Komentari na vest

SRBIJA - TIM ZA ŠPANIJU: Povrede i prvak Evrope teraju na ultra-defanzivu

P

Pivot

pre 28 minuta

Kome je ovo zanimljivo....ne zelim da prazltim repku dok je "Mister " tu
P

Paa

pre 12 minuta

"Repku" možeš da pratiš u komšiluku. A reprezentacija se prati zato što nemaš drugu zemlju valjda.
G

Gx

pre 36 minuta

Mogu da se kladim da mali Maksimović sutra starter....a znamo svi zašto....mali ima potencijal da...ali ne još za ovakve utakmice...ali dobro srećno momcima.
P

Paa

pre 11 minuta

A Jamal je bio potencijal? Maksa ništa gori nije. Ali vi samo pljujete po dečku.
T

Tarzan

pre 43 minute

Odlazi i postedi nas.Vise ni bod neces uzeti,igra ti je nula,dno dna.Biras sve manji i manji stadion,na kraju ces zavrsiti u Gornjoj Mutnici sa 300 gledaoca .
N

Nebitan10

pre oko 1 sat

Nama treba igrac koji zna da zadrzi loptu i deli je na sredini, N. Maksimovic je napriblizniji tom profilu od trojice nabrojanih. Ako stvarno bude ovako Samardzic opet lopte nece videti, ma koliko god osporavali SMS-a on je ta pozicija koja fali da iole imamo malo vise lopte u posedu. Mitrovic i Rajkovic pljuvani zbog Saudije, a oni prevagnuli rezultat...Samo da ne patimo u odbrani jer je ovo do sada odlicno izgledalo.
d

d. g.

pre oko 1 sat

Ako bude ovaj sastav posed lopte 20%.Bolje da ne gledamo.
G

Gott

pre oko 1 sat

Ali,ospem se odmah kad čujem,nas sistem.Koji bre nas sistem,bus parkiran i viču,izbiiiij.Bice to najmanji posed lopte u istoriji fudbala
G

Gladiola

pre oko 2 sata

Biće ovaj sastav, pogledajte klupu, samo je Maksimović ostao od veznih igrača, tako da je to to.
m

milisav kekez

pre oko 2 sata

će nas pobedu špancovi sa tri četri nula lagano mnogi su oni bolji od nas plus igraju kući nas čekaju nemožemo ni jedan bodovi da im uzmemo sutea uveče protiv njih ako izvučemo najviše još dve nerešeno utakmice protiv dansku kući i protiv švajcarsku u goste puna kapa
X

Xuhe

pre oko 2 sata

Zdjelar hahhahaha au brateee
£

£

pre oko 2 sata

To je to, sve ostale su nagurali u startnih 11, samo on je ostao. Odigrao solidnih 5 minuta protiv raspalih Svajcaraca, odmah krenula kampanja.
v

vzz

pre oko 1 sat

Odigrao 40min protiv Svajcarske bolje nego Ivan Ilic 30 tekmi za reprezentaciju
P

Psihozza6

pre oko 1 sat

Pa za ovaj meč i za to što treba da radi je odličan. Defanzivan, drzak, iskusan kostolomac!
@

@vzz

pre oko 1 sat

Onaj pas ka Mitru je bio baš u njegovom stilu. I Švajcarci slave jer su preživeli.
£

£

pre oko 1 sat

Psihoza ,ne igramo seoski turnir u Galibabincu pa da nam treba takav. Treba nesto i da zna, a on mnogo ne zna. Nikad nije ni znao.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 43 minute

Odgovor za ovog vzz Ne vredi sa vama grobarima polemisati o fudbalu uopšte. Ivan Ilić je bio jedan od naših najboljih igrača na EP. Ivan Ilić je u svom debiji za reprezentaciju u ligi nacija odigrao fenomenalno utakmicu kakvu Zdjelar nikad u karijeri neće odigrati kada je nanizao u prodor tri igrača Slovenije izašao sam ispred golmana i samo ćušnuo loptu do Mitrovića pasom od dva metera da ovaj šutne loptu u prazan gol. Ivan Ilić je uz sva tri štopera Veljkovića, Milenkovića i Pavlovića zatim golmana Rajkovića i Sašu Lukića bio u ovoj grupi naših najboljih igrača na EP. Vi ste stvarno čudo prirode ne želite da priznate ni ono što je očigledno i što svi vide.Meni nije teško da kažem ko je bio najbolji na EP bez obzira za koga je igrao u Srbiji, nije mi teško da napišem da je Pavlović bio fenomenalno protiv Švajcarske i da je u pojedinim momentima utakmice protiv Danske bio katastrofa i da je direktan krivac za oba gola i da je Eraković tu utakmicu bio bolji od njega. Ali vi nikada kao i što niste nećete to napisati. Tako i sad Zdjelar je po tebi za 40 minuta pokazao više nego Ilić za trideset utakmica ali samo u tvojoj ostrašćenoj glavi.Igrao je borbeno i dobro i ti si pod utiskom dva njegova pasa Mitroviću koji je ovaj jedva stigao pre gola i Eraković u za centaršut kada je Jovićev put glavom odbranio golman. Pogledaj pažljivo još jednom drugi poluvreme utakmice gde ćeš videti gde Zdjelar tri puta ispada kao iz voza na sredini terena i Švajcarci prave višak u napadu, to se Grujiću i Nemanji Maksimović u koji je po meni bio igrač utakmice nijednom nije desilo u ovoj utakmici. Da Nemanja Maksimović nije pozatvarao sve rupe koje su nastajale u našem veznom redu i odbrani mu bi izgubili ovu utakmicu. Budite malo realni i držite se vaših kriterijuma i razmišljanja a ne da tražite da se Eraković ne zove zato što igra u Rusiji koja je loša liga a onda kažete da Zdjelar treba da bude starter i da selektor greši što ne zove Majstorovića koji igra istu tu ligu, ali stvarno ste neverovatni.
7

78

pre oko 2 sata

Pa I zivkovic je odigrao sest utakmice pre nego je debitovao za reprezentaciju.
S

Svilar97

pre oko 3 sata

Grujic se vidi da nema minute dok Zdjelar i Maksa odlicni bili. Piksi pokazi trecu nogu i pusti njih dvojicu a ispred njih Maksimovica i Samardzica iza Mitra!
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 3 sata

Niste pogodili protiv Švajcarske sastav, nećete pogoditi ni sad. Protiv Švajcarske ste najavljivali Andriju Maksimovića kroz 10 tekstova i uveravali nas kako počinje i nije tako bilo.Ja sam prvi u subotu oko podneva napisao da počinje Grujić umesto Andrije Maksimovića. Sutra oko podneva imaćete tačnu informaciju ko počinje. Od svih srpskih novinara samo jedan je svaki put najavio tačan sastav a svi ostali sa jednim ili dva pogrešna imena.
V

Veljko9

pre oko 3 sata

Skroz ocekivano, otpala tri startna veznjaka Lukic, Ilic i Sergej a Zdjelar odlicno odigrao proslu. Spanci su prejaki tako da ako izvuku remi nasi svaka cast, glavno oruzije u napadu ce biti Samardzic-Mitar i Birma i Pavlovic ako urade nesto. Srecno nasi🇷🇸🦾
S

Samo ZVEZDA!!!!

pre oko 3 sata

Dabogda svaku izgubili 10-0
P

Paa

pre oko 2 sata

Džabe se lažno predstavljaš, damo grobar može da mrzi svoje.
k

kondor007

pre oko 1 sat

Samo Zvezda , ne kuni nikoga , postoji opasnost da se tvoja kletva desi samom tebi . Uzivaj !!!!!!!!!!!!!!!
P

Prtzn 90

pre oko 3 sata

Grujic nazadovao,spor previse za ovaj nivo fudbala ... Spustiti Samardzica malo nazad a Maksimovica umjesto Grujica,nazad Zdjelar i drugi Maksimovic i to je to
G

Gorostqs

pre oko 3 sata

Nema Žila i Luča igraćemo lepo nalik Španiji. Pozdrav zivela pravoslavna Srbije
E

Eseks

pre oko 2 sata

Smaras.Zile je igrao beka godinama kod piksija sto je uzas..Lukic radi solidne stvari mada ja ocekujem jos vise
Н

Ненад

pre oko 3 sata

Која бункерица, овако не играју ни Фарска Острва против Француске
J

Jambb

pre oko 3 sata

Kako Rumunija, Madjarska, od skoro i Grcka mogu da igraju normalan fudbal, nista jaci nisu po imenima ? kakva ultra defanziva
r

realnoooost9191

pre oko 3 sata

Jel se sećate na svetskom 2022 protiv Brazila, kada smo se branili a Mitar, SMS i Tadić najofanzivniji naši igrači. Da prevedem. Dakle branimo se, igramo na kontru, a nema ko da istrči tu kontru, jer su ova trojica spori. Inače sva trojica dobri igrači, ali Piksi nije umeo da ih iskoristi. Hrvati su na istom prvenstvu protiv Brazila uveli sidraša(Bruno Petkovic) tek kada je pao tempo igre i dao je gol. Kod nas nije imao neko da vrši pritisak na Brazilske štopere i pola nismo prešli. Protiv Švajcarske na istom prvenstvu bez zadnjeg veznog sa Mitrom i Vlahovićem, a njih dvojica ne mogu zajedno. Primili smo tri, a trebali bar 5. Koliko je puta stavii SMS-a na šesticu iako je ovaj osmica? Godinama se stvara tandem Tadić Mitrovič i na kraju protiv Engleza, Mitrovića menja Tadićem...toliko loših i nelogičnih odluka u najvažnijim mečevima...
p

pogresna postavka

pre oko 3 sata

3-4-2-1 najbolja formacija u ovom trenutku, Samardzic i A. Maksimovic iza Mitra.
L

Lalegale

pre oko 3 sata

Srecno momci
M

Mutommbo

pre oko 3 sata

Španija je mnogo oslabljen neigra je 5 ključnih igrača, posebno po bokovima gde su izrazito jaki. Ako izađemo sa postavom koja nije u stanju da poveže 3-4 pasa, onda će se oni toliko okuražiti da će nas na foru razbucali. Treba pokušati da se igra sa njima, da se pokaže i odvažnost. Zato je opasno da imamo 3 defanzivna vezana i 3 štopera, uz beka i krilo koje će biti preopterećeno defanzivno, jer neće imati ko da zadrži loptu. Mali Maksimović i Samardžić iza Mitra, da ima kome da odloži lopte koje dobija. Šteta je što neće igrati Ilić umesto N. Maksimovića, ali koliko su Španci osakaćeni, mi smo dobro kompletni.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 sata

Sa ovim veznim redom prelazimo polovinu terena 2-3 puta maks
M

Mrkelić Zvezdan

pre oko 3 sata

A gde je on ???? Naš budući Mesi ??? Kako ovo ??? Ne razumem ??? Jel treba da uđe u 75 minutu ??? A takav talenat ??? Dokle bre ovaj Samardžić, pa šta ako igra Seriju A godinama, pa jel to jedino merilo ??? Naš ,,mali Mesi" je izmislio fudbal za Yamala, Pedrija i ove ostale nabeđene. Uzeće njega Zenit ili Siti Group, pa kad bude igrao u Bredi, Troa ili New York Sitiju, biće vam žao.
G

Gostgoat

pre oko 3 sata

Opet Grupa, samo drugi nik. Bolest je vidljiva i golim okom.
r

rrrr

pre oko 2 sata

Sta si zapenio? Ništa o hronicnom grejaču klupe Pavloviću .
S

Sedorf10

pre oko 3 sata

Vezni red Grujic, Maksimovic, Zdjelar....ultra nekreativan srednji red. Dobar ako hoces posed lopte 20% na utakmici. Unapred smo odustali od bilo kakve igre. Jos se igra na njihovom terenu. Njihova lopta plus publika nazalost to sve mirise na potop.
G

Gorostas

pre oko 3 sata

Grujić je spoj Dunge i Rodrija za Sašo Luču Lukića.
V

Vzz

pre oko 3 sata

Eto ti napadni Spance sa dva spica ili klincem od 100min pro fudbala.
М

Мачак

pre oko 3 sata

Неће бити овај састав.
G

Grupa JNA

pre oko 3 sata

A jel igra mali Mesi lider? Gde je on???
B

Božur

pre oko 3 sata

Prijatelju, koliko je tvoj život napaćen kada komenatirišeš dete od 17. godina, umesto da uživaš u nečijoj sreći i uspehu, ti podništavaš dete, koje tek treba da se razvija, i ako Bog da bude kako ti kažeš lider jednog dana ove reprezentacije. Šta da ti kažem, truni u tom sobičku odakle kucaš ove nebuloze.
G

Grupa JNA

pre oko 3 sata

@Bozur Nista protiv momka ali uvek protiv medijske zvezdaske mitomanije i dizanja igraca. Kao i guranja takvih igraca preko reda u reprezentaciju. Mitrovic, Vlahovic, Zivkovic, Lukic svi su se dobro oznojili da dodju do nacionalnog tima A selekcije a ovaj mali preko novina i medijskog hajpa upadne preko reda. E pa ne moze tako. Kakvu to poruku saljemo?
G

Gostgost

pre oko 3 sata

O ovome pricam.
r

rrrr

pre oko 2 sata

Zaslužili ste Vazuru još najmanje 50 godina,ili nekog jos goreg.Sta ste navalili na dete?
+

+

pre oko 2 sata

Nema nista protiv momka, dve nedelje ga pljuje bez prestanka. Kako ti ne smeta forsiranje Partizanovih igraca na silu kroz reprezentaciju? Ako nista drugo, ovaj klinac makar vredi, iz aviona se vidi. A svi isforsirani Partizanovi igraci nestadose sa fudbalske mape.
N

Nikola44

pre oko 2 sata

@grupaJNA Meni je bas drago da je mali bas kao klinja dobio sansu. I dobar je mali. Nije neki hajp oko njega bez veze. Nego mali zna da igra. Bas je super sto mu je Piksi da sansu kao klincu. Kreativan igrac na sredini nam treba kao ozeblom sunce. Zdjelara, Bjelica, Maksimovica, Grujica imamo za izvoz, ali plemenitih igraca koji znaju sa loptom nema kod nas ni u tragovima. Glupo je smo sto novinari pisu tekstove i hvalospeve o nekome ko je jos ne izgradjena licnost. I na taj nacin mogu da ga upropaste, kao sto su vec upropastili mnoge.
@

@Grupa licemer

pre oko 2 sata

Kako opisujes to sto je Mitrovic bio sezonu-dve na klupi i tribinama a pocinjao svaku za reprezentaciju? Kako opisujes to sto Pavlovic DVE GODINE nije imao zvanicnu utakmicu a pocinjao svaku u reprezentaciji? To ti je ok?
@

@Grupa licemer

pre oko 1 sat

Ucutao se cim smo poceli da postavljamo neugodna pitanja. A i botuje na drugim vestima, nema kad da odgovori.
D

Djape45||

pre oko 3 sata

Izvukoše se Španci. Da nema povreda izašli bi ultra ofanzivno i zgazili ih.
G

Gostgost

pre oko 4 sata

Ovaj sastav je recept za propast. 3 ofanzivna igraca od kojih jedan igra beka. Rajkovic, Nedeljkovic, Erakovic, Milenkovic, Pavlovic, Birmancevic, Grujic, Maksimovic, Samardzic, Jovic i Mitrovic. I mozda ceno i da imamo neke sanse.
P

Pqone

pre oko 4 sata

S kiksijem na svetsko..Ali juce
g

gostinjo

pre oko 3 sata

jelde