Komentari na vest

Spartakov Marko Kerkez je peto superligaško pojačanje i treći levi bek Partizana

b

batabane

pre 6 dana

Ali Partizan ima bekove za klupu i tribine, Partizanu nedostaju bekovi za teren, za igru. Umesto da ostave samo dvojicu i dovedu dvojicu trojicu za zamene, oni gomilaju tribinaše. Sigurno im uzimaju pola plate, zato ih gomilaju. Pa ni Šćekić ni Nikolićni Kalulu, ne mogu nigde da igraju, niti su igrali, niko ih neće. Hajde Goh je igrao u Koreji, ali ovo u Partizanu, je ispod svakog nivoa. Bruka. To mora da se raskinu ugovori pod hitno, oni primaju velike plate, naročito Goh i Kalulu. Zato Partizan treba da delimično bude privatan klub. Stadion i ostala infrastruktura, mora da budu državni, ali igrači i njihove plate treba da budu privatne, oni sami da dovode i plaćaju igrače. Tad nebi plaćali sve i svašta.
P

Poznavaoc

pre 6 dana

Poznat mi je ovaj momak iz mladjih kategorija. Kao klinac u pionirima je bio dominantan jer je ranije izrastao. Kasnije vec u kadetima se nije izdvajao iz proseka, i to Vojvodjanske kadetske lige. Dalje je otisao preko i zacudio sam se kada sam cuo da je u Vojvodini, jer sam mislio da dalje od omladinskih kategorija nece izdrzati. Mozda je u medjuvremenu napredovao, drago mi je zbog njega. Medjutim, ovako je i Dominik Dinga dosao u Partizan i nakon priprema ,,oteran", a bio je kapiten skoro svih mladjih selekcija Srbije i mozda i najbolji igrac Vojvodjanske pionirske pa posle i kadetske lige. Eno ga sad u drugoj ligi Slovacke. Ja ocekujem da se ovako nesto desi i ovom momku ali svakako bi mi bilo drago da uspe u Partizanu jer ga pamtim iz klinackih igrackih dana.
A

Alberto Bueno

pre 7 dana

Jutros pišete dejan kerkez on je igrao po portugaliji kako je pisalo u tekstu sad odjednom marko ovaj je baš loš igrač ni u spartaku se nije naigrao a neće ni u partizanu
S

Sport15

pre 6 dana

Pa bolje bi bilo da je taj došao
x

xanax

pre 7 dana

sve mogu da razumem,i kombine i talove,ali dovedes ovog satiranog kao pojacanje a decko nema 10 utakmica u prvoj ligi ??!gde god je dosao,dosao je na neku kombinaciju i opet je jedva bio u 18.pa on nema kvalifikacije da dodje ni kao gledalac na JNA..cirkus
B

Baba Vanga

pre 7 dana

Ovo vise nije smesno ovo je tragikomicno,bez ikakvog rezona gomilanje nekih igraca na istoj poziciji,dovodjenje neplanski samo cisto eto da je neko doso,pojacavamo odbranu a u napadu nemas ko da ti da gol a pritom prodajes one sto su mogli!
G

Grga Cvarak

pre 6 dana

@BabaVanga Znaju oni sto su ga doveli da on nije nikakvo pojacanje. Ovo je cista demonstracija sile. Tipa, znamo da znate da je ovo najobicnije pranje/pronevjera para, ali znamo i to da nam ne mozete nista. Ako i dalje ne razumijes o cemu pricam, stigli smo, znaci, u tacku gdje se ova ekipa iz Partizana vise uopste ne brine hoce li ih neko vidjeti da kradu. Dapace, toliko su sigurni u sebe i svoja ledja da zapravo hoce da vidimo sta nam rade. Znaci, ovo je preraslo u cisti sadizam. Volio bih samo jos da cujem onu prodanu dusu od Stanojevica sta on ima da kaze za ovo “pojacanje”. Jel mu i dalje problem to sto imamo ovoliko igraca koji ce samo da sjede na klupi/tribinama ili ga je on licno selektovao jer, naravno, nisu mu dovoljna dva lijeva beka nego mu treba i treci? Ma, fuj, gade mi se svi odreda.
o

ološ

pre 7 dana

Veliki stručnjak šamročanin je doveo šestog beka u Partizan. "Nije mogao da izbori minute u Vojvodini pa otišao u Spartak" ! ! ! I to je igrač za Partizan bitango jedna?
Ž

Žocara

pre 6 dana

Tačnije sedmog beka, ili čak osmog ako računamo i De Medinu na poziciji desnog beka jer je to igrao nebrojeno puta iako već imamo četvoricu na toj poziciji Djurdjević, Lazarević, Filipović i povredjeni Živković.
I

IQ

pre 7 dana

Saldanja....za kolkiko je prodat 5....4....3 miliona
q

qi

pre 6 dana

A onaj adidas.....za koliko je prodat u Mexico.....2,5 mesečna? A Degenek? Za koliko je prodat arapskom FK NEIMENOVANOM?
Š

Šljaka

pre 7 dana

Ljudi Partizan je nazalos umro,samo što niko nesme da ga isključi sa aparata ceka se pravi trenutak da se to i objavi. Nazalost zao će nam svima nama vernim navijačima biti,ali da se polako navikavamo na taj scenarijo bice nam lakše,to što je zvalavi naumio to je i napravio kao i sve drugo što će napraviti što je zamislio. Živela Sloboda...
k

kondor007

pre 7 dana

Siljak , prvo se opismeni pa onda pisi komentare , ako FKP umre ili nestane neko ce grdno da zazali zbog toga . Niko nije svemocan da to uradi bez posledica po sebe samoga . Narodna poslovica kaze ko pod drugim jamu kopa sam u nju upadne , istinito i ispravno . Zivelo nase JSDP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
G

Grga Cvarak

pre 6 dana

@Kondor Pametnije bi ti bilo da se ti opismenis jer je to bukvalno sto se trenutno desava sa Partizanom. Stanojevic prica kako je problem to sto imaju previse igraca bez ikakvog stvarnog kvaliteta i onda aminuje dolazak igraca koji nam uopste ne treba, a pritom je jos toliko kvalitetan da nije mogao da igra cak ni u jednom Spartaku. Ovo ako nije kraj Partizana, definitivno je pocetak kraja. Kralo se i prije, ali nikad ovako i ovoliko.
N

Nenad1246

pre 6 dana

Kondor gde ti živiš? Koga briga ako se ugasite? Bukvalno nikog jedan klub ni tamo ni tamo. Na Obilić su svi zaboravili pa će tako i na vas. Al i sam znaš da ništa od toga nema dok vam država trpa milione u sportsko društvo. Tako da ono ne rise.
@

@Nenad1246

pre 6 dana

Ipak Partizan nije nastao kao neki instant projekat kriminalca i političara kao što je Obilić ukaljano ime jednog od najvećih junaka naše istorije ,Partizan je klub koji postoji skoro 8 decenija pored Zvezde je brend narocito u vaterpolu i kosarci bez koga bi imali mnogo manje reprezetativnih uspeha.
G

Grga Cvarak

pre 6 dana

Cuj ovog, poredi Partizan i Obilic? Ccc... ko sve komentarise fudbal, covjece.
G

Grobarcina

pre 7 dana

Dinamo 9...Nordsjeland 6...Fejnord 8....ukupno cak 23 komada primljena u Evropi od samo 3 prosecne ekipe, to je najveci Negativan Rekord u istoriji fudbala!
P

Pedjah

pre 7 dana

Eeej pazi ti ovo,mi nasli da se nesto smejemo Zvezdi, A sta tek mi da kazemo, u Fudbalu titule videli nismo cak 9 punih godina a LS igrali nismo preko 20 godina, a u Kosarci jos i gore, cak 14-15 punih godina bez ijedne osvojene titule i odigrane EL u ovoj deceniji + izgubljena 3-pla kruna ove sezone + ispadanje iz EL i top 12 ove godine, i na sve to jos i metla od 8-0 od Zvezde u svim derbijima,kud ces gore od toga?
A

Ajde

pre 7 dana

Mandora pali pod Gazelu
P

Pedjah

pre 7 dana

Eeej pazi ti ovo,mi nasli da se nesto smejemo Zvezdi, A sta tek mi da kazemo, u Fudbalu titule videli nismo cak 9 punih godina a LS igrali nismo preko 20 godina, a u Kosarci jos i gore, cak 14-15 punih godina bez ijedne osvojene titule i odigrane EL u ovoj deceniji + izgubljena 3-pla kruna ove sezone + ispadanje iz EL i top 12 ove godine, i na sve to jos i metla od 8-0 od Zvezde u svim derbijima,kud ces gore od toga?
D

Djaniii55

pre 7 dana

jel to ovaj crnac?
b

batabane

pre 7 dana

Za svakog igrača koji se dovede, treba neko da uzme odgovornost za to. Da kaže ovaj igrač ima te i te kvaliteta i zato je doveden. Ako se ispostavi to netačno, taj neko treba da snosi posledice,i to tako treba da funkcioniše. A ne dovedeni igrač nema poima, a oni pričaju neke nebuloze, i forsiraju takvog igrača da sakriju glupost i neznanje.
b

batababe

pre 6 dana

Neko je iz nekog svog razloga i na ovaj komentar stavio dva minusa. Ok. Ali, sad čitam obradivićev intervju od juče, gde on doslovce kaže. Za sve doveden košarkaše, odgovoran sam samo ja. Jesam ja razgovarao, dogovarao se, i sa Ostojom, i Z. Savićem, i ostalim trenerima iz stručnog štaba, ali poslednja je bila moja. Jedino što se ne slažem sa Obradivićem je što on kaže, na kraju će se videti koliko sam bio u pravu. Ja mislim da će se več posle mesec, dva, videti ko je pravi, a ko ne.
Z

ZV

pre 6 dana

Lebe mekani....a matero draga...ljudi,pa šta vam je uradio,ajde trgnite se bre! On je odgovoran,on doveo sve,on otpustio sve,on doveo nove sve i samo ON nije kriv. Au.... Da ne bude promasena tema,verujem da je Iglica mislio da dovodi ONOG Kerkeza pa kad je shvatio...
z

zupan

pre 7 dana

slepci jedni pozajmite marka milovanovica na spica kad vec coravog dinara nemate
L

Lucifer_

pre 7 dana

Obecao mu Stanoje da ce od njega jednog dana da bude Lazevski.
g

gost pec

pre 7 dana

Da mu je i lazevski sad....
L

Leao

pre 7 dana

Nema jake lige bez jakog partizana. Strasno u sta se pretvorio veliki klub. Ovi koji likuju zvog toga su sitne duse, losi ljudi. Mene kao pazarca u sustini ne zanima ni jedan drugi klub, ali treba biti posten i ukazati na nepravdu. Skratiti ligu na 12 klubova, ograniciti broj stranaca na maksimalno 4. Izbaciti glupo pravilo o bonusu, neka igra ko zasluzi kvalitetom.
r

rrrr

pre 7 dana

Kako ugurati Pazar u tih 12 klubova,ili te kao pazarca to nije briga?
G

Gorostss

pre 7 dana

Dobrodošao Kerkeže i srećno u seniorskoj reprezentaciji Srbije. Preprepreveljiki si Partizane.
G

Gradjevinci

pre 7 dana

Negde se sreli u poslu tatica i povratnik Ilijev pa da se istale na sve nacine. Mali je prosecan drugoligaski igrac i nista vise.
m

ma sta ime gosta

pre 7 dana

Ovaj spartak nije normalan
K

Kg

pre 7 dana

Ali ovo je dobro, : nije prošao u Djeru ali za partizan je bomba. Eto gde se nalazi gromada. Kakva sprdnja. Hahaha
S

Sf

pre 7 dana

Zavidim partizančeku ima čak 3 lava beka, nema mnogo ekioa na svetu koji to imaju.
J

Jaa

pre 7 dana

Ali zato tvoj klubic devet krilnih igraca. Kad vas u LS pobedi Salcburg bice ono: "Red Bul daje ti krilaa" hahaha, misu maleni, nazad u rupu.
Y

Yes sir

pre 7 dana

Nisu to pojačanja, apgrejd. Zna se šta su pojačanja. Ovo su slabljenja. Prodaš najbolje iz onog šta imaš i onda dovedeš šta možeš, za manji deo para iz transfera, klinca ili polovnjaka. Pojačanje je kada prodaš za 5 miliona i dovedeš za 7 ili 9, a ni to nije garancija na terenu, možda klikne, možda ne, ko zna. U svakom slučaju imaš pravo očekivati više i da odeš na viši level. Ovo je krpež i držiš šipke na obe ruke da ti se posreći. U dužem periodu to je put ka propasti jer prodaješ sve slabije igrače, dobijaš sve manje novca iz transfera, za to manje novca dovodiš sve slabije igrače i - vrzino kolo. Tako vam je to dragi moji saborci, Partizanovci. Žao mi je što ne mogu da nam ulepšam dan.
9

9tizan

pre 7 dana

Dinamo 9...Nordsjeland 6...Fejnord 8....ukupno cak 23 komada primljena u Evropi od samo 3 prosecne ekipe,pa to je najveci Negativan Rekord u istoriji fudbala!
9

9tizan

pre 7 dana

Dinamo 9...Nordsjeland 6...Fejnord 8....ukupno cak 23 komada primljena u Evropi od samo 3 prosecne ekipe,pa to je najveci Negativan Rekord u istoriji fudbala!
G

Grobarcina

pre 7 dana

STA CE NAM POJACANJA KAD VEC IMAMO 9 KOMADA U EVROPI!
G

Grobarcina

pre 7 dana

STA CE NAM POJACANJA KAD VEC IMAMO 9 KOMADA U EVROPI!
B

BokiUSA

pre 7 dana

Zvezda ima 7 krila sad Partizan ima toliko bekova... da ih pokriju..
s

svako svakom neka braca

pre 7 dana

Prvo brat od Pjera Kalulua, pa onda od Milosa Kerkeza, a nikad da dodje glavni brat...Eto cime se ponosi "uprava" Partizana danas i oni to nazivaju pojacanje...
z

zaks

pre 7 dana

Kod nas dođu igrači koji su , 80 % , reprezentativci svojih zemalja i ne piše da su pojačanja, a kod ovih dođu iz Uba i Spartaka i piše pojačanje.
G

GorostasNekrsteni

pre 7 dana

Pa Kerkez je automatski i reprezentativac Srbije kada predje u Partizan. Oh, ozreveljiki si Partizane.
z

zaks

pre 7 dana

Pojačanje iz Spartaka ?
J

Jelenko P

pre 7 dana

I jos bio TRECA OPCIJA U SPARTAKU.

PFK NIŠ

pre 7 dana

Saldanja za 4 otisao, ili 4,5, kako sada za tri? Ovog ne zelim da komentarisem dok ga ne vidimo...
@

@pfc nis

pre 7 dana

Otisao za tri, za 4-5 plasirali Vucelini mediji da pokriju donaciju drzave
Ž

Žerac

pre 7 dana

Otvori transfermarket i videćeš da lepo piše 3 miliona.
P

Pa kod nas kazu

pre 7 dana

4 a u Madjarskoj i na transfermarkt 3 sto znaci da razliku pokriva DRZAVA kao i uvek!
G

Grga Cvarak

pre 7 dana

Nasim medijima se nista ne treba vjerovati. Svaku vijest drugu informaciju objavljuju. Nigdje integriteta, nigdje profesionalizma. Profesionalni su isto koliko i ovi iz Partizana.
M

Mapko

pre 7 dana

Највећи спонзори ФК Црвена Звезда у овој деценији су УЕФА, трансфери играча и улазнице. Највећи спонзор ФК партизан у овој деценији је држава. То је неоспорна чињеница. То је истина! УЗАЛУД ТРУД, ЏАБА ВАМ СВЕ И ВЛАСТ ВАС ГУРА АЛ ОПЕТ НЕ ИДЕ.
m

minerva

pre 7 dana

ni ti ne vjerujes u ovo sto pises zulume
B

Bagra

pre 7 dana

Ma vazi i da je tako što se vas tiče država vam spucala 5 puta više para nego u sve druge klubove zajedno a mi smo takodje zaradjivali od Evrope mnogo više nego tu sicu od države da bi disali jer nam njihovi ljudi mađioničari sve smotaju i tako u krug.
G

GostP

pre 7 dana

Stanoje uspeo da spusti Saldanju na 3 miliona.....Stanoje goovmaru, paceru i smece ljudsko!
D

Don Vito Corleone'

pre 7 dana

Kada će neka titula mukiceeeeeeee ahahaha ahahaha 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂 Da li vas mnogo pečeeeeee boliiiiiiii kidaaaaa ahahaha ahahaha ahahaha 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
M

MjgBö

pre 7 dana

Nije bolest sve što boli
D

Don Vito Corleone'

pre 7 dana

@MjgB. Baš je lepo što si sa nama podelio svoje iskustvo.
Р

РВ

pre 7 dana

Салдања ће да спадне на 1 милионче. Пре одласка било је 10, 9, 8. По одласку 5, 4, и види сад 3 милиона €. Па људи моји каква олош више сједи у том црном Партизану?
?

??

pre 7 dana

Pa i bazdar. Sa 5m doslo do 1.5m
Y

Yo.dorro

pre 7 dana

Novinari, znacenje reci "pojacanje" znaci neko ko donosi boljitak i kvalitet u odnosu na postojece. Ovaj decko nije igrao minuta u superligi, pojacanje jeste za nekog drugoligasa. E, sada je druga tema da novinari pitaju upravo da li je ovaj tip igraca "pojacanje" za Partizan?
Р

РВ

pre 7 dana

Њима би био појачање и да одбојкаш дође у ФК Партизан. Џаба то њима причаш
G

Grga Cvarak

pre 7 dana

Ajd sto su oni olos, ali sta je sa ovim novinarima? Jel bar oni razumiju da ne mogu svaki dan da mijenjaju informacije? To nije novinarstvo. To je nivo kafanskih prica.
M

Mutommbo

pre 7 dana

Još jedan promašaj u nizu FKP. Jedini igrač koji je podigao kvalitet je Arijags, donekle i Jurčević, što i nije bilo teško, jer je zamenio Antića u prvoj postavi. Partizan ove sezone realno između 6. i 8. mesta. Ispred su:CZV, TSC, Voša, Čuka, Radnički KG.
d

dejanera

pre 7 dana

Kome je Arijaga pojacanje? Bio je ubedljivo najlosiji na terenu protiv Dinama u gostima i protiv Lugana!
N

Nenad B.

pre 7 dana

Ovi "stručnjaci" ne znaju kud udaraju. UPRAVA NAPOLJE, Stanoje ODLAZI!!!
s

serMudro

pre 7 dana

...piši po mocartu nemon napuniti tribine i oterati sto ku..no kod žeksa na podoj paranoidnih budalaština i gluposti i na mocart napiši uprava napolje i sad će oni, samo što nisu...
d

d. g.

pre 7 dana

Doveden ceo nov tim. Valjda je sad po Stanojevom ukusu.
G

Grga Cvarak

pre 7 dana

Hoce li ovi novinari ikad objaviti vijest, a da se informacije o visini transfera ne mjenjaju? Svaki clanak, druga informacija. Da nije zalosno, bilo bi smijesno.
P

Psy

pre 7 dana

Sto bi reko veliki strateg idemo do koske haha
s

serMudro

pre 7 dana

Pobedite nekog u Evropi ako vas ovde kradu, tamo vas neçe krasti pa pobedite bar jedno kolo da se vidi to o čemu prićate...ah da, to je bilo nekom drugom upućeno... Qrva umire, qrva gasi se...reče potom "veličina" čovečija...
@

@serMudro

pre 7 dana

Što ga niste onda citirali nego ste pljuvali samo i vadili se na Toleta on se istina je od tada do sada mnogo srozao potpuno drugi čovek.Kako nam je fudbal unisten ovo sada može da se odnosi i na sve druge naše za 2 sezone u kvalifikacijama svih naših predstavnika imamo prolazak odnosno eliminaciju ukupno 2 tima i katastrofalnu statistiku zbog koje nam je koeficijent opao kao nikad.
P

Psy

pre 7 dana

I javi se tog tmurnog dana Tadic na potpisu ugovora sa Gaspromom.. Od tog dana treneri helikoptere unajmljuju da dolete na pecurkanu i sve postade lepse.
G

Grof Chaki

pre 7 dana

Ne znam samo zašto se javljaju i spinuju tik tok selfi breskvice simpatizerke partizana malog koji je u 2 prelazna roka doveo 28 igrača ukupno i sve su sami promašaji, od toga 15 stranaca od kojih niko nema platu manju od milion evra. Zapitajte se ko to plaća kad kršten transfer gde ste nešto zaradili nemate, kad Evropu dve godine ne igrate, kad ne prodajete ulaznice jer nemate gledaoce na stadionu!? NK partizan je godinama unazad na državnim jaslama gde mu je država glavni sponzor i na grbači poreskih obveznika Srbije!!
P

Pitam se

pre 7 dana

jel to taj ugnjetavani klub?
G

Grga Cvarak

pre 7 dana

Jok, u ugnjetavani klub dolaze samo pojacanja od 5-6 miliona. Pa, covjece, jel nisi procitao da ovaj ima superligaskog staza isto koliko i ja i ti? Klubove mjenja kao carape, a nigdje ne igra. I na kraju kao takav dodje u Partizan. I ti se na to zalis? Kao kako Partizan moze biti ugnjetavan, a ovakva pojacanja mu dolaze? Ccc… neki ljudi bas ne koriste mozak.
N

Naopako

pre 7 dana

Kerkez kad je dosao u vosu svi su znali da je kombina, nije minut odigrao za prvi tim.
R

Raša P

pre 7 dana

Na kraju teksta piše da je Saldanja prodat za 3 m. Ranije vesti su bile 4 miliona. Šta je istina?
s

samo

pre 7 dana

Pa dva
O

OvajMenjaDomaceIgraceMujuJuru

pre 7 dana

Konačno crni dečki imaju u timu Muju i Jureta i konačno igraju sa svojim domaćim igračima, a sada ovaj dolazi da kod njih bude stranac kao i onaj reprezentativni golman koga buše iz kornera:)))))
g

gostic89

pre 7 dana

partizan pakuje bekove, zvezda krila..
r

renditesla

pre 7 dana

Bar ce imati najbolji automobil medju svim fudbalerima Partizana. Tuga na sta su spali, evo ne znam, pa ovo ne bi uradio ni najgori menadzerski klub tipa Muskron.
Z

Zokilii

pre 7 dana

Ovo je poruka svim mladim,Talentovanim igracima,koji vrede i nadaju se sansi na osnovu rada i kvaliteta!Ne nadaj te se nicemu,dzaba vam trud rad talenat znanje...ovo je VREME TATINIH SINOVA,SA DEBELIM NOVCANICIMA!Vreme Retarda!
B

BAS SADA

pre 7 dana

Sam zavrsio FILM "I M ZLATAN" sve tako moras da budes 3 puta bolji ma 5 puta da bi uspeo, ovako samo KEŠ.
Z

Zokilii

pre 7 dana

Ovog 4 ligaskog igraca,ja mislim da im ne bi cak ni Terzic preporucio,a zna se kolko nevoli Partizan..al ovog nebi preporucio,tolko nisko ne bi isao!
G

Gost emisije

pre 7 dana

Šala? NE VERUJEM!!!!!!!!!
H

Hausend

pre 7 dana

Oni misle da je to ovaj drugi Kerkez iz premier lige zato ga i dovode
T

Torbicis

pre 7 dana

Mi ne možemo dovesti igrača ni iz Bosanske premijer lige
s

serMudro

pre 7 dana

...inače nije vam sudija Jovanović pao na testu izdržljivosti već je sa snimcima prijavljen UEFI kao VAR sudija koji je kreirao tri vezane pobede Partizana sa bele tačke a na štetu protivnika...naravno sramota bi bila za sce počevši od UEFE da napišu pravi razlog već se kao i sve ublaži...
@

@serMudro

pre 7 dana

Hahahahahahahahaahah vazi brt. Vazno da vi uvek prolazite na testovima postenja. To je bitno. Niko niata ne vidi i ne cuje.
@

@@serMudro

pre 7 dana

Pa dečko je hteo reći da je on ipak precenjen sudija. Uostalom, poništio je Milunoviću čist gol na derbiju u Humskoj
E

Enky

pre 7 dana

Po tebi ostali bez sudija,jer ne postoji niti jedan koji nije pomagao zvezdani da osvaja lažne titule.
s

serMudro

pre 7 dana

..ja ti mogu poslati skrinšotove prepiske sa uefom... Ja vam svaki put ovde pišem prijavite sve sumnjivo UEFI, ima na njihovom sajtu baš deo za to i svako može sve da prijavi... Ja lično sam svako "guranje" partizana prijavio sa sve snimcima... Eno idi prijavi moju Zvezdu ako brlja neka je bace u beton ligu. A ti to nećeš nikad za svoj mali klub napisati, jer vama sleduje... Prošle i svake godine dok ste bili prvi isti ovi igrači bili vanzemaljci, čim puknu prvo mesto neznalice...aman ljudi odlučite se, jesu najbolji i kradu vas ili nemaju pojma...
s

serMudro

pre 7 dana

..ja ti mogu poslati skrinšotove prepiske sa uefom... Ja vam svaki put ovde pišem prijavite sve sumnjivo UEFI, ima na njihovom sajtu baš deo za to i svako može sve da prijavi... Ja lično sam svako "guranje" partizana prijavio sa sve snimcima... Eno idi prijavi moju Zvezdu ako brlja neka je bace u beton ligu. A ti to nećeš nikad za svoj mali klub napisati, jer vama sleduje... Prošle i svake godine dok ste bili prvi isti ovi igrači bili vanzemaljci, čim puknu prvo mesto neznalice...aman ljudi odlučite se, jesu najbolji i kradu vas ili nemaju pojma...
O

Oponent

pre 7 dana

Aha, vazi... On je precenjen sudija koji vam nije po volji. Da vam nije mozda onaj intelektualac Pavle Ilic po volji? Znas, to je onaj koji posle "odlicno obavljenog posla" u derbijima uvek dobija nagradna putovanja po seminarima u Africi...
G

Gostgost

pre 7 dana

@Enky - navedi jednu jedinu situaciju kad je sudija pomogao Zvezdi. @oponent - Mislis Pavle Ilic koji nije dosudio dva cista penala za Zvezdu, Partizanu priznao neregularan gol dok je baklja gorela par metara od golmana Zvezde i oprosti Partizanu jedan direktan crveni i 5-6 zutih kartona, od kojih bi neki bili i drugi zuti za neke igrace? Meni ne deluje kao da je navlacio za Zvezdu, nego za Partizan. Ne znam zasto ste toliko opleli po njemu, kad biste izgubili sa daleko vecim rezultatom da vam nije bilo njega.
G

Gostgost

pre 7 dana

I zaboravih da dodam, Jovanovic je prethodnoh sezona toliko navlacio za Partizan i kao glavni a posebno kao VAR sudija, da je postalo toliko evidentno da je Partizanov covek. Secamo se cuvenog penala za Spartak posle 5 minuta igre, ociglednog a nedosudjenog penala za TSC u Humskoj, i utakmice sa Javorom gde je Javoru zakinuo dva cista penala. A da ironija bude veca, za istu situaciju za koju je procenio da nije penal za Javor je posle toga zvao sudiju na terenu da dosudi penal za Partizan.
z

zuma

pre 7 dana

dejan kerkez dolazi
R

Raša P

pre 7 dana

Ilijev garantuje za ovog momka. Kakav povratak sportskog direktora, bravo. Vidi čovek ono što niko ne vidi.
G

Gorostas

pre 7 dana

Kerkeza odmah u reprezentaciju, zasluzio je svojim igrama.
S

Sima Arauho

pre 7 dana

Navijači:Treba nam napadač! Milivoje vatrogasac i Kralj:"Evo vam levi bek"!
d

d. g.

pre 7 dana

Imate reprezentativnog napadača. Šta će vam.
G

Gorodtas

pre 7 dana

Tu su i mladi reprezentativci dvojica Trife Mihajlo Ilic, to je to. Mirno spavaj Bjeko.
K

Komedija

pre 7 dana

Pa ovaj nije ni sekund odigrao u super ligi, e komedije sta rade od od ovog Partizana.
G

Grga Cvarak

pre 7 dana

Jel vidis sad da se ipak nesto radi? Ja sam vec poceo da mislim da su neki ljudi ovde stvarno toliko neinteligentni – znaci, ne pricam uopste o tome ko za koga navija nego bukvalno o inteligenciji – pa stvarno ne vide da se Partizan namjerno unistava. Vazura jeste i nesposoban i nepismen, ali da li moze biti bas ovoliko nesposoban i nepismen? Ako moze, onda ga treba u Ginisa. Medjutim, vece je ovde pitanje, kako je moguce da je toliko neinteligentan covjek i dalje prvi covjek Partizana? Kome to u Srbiji odgovara? Ko tacno od toga profitira? Bas tesko za skontati, jel tako?
K

Komentator

pre 7 dana

Kakva komična odluka Vazure... Imaju već dva leva beka na raspolaganju (kakvi god da su, igraju na toj poziciji) i umesto da dovedu nekog napadača (Taki je polušpic) oni gomilaju bekove... Ludilo
N

Novosadjani

pre 7 dana

Au, pa ovaj u Vosi na klupi nije mogao da sedi...
E

El ghost

pre 7 dana

Pa zato je i dosao u Partizan. Tu moze da igra.
G

Gostza

pre 7 dana

Jedno vreme ni glasa iz Humske. Tajac. Bolje da je tako i ostalo. Jos fale i fotografije ona dva gada kako se grcevito i u ropcu drze sa klupske fotelje, pa da ne znas da li je vise tragicno ili komicno. Crvi.
d

darkok

pre 7 dana

Ja pratim fudbal 35g i navijam za Partizan od rodjenja jer to mi je porodično nasledje i kućno vaspitanje, ali ovo šta trenutno rade od Partizana ja ne pamtim i da ga toliko srozavaju to je strašno dovode rezervu Spartaka iz Subotice kao pojačanje a već imaš dva leva beka verovatno da držimo ravnotežu u timu pošto imamo 5 desnih bekova, Djurdjević,Filipović, Lazarević, Roganović i povredjeni Živković,ovo ili definitivno nisu normalni pogotovo Stanoje, Kralj, Ćirković i novo pridošlica Sulejmani pa dovode na kilo pa ako nešto ubodu samo da je što manje para uloženo ili se javno sprdaju sa nama i sad u nekom kafiću na kaficu sede zajedno sa vazurom i dr terzom i čitaju komentare i smeju se nama budalama koji komentarišemo i volimo svoj klub i iznosimo činjenice koje nisu dobre po klub koji je blizu ambisa ali nismo ni svesni koliko je blizu gašenja strašno
s

samo

pre 7 dana

Mislis nevaspitanje.
k

kula trula

pre 7 dana

druze kad ih toliko volis i pratis onda budi malo bolje upucen....tata njegov je dao partizanu (pisem malim slovima mali partizan) posto su ga vec ugasili...300 000 evra je dao tata da odigra vise od 20 utakmica
C

Cer

pre 7 dana

Ima li Javor neku rezervu, da ga dovedemo, da ucinimo ljudima?
E

El ghost

pre 7 dana

Ima, ali su previse dobri za Partizan.
R

Repac Plandište

pre 7 dana

Široko. Gde ima tu se prosipa. Zvezda ukupno ima tri beka a oni samo tri leva. Tata sipa narodne pare samo da ga ne bi prozivali. Opasan drzavni projekat jednako kao i KK a samo spinuju i drame o nekakvoj ugrozenosti. Sa mreza, za dobru lovu truju pudla, puma, Ćuja, Donald i slicni frikovi, stado guta ko plovke i bolesno mrzi one kvalitetnije i uspesnije. Sa ovim su se složili..
K

Komentator

pre 7 dana

Da je košarka u pitanju, bio bi 100% u pravu. Ovako ne možemo da grešimo dušu, za sitne pare su ga doveli, nije u pitanju njegov rođeni brat.
M

Milkoooo

pre 7 dana

Pa ovaj nema minuta u Spartaku ove sezone,a pre tog u trecoj ligi u Radnickom iz Sombora,nije imao mesta medju 24 igraca,trener Savo Pavicevic tad ga poslao u filijalu Radnickog Fk Stanisic i tamo jedva igrao..ovo je cirkus..Tata placa sve..Partizan ce doci do 4 lige..
z

zvezdasrbijas

pre 7 dana

da je normalno drzavno stanje i zdrav fk Partizan bio bi idealan trenutak za povratak Jovetica i Ljajica, al ovako nista
A

Astoria

pre 7 dana

Vidim da se pominje Mladost GAT kao klub u kojem je igrao. Čudi me da ovaj portal nije izneo podatak o pokušaju nameštanja utakmice Mladost GAT - Novi Sad. Na svim medijima je to vest, postoji i audio snimak na netu. Protiv toga se moramo boriti, ćutanjem se to odobrava.

Mr 007

pre 7 dana

🤣Saldanja je kopija Firminja,sada ste doveli brata od Kerkeza iz Bormuta. Mozda upali ponovo.
Г

Гробар54

pre 7 dana

Доведу тако неке играче,а онда се жале да имамо много играча!Имамо много лоших играча и тренера!Управа је на првом месту по олошалости!
L

Lokara98

pre 7 dana

Da ode u Barsu ne bi bilo čudno
V

Visente Del Boske

pre 7 dana

😂😂😂😂😂
p

padrini

pre 7 dana

ljajic i jovetic bi bila pojacanja
A

Acke-stara škola

pre 7 dana

Nama treba napadac koji ce da zameni Saldanju oni dovode beka.
w

wtf

pre 7 dana

jel ima ilic nekakvu otkupnu klauzulu ako nema suludo je da pored kovacevica i milicica njega dovode koliko god da je bolji
S

Smejem se nenormalno

pre 7 dana

Sve je još počelo sa dovođenjem Nemanje Nikolića rezervnog napadača Vojvodine. Gase Partizan pred našim očima.
@

@smejem

pre 7 dana

A ti ne ides na stadion, i sve to nemo posmatras... jos se i smejes?
m

ma daa

pre 7 dana

Vojovodina trazila nacin kako da se resi Lazarevica i mi ga dovedemo, sad Spartak isto sa Kerkezom i mi ga dovedemo, to samo mi mozemo...neka nam je Bog u pomoci.
i

igor978

pre 7 dana

Partizan pratim 30 godina, ovo u životi nisam video, da se otpaci iz Vojvodine dovode u Partizan. Ponoviću svaki put - Zvezdan Terzić bi sve ovo isto radio da su ga postavili u Partizan i rekli mu da nas spusti ma nivo prosečne ekipe iz domaće lige! Na svetu ne postoji klub čija uprava ne može da se smeni, a da nije u pitanju privatni klub ili neka teška diktatura (ka čemu mi izgleda uspešno klizimo). Gomila nesposobnih likova u klubu, potpuno nedoraslih za posao i pozivije na kojima se nalaze.
S

Sofronije III

pre 7 dana

@igor978, s obzirom na godine trebalo bi da se sećaš šta je značilo uništavanje nekog kluba, pečurke na stadionu, kapiten koji daje pare saigračima i slanje SMS poruka za pomoć klubu. Klub koji je uništavan ne dovodi 10 stranih fudbalera. I još jedna stvar zašto bi "neko" želeo da vas uništi u fudbalu, a u košarci nemilice sipa u vas iako ste za tri godine osvojili 1 trofej (ovaj na Siciliji ne računam)?
J

Jelenko P

pre 7 dana

AUUUUUU, MAJKO MOLA. Pa Stanojevic je stvarno rijesio da nam j... nanu. Stvarno IDE DO KRAJA kako je i najavio.
d

dzoni191041

pre 7 dana

ahahhahahahahaha pa on nije igrao u Spartaku, sta se radi....
l

leo00

pre 7 dana

pa ni Kristijan Belic bio rezerva u Čuki pa je sad reprezentativac i clan Az alkmara
H

Hoze Kareras

pre 7 dana

Belić nije doveden da bi postao reprezentativac, to se slučajno desilo jer su ga Grobari digli u nebesa. Setite se nadimka u početku Call of duty.
@

@leo00

pre 7 dana

Pa to jeste, ali Belić je u trenutku potpisa imao samo 21 godinu, a ovaj ima već 24
S

Samo jedan covek

pre 7 dana

cuvena vazurina "pojacanja"
R

Rainmaker

pre 7 dana

Da li je moguće da igrač koji je treći levi bek Spartaka (pored Vitorovića i Prijovića nije odigrao ni minut ove sezone) može da bude pojačanje Partizana.
š

šamrrrroooo

pre 7 dana

Kakav je fudbaler? Dobar momak... Šta je sa štoperom koji je stigao iz Kragujevca kao veliko pojačanje prošle godine? Jel se oporavio od povrede?
P

Pavel Nedved

pre 7 dana

U napretku je na pozajmici još od početka leta
J

JaguarBog

pre 7 dana

poslao ga dunster stanojević na pozajmicu u napredak
F

Fudbalista

pre 7 dana

Pa taj mali odavno nije kod nas
s

sprdnja

pre 7 dana

jos samo ekser da dovedu i da ga zakucaju i to je to
F

Fudbalista

pre 7 dana

Kupujemo polovno na kilo, prodajemo našu decu ili nam odlaze besplatno. Jačamo odbranu, što je u redu jer i treba da je ojačamo a u napadu nema ko da postigne gol, da otvori prostor, da odigra povratnu loptu, doduše nema ko ni da primi tu povratnu jer nemamo desetku kako valja a nemamo ni krila da upute centaršut sa strane. Kerkezu želim da odigra svaku utakmicu do kraja i da učvrsti odbranu sa malim Ilićem a za ostalo - bog neka nam je na pomoći.... da ova uprava što pre ode.
R

Realno12345

pre 7 dana

Dobar momak...
B

Baxter88

pre 7 dana

Dobar momak kao i ja i isto kao i ja veze nema s fudbalom ahhhhahahhaha
A

Alberto Bueno

pre 7 dana

Dobar je kerkez al dal je to neko pojačanje za velika dela teško
A

ACDC

pre 7 dana

Brate, koja velika dela? Nista protiv momka ali Partizan će samo tonuti dublje i dublje nema tu velikih dela.