Komentari na vest

Spisak Hrvata za Ligu nacija: Povratak Ćaleta Cara i Jakića, Marko Pjaca je rezerva

Р

Роберт Просинечки ...

pre oko 1 mesec

мене воле навијачи који шаљу за Косово хуманитарну помоћ и имају мале вагице....на грам
Ž

Žocara

pre oko 1 mesec

Ekipa u kojoj je od fudbala operisani Kovačić bitan faktor i starter, ne može se nazvati ozbiljnom. Dečko je još lošija verzija našeg Dejana Stankovića, a svi znamo koliko je Deki bio operisan od lopte. Talenta bez. Dva obična trkača, ali čak ne ni pitbula kao Kante, Gatuzo i Makelele, nego onako dva trčkarala apsolutno bez ikakve kreativnosti i vizije. U svadji sa loptom.
a

auuu

pre oko 1 mesec

Kovacic STANDARDAN u Sitiju kod Gvardiole, a "operisan od fudbala"?! E svasta ljudi pisu.
J

Jxdjdjsj

pre oko 1 mesec

Perišić je u tehničkom smislu i sa loptom nogama svetska klasa, šta ti gledaš?
G

Gost54321

pre oko 1 mesec

Jes to ti Kiksi nisam te odma prepozno, sad pole detaljne analize shvati da si ti.
c

cule87

pre oko 1 mesec

au... au au au, što bi rekao aca stojanovic....
M

Master inženjer IT

pre oko 1 mesec

Kovačić je baš poznat kao igrač dobre tehnike i driblinga, tako da ti komentar nema veze sa vezom. Pro tom dečko osim u Realu bio svuda starter, Inter, Čelzi sada Mančester Siti. I u tom Realu imao dobru minutažu, osvojio sa njima tri lige šampiona a sa Čelzijem i četvrtu. Što se Dejana Stankovića tiče, u Zvezdi i u Laciju izvodio vrhunske driblinge, kasnije se u Interu vratio poziciju unazad i napravio vrhunsku karijeru, najbolju od svih naših igrača u Italiji. Izabran u Interovu kuću slavnih, bio jedan od najboljih veznjaka one jake Serie A. Da je sreća da danas imamo Stankovića iz Lacija ili Intera, Matića iz Čelzija, gde bi nam bio kraj. Savet prestani da pratiš fudbal, bolje bi ti išlo boćanje, veruj mi.
V

Vezara

pre oko 1 mesec

Svi su prolazni samo je Modrić večan.... Dok ih ne ukopa totalno
o

ostojicaaa

pre oko 1 mesec

Modric.. Ovi još nemogu da ga puste.. Ne smeju.. Jer čim ovaj ode. Sledi VAKUM od 10 godina.. Nigde I nista.. Ne smeju čak ni pomisliti o tome.. A modri već godina dana igra na staru slavu!
G

Gost098

pre oko 1 mesec

Kao i svaka reprezentacija na ovom svijetu tako i Hrvatska ne može vječno biti u vrhu. Pad je neminovan željeli mi to ili ne. To je jednostavno tako. E sad način na koji ti predstavljaš tu stvar je ljubomora i zavist. Doći će nova generacija klinaca. Možda već sljedeća jer Hrvatska ima potencijala. Obrana i golman su tu za sljdećih 5-7 g. Srednji red Sučićima, Kovačevićem,Jakićem ,Baturinom može,pitanje koliko. Krila kakva se traže danas(brza,prodorna,sa driblingom) Hrvatska nema,što ne znači da ih neće biti,ali trenutno je najbolja opcija promjena taktike.Napad je solidan sa Musom,Matanovićem,Zvonarekom,Matanićem,zvuči obećavajuće ali vidjeti ćemo. Tu su Majer,Ivanušev,Petković,Pašalić. Sve u svemu zvuči obećavajuće proje nego razočaranje. Budućnost je svjetla.,pitanje je samo tko će ih voditi i na koji način.
c

cule87

pre oko 1 mesec

Martin Baturina
L

Laker

pre oko 1 mesec

Smesan tim, Luka Sucic i Martin Baturine velike nade uz Gvardiola ali sve u svemu tanka reprezentacija bez ikakvih krila, ali disciplina je tu, zato imaju i uspehe.
P

Plavi10

pre oko 1 mesec

Smesan si ti, i ne poznaješ ove igrace. Hrvatska je vec napravila smjenu generacije iz Rusije su ostali par igraca al i oni će brzo otići. Sledece utakmice ce pokazati gdje smo. A vidjet ćemo gdje je Srbija kad joj poslije Tadića odu Mitrovic i SMS.
L

Lala1

pre oko 1 mesec

Pa mi jedva cekamo da odu njih dvojica
L

Laker

pre oko 1 mesec

Poznajem ceo tim, kazem, imate vezni red lagano odlican, stopere isto ali krila nikako pa cak i spiceve, Kramaric jedini ozbiljan
P

Plavi10

pre oko 1 mesec

I oces reci da zbog krila smo smesan tim, na lijevom krilu imamo Ivanuseca a desnog moze igrati Juranovic il Stanisic, dva standardna igraca u Bundesligi. Ako pogledamo igrace Hrvatske gdje igraju i tebi je to smesan tim onda sta reci za Srbiju pre smesan.
P

Plavi10

pre oko 1 mesec

Lala1 samo ti cekaj zalit cete vi za njima, poslije Mitrovica nemate napadaca ono drvo Vlahovic treba 5 šansi za gol.
l

lzzzr

pre oko 1 mesec

2 mlada reprezentativca iz Dinama 2003god, Baturina i Sucic, oce li Milojevic pustiti nekog mladog Srbina ili ce mu bonusi biti Djiga i Prucev?! Bahar vise doneo reprezentaciji za ovu prevaru.
n

nekoooo

pre oko 1 mesec

Isto pitanje za Samrok Stanoja i mitsku "najbolju skolu posle Ajaksa" :)
l

lzzzr

pre oko 1 mesec

Partizanova skola je ugasena, skoro klinac 2009 presao u OFK Beograd, idu i u TSC, Djordje Rankovic 2007 medju najboljima na Euru U17 presao u Zvezdu iz Partizana. Ali kazem ti zvezdi su bonusi stranci pored toga sto ce osvojiti ligu sa 30bodova razlike, a ima Knezevica, Lekovica, Djurica, Jovanovica, Sljivica,Maksimovica, Milosavljevica, Rankovica.. ma koliko hoces talenata. Cak su Partizanu ovom bonusi Srbi, Vukasin Djurdjevic i Nemanja Trifunovic, Zubairu za sada samo sa klupe ulazio u ligi.
D

Dksjjsj

pre oko 1 mesec

Igra Mimović, šansu dobijaju Leković, Jovanović, Šljivić i Knežević. Malo li je?
N

Nebitan10

pre oko 1 mesec

Malo su tanji nego prethodnih godina ali opet respektibilan sastav.
G

G

pre oko 1 mesec

Mnogo su tanji nego nekada. Imali su Modrića i Rakitića u prajmu. U napadu Mandžukića. Ovo je za 2 klase slabija reprezentacija od te. Posle Modrića će tek biti katastrofa
G

Goxt

pre oko 1 mesec

Ivan Perišić (bez kluba)...tako bi bilo ispravnije.