Džejden Filodžin (©Reuters)
Džejden Filodžin (©Reuters)

Srećom pa daje golove, sa ovakvim menadžerom neće daleko dogurati

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.07.24. | 21:18

Bizarna priča u vezi sa mladim reprezentativcem Engleske Džejdenom Filodžinom

Ovogodišnja letnja transfer pijaca tek što je otvorena, a već smo pisali o komičnoj situaciji nekadašnjeg fudbalera Liverpula, danas menadžera Hosea Enrikea, koji je greškom umesto treneru Lečea Luki Gotiju ponudio igrače šaljivoj Instagram stranici. Samo dan kasnije stiže nam nova bizarna vest u vezi sa potezima nekog agenta.

Ovaj put, reč je o zastupniku mladog reprezentativca Engleske, Džejdena Filodžina, za kog je povratnik u Premijer ligu - Ipsvič, spreman da u paketu sa saigračem iz Hal Sitija, Džejkobom Grivsom, plati skoro 42.000.000 evra. Talenat 22-godišnjeg krilnog napadača nije sporan, potvrđuju to i golovi - prošle sezone ih je dao 12 u Čempionšipu - ali nekadašnji đak Aston Vile morao bi ubuduće da obrati pažnju na to sa kim se sve druži. Posebno kada su u pitanju osobe zadužene za upravljanje njegovom karijerom.

Izabrane vesti

PRELAZZI MARKA PRELEVIĆA O DŽEJDENU FILODŽINU: ČUDO ZA JEDAN DAN

Naime, iz Španije stiže vest da je jedan od menadžera iz agencije koja zastupa Filodžina, Berto Kamačo, nenajavljen otišao u Barselonu, slikao se ispred trening centra slavnog kluba, da bi ga potom obezbeđenje udaljilo sa poseda. Ispostavilo se da niko u Barseloni ne zna o kome se radi, niti da je iko razmatrao eventualno dovođenje engleskog fudbalera, iako je ta vest pre desetak dana kružila društvenim mrežama. Očigledno je gospodin Kamačo želeo da izvrši pritisak na Ipsvič i druge klubove zainteresovane za njegovog igrača, te da pojavljivanjem ispred prostorija katalonskog kluba dobije priču za podizanje cene.

Ne samo da mu ideja nije prošla, već se i propisno obrukao.



tagovi

Letnji prelazni rok 2024BarselonaDžejden Filodžin

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara