Komentari na vest

Sprečen 'zemljotres' u Meksiku: Serhio Ramos propao iz istog razloga kao Puma

B

Baggio

pre 5 dana

Mrzim ovog Ramosa.
Ć

Ćordol

pre 5 dana

Terza, šta se čeka? Uzimaj, pa kako ispadne, ako je ne može da odgovori visoko posdignutoj lestvici zahteva kod nas, imaš uvek varijantu da ga proslediš u OFK - u za 50% od sledeće prodaje ;-)
M

Mikac678

pre 5 dana

Ovo samo pokazuje kakva smo banana država, gde se kod nas državljanstva dele šakom i kapom menadžerski kombinacijama koje em uzmu gomilu para kod nas, em dobiju pasoš Srbije koji im mnogo više znači od onog koji već imaju, jer sa njim mogu slobodno da putuju po EU dok bi im ovako trebala viza i mnogo lakše posle pronalaze angažman.

Proficap

pre 5 dana

Dele se svuda u svetu, Italija, Spanija, Engleska, pogotovo Portugal i Francuska. Ovde je jedina razlika u tome sto je Ramos legenda na zalasku karijere, i ne zanimaju ga druga drzavljanstva i kombinacije, jer je legenda i pun je ko brod para. Setite se Italije, one kombinacije da je cukun baba mozda bila ialijanka, ali pazi mozda, pa sud donese odluku da je "mozda" dovoljno jak razlog za drzavljanstvo...
N

Nik66

pre 5 dana

Svasta... Pa neka pogledaju kako se to kod nas resava. Das strancu pasos za 2 meseca i oslobodis jedno mesto. Amateri! 😔
S

Sima Arauho

pre 5 dana

E kad bi mogao Madjija da menja pravila kao ovde nedelju dana pre početka takmičenja pa da utopi Pumu u istom prelaznom roku u kom ga je i kupio.