Marko Nikolić (©AFP)
Marko Nikolić (©AFP)

Marku Nikoliću već stigao poziv iz Moskve

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.05.24. | 21:19

CSKA mu ponudio ugovor, ali...

Nije im mnogo trebalo. Samo tri dana pošto se rastao sa Šabab Al Ahlijem, Marko Nikolić dobio je poziv iz Moskve.

Međutim, nije reč o Lokomotivi u kojoj je prethodno radio, već o njenom gradskom rivalu CSKA. Kako piše ruski Čempionat, popularni Armejci kontaktirali su 44-godišnjeg srpskog stratega i ponudili mu ugovor, s tim da postoji začkoljica... Na VEB Areni nisu još presekli šta će sa aktuelnim trenerom.

Izabrane vesti

"Moskovski klub je poslao konkretnu ponudu Nikoliću. Potpisivanje ugovora sa njim zavisiće od odluke u vezi sa Vladimirom Fedotovim", citira Čempionat jedan od svoja dva izvora.

Uslov da Nikolić preuzme klupu CSKA je, dakle, da se šestostruki prvak Rusije rastane sa 57-godišnjim strategom. Fedotov je među Armejce stigao leta 2022. godine iz Sočija i obavezao im se na vernost do 2025. te je ugovorom vezan još jednu sezonu.

Međutim, iako im je u prvoj godini doneo trofej Kupa Rusije, čelnici CSKA nisu najzadovoljniji nedavno završenom sezonom koju je njihov tim završio na šestoj poziciji.

Ruski novinar Vanja Karpos s druge strane piše da Nikolić nije jedini kandidat, već da se na listi nalaze još Vladimir Ivić i Igor Osinjkin, trener Krila Sovjetova.


tagovi

Marko NikolićCSKA Moskva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara