Komentari na vest

Spartakov minimum za sledeću sezonu je plej-of; provere protiv prvaka Crne Gore i Kipra

G

Gosty

pre 3 meseca

Bolje je da ove tribine srede, pa makar ispali dogodine.
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Kako dobro parče zemljišta za novi stadion! Sve srušiti i graditi novo! Izmestiti Omladinsku školu i trening centar na drugu lokaciju!
:

:) :)

pre 3 meseca

Poslednjih 10 godina, CZV i Partizan su potrošili državbih para za minimum 20 novih stadiona tipa Loznica/Leskovac…. Tako da nema potrebe da se bune zašto igraju na livadama kad su oni pojeli kompletnu infrastrukturu…oni uzmu sve sebi a onda se bune zašto nema i neko drugi
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

14.6.2022. "Fudbalski i košarkaški klubovi Crvena zvezda i Partizan u poslednjih deset godina dobili su od države preko 130.000.000 evra!"
S

Starac foco

pre 3 meseca

Stadion izgleda katastrofalno. Subotica kao grad i spartak kao klub su zasluzili novi stadion. Da je stadion u zajecaru napravljen u sobotici, a stadion dubocice u kragujevcu i lagator u nisu danas bi smo imali koliko toliko sredjenu ligu.
:

:) :)

pre 3 meseca

Nema sredjene lige bez privatnog kapitala, eno grad Leskovac u toku zime jedva plaćao struju za stadion…račun se kretao oko 5 miliona din… Lako je zvezdi i partizanu, oni dinar ne plaćaju državi
G

GostSteva

pre 3 meseca

I još jednom da pitam: Zašto onaj stadion u Zaječaru ( uz svo dužno poštovanje) nije u Subotici ??!! Spartak je, ako se ne varam superligaš od raspada Jugoslavije, a, kao što neko ovde reče, Koloseum izgleda bolje od Gradskog stadiona u Subotici. Bitno da ima reflektore ! Zar nije bilo logično da se krene od stabilnih superligaša, pa nadole ?! Ili obrnuto, od zone, pa na gore ? Sportski pozdrav
D

Dragan 1985

pre 3 meseca

Spartak je posle Zvezde, Partizana i Vojvodine najstandardniji klub najviseg ranga takmicenja. Ali nekoliko puta je opstao teskim malverzacijama. Cenu Spartakaovog opstanka platili su Banat, Smederevo, Kolubara, Rad. Majstori kupovine utakmica kada je zona ispadanja upitanju.
@

@Dragan

pre 3 meseca

i Cukaricki ima isti broj sezona ko i Subotica samo cu to dodati
K

Kumovi Vrbas

pre 3 meseca

@Dragan, Cukaricki je ispao 2011 iz Prve lige i vratio se 2013. Nemoj gledati sezone, nego gledaj ko je najduze ostao u prvoj ligi od poslednjeg povratka, a tu je Spartak duze od Cukarickog.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Rimski koloseum izgleda modernije i sređenije od ovoga.
S

Slanina

pre 3 meseca

Brate, bukvalno sam to hteo reci, imali su vise smisla tada kako da naprave tribine koje omogucavaju ljudima da vide desavanja. Pogle ovo, pravougaonik covece.
B

Bata Želja

pre 3 meseca

Uz OFK Spartak ima ubedljivo najgori stadion u super ligi prosto je neshvatljiv da oni mogu da igraju na njemu a da Jedinstvo iz Uba nemože na svome a za ove je Vembli.
:

:) :)

pre 3 meseca

Ub nije mogao samo zbog reflektora i jer nema montoran Var sistem…
P

Pazi

pre 3 meseca

Ovo čak nije ni stadion, ovo je ruševina.
?

??

pre 3 meseca

Reflektore nemaju ni u kragujevcu, ako se dobro secam
L

Levi bek

pre 3 meseca

Podrazumeva se sa 0 evrica ulaganja u transfere i platama od 2500e :’)