Komentari na vest

Spartak mogao da slomi kičmu Zenitu, Stanković ljubio isključenog Erakovića

M

Ma da bre to

pre 26 dana

Mozemo ovde do sutra da polemisemo o tome da li je stankovic na belom, njegov zivot, njegova stvar. Novac ne uzima od nas za to, ako koristi. Ono sto niko ne moze da mu uzme je ljubav prema zvezdi, da je legenda u italiji, da ima toliko titula, da he bio strter i da bez njega inter nije mogao. Takodje mu se ne moze oduzeti ni uspeh u evropi, a kada je ispao od makabija bio je covek i ponudio ostavku. Sa njim smo igrali lep fudbal, bili prvi u LE...tako da manite se te price, stankela lobetina, namrljan i slicno...njegove pare, njegov zivot, njegova stvar.
A

Astoria

pre 26 dana

Ono što meni upada u oči to je da (skoro) svi naši reprezentativci pružaju daleko ozbiljnije partije u klubovima, nego reprezentaciji. Da li čuvaju noge, ili im nedostaje motivacije, ne znam ni sam, ali neke od njih ne da ne mogu prepoznati, već mi se čini kao da su u pitanju potpuno drugi fudbaleri. Verovatno će nam krenuti u tom reprezentativnom fudbalu kada (ako) se to bude promenilo.
I

Igorgost

pre 26 dana

Deki je, posle Miloja, najuspešniji trener postbarijevske ere, to je prosto statistička činjenica, kao što je Novak najbolji teniser ikada. Kada je reč o atraktivnosti fudbala onda je Deki najjači i bez konkurencije. Ali naravno, narod to ne ceni, što im vise doneseš, to te vise pljuju i omalovažavaju...
А

Аир Сербиа

pre 26 dana

Деки бело
А

Аир Сербиа

pre 26 dana

Деки бело
.

.....

pre 26 dana

najkvalitetniji treneri zvezde u prethodnih 10tak godina: 1. M. Milojević 2. D. Stanković 3. V. Milojević 4. S. Stojanović 5. B. Bahar 6. N. Lalatović 7. M. Božović
M

Ma da bre to

pre 26 dana

Druze grof zasluzuje na toj listi 3 poziciju jer je okupio 70% tima koji je krenuo sa milojem da pravi rezultate. A bahar ne zasluzuje da bude na listi uopste!!!
K

KalcopolistoGorostaseVamose

pre 26 dana

Pavlović direktan krivac protiv nejake Parme.
g

genije

pre 26 dana

Stankela izrasta u ozbiljnog trenera, a nama nije valjo 😆 ustvari sam je pobego kad je prsnuo od bahara
A

Alexanders

pre 26 dana

Dijagnoza u Srba sizofrenija. Ovog coveka se pljuvalo na sva zvona kad je bio tu, sa sve posprdnim nazivom “mister”, i trazilo se da se Miloje vrati. Sad kad je obrnuta situacija sad se pljuje Miloje. Sa Stankovicem je Zvezda igrala dobro i dobar je trener, nismo ga cenili dok je bio tu. Kao sto se sad Miloje pljuje nezasluzeno, odma da vam kazem proci ce Bodo. Taj covek ne sme nikad da se pljuje od bilo kog pravog zvezdasa. Covek koji je izvukao Zvezdu iz dubioze sa seljackim igracima je dva puta uveo u LS doneo preko potrebna sredstva da prezivi. Jel on mozda kriv sto svake godine dovodimo po 15 igraca, pa nek su svi besplatno dosli koji kostaju neke plate, ko odgovara sto se te krvavo zaradjene pare arce na taj nacin da bi se radile kombinacije i ugradjivanja. Zna se ko je adresa za probleme, ali taj se ne napada. Sto vrlo cesto vodi Zvezdu kao da mu je to OfK Beograd, pa misli moze sta oce i kako oce.
d

deki maky

pre 26 dana

Trenutno naš najbolji trener,mlad taktički zreliji...on pa deset mesta prazno pa možda Paun...a naš Piksi zauzima 100 mesto i dalje je selektor gle čuda??
I

Immobile

pre 26 dana

Nije bolji od Ivića, Jovanovića,Jokanovića, Paunovića pa ni Miloša Milojevića. Bolji je trener od Marka Nikolića što će se do kraja sezone i pokazati, biće ispred njega sa sličnim timom. Dejan Stanković neće gubiti derbije i sa njim se niko neće naigrati fudbal, kao ni Zenit što se danas nije naigrao. Ali daleko od toga da je naš najbolji trener.
S

Sumpor

pre 26 dana

Babic, nas reprezentativac, igrac utakmice. Nece boleti ako i to objavite.
L

LolaSM

pre 26 dana

Posle duzeg vremena sam pratio ruse. Babic odigrao perfektnu utakmicu. Na ovog momka se mora ozbiljnije racunati u nacionalnom timu.
A

Ajkulic

pre 26 dana

Mocart spominje samo odredjene nase igrace. Kao da imaju instrukcije koga smeju da pominju
v

vzaurinjo

pre 26 dana

posto se Terzic povredio a mora se probati Kosta, Pavlovic Babic Milenkovic Nedeljkovic
K

Komentator

pre 26 dana

Nebitna liga
@

@komentator

pre 26 dana

Bas kao i tvoj komentar...
l

lada,moskvic,zaporozac,trabant

pre 26 dana

I sire od nebitne.
F

Fussballspieler

pre 26 dana

Posložiće Deki Spartak sigurno. Ekipa se još uigrava i privikava na njega a konkurencija u Rusiji je jaka i prilično izjednačena izuzev Zenita koji je prebogat i jači od svih. Ima on svoje nedostatke kao i svaki čovek ali na neke stvari u Zvezdi ni sam nije mogao da utiče. Sigurno je da je bolji taktičar i motivator od svih trenera od Prosinečkog pa do današnjeg dana koji su bili u Zvezdi. Čovek je sa Pavkovim, Gobeljićem i Rodićem mučio veliki Milan i ostale rivale u Evropi.

Ујка Житко ПФК

pre 26 dana

I ovaj jurio Stulica u penal seriji....😂😂😂😂
G

Gundjalo

pre 26 dana

Koliko bih ja voleo da je Dejan Stankovic ostao i an danas u Zvezdi...Bez zezanja. Igrali smo najlepsi fudbal,ofanzivan i u Evropi igrali super...
J

JdjshKGk

pre 26 dana

Jesmo igrali fino pod Stankovicem, ali jbg, ispadali smo od Omonije, Serifa i Haife. Ispao je gospodin sto je dao otkaz, jer ipak 3 puta zaredom ispasti od manjih klubova nije bas uspeh.
G

Gundjalo

pre 26 dana

Sve to stoji ali smo ispadali nesrecno, Omoniu nadigrali i igrao se samo jedan mec i to na Kipru,ispali na penale, od Makabija u Beogradu odlicna igra ispali uz dva gola za koja nije on kriv. Jedan je autogol, a pre toga Kangina greska plus isteklo vreme za kraj prvog poluvremena.
L

Luja

pre 26 dana

Samozvani mister nas je koštao tri LŠ i jedno 100 miliona evra. Čovek veze nema. Samo što dalje od Zvezde.
T

Trn

pre 26 dana

Stankovic je Klop za Milojevica
D

Dragoo

pre 26 dana

A tebi iskljuciti internet i takvima kao tebi.
C

Chivas

pre 26 dana

Pohvalite Dejana, nećete ništa izgubiti. Šta bi bilo da se radi o nekom drugom...
S

Scaloneta

pre 26 dana

Deki Stankovic veliki gospodin i šmeker uvek bio.
D

Dzi

pre 26 dana

oba nije bio ama bas nikad.
B

Bolhe

pre 26 dana

Nesta opet pokazao umeće koje samo Srpski Bajern može da proizvede
G

Guh

pre 26 dana

Hahahahaha Maldini izdominirao
@

@gunj

pre 26 dana

Eno i Pavlovic izdominirao 🤣🤣🤣
G

GorostasNemamZivot

pre 26 dana

Evo ga supertalentovani Erakovic dobija crveni karton, 2zuta za 6min.. Sramota da on zauzima mesto u reprezentaciji Milanu Majstorovicu, Mirku Topicu i Erhanu Masovicu.. Menadzerska prevara.
n

nema ti pomoci

pre 26 dana

ozbiljan si psiho
G

GorostasNemamZivot

pre 26 dana

Volim da ismejavam vezare bato, decko veze nema al bas. Igrao za dva tima koji bi sa igracem manje uzeli duplu krunu
L

Legolass

pre 26 dana

Zaboravio si "vašeg" Belića. Providno...
@

@gorostas

pre 26 dana

...ako je neko ovde za "ismejavanje", to si ti, veruj mi.
P

Partymaker

pre 26 dana

Jesi li gledao utakmicu? Glupi ljudi uvek imaju nešto da kažu
L

Lolek

pre 26 dana

Za Topica i Majstorovica si u pravu. Molim te se okanite vise Masovica. Nema kvalitet za nacionalni tim i kraj.
K

KalcopolistoGorostaseVamose

pre 26 dana

Voli Masovica zato sto je i sam celav i bradat i nekršten, pa voli muslimane, plus pljuje srpskog Patrijarha. Šta će glavonja maloumni.