Zvezda i Partizan uspeli da prođu kvalifikacije,a to je evo 30 godina.
Z

Zaza Paculia

pre oko 1 mesec

Ne znam samo u kojoj varijanti ce Cukaricki da uzmi jedan bod u subotu!? Bice barem 40 hiljada ljudi, festa, i da Milojevic pusti klince kao pre dva dana, opet ce da popiju 3 komada. Njihov san o Evropi je juce Jovanovic zavrsio.
V

Vucko123

pre oko 1 mesec

Nece vojvodina osvojiti kup, ne kalkulisite.
G

Gost Rider

pre oko 1 mesec

Slazem se da Liga Sampiona nijebza nase klubove trenutno,ali zasto je to tako?Skauting los brate moj,hoces da mi kazes da igraci Jang Bojsa ili Slavije iz Praga,Kopenhagena imaju vece plate od igraca Zvezde?Nemaju,samo nemaju Mrkelu i ostalu boraniju,ne mozes sa Rodicem,zelenim Djigom i ostalimabna ale,mora bolja odbrana,mora dobar zadnji vezni kao sto je to bio Sanogo i malo bolji igrac u napadu od Serifa,malo je falilo da budemo treci ali...
A

Ab

pre oko 1 mesec

Pa Zvezda je nadigrala taj YB i ispromašivala se u dvije utakmice... A iz Praške Slavije smo doveli najboljeg igrača...
d

d.g.

pre oko 1 mesec

Da li je moguće da ste pogrešno napisali tabelu? Radnički je trenutno 4. i ima dva boda više od Voše.
B

Baba Stanojka

pre oko 1 mesec

Da li je moguce da ne pratis o cemu se pise. Tabela je prikazana od kraja regularng dela da se vidi ko ima prednost u slucaju istog broja bodova.
н

нс бој

pre oko 1 mesec

За наше клубове ЛК је топ такмичење,једино цз може нешто да уради у ЛЕ.Лига шампиона није за нас.
V

V1ad

pre oko 1 mesec

Liga Sampiona donosi 30 miliona za ucesce. Liga Evrope I Liga Konferencija 3. Svako ko ne vidi razliku je tantus zesci.
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Kako napredovadi ako se netakmičiš sa najboljima?
D

DDF

pre oko 1 mesec

Nijedan nas klub nema sportskog aspekta da ozbiljno igra evropska takmicenja,sve se svodi da se nekako"uguraju"u grupnim fazama i da se dodje do novca koji ce se"ugurati"u privatne dzepove Sportski neuspesi gde C.Zvezda ne moze da pobedi nikog imalo ozbiljnog,Partizan-Tsc-Cukaricki primaju lagano po 5/6 golova od Brage,Fiorentine,Olympijakosa,Frajburga,Nordsilanda i ostalih,nikoga u klubovima ne dotice i medijski je"zabranjeno"o tome uopste da se previse komentarise Samo novac je vazan,sve ostalo rezultati,igraci,navijaci su"nevazni" nda,Olympijakosa
S

SimaAlkos iz Debrca

pre oko 1 mesec

Siguran scenario je da ce Partizan sa sve polupanim Albertom ispasti u sezoni kupanja i to ce dobiti mećavles od nekog trecerazrednog poljoprivredno-fudbalskog kombinata, eventualno nekih amatera u vidu elektricara i mašinbravara
k

kondor007

pre oko 1 mesec

Sima alkos iz debrca , verovatno je na tebe ucestvovao alkohol kada si pisao komentar ja imam recept , mozes da pijes alkohola koliko zelis i nikada nisi pijan . Ako zelis piti mors drzati pravila , pij malo , pij dobro i kvalitetno , a ne tamo neki balukat ili buckuris , koji je jaci od pive samo dva grada , to je tvoje pice . Uzivaj !!!!!!!!!!!!!!!!!
@

@SimaAlkos

pre oko 1 mesec

A jos je sigurniji scenario da ce CZ kao sto to radi vrlo cesto u poslednje vrijeme ponovo kao i u sezoni 23/24 biti najgori tim UEFA bez obzira u kom takmicenju bila, da li ce za protivnike imati keramicare i varioce iz Omonije ili poslasticare i sampita majstore iz Kairata.
F

Frqjersen

pre oko 1 mesec

Bravo Sima, samo nas podseti koga i kada je petokraka pobedila da udje i LŠ, znači kada su pobedili nekoga. Partizan npr je pobedio Njukastl pa preko penala prošao u LŠ
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Ja bi voleo da nas neko podseti kad je Partizan uspeo nekog da pobedi u toj LŠ? Lako ćemo mi za kvalifikacije. Hvala.
s

spiritus movens

pre oko 1 mesec

Partizan nije zasluzio 2. mesto. Da su posteni ustupili bi igranje u kval. za LS Backoj Topoli jer su C. Zvezda i TSC trenutno nasa dva najbolja fudbalska kolektiva. Odmah iza su Vosa i Radnicki, tu je i Cukaricki, pa tek onda Partizan. Nadam se da ce se OFK Beograd umesati u sam vrh sledece sezone.
k

kondor007

pre oko 1 mesec

Spiritus movens , odlican komentar , samo ja ti predlazem da sto pre posetis ordinaciju dobrog psihijatra , mozda ti pomogne ako nije kasno za tebe . Hitno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
N

Najnovija vest

pre oko 1 mesec

LUKA VILDOZA SE VRACA U ZVEZDU,ENO OBJAVIO ZURNAL.
f

fefef

pre oko 1 mesec

kakve to veze ima sa ovim i koga boli
D

Drimm tim

pre oko 1 mesec

Potpisuje za Zvezdu evo objavio JA.Taj zurnal su sportske novine pune gluposti i nikada se nije dogodilo sto su napisali.
I

Immobile

pre oko 1 mesec

Sreća da je Čukarički, lažna zdrava sredina projektovana za mlade igrače izvisila za Evropu, jer ćemo ostati uskraćeni za demoliranja, prazne i sablasne stadione koje ne posećuje porodice dotičnih funkcionera, trenera i igrača. Koliko su smešna sredina pokazali su sa početka sezone kada su otpustili trenera koji je dobio Partizan 2 puta u 5 dana, koji se nijednom nije obrukao i forsirao je i gurao jedan moderan fudbal kako mladi i perspektivni igrači i treba da igraju i razmišljaju. Taj Dušan Kerkez uzeo kup u Bugarskoj sa Botevom iz Plovdiva, 7. ekipom po budžetu. Ispred su Ludogorec, CSKA Sofia, Levski Sofia, Cherno More, Lokomotiva Plovdiv, CSKA 1948. Ima budžet sličan kao Slavija Sofija. Takav Kerkez u još težoj ligi, sa krševima po katastrofalnim terenima u jednoj ligi punoj protekcija dođe i osvoji kup i to pobedi neprikosnoveni Ludogorec. Pošto taj Čukarički forsira mlade, perspekitvne igrače. Pa što ne puste jednog od najboljih strelaca omladinske lige Srbije Marka Arsovića, vrhunski potencijal. Brz, snažan, prodoran, fantastična kontrola lopte... Polivalentan, može da igra i krilo i špica zahvaljujući svojoj konstituciji, tehnici i brzini koju poseduje. Sigurno veći prospekt i talenat od Tedića, Rakonjca i da ne nabrajamo ostale igrače koji nisu njegova pozicija. Serafimović takođe ne postoji više, jedan potencijalno dobar štoper, golman Dragović pobegao od njih jer su poturali papire menadžerskih agencija i da ne zalazimo dalje u njihove cirkuske varijante. Jedna vašarska sredina i cirkus kolorado od kluba, gde se jedan podaduli rumeni sportski direktor igra sa klubom, gde je napravio jednu šlihtarsku hijerarhiju gde je on nedodirljiv, a igračima potura ugovor svoje agencije uz profesionalni ugovor Čukaričkog. A kada zagusti poziva se na neka svoja kumstva sa druge strane zakona. Ti štosovi možda prolaze u Lučanima, ali ne i na beogradskoj kaldrmi. Svaki takav ugovor sa njegovom agencijom je itekako oboriv po evropskim zakonima. Nekada je taj klub imao određene zdrava razmišljanja i temelje na kojima je bio postavljen, ali ovo danas što rade i prave to nema veze sa tim klubom sa početka. Zalutaju i ovaj srpski fudbal određeni ispravni i normalni ljudi, talentovani treneri i radnici ali vrlo brzo nestanu. Obično svojom odlukom, a nekada ih otpuste najsramnije jer nisu poltroni i šlihtare već imaju svoj integritet i dostojanstvo. Tako smo prošle godine u toj ligi imali dva jako dobra i perspektivna trenera: Miloš Milojević i Dušan Kerkez. U prilog tome da su dobri ide da obojica imaju rezultate već ove godine, a oterani su iz dva kluba koji su u vrhu ovog jadnog prvenstva. Miloš Milojević dupla kruna u UAE, liga gde kao treneri rade Marko Nikolić, Hernan Crespo, Alfred Schreuder, Cosmin Olaroiu... Igrači poput Pjanića, Milivojevića, Gabbiadinia, Omera Atzlia, Paco Alcacera, Dia Sabe... Miloš Milojević je imao 4.ili 5. tim po budžetu Dušan Kerkez uzeo kup u Bugarskoj sa 6. timom po budžetu. Ove godine imate Dudića kog hoće da rastrgmu, svako kolo ga napadaju, a on napravio najveće čudo u istoriji ove lige, preuzeo predzadnji tim lige i doveo ga do Evrope. Ali kog god zna posvećen je i pošten mora da bude neviđen atak na njega. Na Dudića je to još pojačanije jer dolazi odakle dolazi. Zato i nemamo ni ligu ni reprezentaciju jer sve što valja od struke oteramo i zatvorimo vrata zauvek. A ta vrata im zatvaraju Zvezdan Terzić, Miloš Vazura, Vladimir Matijašević, Dragomir Zbiljić, Jovan Šurbatović, Branislav Nedimović... Pametnom dosta. Javljaće se verovatno dosta pajaca nakon ovog komentara i treba da se javljaju da brane svoje gazde, najgore funkcionere u ovom delu Evrope. Molim redakciju da mi pusti ovaj komentar, jer ovaj komentar je stvarna borba protiv kriminala i korupcije u sportu.
*

****

pre oko 1 mesec

J**o te Fedja Dudic
Г

Горостаскме

pre oko 1 mesec

Не ваља наша Лига. Звезда се обрукала 1:3 и 2:3 против Ситија. Смејем се ко кловн у кафићу. КМЕ КМЕ.
D

DDF

pre oko 1 mesec

Mancester cyti da je zeleo i da im je trebalo pobedili bi sa 5 i vise razlike u obe utakmice,prva utakmica igrana tkr.na pocetku sezone gde jos niko ne"zapinje"i u zadnjem kolu gde se sve vec znalo unapred ko je gde na tabeli tabeli
@

@Gorostas

pre oko 1 mesec

Da druze. Crvena je jos i dobro prosla protiv kadeta Mancestera, u obadvije utakmice.. Pogledaj jos jednom sastav Mancestera u obe utakmice protiv tima iz Ljutice Bogdana.
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

@ddf Da je mogao pobedio bi pošto nije znači da nije ni mogao.
S

Sram te bilo

pre oko 1 mesec

Evo postave: Ederson, Voker, Dijaz, Ake, Gomez, Nunjes, Rodri, Silva, Alvarez, Foden, Haland. Ako su to juniori ili kadeti ajde lazovcino jedna idi ma bocanje.

@Sram te bilo

pre oko 1 mesec

Kad vi mozete da kazete da je Partizan petardiran od dece iz Danske onda su i to deca iz Engleske.
r

rnduljo bre

pre oko 1 mesec

Dobro je što su Grobari drugi, ja ih prvi mrzim već skoro 50 god ali da se ne lažemo, uz nas su jedini klub ( na žalost ) koji je veliki u Srbiji, svaka čast Vojvodini, veća je bila u SFRJ nego sad, što nije dobro i realno kval. za LŠ nije za Bačku Topolu. Ovu priliku za 2 učesnika u LŠ smo ove dve god trebali da iskoristimo da bar sad imamo dva tima u LŠ, jer tu šansu više nećemo imati. Mi moramo da se pojačamo na 4-5 mesta da prođemo taj plej of a Partizan da na vreme nekako renovira tim i da probaju, Dinamo K. je loš i mogu da ga prođu, Fener jači ali ništa posebno, e sad za dalje, trebalo bi i malo sreće i lepo mi dva tima u LŠ a hrvati ni jedan, kao i u basketu.
T

Topolyani

pre oko 1 mesec

Cuj ovog LS nije za Backu Topolu. Pa za koga je, ako ne za njih? Za Partizanku koja je predmet sprdnje?
r

rnduljo bre

pre oko 1 mesec

@Topoliyani Au šta smo vam 90-ih radili u vojsci, pitaj starije sugrađane. Pa neće valjda u tom selu fudbal da se igra, ako vam nešto nije jasno, pravac HU.
B

Batistuta1

pre oko 1 mesec

@topolyani,ko ste vi,i kakvu vi istoriju imate?Igrali ste pre par godina beton ligu i sada ste kao neki klub,a znamo ko vas finansira,jedan od najvećih diktatora u Svetu.Pitaj Madjare ko je on...

Bojank91

pre oko 1 mesec

Zašto se hvataš za Hrvate? Kod njih je trava mnogo zelenija, a kod nas neće biti dokle god ne počneml u svoje dvorište da gledamo
T

Topolyani

pre oko 1 mesec

@rnduljo bre Backa Topola nije selo, nego gradic. I da igrace de Evropa u Backoj Topoli. Sto se tice vojske, nisam upucen sta je ko kome radio, verovatno su tebi nesto radili u vojsci, pa imas kompleks. A tebi ako nesto nije jasno gas na "srpsko" Kosovo!
G

Gost - Bgd

pre oko 1 mesec

Niko ne piše o realno najrealnijem - 3. scenariju, bar kada su u pitanju Novosađani. Zvezda uzima kup, Vojvodina dobija Mladost u poslednjem kolu i Partizan dobija Radnički. Tako su prva tri mesta identična kao i sada, s tim što je Voša 4, a Radnički peti. Nerealno je da Čuka dobije Zvezdu na proslavi titule. Jedino je moguća opcija da Partizan "da/proda/pokloni" bod Radničkom (to ne bi bilo realno da danas TSC nije izgubio) i da tako ostane trenutna situacija na tabeli. Sportski pozdrav!
V

Vuc

pre oko 1 mesec

Bod Radnickog a pobeda Vojvodine donosi Vosi 4 mesto.
a

alex80

pre oko 1 mesec

radnickom samo pobeda protiv partizana garantuje 4 to mesto, u slucaju da Vosa pobedi mladost a radnicki uzme bod Vosa je 4 ta. Nego nista jos nije gotovo, niti ce parizan sa ovakom igrom tek tako da dobije radnicki, a ni vosa mladost
i

i pazi i pazi Vojvodina gazi!

pre oko 1 mesec

Vosa ako pobedi Mladost,Radnicki mora da pobedi na JNA.Ukoliko Vojvodina i Radnicki budu imali isti broj bodova,Vosa je 4-ta jer je bila ispred Radnickog pred play off.
J

Junker

pre oko 1 mesec

Znam koliko bezveze zvuci ali nama treba LE. Mi u LS nemamo sta da trazimo jos nekoliko godina, a onda tek mozda borba za 3. mesto. LE je totalna razlika i tu mozemo uz malo srece i do 1/8.
S

Scaloneta

pre oko 1 mesec

Bilo bi baš kul igrati ove sezone LŠ koja će biti istorijska jer će se igrati po prvi put u ovom formatu. Slažem se da je Zvezdi LE po mjeri ali uvijek treba težiti da se igra sa najjačim ekipama. Takodje mislim da novi format LŠ u mnogim stvarima ide na ruku manjim ekipama. Npr igraće se 8 utakmica u odnosu na 6, odnosno domaćin si 4 puta u odnosu na 3 puta koliko je bilo do sada. Takodje kada ti zapadne neka aždaja kao što je Siti, ne igraš sa njima 2 puta već samo jednom, što je opet bolje jer stvarno nema potrebe da ti 2 puta "objašnjavaju" koliko si daleko od tog nivoa fudbala. I treća stvar, kada se biraju protivnici mogu da ti dodju i ekipe iz tvog šešira, što je za slabije ekipe važno jer je veća šansa da ti dodju normalnije ekipe. U Zvezdinom slučaju ako bi bila šešir broj 3 (sumnjam da može u 4. šešir), mogu joj doći i ekipe iz tog 3. šešira za razliku do sada što je bilo da ti dolaze samo ekipe iz 1. 2. i 4. šešira i tako ti se povećava šansa da ti dodje više slabijih ekipa. Još veću korist ovog pravila će imati ekipe iz 4. šešira. Ja bih lično volio da vidim Zvezdu u LŠ, ako ništa makar zbog istorije, ipak su ovo krupne promjene i volio bih da Zvezda bude dio toga, ali nisam preveliki optimista jer ova ekipa Zvezde ima mnogo rupa koje treba da popuni, a ako još na to bude i nekih odlazaka (Glazer, Dragović, Hwang, Bukari..) onda će biti baš veliki problem naći zamjene, dovesti igrače koji su već potrebni i bez odlazaka, i na kraju krajeva sve to uigrati.
@

@scaloneta

pre oko 1 mesec

Nista ne brini, ako prodamo ove, dovodimo strasna pojacanja: kralj splavova Radonjic, knindza Borjan, gardista Stojkovic i Milojev omiljeni polivalentni igrac Slava Srnic! 😂
1

189

pre oko 1 mesec

Haha, Vojvodina da dobije Zvezdu? Sto bi rekli mnogi ovde, zvezdas ili partizanovac sam, ali mislim da je Vojvodina favorit i da ima velike sanse. Kako da ne.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

Ja znam da je jedno sigurno, Zvezda osvaja četvrtu duplu krunu u nizu, i to proslavlja na Mari pred 50 hiljada ljudi u poslednjem kolu, i Zvezda igra četvrti put u šest godina u grupnoj fazi lige šampiona. A vi ostali, kud koji mili moji.
L

Lepi mica1

pre oko 1 mesec

Na cemu si ti?kakva grupna faza LS te spopala?😆😆idete vi u LE😆😆😆
R

Rubikova kocka

pre oko 1 mesec

A čije klub Borac Banja Luka???
.

.,

pre oko 1 mesec

pa bosanski naravno
C

Cokula

pre oko 1 mesec

Pogledaj grb I znaces.
G

Gost26

pre oko 1 mesec

Srpski klub, iz Republike Srpske, koji se takmici u ligi BiH i koji uzima titulu! Napred Borac Banjaluka! U ponedeljak se uzima titula!