Komentari na vest

Specijal Baraka Bahara koji donosi u Beograd: Trener golmana mu radi ofanzivni prekid

D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Ja sam rekao da bi Bahar bio dobro rešenje za Zvezdu, ali smarate svaki dan po tri četiri teksta o njemu. Jeste Tvorza išao tamo da se dogovori sa njim, i verovatno postoji neki dogovor, ali čovek ima ugovor na još godinu dana i svašta može da se iskomplikuje do leta pa da ne dodje. Bolje da stavljate tekstove kako Zvezdi trebaju dobra pojačanja za LŠ, i kako treba da rastereti igrački kadar i reši se nekih igrača.
А

Ајој

pre oko 1 godinu

Дневна доза Бахара, будућег тренера мезимице, тренера свих тренера и шире.
G

Gostttttttt

pre oko 1 godinu

uvek si treći i to nam ne smeta! ZAKLJUČAVAJ 🔒🔴⚪🔴⚪
А

Ајој

pre oko 1 godinu

Gostttttttt | Није брате, на жалост увек други, душа ме боли. Али биће слатко кад прође све.
Ц

Цајка

pre oko 1 godinu

Chery би био топ појачање без обзира што има 35 год ,то се у игри уопште не осијети ,гризе ко пит бул често постиже гол иако му то није примарни циљЊега и Хазизу или Мухамеда у пакету ,а за нападача највише издвојити
G

Gost Luks

pre oko 1 godinu

Šta ste zapeli s njim Neće taj doći sigurno Raspitao se on dobro Natho mu sve rekao
D

Delija02

pre oko 1 godinu

Po transfermarketu trener golmana ima 32 godine,i nema istorijat da je branio na nekom nivou,pa me zanima kako ce izgledati kada trener od 32 godine koji nije branio trenira Borjana od 36 godina sta moze da mu pokaze
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Može li jedan dan bez Bahara?
2

2305

pre oko 1 godinu

jedva cekam da pocne izraelac sa radom.milojevica silju gaju vlaju rekreativce cistka.nebitan nam je cokna ko da je bane sto unosi mikrofon kod Iv
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

RIP MARIO BOŽIĆ 1983-2023. POČIVAJ U MIRU. Bio je veliki Zvezdaš, i bio je na korak od Zvezde posle onih utakmica kada smo ispali od Slovana B. Mogli ste iz Mocarta neku vest da napišete o njemu.
1

112233445566

pre oko 1 godinu

Објавили су јуче. Прати мало, не лај у празно. https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/in-memoriam-mario-bozic/447766
S

Sam sebi pluseve

pre oko 1 godinu

...samo cepaš na svaku vest
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@Sam sebi pluseve. A ti mali dečače nemaš pametnija posla nego da brojiš nekome pluseve. Znači ti si taj koji mi je nalupao 60 minusa gde odajem poštu ovom dečku. Još te nije sramota da se javiš.
Б

Боле

pre oko 1 godinu

Луис Синистера 22 милиона,Таварније 8 и још један топ нападач
A

Ab

pre oko 1 godinu

LoL
S

Srbija 123

pre oko 1 godinu

Pišu se tekstovi o izraelcu samo tako,svi čitamo dajemo komentare a na kraju će trener biti neki italijan(već dogovoren)
s

stub srBstva

pre oko 1 godinu

Hoce li biti neki domaci covek u postavi ili strucnom stabu?
b

banjaluka rs bih

pre oko 1 godinu

Nadamo se da neće.

Bojank91

pre oko 1 godinu

Zašto bi?
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Mirkin muž.
e

esex

pre oko 1 godinu

Gavdista
G

Gost 014

pre oko 1 godinu

Ko god da bude trener, Zvezda mora da se trudi da igra brži fudbal, ako želi da napravi iskorak u Evropi. Moje mišljenje je da Marko Marin radi dobar posao kao skaut, ali su nam potrebna još petorica Marina, jedan za našu ligu, jedan za Južnu Ameriku, jedan za Afriku, jedan za Aziju, jedan za Evropu. Pored skauting službe, vreme je i za reorganizaciju u rukovodstvu. Zahvaliti se Krstičiću, Gobeljiću, Kangi (odličan poznavalac fudbalske igre, ali spor za svremeni fudbal), Pešiću i još nekolicini igrača, smanjiti rashode koji idu na plate igračima koji ne igraju ili ne doprinose timu, spremiti adekvatne zamene za Kataia i Ivanića koji su u zenitu ... Zvezda je pre 6 godina počela da pravi tim i rezultate, igrala Evropu svake godine, dosta uspešno s obzirom na tim koji je imala, ali mi se čini da poslednje dve godine stagnira, ili je čak u blagom padu. U Srbiji je ovo za klasu bolji tim od sledećeg po kvalitetu, za dve, tri, četiri klase bolji od ostatka lige. Ali, za LŠ, mora se igrati brže, organizovanije.
p

podesen

pre oko 1 godinu

Mozes Kangi da se zahvalis ako ga isplatis za 2god *800000evra.🤣🤣🤣🤣🤣🤣
G

GostRider

pre oko 1 godinu

Koji boziji brzi fudbal sa Kataiem,Kangom i Ivanicem?Jos ako dovedu Luku Milivojevica uzas,zaboravih Rodica
G

Gostić

pre oko 1 godinu

Igra nam je stvarno losa.Ali je ovo jadno i bedno prema Milosu Milojevicu.Tako se ne ponasaju veliki klubovi renomea Crvene Zvezde.
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Ko kaze da ste veliki klub?
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Ušati kaže.
G

Gostun

pre oko 1 godinu

Jel možete da smanjite malo tekstove o ovom čoveku dok ne postane zvanično trener Zvezde? Šta je s vama?
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Bukvalno sam to isto pomislio. Zvezda ima trenera, i on za sve ovo vreme nije dobio tekstova koliko ovaj koji ce mozda da dodje a mozda i ne. Da ne pricam koliko je ovo nepostovanje postojeceg Zvezdinog trenera. Ma koliko da je on ovakav ili onakav, da vam se svidja ili ne, da je dobar ili ne, da li ostaje ili ne, ovo je jednostavno neprimereno i bezukusno.
S

Srdjan88

pre oko 1 godinu

Pa Bajern ovo redovno radi. Hejkens je uzeo LS ali se znalo da ide na kraju sezone i da dolazi Gvardiola. Ima toga jos koliko hoces. Milojevic je kao trener Hamarbija isao u Norvesku da pregovara sa Rozenborgom pa su ga ovi zato oterali. Sad kao treba da ga zalimo jer njemu neko radi isto? Uz to, tip nema pojma.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

@Srdjan88 - To kako se prema nekome ponasas govori o tebi a ne o njemu, ma kakav taj neko zapravo bio. A Milojevicu za ovu sezonu treba medalja da se uruci, a ne da ga pljuje svaka susa. Covek je dosao na brzinu, u trenutku kada je tim bio u psihickom rasulu i fizicki nespreman. Igrao sa bukvalno jednim napadacem (i to povredjenim) celu polusezonu, Ivanica dugo nije bilo, u LE do poslednjeg kola bio u igri za prolaz dalje, ali posto je ostao bez zadnjih veznih, nije se moglo dalje (plus faktor srece i individualnih gresaka). Na sve to, dosao na preko 20 poena razlike nad Partizanom, sa mogucnoscu da srusi, ili se barem priblizi rekordnoj razlici. I ne, to nije samo zato sto je Partizan slab. Partizan kiksira za sebe, ali Zvezda ne kiksira, nemamo poraz u sezoni. Na sve to, daje sansu mladim igracima, dosta rotira, uvodi nove igrace u tim. Tako da svakako nije zasluzio pljuvanje, a narocito ne ovakav tretman od strane medija i navijaca. Mozda nije dorastao zadatku i mozda treba da ide, ali nije uradio nista da zasluzi konstantnu pljuvacinu.
А

Ајој, куку леле

pre oko 1 godinu

Srdjan88 | Какве везе с Милојевићем има Хајнкес. Бајерн је био у проблему, без правог тренера и намолили су Хајнкеса да узме Бајерн. Вратио се из пензије. Он је инсистирао да дође на годину дана, није хтео више. Он је лично о т6оме говорио. Милојевић је млад и амбициозан тренер кога срамотно менјају преко штампе, а човек је још ту. Но, какав клуб, ко га води и какав им је надимак, ништа не чуди.
G

Gostun

pre oko 1 godinu

@Srdjan88, ja lično ga nešto ne žalim, samo nije novinarski profesionalno to raditi, kad bukvalno nemaš zvaničnu potvrdu. Što se same smene trenera tiče, nije zabranjeno pregovarati s drugim trenerom, nisam mislio na to. Samo ako već zaista pregovaraju, nek se to radi u tišini a ne da svaki dan čita čovek kako će da dođe drugi trener, a ovaj nije ni otkaz dobio. Nepotrebno je plasirati ovakve informacije toliko često, nezdravo je za Zvezdino okruženje. Partizanovac sam inače.
p

popica

pre oko 1 godinu

prvo što treba trener da uradi da preseče.borjana prodati.kiksara i bundzija.to stranac neće trpeti da mu on bude glavni u svlačionici.Gobelja,Srnić i ta klasa u bugarsku ligu.
G

GABI GO

pre oko 1 godinu

E MOJ TI KOI TI FUDBAL GLEDAS.PA DA NIJE BORJANA BILO NEBI BILO NI REZULTAT NASE ZVEZDE.KOGA BI TI UZO ZA GOLMANA ??
G

Gost334

pre oko 1 godinu

sta vam smeta borjan da li ste vi normalni????
G

Gost585

pre oko 1 godinu

Nece se onibtako ni ponasati kada dodje stranac.Bice manji od makovog zrna.Oni su servilni prema strancima.
D

Daj faul

pre oko 1 godinu

@Gabi go… a koji ti fudbal gledas pa ti je Borjan dobar!? A gde bismo bili da Borjan nije kriv za golove protiv Makabija, Serifa, Omonije, pa gol koji je primio u Monaku… jel treba jos da nabrajam? Vise nas je covek izbacivao iz Evrope nego sto nam je doneo Evropu
N

Niti

pre oko 1 godinu

Će ovaj biti trener,niti će Milojević ostati,biće neko sasvim treći.
C

Cipkol

pre oko 1 godinu

Hoce li biti mesta i dalje za Savica bvata ili se seli na sever?
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Biće neko mesto tipa "analitičar sportskog sektora"
G

Gostip

pre oko 1 godinu

jedino vladan milojevic moze da nam donese napredak u rezultatima
S

Smarate

pre oko 1 godinu

Sa ovom pričom,ubeđen sam da on neće biti trener Zvezde,nego neko treći.U život bi se kladio.
S

Sega89

pre oko 1 godinu

Darjane izgleda si ovaj put konačno nešto pogodio a to je novi trener ali se nadam da nećeš sad samo o tome pisati do kraja prenstva,smanji manji doživljaj o Baharu,pomoćnicima,ministrima,Izrealu itd.
A

A nama

pre oko 1 godinu

Donosi jos veća poskupljenja, da se napuni njegov džep.
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Plaća ga UEFA.
G

GABI GO

pre oko 1 godinu

POZ SVIMA MISLIM DA CE MILOJEVIC OSTATI U KLUBU .DA CE BITI ANALITIČAR BAHATU .JER TO MU NAJBOLJE IDE .TO NE NJEGOVA PRAVA ILOGA.A NE TRENERSKA
D

De jàn

pre oko 1 godinu

Ligicno, ko ce bolje znati gdje je problem kod prekida ako ne golman. Isto kao sto stoper zna kako mu napadac moze napraviti najvise problema. Zato su se mnogi stoperi pokazali kao jedni od najboljih ofanzivnih trenera.
G

Gost111

pre oko 1 godinu

dovedi i Šerija
D

Daj faul

pre oko 1 godinu

Seri ima 35 godina… stalno pricamo kako nam trebaju mladji igraci, da imamo dosta 30+ igraca, kakav bre sad Seri… dobar je igrac, nije sporno, ali nema potrebe…
D

DS1989

pre oko 1 godinu

Dobar igrac ali mator i to bas mrzinme da proveravam al mislol da ima 32,33 god
D

Dragan Lajsna

pre oko 1 godinu

A Cokna cita ovo i neverue. Kazu nisu hteli nista da pricaju ali je eto, jbg procurelo u javnost (pre toga kaze da je to glavna sportska tema u Izraelu). Nepravedno. A mimo teme ako neko moze da mi objasni zasto ni jedan trener ne nariba kondicionog trenera, zapreti mu otkazom ako mu je tim kilav? A kondicioni da ih upregne i napravi zivotinjama. Da kidisu. Atomski fudbal da forsiraju. Zar je to toliko tesko? Zar nema u Srbiji 11 momaka koji bi igrali napaljeni na uspeh a pri tom da uzimaju lepe parice? I trener neki da nije sa Bata Đorine sise, mlad i savremen da ih vodi? Da budu hit?
D

Dja Djedje

pre oko 1 godinu

U nekom paralelnom univerzumu gde je sve divno i bajno bi tako bilo.
D

Daj faul

pre oko 1 godinu

Kada radis u sportu insa sportistima, onda znas da je to tesko! Hajde sidji ti na teren i nateraj Kataija da trci, nateraj Borjana da uradi 10 trbusnjaka itd itd… a obojica odmah na pljugu posle treninga. Pa da je to tako lako, mislis da ne bi neko do sada rekao Mesiju, alo zemljace, setas celu utakmicu, moras to i to da uradis… to je sad neka druga dimenzija, ali kad spustis na nas nivo, to je Katai… ti mu kazes, on kaze necu i? Sta sad? Izbusi te za sekund…
d

darkobg

pre oko 1 godinu

Mentalitet i nista vise
P

Pirlo

pre oko 1 godinu

To je Zvezda imala sa Milojem, trcali su vise od svake evropske ekipe, striktno se vodili racuna o tome, i to je bio glavni deo uspeha i ulaska dva puta u ls.To je bila osnova i temelj kod Miloja, a posle tehnika i sreca koju zasluzis. Kopenhagen 60 ti minut igrac manje i gras produzetke i dobijes. To bez trcanja nemozeee. Miloj je bio takmicarski trener i ako Terza misli bilo sta da uradi ove sezone nepistoji bolji izbor!!!
g

gost9876543

pre oko 1 godinu

I, kazes, NEVERUE??