Nemanja Krtolica (Star sport)
Nemanja Krtolica (Star sport)

Srđan Blagojević odbio poziv Vojvodine, ostanak Krtolice najrealnija opcija

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.09.24. | 16:53

Voša po svemu sudeći neće dovoditi novog trenera

Nakon smene Božidara Bandovića, Vojvodina se bacila u poteru za njegovim naslednikom.

Prvi pik je bio perspektivni Miloš Veselinović, ali on je pod ugovorom sa Krasnodarom do kraja godine i nije bilo izvodljivo da radi u nekom drugom klubu.

Izabrane vesti

Potom je Voša pozvala Srđana Blagojevića koji se nedavno rastao sa mađarskim Debrecinom nakon dve godine. Prethodnih dana su trajali razgovori čelnika novosadskog kluba i mladog stručnjaka, ali se Blagojević na kraju zahvalio na pozivu, saznaje Mozzart sport.

Vojvodina je bila spremna da Blagojeviću i stručnom štabu pruži slične uslove koje su imali njihovi prethodnici, ali ni to nije bilo dovoljno za povratak u srpski fudbal. Blagojević radi bez pauze već skoro pet godina i nije žurio sa izborom kluba jer mu prija i odmor posle toliko vremena aktivnog rada.

Najrealnija opcija trenutno je da na klupi Lala ostane privremeno rešenje Nemanja Krtolica. Treba napomenuti da Vojvodina trenutno isplaćuje plate Božidaru Bandoviću i njegovom stručnom štabu dok ne pronađu novi angažman, pa nije baš u mogućnosti da dovede nekog skupog trenera i novi stručni štab.

Krtolica je vojnik kluba u kojem je sa prekidima već desetak godina. Prošao je ceo put od mlađih kategorija i omladinaca, do prvog tima u kojem je u dva navrata bio asistent. Radio je i kao trener gradskih rivala Kabela i Mladosti, poseduje pro licencu, a u meču sa Partizanom je njegov tim ostavio dobar utisak i nadigrao crno-bele u Humskoj. Imaće dovoljno vremena tokom reprezentativne pauze da pojača rad i podigne posrnuli tim Lala. Voša trenutno deli pretposlednje mesto na tabeli Mozzart Bet Superlige Superlige sa subotičkim Spartakom.


tagovi

Nemanja KrtolicaSrđan Blagojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara