Komentari na vest

Srce Srbije

G

Gost1234

pre oko 1 sat

Priznanem mislio sam posle evropskog da je zavrsio sa ozbiljnim fudbalom, da je debeo, i da igra ligu bivsih fudbalera… Ali izgleda da je usao u formu i da i dalje ima veliku zelju da igra fudbal. Onaj gol je primer volje i zelje, i naravno majstorstva!!! Kao zvezdas kazem veliki Aleksandar Mitrovic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sakur

pre oko 1 sat

Zasto ovo radite zvezdasima
B

Bar Kohba

pre oko 1 sat

Uskoro ce on oboriti rekord broja odigranih utakmica za sada 95, nedostaje mu jos nekh 15-16, njego rekord golova ce dugo trebati da se obori.
O

Ovih

pre oko 1 sat

Desetak godina su dvojac Tadić i Mitrović koji su asistencijama i golovima preko 120 ukupno vodili reprezentaciju na 2 SP i EP uz pomoć odličnih golmana i još 3 do 4 odlična fudbalera Sergeja Kostića Milenković a Pavlovića Vlahovića ponekad. A za mnogo više treba al nema bar još desetak kasnih igrača i naravno vrhunski selektor i stručnjak kao što je Jovanović koji je preporodio Grčku i pobedio Englesku na Vembliju štosu naši uradili još varljivog leta 1968 u polufinalu EP u Italiji
K

KONTINUITET

pre oko 2 sata

Mislim da bi bilo još bolje da je Vidić predsednik FSS, a Paunović selektor.
f

fenomeno

pre oko 2 sata

Kako god okreneš mi smo jedna prosek ekipa bez ijednog igrača top klase. To je činjenica i realno stanje. Ova Švajcarska nije bauk ali je za nijansu bolja od nas. Naravno može se igrati sa njima i to se sinoć i pokazalo. Španija je već drugi nivo i to će se naravno pokazati. Mi nemamo top kvalitet, svi treba da budu svesni toga. Ovo smo dobili na srce, na energiju, možda malo i sreće... Takođe, što se tiče špica, bolje od Mitra nema. Jović ima neizlečivu bolest letargije, nezainteresovanosti, tu leka nema. A plus na sve to poterao ga i maler. Hoće to tako
M

Mauro Tasoti

pre oko 2 sata

Niko u istoriji našeg fudbala nije tako potcenjen i da ne kažem mnogo težu reč omalovažavan od Mitra.Govorili su da je spor,trom,loše tehnički obrazovan,da imamo boljih od njega čak i kad ti bolji konstantno promašuju gol sa pola metra.Pamte se Moša i Tirke,Šeki,Miloš,Pižon ,Piksi,Dejo,Kolarov,Juga,Pančev i ko još ne,pišu se i pričaju o njima bajke a ako pogledamo brojke niko nije ni blizu Mitra.Samo je Mitar loš i stalno mu se traže nedostaci i mane. Mitar rešeta,čini čuda,stalno nas vadi svojim golovima.Ko će još priznati da smo u Katar otišli njegovim golom protiv Portugala na strani,ko će još priznati da bez Mitra ne možemo da damo gol,koliko će trajati sećanje na ovo remek delo od sinoć,verovatno do prekosutra i prvog promašaja.A Mitar skromno i bez ljutnje stavlja sebe u službu reprezentacije i Srbije,ćuti,radi,daje golove i nije ljut ninakoga.Ko ima prava da tera Mitra u penziju sa 30 godina,najboljeg strelca,najodanijeg vojnika i čoveka na koga treba da se ugleda naša omladina,samo zlobnici,sitne duše i ostrašćeni likovi opterećeni klubaštvom.
J

JBL

pre oko 2 sata

Potpisujem.
G

Gorostas

pre oko 1 sat

Nismo u Katar otisli zbog njegovog gola vec zbog dobre kretnje Luke Jovica!
g

gost1234

pre oko 1 sat

Na evropskom je bio trom, spor, los!!!!!!! I to je tako jednostavno. Isto tako je istina da je imao bolje saigrace postigao bi mnogo vise rezultatski u reprezentaciji. A i ovako je dao i daje neverovatno mnogo……..
S

Smehotres

pre oko 1 sat

Ahahahahahahhaha, u Katar smo otišli zbog dobre kretnje Luke Jovića, ahahahahahahahhahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahhahahahhahahahahahahahahahahahahhaha! Ovo ni Jović za sebe ne bi napisao.
G

Gorostasijana

pre oko 2 sata

Ja ovaj gol ne priznajem, da je malo bolji teren Mitrovic ne bi stigao loptu, izasla bi u aut! Ne priznajem gol!
G

Goristas

pre oko 2 sata

Lažeš, kao i obično od tebe, pošto sam te i uzivonuhvatio u Lazi bezmalo 100 puta, ali dobro to je tvoj manir ti si ulicar iz kafica. Ponavljam ti mentalno zaostali Žila i Luča su mnogo loši i ne možemo gol sa njima da damo mnogo su loši čak šta više užasni, Mitrovica sa njima nema veze nisu oni jednojajčani blizanci, Mitrovica je čovek za sebe svaka cast Mitrovicu ZIla I Luča ne znaju
G

GorostasIzZeleznicke

pre oko 2 sata

A Žila i Luča, pošto i sam znaš da gotivim Mitrovica nego si dobio napad kada je Rajković odbranio penal, pa sad baljezgas.
G

Gorostasevic

pre oko 2 sata

Moje malo bikce Jolo Mijatovic i Mile Pavkov su klasa za ovu prevaru i dokaz da su ove nase vezane titule posteno osvojene za razliku od grobarskih iz Toletovog perioda kada im je ova prevara Mitrovic bila najbolji igrac!
G

Gorostas

pre oko 2 sata

Kakav Mitrovic, najbolji su bili juce Kolo Nedeljkovic, Luca Jovic I Stralo Erakovic, jos da je ubacio Joloa Mijatovica, Srla Mijailovica, Spajoa, Mila Pavkova bilo bi pet nula za nas
T

Toliko002

pre oko 2 sata

Ja lično više cenim takve igrače koji su prirodno fizički i tehnički limitirani ali sve nadoknade svojim srcem i glavom zato sam voleo Zigića iako je igrao u Zvezdi.
V

Veto123

pre oko 2 sata

Tako je druze, i ja se sa tim slazem ali…. Kod vrhunskih sportista se taj nedostatak itekako primeti. Treneri ce uvek davati prednost znalcima, pa se samim tim trazi kompletan paket, talenat, znanje, iskustvo i marljivost. Vredan igrac koji zahvalan sa svojim zalaganjem a koji moze potezom da zavrsi utakmicu. To je retkost. Takvi danas vrede hiljade miliona i vise, samo je stvar vizije trenera.
N

Nenad B.

pre oko 2 sata

Ma ne, to je drvo sa 10kg viška, koje igra u amaterskoj ligi, ej' moji tastatura stručnjaci. U klubu igra sa vrhunskim saigračima, koji ga hrane loptama i postiže 2 gola po utakmici, u reprezentaciji sa ovakvom defanzivnom postavkom, posedom od 22%, gde mora da se vraća na svoju polovinu da bi uopšte pipnuo i bio u kontaktu sa loptom, da čeka da mu stoper Pavlović donese loptu, ne treba više ni da igra. P.S. Samo u zemlji čuda, kao što je Srbija, odričemo se najboljeg strelca reprezentacije svih vremena u 30. godini. Isto važi i za SMS-a, koji je i mlađi od Mitra.
Г

Горан Гоги

pre oko 2 sata

Алоооо смањи доживљаје.... дај да се покаже против Шпанаца сад, где је био против Словенаца Енглеза Данаца.....????
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 sata

Ма хајде, је ли можда треба он да се враћа на 16м по лопту и крене у слалом до противничког гола? Фудбал је играо у Партизану, Андерлехту, Фуламу, репрезентацији и у "аматерској лиги" са врхунским фудбалерима како и сам кажеш. Каква контрадикторност!!! Гдје то оспоравани Митар од паћеника какав си и сам није трпао голове? ГДЈЕ???
J

JBL

pre oko 1 sat

@Goran Gogi - ma ne treba da se sekiramo zbog Mitra.Tu je "ukruceno drvo" da da gol Spancima...
a

alo breeee

pre oko 2 sata

jel ste realni da napisete bilo sta lose o mitru??? nadjite bre boljeg! nikad mi nista necemo postici . cuj ovog da je bolji teren, ne bi stigao loptu... boze moj, vecu glupost ne cuh. da je bolji teren i da je leptir sleteo na prečku promenila bi se istorija🤣🤣
B

Bon.Jovi_985

pre oko 3 sata

Teren je sramota za profesionalnu utakmicu ovog nivoa, usporavala je igru do besvesti. Mitar nikad nije bio brz ali sad je toliko trom da je to strašno. Samo zahvaljujući terenu je stigao tu loptu, videće protiv Španije koliko on trenutno ne može, do 60 minuta će se vući po terenu.
R

RazumesMwntalnoZaostali

pre oko 3 sata

Teren je u losijem stanju zato sto su se tu igrale utakmice od mnogobrojnih klubova ciji stadioni se rekonstruistu
s

svašta

pre oko 3 sata

Mitrović najbolji na terenu. Na njega idu duge lopte, gde se dolazi u protivničku trećinu terena odnah, zagradi se, odloži loptu na stranu. Kako je Mitar izašao tako se i igra raspala
F

Fakti

pre oko 3 sata

Bukvalno si 1000% u pravu.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 sata

И видићемо против Шпаније🤣🤣🤣. Исти су друга димензија за скоро све селекције! Пребаци се на крикет, мани се фудбала и поготово омаловажавања репрезентативаца. Какви год да јесу, наши су и боље немамо!!!
R

RegionalniStadion

pre oko 3 sata

Pa ti idi u Nemačku i gledaj ržnjihovu regionalnu ligu posto im je pun stadion. To ti Kazem posto si bas naveo Nemačku. Znaci u Nemačku idi i nemoj da se vracas iskompleksirsni
F

FUDBALSKI MAJSTOR

pre oko 3 sata

Kolika je mrznja na sve sto je iz Partizana je ovde najociglednija kod Mitra., Covek koji postaje legenda ne da nije dobio respekt vec je umalo dobio nogu iz reprezentacije. Da je Mitar potekao iz komsijskog tabora garantujem da bi vec postao njihova zvezda. Jer , molim vas, pokazite mi ko je bolji igrac od njega od '45 do danas i zasto? Ubedljio najbolji reprezentativni strelac od onda, legenda Fulama i Chamionshipa, legenda u nastajanju u Saudiji, Legenda Partizana. Ko ima bolje rezultate u kontinuitetu od njega a tek je napunio 30? Koga cela Evropa zna kao Mitrogol? Mislim da se sportska javnost ogresila o Mitra, ili bar onaj deo koji voli da nevoli.
S

Sedorf10

pre oko 2 sata

Aj oladi, nemas veze sa zivotom. Mitar je jako spor i trom, to je ogroman problem i to se vidi iz aviona. On zna da resi u sesnaestercu kada mu se ostavi prostora, ali problem je to sto on vise ne moze da se izbori za taj prostor jer je spor kao vreca. Nema to nikakve veze sa Partizanom,niti sa bilo cim drugim. Dok je Vlahovic zver koju mi drzimo na klupi. TO moze samo nama da se desi. Kontam da se svi protivnici krste kada vide sta mi neznalice radimo. Takvu glupost samo Piksi moze da napravi.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 sata

Sedorf@ Најгори су они који омаловажавају све што јесте наше. 'ебо те Седорф, Влаховић уопште није ни био на клупи. Како је играла твоја Холандија?
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 sata

Ја сам навијач ЦЗ и Митар је класа која непрекидно трпа голове гдје год да игра и гдје год да је играо!!! А ти јеси навијач ФКП који се баш нимало не разликује од острашћених цигана јер да није тако не би ни коментарисао како јеси. 'ебала Вас све и ЦЗ и ФКП, у питању је репрезентација и репрезентативци Србије!!!
С

Сале2323

pre oko 3 sata

Па јесте много спорији и приде тромије делује и изгледа, а све то у Фуламу док је био, није се могло не видети, већ ни помислити на то, јер деловао је баш спремно и јако у Енглеској... Гол који је синоћ дао је дао на свој квалитет, своје знање, свој инстикт.
N

NIkola44

pre oko 3 sata

Tacno. Mitar je i u Fulamu bio malo sporiji, ali bio je jako spreman jer je u Premijer Ligi tempo ubitacan. Sada kada je dosao u Saudijsku ligu, to je tempo koji je bukvalno duplo sporiji. Tako da Mitar tamo reseta, ali nazaduje kao igrac. TO se vidi kada dodje u reprezentaciju. NJegova brzina u odnosu na Luku Jovica, razlika je ogromna u korist Jovica. Jovic je malo van forme jer ne igra trenutno u Milanu, ali Jovic igra za jedan Milan, a Mitar za neki drugorazredni Al Hilal koji ima 3-4 evropske zvezde i 20 saudijaca koji su na nivou nase trece lige. Eto to vam jenivo Al Hilala.
O

Obi Mikel

pre oko 3 sata

Drugorazerni Al Hilal??? Taj Al Hilal bi razbucao Jovićev Milan na proste činioce. Bonu top 5 najboljih golmana na svetu, Kulibali bi stavio u džep sve špiceve Milana, u veznom redu su prejaki, u špicu Mitar koji gazi sve. Nemaš ti veze s fudbalom i živiš u davnom prošlom vremenu. Evropske lige su sve jadnije i jadnije
N

Nikola44

pre oko 2 sata

@Obi Mikel Razmisljao sam da li uopste ulaziti u polemiku sa tobom, posto ti je komentar na nivou klinca koji nikada nije igrao fudbal. Ali ajde. Nije me mrzelo i odem na sajt da vidim ko igra u Al Hilalu od domacih igraca, da vidimo malo taj roster. Abdulah Al Hamaddan trzisna vrednost 200 hiljada evra, M. Al Kahtai trzisna vrednost 200 hiljada evra, Fejsal Al Asmari trzisna vrednost 25 hiljda evra, Kalifah Al Dawasari vrednost 150 hiljada evra, Ali El Bulaihi vrednost 350 hiljada, Hamad Al jami - nema nikakvu trzisnu vrednost i jos 5-6 saudijaca koji uopste nemaju trzisnu vrednost, toliko su dobri i kvalitetni. Tako da brate mimoidji me sa tim infantilnim pricama kako je Al Hilal bolji od Milana. Nemoj brate, nemam ja stvarno zivaca za takve price. To pricaj u ulici klincima. Iako je Milan sada ispod prosecan, on je jos uvek dosta kvalitetniji od prvaka Saudijske pustinje.
O

Obi Mikel

pre oko 2 sata

Koga briga za domaće igrače??? Koji je to kvalitetan Milanov igrač Italijan? Indijanci obični kao i tvoje poznavanje fudbala
@

@Nikola44

pre oko 2 sata

Jović je, ne malo, nego mnogo van forme...

Bojan Urosevic

pre oko 1 sat

Nikola44: Sve te Saudijce što si nabrojao to služe samo na broj jedan igrač igra u ligu šampiona i još dva ulaze sa klupe a u njihovoj ligi igraju troje oni imaju 11 odličnih stranaca.
M

Mujagic

pre oko 3 sata

Zao mi je sto jenotisao tamo da igra fudbal jer je mogao jos dosta da da…Vlahovic nikada nece imati ovakav osecaj za go
L

Lolololo

pre oko 2 sata

Pretera ga. Vlahovic je zabijao golove iz svih zivih pozicija, iz slobodnjaka... Mitar je igracina ali treba biti realan.
S

Srbadooo

pre oko 3 sata

Mitar je nas Kosmet !!
G

Gorostas

pre oko 3 sata

No dobro, da se prisetimo vredjanja Dusana Tadica. Vredjano sam na internetu Dusana Tadica verovali ili ne samo zato što je Tadic izveo penal a ne Vlahovic. Apsolutno sam mentalno retardiran osoba.
n

nezeljeni gost

pre oko 3 sata

Ja znam jednu reprezentaciju koja je cak dobila Dansku tamo u prosloj Ligi nacija, ali oni su kako saznajem ovdje u neminovom padu od SP 2018 i konstantno ih prati sreca. Svica ce se trgnuti dobiti Dance iducu i onda ce stvari doci na mjesto, a to je da je Srbija zalutala u Ligi A kao i na zadnja dva prvenstva. Mucno je gledati vas nogomet, ali je zabavno slusati vaseg mistera za kojeg sam ovdje davno pisao jos nakon pobjede u Portugalu da je arogantan, pa sam bio napadnut da je takav jer ima pokrice haha. Zivio Piksi budi jao dugo izbornik i ja sam miran.
G

Guess

pre oko 3 sata

Ni gol Mitrovića ni pobeda Piksija neće mi promeniti mišljenje. Piksiju treba dati otkaz. A Mitroviću pola sata na svakoj utakmici. Vlahoviću ohladiti glavu.
M

Munich

pre oko 3 sata

Vlahović je dunster od igrača. Protiv Austrije gubi loptu kao malo dete, primamo gol posle toga, protiv Švedske promašio sve što je moglo da se promaši. Jedina dobra utakmica u reprezentaciji je ona protiv Crne Gore. Ne može on da čisti kopačke Mitru, Luka je još gori od Dušana. To što su i on i Jović imali vrhunskog menadžera (pogotovo Jović) to je druga priča. Da sam na mestu Jovića, slavio bih menadžera kao sveca a njegov rođendan kao krsnu slavu
S

Sedorf10

pre oko 3 sata

Svaka cast za komentar. Ovaj gol Mitrovica, koji je stvarno lep. Nece mi promeniti misljenje o njemu jer ga gledam u svakoj utakmici reprezentacije i vidim sta su njegovi problemi. Realno gol je dao fantasticno, ali pomogao mu je mnogo Svajcarski odbrambeni igrac koji je bio neverovatno pasivan i pustio ga je da se useta u sesnaest. Mozda zato sto je teren na tom delu bio bukvalno njiva i svajcarac se plasio da ce se okliznuti u blatu, pa nije startovao na Mitra. Inace da je teren bio bolji, jako tesko bi Mitar dosao do prilike za sut, a kamoli da postigne gol. Jer je uzasno spor i trom. I bezopasan kada igramo protiv ozbiljnih reprezentacija. To plebs tesko shvata, ali dobro, zato je plebs plebs.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 sata

Sedorf@ Колико је Митар постигао голова у репрезентацији и колико су му помагали у истом противнички дефанзивци🤣🤣🤣 Нико не каже да је Влаховић лошији али једноставно није ту већ другу репрезентативну акцију. Да ли нападача треба да игра Миленковић? 'ебао те Митровић по сред прк.. када морам бити најпростији! А 'ебао те и Седорф🤣🤣🤣
G

Gostina

pre oko 3 sata

E sad smo ugasili,ovoga neznalicu od selektora vise niko nece lako skinuti. Nije ni do sada mogao ali tek sad nece moci..
G

GorostssIzZeleznicke

pre oko 3 sata

Vrhunac večeri je bio kada je Rajković odbranio penal, i onda mi je sve preselo. Puko sam od muke. No dobro, navijao sam i za Portugal protiv Srbije i na kraju je Mitrovic dao gol u ja kao Jugosloven nisam se radovao zato sto je Srbija prosla VEC samo iskljucivo zato sto je Mitrovic dao gol i posle sam na internetu nekog optuživao da je vredjao Mitrovica a jesam jadnik i Stefan Mitrović kada je skinuo onu loptu sa linije Ronaldu vrdjao sam Stefana da je ovakav onakav Pricao da je Ronaldo car da smo mi Srbi se.ani losinovakvi onakvi.
K

Komsijana

pre oko 4 sata

Pogledajte crtani film Povratak otpisanih na YouTube u glavnim ulogama su Mitrovica Sergej Birmančević i Samardzic. Sportski pozdrav svim ljudima koji gledaju fudbalske utakmice uzivo i na televizoru iz čistog zadovoljstva i da bi uzivali, a ne da bi trovali na internetu i lecili svoje frustracije.

Napad na isteku

pre oko 4 sata

Poruka je ista, lažni misteru odlazi!
N

Nemanja8989

pre oko 4 sata

Sta sada kazu oni internet pljuvaci koji su ga prosli put pljuvali i rekli “da ne treba da igra,da je njegovo vreme proslo,da je propao igrac” i ostale splacine izgovorene? Sad vam je dobar jel? Jel vas je bar malo sramota? Nije,jer ste vi bezlicni ljudi,sa vrlo niskim IQ-om,koji danas pljuju,sutra lizu,jadni i gadni ste jako…
T

Twix

pre oko 2 sata

Evo da ti kazem, mada mi ne objavljuju komentar: Mene da bude sramota sto on odbija reprezentaciju, a onda ode da igra za klub? Mene da bude sramota sto umesto da posalje poruku podrske svojim saigracima, on salje instagram poruke u fazonu 'posle mene potop'? Ja da se stidim sto i posle svega toga mrtav ladan uzme Milenkovicu traku i odrzi konferenciju za stampu u fazonu 'Sta da se pravdam? Znam ko sam, sta sam?' Lik je egomanijak. Ali, svaka cast na golu i na pobedi.
J

JSO

pre oko 4 sata

Teren los,Svajcarska se nije snasla po takvom terenu. Imali su penal,precku,mali ofsajd kod ponistenog gola...Odbrana jako losa i dalje. A Mitar,ko Mitar...da nije otisao u amatersku ligu,vise bi postovanja imao,ovako,jbg...u@ra@o ga.
a

asdfczxv

pre oko 4 sata

Jedini grobar koga volim kao da je direktno rodjen na Marakani. Steta sto je sa 28 godina posle najbolje sezone u karijeri i to u Premijer ligi otisao u Arabiju. Sam sebi pucao u noge.
М

Мистер Но

pre oko 3 sata

Ја бих волео да ми се укаже прилика да се пуцам у ноге као он што се упуцао.
T

Tarzan

pre oko 4 sata

Mitar je borben i covek ostavlja srce na terenu,sve je to ok.Nas problem je selektor i to ce se vrlo brzo morati resavati.Dolaze teze utakmice i mislim da ce se tu sve pokazati.Sto smo bodova uzeli to je to.Ono sinoc je igra bez igre,samo na snagu i mnogo srece.
G

Gprpstas

pre oko 4 sata

Mene je pogodila odbrana Rajkovica toliko da zamalo nisam isprobavao Ostojin sendvic.
M

Mile G

pre oko 4 sata

Osim Mitrovica koji ima kvalitet jedini treba izbaciti sve ostale igrače malog jugoslovenskog kluba i Reprezentacija ce da procveta
J

JSD zlo

pre oko 4 sata

Mitrovic jedini kvalitet ima ostale igrace izbaciti iz reprezentacije iz tog propalog kluba
o

oni sto bi kopali

pre oko 2 sata

Zlo je na drugoj strani brda
M

Milojko Arsenic

pre oko 4 sata

Ova pobeda je potvrda sledece tvrdnje - ljudi, da bismo odigrali kvalitetnu utakmicu, antitalenti i menadžerski igrači poput Lukica , Zivkovica , manekena Vlahovica takvi ne smeju više da priđu reprezentaciji ni na 100 metara ako želimo rezultate, jer ovo je sramota kako pomenuti igraju.
P

Ppp

pre 43 minute

Veze ti nemas, koliko je kosta nedeljkovic imao ubacaja u 16m a koliko Zile na njegovoj poziciji. Zile je jedini koji iz kolena moze da ubaci. Pogledaj protiv spanije ko je jedini od 11 igraca kreirao sansu i ti kakvu a Luka promasio. Ko je danas bolje odigrao od Zileta?
P

Ppp

pre 38 minuta

Veze ti nemas. Kada god nisu igrala ta dvojca te strane su mrtve bile. Evo Kosta umesto Zileta i ta strana ni jedan proboj ni jedan centarsut. Sa ziletom protiv slovenije 8x sa te strane ubacio. A sa Kostom nijedan centarsut. Drugo luka igra nesto sto ti ne shvatas ne razumes znas nisi pametniji od menadzera u fudbalu ili ti je ego veci od pameti pa mislis da jesi...
T

Trebinje

pre oko 4 sata

Da nema igračaZvezdeova reprezentacija bi bila u rangu Moldavije
r

režimski kopači

pre oko 2 sata

U tome i jeste problem, zbog vas i jesmo na nivou Moldavije.
M

Mitar je jedan

pre oko 4 sata

Je Mitar
3

321

pre oko 4 sata

Srce i zelja neupitni. Mogucnost igranja na visokom nivou, vise ne. Na zalost, ponavlja nam se Irska, ne izbaci ga niko vise, Ova pobeda ce da nam donese mnogo vise stete na duzi rok nego koristi.
Z

ZZ Crew

pre oko 4 sata

Ne ulazim u to sta hoces da kazes ali jesmo li trebali izgubiti utakmicu za dobro na duzi period?
n

nažalost

pre oko 4 sata

Realno si u pravu...
3

321

pre oko 3 sata

@ZZ Crew Naravno da ne, ali bolje da su golove dali Milenkovic i Erakovic nego Mitrovic... Videces vec na sledecoj na sta ce to da lici...
H

Hidzuama

pre oko 5 sati

Bravo momci, bravo selektore. Ova Liga nacija uopste nije losa. Bod sa prvakom Evrope, poraz u Danskoj gdje svi gube realno i sada napokon pobjeda protiv Svajcarske. Novi ciklus, novi igraci, nova energija. I jos nesto, pun stadion a atmosfera odlicna i samim tim smo u prednosti. I kad ne ide, tribine te ponesu i mislim da je to jedan veoma bitan segment. Vidim da mnogi spominju kako je sreca pogledala jer nisu zabili penal ali moram napomenuti isto tako da je Jovic pogodio ona 2 zicera pukla bi petarda tako da su oni imali mnogo vise srece. Aj Srbijaaa
U

U Danskoj svi gube?

pre oko 4 sata

Kakav spin, kakve lazi.
М

Мистер Но

pre oko 3 sata

Чак није био ни пун стадион. 7500 гледалаца? У Немачкој регионалној лиги неки клубови имају тај просек гледаности.
I

Ivan OL 91

pre oko 5 sati

Sve je ovo super, čovjek je i sa jednom nogom korisniji od Jovića. Može da promaši 100 šansi, nikad ga neću pljuvati kao mnogi što su radili posle Slovenije. Partizanovac koji je neke od govola za reprezentaciju išao da proslavi na sjever Marakane, pravi primjer kako srpski reprezentativac treba da se ponaša. Ali, da smanjimo malo euforiju. 30. minut, šutira Embolo odbrana i Rajković nemoćni, jedino što je ostalo je da se nadaju da će lopta proći pored stative. Vrlo lako je mogla u gol i onda bi danas bio dan žalosti, jer sam ubjeđen da bi do kraja primili još jedan.
@

@Ivan

pre oko 4 sata

Mitrovic da promasi 100 sansi neces ga pljuvati, a Jovica pljujes za svaku. Definicija klubastva i ostrascenog Grobara. S obzirom na godine, zaboravio si, ili nisi ni video kad je Mitrovic promasivao jos gore od Jovica. Ali on je iz Partizana, njemu se prasta.
I

Ivan OL 91

pre oko 2 sata

Uvijek koristim isto ime, i pretežno komentarišem utakmice dva kluba za koja navijam, Lion i Crvenu Zvezdu. I ne znam kojim je gestom Mitrović zaslužio da ga pljujem (ako mu je grijeh to što je igrao u Partizanu, za mene to nije). Nijednim svojim gestom nikada nije uvrijedio SD Crvena Zvezda. A što se tiče Luke Jovića, evo dobro ti bolje znaš nego Anćeloti, Zidan, Pioli, Fonseka... Treba da nam bude startni centarfor svaku utakmicu ispred Mitrovića i Vlahovića jer su oni Partizanovci, njih ne treba ni zvati. Hvala Bogu pa se Jović nije vratio u Zvezdu ljetos, Šerif je za njega Ibrahimović lično.
J

Jalatan

pre oko 2 sata

Ti isti treneri su mogli da dovedu Mitra pa nisu,igrao je u prosečnim Anderlehtu,Njukaslu pre Arapa,Fulamu i Arabiji. Ne osporavam Mitrovo igranje za reprezentaciju,nema boljeg ali je nepotrebno pljuvati po Joviću koji je sa 20 godina odveo ekipu u finale LE i zaslužio transfer u Real.
G

Grupa JNA

pre oko 5 sati

Debeli arapin nema ga kada je bitno
J

Jack Sparrow

pre oko 5 sati

Mitar je oduvek ginuo za A tim od onog debitantskog nastupa gola Hrvatima na Marakani do dan danas uvek je davao kolko je mogao i svoj maksimum. Problem je sto kada svi igraju lose ljudi prvo gledaju njega jer se od njega najvise ocekuje mluzb(tada) Tadica i onda ispadne setac ovakav onakav a covek je uvek davao svojih 110%. Uz njega sinoc su izorali teren i izgunili prvo Pavlovic majstorskom partijom, ali i Maksimovic,Zdjelar koji su se rvaki sa jako nezgodnih veznim redom Svajcarske, Nedeljkovic i Birmancevic koji su jurili jako brze igrace jedan od njih sa takvima jos nije ni igrao u seniorskom fudbalu (ne racunam ono malo minuta u Aston Vili) a drugi je ofanzivni igrac koji je primoran da igra odbranu. Samardzic se takodje vracao non stop da pokrije Nedeljkovica i pomogne. Naravno Milenkovic koji je pojeo Embola koji nam je na svetskom prvenstvu rastimovao odbranu. Manjak individualnog kvaliteta i ne iskustvo smo pokrili borbom i pozrtvovanjem i to mora da se ceni kod igraca iako se videlo da nismo imali plan za napad i da smo defanzivno postavljeni i to smo nadomestili, na selektoru je sad da se malo vise pozabavimo i tim delom igre.
f

faffa

pre oko 5 sati

Klasa!!! Trebao je samo ostaviti jos veći trag u evropskom fudbalu, mogao je igrati vrhunski u vecem klubu u Evropi, a ne tamo negdje...
M

Mile G

pre oko 5 sati

Osim Mitrovica koji ima kvalitet jedini treba izbaciti sve ostale igrače malog jugoslovenskog kluba i Reprezentacija ce da procveta
@

@Mile G

pre oko 4 sata

A i on dozirano, poslednjih 15-20 minuta, za toliko ima snage
s

slu režima

pre oko 4 sata

Da ubacimo ove SrBske sa turskim zastavama?
g

gost1978

pre oko 4 sata

mitrovic je igrao u partizanu
J

Ja sam zvezdaš

pre oko 4 sata

Ovo nije mesto za takve prozivke.I slažem se sa čistom logikom da bez jakih klubova u nasoj ligi nema niti jake zvezde.
B

Bnm

pre oko 4 sata

A UBACITI STO VISE KOSTA I NEDELJKA I ANDRIJA I MAKSIMA. MA I MITRA IZBACITI A OSTAVITI LUKU DA VEZBA ZICERE JOS JEDNO 2-3 GODINE I SUPER BI BILO. COVECE SHVATI DA OD NAPADACA IMAMO MITRA I VLAHOVICA, SVE OSTALO B KLASA!!!
@

@

pre oko 4 sata

Milenkovic, Pavlovic, Vlahovic,Zivkovic, Birmancevic , Lukic .Zdjelar pa cak i “vase dete” Radonjic izbaciti a da ti igra ko ? Djiga, Mijalovic i istala boranija? 😂😂😂