Komentari na vest

Spektakl u Londonu začinjen isključenjima i poništenim golovima: Džekson bez milosti prema već očerupanim Pevcima (VIDEO)

L

Lignjoslavov plankton

pre 6 meseci

Čelzi dobija Sitija 1:0
R

Raffa

pre 6 meseci

Konacno pravi derbi PL,sa dosta grubih startova,iskljucenja,golova,naboja i kratkih zivaca.Muka mi je vise da gledam kako se posle derbija ljube i razmenjuju dresove.Ovo je pravi debri,rat na terenu,maksimalno zalaganje.Steta sto su spustili kriterijum u PL za jace startove inace bi konacno gledali pravi muski fudbal.
S

Smislov

pre 6 meseci

Onaj se raduje kao da je davao golove sa 30 metara sa dva igrača manje, a ne zicere sa 2 igrača viška. Inače kada god bi se Totenhem, vratio ispred svog gola, Čelzi bi bio bez opasan. Ovako sami su krivi za visok poraz, jer su nepotrebno izlazili onako visoko i olakšavali posao protivniku. Siti je za njih sve svemir.
k

kojotski

pre 6 meseci

Sve nekako, ali Totenhem koji igra visoki presing sa osam igrača u polju, i drži zadnju liniju bukvalno na polovini terena... Da je bio ManCity s druge strane to bi lagano išlo 7+, ovako im je grupa građana napakovala 4 laka komada. Romero brt kako je krenuo još malo pa će da stigne Vini Džonsa.
B

Baš mi je drago

pre 6 meseci

Tottenham najljigaviji klub u PL. Drago mi je da im se vraća za one krađe.
A

Ajde ovako

pre 6 meseci

Kad je Liverpul bio pokraden protiv Totenhem-a nikom ništa, a sad kukate. Moralo je da se vrati. Karma je to.
U

UTD fan

pre 6 meseci

Realno u pravu si.
E

Eto vidite

pre 6 meseci

Rekao sam da će se Totenhem-u vratiti za onu krađu protiv Liverpul-a. Naravno krive su bile sudije tada ali ipak.
T

TP-1

pre 6 meseci

Utakmica cirkus, a ujedno i zanimljiva za gledanje. Sve odluke na mestu bez obzira na cudne dogadjaje.Celzi se brani sa dva igraca vise. Umalo da bude 2-2 na kraj. Dajer postize golvinu iz malo ofsajda pa Son masi dobru sansu kod rezultata 1-2. Celzi bas los. Mudrik ljudi,decko amater.
B

BANENCE

pre 6 meseci

yCELZIJU NEDOSTAJE PRAVI SPIC..KEKSON TO NIJE I PRAVA JE STETA DA TIM KOJI ORAVI TOLIKO SANSI PO UTAKMICI DONIJA TEK SA 2 IGRACA VISE...KUPITE CENTARFOSA I U ENGLESKOJ NIKO RAVAN..UKRAJINAC MILIK PROMASENA INVESTICIJA MOMAK PIGUBLJEN I ZAGUBLJEN...
4

46

pre 6 meseci

Molim te ugasi internet...i uzmi neku knjigu u ruke.

voxi

pre 6 meseci

"46" hahaha
J

Jova1246

pre 6 meseci

Var uprpasti fudbal. Sufija je morao da prekine igru kod bacanka Sterlinga i d amu zuti za simuliranje! Sve posle toga se desilo zbog sudije! Ali su pustili do kraja. Penal nije smeo biti sviran. Opet zuti za Stelonga i zuti za Romrera ali jos jednom bez penala!
z

ziziu

pre 6 meseci

vecu krađu nisam video nikad, smesan penal, jos smesniji crveni, Oliver najgori sudija na svetu, sve je uradio da masakrira pevce
M

Ma daaj

pre 6 meseci

Kako da ne. A kad su sudije pokrale Liverpul tad je sve bilo u redu?
Č

Ček bre

pre 6 meseci

Koji ti to spoet pratiš? Jwr u fudbal se vidim ne razumeš. Penal je bio, ceveni je bio. Šta treba, nogu da mu polomi pa da bude crveni?
E

E onda

pre 6 meseci

Pogledaj utakmicu Totenhem-Liverpul da vidiš šta je krađa i kako je Liverpul pokraden.
A

ApaolutnoJa

pre 6 meseci

Nepravedan rezultat, svaka cast Sparsima na odnosu prema igri i sa 9 su uspevali da dodju nadomak 16
S

Smejurija

pre 6 meseci

Ovaj Ange veze nema, kakvo je ono postavljanje sa dva igrača manje? "Hrabro bla bla", ne, nije hrabro, ono je smejurija od taktike. Što su Spursi imali taj početni pozitivni period sa novim menadžerom imali su, kreće veliki pad polako.
s

srka

pre 6 meseci

Koga još zanima Premijer liga?! Uzeli su mi je sa Sport kluba, i da hoću, nemam gde da je gledam. Sve što me od fudbala interesuje je Zvezda u Ligi šampiona i naša Super liga, koju pratim kako stignem, jer ni nju ne mogu da gledam, zato što je daju samo na Areni. Prema tome, sutra gledamo Zvezdu na RTS-u, pa čekamo vikend da pratimo našu ligu, makar preko teleteksta. Ovo ostalo je boranija!!!
B

Bok

pre 6 meseci

Ja mislio da Arenu ima svako ko na krov zabode komad žice umjesto antene. Toliko su dostupni.
g

gr8

pre 6 meseci

Objektivno Tottenham ne moze da parira Sitiju,Arsenalu i Liverpulu i to tim redosledom koji sam napisao. To su preozbiljni timovi. Ali toliko me veceras Tottenham odusevio da im skidam kapu i zelim svu srecu da se izbore za 4.mesto. Svaka im cast,dok za Chelsea sve suprotno,jadni su,da je Son u 93.izjednacio sve bi bilo drugacije u ovim okolnostima,sramni su.
S

Srbadoo

pre 6 meseci

Ljudi, ovaj Celsi je sramota za fudbal. Pa Totham je trebao izjednaciti sa dva igraca manje !!
G

Gušter

pre 6 meseci

Ova je PL dosla smijurina kako se sudi i šta radi var tehnologija.. 🤮🤮
K

Kleo

pre 6 meseci

Kao nekog ko prati Celsi, mene je sramota danasnje pobede. Ljudi su uspeli da prime gol (ponisten) sa dva igraca manje, kao i da strepe prilikom Sonove sanse. Sto neko vec rece, onaj Dzekson nesretnik slavi svaki gol kao da je finale Lige Sampiona i krevelji se nesto, onaj drugi je jedva i dao, onoliki gol, golman u jednom uglu, on sutira bukvalno u njega, samo sto mu nije odbranio. Nakon toga u situaciji 2 na 1 sebican i ne daju loptu Mudriku nego sebi budzi statistiku sa het trikom, covek od pocetka sezone ima vise zutih nego golova, kao da je zadnji vezni a ne napadac. Sve u svemu sramotno, svaka cast Totenhemu na hrabroj igri.

milos spanac

pre 6 meseci

Realan komentar, prvo su ih iznenadili sa postavkom na 40m i jos sa dva igraca manje, koliko su se samo natrcali, bukvalno ih je Celsi jedva pobedio...koliko su samo puta bili uhvaceni u ofsajdu, izuzetno neinteligentan tim Celsija, krila koliko su brza toliko nemaju u glavi,ali i Totenhem sa Udogijem i Romerom samo se cekalo kad ce se ovo desiti...svako od njih imao je po dve velike gluposti na terenu.
C

COYB89

pre 6 meseci

Nemoj da pratiš više Celsi... Idi prati Ar$enal ili Shity
b

banence

pre 6 meseci

MUDRIK JE NULSA OD IGRACA..SLAB ALI BAS SLAB..JEDAN NA JEDAN OCIGLEDNO NEZNA ..KAO BRZ A I TO LID O IH NEPALI...CELZIJU TREBA RASAN SPIC...UMESTO DZEKSONA I TO CE BITI KAD IH UVIKLIRA POKETINO SJAJAN TIM...OVAKO SANSE ALI GOLA NEMA..NARAVNO 11 PROTIV 11
M

Maradona222

pre 6 meseci

Kao sto sam već i pisao kladionice sirom sveta trljaju ruke nakon ovog vikenda.Porto,Milan,Real,Liverpul,Dinamo,Aek,Fener,Atletiko,Štutgart,Brondbi,Slavija,Lajpcig.Za kraj čelzi koji ne može nikog da dobije se gura do te mere da ovo nije vidjeno svim silama samo da ne dobije totinhem.Kako iskusno zatvoreno kolo od strane kladionica .
B

BgJf

pre 6 meseci

I koliko miliona si uzeo???
D

Don Vito Corleone.

pre 6 meseci

Kakvo prvo poluvreme, 4 poništena gola, penal, crveni karton, ludnica. Čekao sam 2+pp za neke sitne pare, hteo sam da poludim kada su kao na traci poništavali golove. Odigrao Kambur i Totenhem po 2+pp, sa 2000, dobitak 9200. Ludnica prvo poluvreme.
m

ma da bre to

pre 6 meseci

Dupli gg cekao za 109500...kad je ponistio gol toci suza je sama krenula 😂
h

hahahah

pre 6 meseci

Romero. Kršina
t

trebao je

pre 6 meseci

indijanca da isključi posle prvog starta,a on još i drugi pravi...
n

nanas

pre 6 meseci

A sve to zacinio najiritantniji sudija na svetu Oliver !!!! Po kom osnovu se kotira toliko visoki ostace misterija, na desetine velikih utakmica unisti svojim odlukama kontroverznim....zaista antipatican lik
M

Miskelinjo

pre 6 meseci

I opet sjajni VAR, pa ovo vise na cirkus lici nego na fudbalsku utakmicu, katastrofa...
r

rea

pre 6 meseci

Čekamo Klopa da propoveda kako ova utakmica treba da se poništi i odigra nova.
L

Luis D

pre 6 meseci

Zasto bi se javljao, crveni opravdani i VAR je radio svoj posao, za razliku od meca sa Liverpulom.
Č

Ček bre

pre 6 meseci

Pa jel nije Liverpul tada pokraden? Jeste. Sad sw vratilo. Nažalost nisu krivi klubovi nwfo sudije.
s

sprdnja

pre 6 meseci

Ti si puko, Klop je u pravu popij 7up!
N

Niko1212

pre 6 meseci

Nemam snage ni da komentarišem kako je krenulo a kako se završilo...samo ću reći Romero i mozak nikako u istu rečenicu Čestitam Drogbi...prepoznaće se
D

DidierDrogba11

pre 6 meseci

Brt bez teksta sam. Veliki sam fan fudbala i Čelzija, ali ovo nije ta ekipa više, nego američka "papazjanija". Sparsi su dobri! Romero novi Pepe.
N

Niko1212

pre 6 meseci

Ni ja nisam objektivan ali 11 na 11 ovi koji su startovali utakmicu bilo bi možda samo obrnut rezultat, ali onda psiho Romero kreće da divlja i to je kraj...a Čelzi je ocajan
P

Plavoplavo

pre 6 meseci

Ti da si neki navijac Celsija ne bi trazio svaki momenat da unizis klub koji volis zarad par pluseva na ovoj stranici..

Suptilni utovar

pre 6 meseci

Ovo niko nikad niko nije uradio! Igrati sa 9 igrača i ne postaviti bunker ispred svog gola?? Nikad niko. Postekoglu je rešio da se ne povuče ni milimetar. zadnja linija je stajala svo vreme na pola terena, te je svako ubacivanje u prostor bila šansa za plave. Pri rezultatu 1:2 Totenhem napada i daje gol, ali Dajer u malom ofsajdu. Zatim još dve velike šanse!? Sa 9 igrača!! Danas je ponos biti navijač Totenhema!

voxi

pre 6 meseci

bice ponos kada krenu da gube.
3

38238

pre 6 meseci

Bio si na stadionu Totenhema nekada ?
c

cfA

pre 6 meseci

Odvratni mesarski klub, tek posle ovih povreda i kartona sledi vam put ka sredini tabele, bas gde vam je i mesto 👌
S

Srecko Sojic

pre 6 meseci

Moze protiv ovakvog Celsija. Zapravo i ne moze ali da je tu bio Siti, Arsenal ili Liverpul poderali bi ih sa 6-8 komada. Celsi je sterilan u napadu tako da je Totenhem i dobro prosao.
V

Vare

pre 6 meseci

Totenhem ako bude na kraju u prva 4 neka slave ko da su osvojili.
H

Hehhehe

pre 6 meseci

Ovo vam je za kradju protiv liverpula pozzzz
B

Blala

pre 6 meseci

Ne znam jel ste gledali poslednjih pola sata meca? Sta radi ovaj iz Totenhema sa igracem manje igra pecaljku da ulovi Celzi na ofsajd opet da napisem ima igraca manje? Normalan bio nije...hahahah Pa ovo amater da si povukao bi tim u autobus.
r

rea

pre 6 meseci

I šta dobiješ kad povučeš autobus? Isto 2-3 gola sa 2 igrača manje - rezultat isti, a ovako ostavljaš kulturu ekipe da barem pokušavaš da igraš fudbal. Liverpul je protiv Tota igrao autobus sa 2 igrača manje, primio gol u 90+6 i rezultat isti - 0 bodova.
D

Danilo911

pre 6 meseci

Ja odigrao oko 60 og min da celsi daje 3+ golova, 2,10 kvota bila.Kako je Totenhem bio postavljem kvota je bila poklon al ovaj Celsi jedva ga utera u nadoknadi..teski idioti, sa dva igraca vise na onakvu postavku Totenhema realno je bilo da im daju 2 do 75 og al dzabe kad onaj ukrajinac se zatrcava u trojicu ko mentol..na kraju ipak dadose slepci sva sreca...
l

lolcina656

pre 6 meseci

Ovo Siti uzima pjeske.. sigurni za ls su jos Totenhem Liverpool, arsenal i za 5 mjesto u ls borba izmedju Newcastle,Utd i Vile.. engleska od naredne sezone 5 predstavnika u LS

suaddjoz@gmail.com

pre 6 meseci

Odavno luđe utakmice. Šta se sve izdešavalo u jednoj utakmici. Brdo poništenih golova, povrede, crveni kartoni, hrabrost Totenhema da sa 9 igrača igra visoko. Kod 1:2 poništen gol i odbrana Sančeza. Pod svim tim utiscima nije lako rekapitulirati. Kako je počelo, delovalo je da će Totenhem izdominirati. Ali visoka odbrana je počela otvarati prostor Čelziju, koji je od 15 minuta počeo da probija, ulazi u šesnajterac, što je dovelo do penala i prvog crvenog. I nakon toga i ako je pravio šanse, došao u poziciju da ima dva igrača više, pa čak i gol prednosti, djelovalo da nekako opet neće uspeti završiti posao. Ekipi ozbiljno fali samopouzdanja i u odbrani i u napadu...
D

DidierDrogba11

pre 6 meseci

Analiza 10ka.
m

mmmhhj

pre 6 meseci

Katastrofa od sudije samo da izgubi Totenhem ovaj Čelzi je raspad od ekipe sad kad ih dohvati 11 igrača bilo koje druge ekipe ima da ih odvali :) stvarno su odvratni mene bi bilo sramota da slavim golove posle takve krađe
p

punk

pre 6 meseci

Sta si ti gledao?Koja kradza?Sve odluke ispravne,i pored toga sto je utakmica licila na cirkus.Celzi i pored pobede ocajan.Osim Jamesa,Silve i Palmera,sve drugo je za ligu jedan.Toliko antitalenta,toliko neinteligencije,toliko neznanje kod igraca iz kluba koji bi trebao da bude,ili bar pretenduje za vrh PL,u zivotu nisam video.
r

rex7

pre 6 meseci

komicno postavljanje defanzivaca totenhema. stoje kao da je lopta na 30 metara od protivnickog gola. a posle se smejemo nasim igracima i pricamo da su najgori
v

van pameti

pre 6 meseci

razmontirao bi ih totenhem da nije bilo iskljucenja ,ozbiljnija ekipa od ovih preplacenih klinaca,ali igraci totenhema kao da su od prvog minuta hteli da dobijaju crvene kartone takav utisak. gallagher kapiten ? zasto? sta on to radi na terenu ,koji je njegov talenat? pa jedva cekam nedelju kad ce ugostiti sity ,pa ovi ce ih pojesti na sredini
9

999

pre 6 meseci

Kao sto rekoh u vise komentara, klubic koji bez sudijske pomoci ne moze dobiti nikog osim najlosijih ekipa lige. Malo ih raspored pogurao, mnogo vise sudije i dobro zdravlje i odigrali 10ak utakmica solidno i odmah neku titulu spominju. Vidjecemo sad kandidata za titulu sa tezim rasporedom i osakacenog kartonima..
J

Junker

pre 6 meseci

Neko vidi rezultat i pomisli kako se Celsi dize, kako je Dzekson pogodak. Ovaj Celsi je uzasan, da uzasniji ne moze biti. Mudrik, Enco i Kaisedo su placeni 300+ miliona?? Sterling je u Sitiju davao po 20 golova u sezoni i engleska stampa pumpala pricu kako je Real spreman da plati 150 miliona za onog dunster...Vikario je golmancina.
D

Drobilica kicme

pre 6 meseci

Koliko je ovaj celzi los prosto neverovatno,da klub za godinu i po dana moze ovoliko da propadne neverovatno.Pored potrosene milijarde igraju galager,sterling,mudrik,dzekson,kukurelja.A na klupi ugocukva i cukvuemeka,cirkus.I naravno poketino koji je kao alisa u zemlji cuda,ne zna gde se nalazi,nikakvog napretka u igri nema.
b

bosko2020

pre 6 meseci

Jedino ovako Celzi moze dobiti.Sto se tice Romero preagresivan igrac a Tottenham i sa 9 igraca previsoko drzi obranu,golman ih spasio u vise navrata.Sve u svemu luda utakmica,puna prevrata
D

Danilo911

pre 6 meseci

Romeru bi reznuo celu platu za ono, covek je trebao dobiti crveni i kad je sutnuo onog sa ledja bez potrebe...Ne kontam takve likove, bez mozga...
S

Skida Čelzi

pre 6 meseci

Titule malim klubovima samo tako. Ni ne treba Totenhem niti Arsenal bilo kada da osvoje ligu i to je pošteno. Hoćeš kao mala stipsa da pobediš ljude koji troše, nema momak, onaj galantni uvek odvede devojku kući i tako i treba da bude!
m

monteroo

pre 6 meseci

Romero stoper svetskih prvaka je takva kiksara i polupanko ,sve derbije on resava,najjace sto je namerno produzio nogu da osakati svog drugara iz reprezentacije s kojim je ginuo u kataru... Mislio sam dajer i dawison sances su najgori ali nisu... Neka stavi hojberga na stopera bolje bi odigrao...jak je,nije glup,dopra tehnika...sad mu se ionako betankur vratio.... Kako je brz mudrik koja kontrola lopte....kad bi nekako nasao svoje mesto bio bi ko tores u liverpulu.....masina.
B

Bob77

pre 6 meseci

Ljudi imaju jedan poraz, a vi pisete da su snovi o tituli iluzorni. Nisu imali srece sa povredama i kartonima, oprali bi ove nesrecnike.
B

Bob77

pre 6 meseci

Ljudi imaju jedan poraz, a vi pisete da su snovi o tituli iluzorni. Nisu imali srece sa povredama i kartonima, oprali bi ove nesrecnike.
4

46

pre 6 meseci

Nema šta nije krenulo loše po Totenhem, bili su bolji i sa igračem manje, sa dva već držali su se zahvaljujući Vikariju. Igrače Čelsija bi trebalo da bude sramota za ovakvu igru, sve im je bilo servirano na tanjiru, mislim da bi Luton bolje odigrao ali ajde, pobeda je pobeda, značiće im da se probude malo. Neka pogledaju Galagera kako se jedan tehnički nikakav igrač bori za dres, dok ovi od 100m ne znaju jedan kršteni pas da pošalju kako treba.
k

koloture

pre 6 meseci

Ovo ste dobili al kad vama ljudi naprave 4 dobre šanse s dva igrača manje nakon toliko para koje ste bacili na igrače nema od vas leba zadugo još
n

neugodno

pre 6 meseci

Kakav transfer blama koliko lik slavi golove a dobio ih na tacnu s dva igrača više 🤣🤣 a kad je na fer ne može da prismrdi golu kar. od napadača
G

GOCE GOSTIVAR

pre 6 meseci

Velika greška Postekoglua što odmah nije izveo prvo Udogija posle starta sa dve noge kada je lako mogao i direkran crveni da dobije. Nakon tiga Romero išao da slomi nogu pre penala i tu je Postekoglu morao da ga vadi napolje..... U subotu na Molinjou bez Medisona,Romera i manje više Udogija biće JAAAAAAKOOOOO teško..... A sve je moglo da bude drugačije da Son nije bio u malom ofsajdu za 2:0.... Svaka čast za pevce i borbu nakon 2 crvena koja su bila opravdana.....milimetraski ofsajd Dajera,promašaji Betankura i Sona u samom finišu mogli su uneti pravu dramu......
G

Gost300

pre 6 meseci

Zaboravio si da ni van de Ven sigurno nece igrati,koji je uz Salibu za mene najbolji stoper lige u ovom trenutku...
T

THFC 1882

pre 6 meseci

Jaro, a koga da uvede? Davies povređen, ni na klupi, nakon crvenog Romeru, Dier je ušao u igru prvi put od početka sezone (i bravo za zalaganje, skinuo je par zicera i umalo ga zavalio). 3 od 4 startera u odbrani nemamo bar za iduću utakmicu, (Romero, van de Ven, Udogie). Mada, Ange ima mu*a i fura svoje, pa makar i juniori igrali. Na šefa i direktora divizije za fudbal, Levy je doveo i novog/starog šefa skauting službe. Da vidimo šta će uraditi na tržištu u januaru.
b

bratuška blue boy

pre 6 meseci

Dobro je da su upisali 3 boda, okrenuo se mec na njihovu stranu nema tu sta da se likuje, maksimalno su iskoristili brojčanu prednost, da ne spominjem kakva bi tragedija bila da ovo nisu dobili.
S

Sivonja iz RS

pre 6 meseci

Plavci pobjediše, ali jalovo brt. Poketino u rangu Baraka Bahara, tu negdje. Odavno čudnije utakmice nije bilo. Romero treba u MMA
4

434

pre 6 meseci

Unistio ih romero svojim divljackim potezima po obicaju
r

rea

pre 6 meseci

Od kada je start na loptu divljački potez? Šta je trebao da uradi u toj situaciji, da uštopuje loptu Perezu i pusti ga da šutne?

Kameni

pre 6 meseci

Eto vam ga, Totenhem raspali. Nadam se da će mediji malo ućutati sa njihovim forsiranjem, pogotovo u Engleskoj.
5

567

pre 6 meseci

Šta pricas burazeru, igrali su ljudi sa 9 igrača
L

Ling Long

pre 6 meseci

Čekam brata @Ginola 14 da se javi pošto je kao po običaju likovao porazu Arsenala za vikend uprkos očiglednoj krađi. Da vidimo šta će da kaže na ovo od večeras.
S

Samuil

pre 6 meseci

Romero prvo zahvati loptu, pa posle Fernandeza i sudija mu da direktan crveni karton i penal, koja smejurija
3

37183

pre 6 meseci

Bukvalno , jeste bio start jak , ali ako se secate tako je Zvezdi ponisten penal protiv Lajpciga , covek prvo loptu sklonio pa pokupio Bukarija , a ovaj i crveni i penal
g

gostgost

pre 6 meseci

Romero bi trebao vec po prvom startu napolje. Jel treba da bukvalno slomi nogu protivniku za crveni?
z

zanzibar

pre 6 meseci

Celsi dva igraca vise i igraju na kontre.
g

gostq

pre 6 meseci

Ocerupani pevci??? Daje im Dajer gol uz milimetarski ofsajd, Son masi onu sansu koju pretvara u 95% slucajeva. Ovaj Celsi je prosecna ekipa, a to ce im Totenhem dokazati u drugom delu sezone sa pet komada u mrezu
K

Kosta11

pre 6 meseci

Jos nisam video da se neko muci sa 2 igraca vise ovoliko,i malo je falilo da totenhem koji je odlicno organizovan uzme bod.
C

CFC

pre 6 meseci

Cudno se se Tot branio kad je izgubio 2 igraca. Trebalo je vremena da skontaju kako da ih probiju. Posle toga su 3 gola pala. Ali svaka cast Angeu. Vrhunski pokusaj da se bar bod zadrzi.
D

DidierDrogba11

pre 6 meseci

Da li se ikada desilo da je tim koji je pobjedio ujedno i izgubio. Totenhem su mesari, stara mušterija Čelzija, ali ovo što je Čelzi odigrao je jedna velika SRAMOTA.
H

Haxer

pre 6 meseci

Sudijskim lakrdijama u Premijer ligi, gotovo da nema kraja. Iz utakmice u utakmice sve gore i gore je. Veceras Totenhem nije smeo da pobedi i to je to.
G

Gost23

pre 6 meseci

Jesi gledao utakmicu?
T

THFC 1882

pre 6 meseci

Kukanje i optuživanje drugih nije pomoglo nikome pa neće ni nama. Bravo za borbenost, glave gore, idemo dalje. Vicarioooo!!! COYS
N

Neki gost

pre 6 meseci

Izvini sto pitam,ali ko ste to vi?
H

Ha ha ha

pre 6 meseci

Jadni ste vi koji kao navijate za luzerhem.