Komentari na vest

Spas je u Seriji B? Pola lige želi Lazetića, među njima i Pirlo, Mančinijev sin i Fabregas

G

Gosttttt

pre 4 meseca

Znaci Lazetici ne staju! Bez blama kidaju!
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Poenta svih ovih priča je da se onaj koji najveći klub u Srbiji smatra za svoj lični zabran, ne razume u savremeni fudbal! Početak i kraj!
B

BRAT Tigar

pre 4 meseca

Ovakvih igrača u Srbiji ,Bugarskoj,Rumuniji ,Makedoniji itddddd ima bar oko 300 kom. Ovaj je nekako otišao u Milan, ostao tamo oko 3 meseca i ta ti vreme svi treneri koji su ga gledali procenili su da je dečko apsolutno neupotrebljiv. I to nije ni prvi a ni poslednji put da vsliki klubovi urade tako nešto. Ovaj momak u Srbiji dok je igrao nije pokazao čak ni da je talenat, i ako uspe da potpuše ugovor za bilo koji klub druge Francuske ili druge Italijanske lige moći će da kaže da je uspeo u fudbalu.Šanse ta tako nešto su između 2-3% Jedini pravi talenti ,oni koji su POKAZALI PRAVI TALENAT i kod kojih se videlo da može nešto da bude od njih u poslednje 3-4 godine su braća Ilić iz Zvezde i oni su ipak uspeli, i po meni najveći talenat u poslednjih 10-15 godina Filip Stefanović iz Partizana koji nažalost nije uspeo niti će ikad uspeti, jer ima ogroman prekid u razvoju, pogrešno je vođen i on je izgubljen za fudbal za sva vremena. Ovo pišem kao zakleti Zvezdaš , i ovo sam tvrdio kada je Stevanović potpisao za M.CITY (kako to sada groteskno zvuči ,,za M.city).....na žalost Stevanović je primer kako se upropašćuje jedan suvi talenat, verovatno i zbog pohlepe roditelja, a pogotovo zbog nezasitih ala ,hulja i nitkova u klubovima i lešinara oko klubova.
@

@@@@

pre 4 meseca

Gde si Van Bastene dugo te nije bilo.

Mali peca

pre 4 meseca

menja klubove na 6 meseci i nigde ne igra to nesto govori o kvalitetu , doduse bas i nije izabrao neke dobre klubove ( atlah i fortunu sittard) ili se bore za opstanak ili defanzivne ekipe
G

GOST 510

pre 4 meseca

Hvala ti menadžeru. Koliko kvalitetnijih igraća sanja o Uzbekistanu i Tadžikistanu.
P

Prezime mu

pre 4 meseca

sve govori, i kako je dosao do zvezde
h

hleb

pre 4 meseca

tako to ide kada pozuris da ides u ino...umesto prvo da se dokazes u zvezdi i ostavis neki trag...jbg...neka na ovome uce nedeljkovic,mijatovic i ostali...
w

wannabemanager

pre 4 meseca

Nema tu pozurio si ili nisi Jednostavno ili vredis ili ne Kako je samo kod nasih igraca problem kao prerano su otisli,svi ostali su zreli samo nasi nisu...Ma daj pusti price Zapamti u inostranstvu je samo ili mozes ili ne mozes ili vredis ili ne vredis ili znas ili ne znas nebitno da li imas 18 28 ili 38 godina Pozdrav
s

sg018

pre 4 meseca

Mislim da je i Milan pogresio sa njim. Slali su na na pozajmice u druga govorna podrucja(Austriju i Holandiju) pa decko ni jezik ne zna dobro, sto je vrlo bitno. I zemlje gde se ne igra isti fudbal, u Holandiji igraju totalni fudbal za razliku od Italije gde je 70% treninga bazirano na postavci igraca i taktici. Mozda bi transfer iz Milana u neki tim sredine tabele(Sasuolo ili Lece) bio pun pogodak za sve tri strane. U Milanu ce vrlo tesko dobiti sansu, Milan bi za taj transfer mogao da izvuce ulozeno, a klub kupac bi za 5,6mil mogao da dobije mladog napadaca koji bi uz pruzenu sansu mogao da se isplati kroz godinu, dve..
s

sg018

pre 4 meseca

Druze jesi ti realan? Igrac je obicni panj, nije mi jasno sta su gledali kada su ga kupovali, da im nisu dostavili pogresne video fajlove o njegovim igrama?
L

Lik

pre 4 meseca

Ovaj momak je sa 16 godina (kao kadet) bio dominantan u omladincima. Imao je sve: brzinu, tehniku, dobar šut. Nije njega Milan bez razloga kupio. Ja sam pratio, a i dalje pratim omladinski fudbal. Mislim da mu karakter nije izdržao i da su mu pare i slava potpisa za Milan naškodile. Gledao sam ga nakon odlaska iz Zvezde u reprezentaciji (omladinskoj i mladoj), više nije bio ni blizu onog igrača. Šteta, ali ako promeni način razmišljanja i posveti se unapređenju talenta, može da ima pristojnu karijeru jer je još uvek mlad.
h

hahahha

pre 4 meseca

Koja šema
7

777

pre 4 meseca

Jel ima neki nas igrac (mladi) da je otisao iz nase lige i ostao u nekom jacem klubu.. Da nije poslat posle pola godine u Holandiju,Bugarsku ili pak vracen za Srbiju ?
h

hahahababa

pre 4 meseca

Nekad Lazar Markovic kidao u Benfici pa Otiso u Liverpul,Ljajic,Jovetic,Mitrovic... to su talenti
A

AS9

pre 4 meseca

Ovo je jedan klasican tekst gde se baca udica i dize pompa pa ako se neko upeca. Gospodo, nece niko. Mogu evropski klubovi da priuste sebi desetine ovakvih igraca koji tavore po rezervnim timovima, nizim ligama.