©AFP
©AFP

Srbin pred odlaskom u Seriju B: Bari želi Radunovića

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.07.24. | 05:29

Golman na meti italijanskog kluba

Bari je tek kroz baraž protiv Ternane uspeo da ostane u Seriji B, ali iskustvo iz minule sezone očigledno da je bilo opomena sportskom sektoru koji je krenuo u reorganizaciju.

Jedna od pozicija na kojoj italijanski drugoligaš ima nameru da se pojača je među stativama, a u konkurenciji golmana koji su se našli na radaru je i Srbin Boris Radunović.

Izabrane vesti

Čuvar mreže Kaljarija je prethodne sezone bio u senci Simonea Skufeta, te je ovog leta dobio odrešene ruke u pronalasku nove sredine, iako ima još godinu dana ugovora. Odrešene ruke bile su razlog zbog kojeg je Radunović dospeo na radar Bariju, te Skaj Sport piše da je nekadašnji golman Rada među željama kluba sa stadiona Sveti Nikola.

Marko Pisardo je trenutno jedina opcija među stativama u Bariju, a osim Radunovića u vezu sa članom Serije B su dovođeni i Andrea Fulinjati iz Katancara i Mirko Piljačeli iz Palerma.

Srpskom golmanu rođenom 1996. godine ovo će biti deseta godina u Italiji, pošto je iz Rada leta 2015. godine prešao u Atalantu. Član kluba iz Bergama Radunović je bio do 2021. godine kada je prešao u Kaljari, a pre transfera je često bio po pozajmicama, te je branio boje Avelina, Salernitane, Kremonezea i Verone.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara