Komentari na vest

ŠPANIJA: Tiki-taka otišla u istoriju, pripremite se za turbo Furiju i gazdu Pedrija

N

Nece dalje od 1/4

pre 16 dana

...
K

Kaze

pre 16 dana

Španija u prvoj postavi ima više Francuza (dva) nego Francuska, jedan je drugi Francuz posle Lizarazua koji je igrao u At. Bilbau, a drugi je iz Bretanje 🤣
O

Odavno

pre 16 dana

Spanija nije bila slabija,Rodri najbolji igrac.Ojerzabal svakako treba da bude u prvoj postavi
r

realno..

pre 16 dana

Feran Tores nije levonog.
S

Scaloneta

pre 16 dana

Biće zanimljivi za gledanje ali za osvajanje je još rano. Njihov pravi ciklus kada će ići na osvajanje će početi od EURO 2028.
m

mik

pre 16 dana

Le Norman nije Bask
m

mik mik

pre 16 dana

nije Bask, ali nije ni Spanac. Momak je Bretonac-Francuz

Lemi

pre 16 dana

Samo jedan starac iz Reala, i dva klinca iz Barse. I to cak nisu ni najbolji igraci tih klubova - cak daleko od toga! Ne pamtim da je tako bilo u poslednjih 20 godina... Bas bas jadno i ovako, uopsteno. Rekao bih da van Rodrija nema igraca svetske klase u ovoj reprezentaciji?
0

000

pre 16 dana

Grimaldo koji je najbolji bek prosle sezone nije klasa?Ili Karvahal?
D

DidierDrogba11

pre 16 dana

Raja, Pedri, Rodri, Laport, Le Normand, Grimaldo, Lamin Jamal, Vilijams, Morata, Olmo, Ojarzabal, Karvahal,ma garantujem ti da su bolji i od Engleza, Švaba, Italijana
K

Kao Pižon Borusiji M

pre 16 dana

Ako Pedri nije klasa onda zaista ne znam ko jeste.Jeste od stakla,lako se povrijedi ali zato bukvalno provlači loptu ljudima kroz uši.
W

WK

pre 16 dana

Ljudi ovde mnogo podcjenjuju Spaniju.Pa oni su i pre 4 godine dosli do polufinala gde su ispali na penale od Italije.Mozda nisu po imenima ko pre ali njihova najveca prednost je sto svi ovi igraci igraju isti sistem fudbala i u klubovima i u reprezentaciji.
B

Belgrano

pre 16 dana

Jesu dosli do polufinala, ali treba reci i kako. U grupi sa Svedskom, Poljskom i Slovackom su uzeli 5 bodova i pobedili samo Slovacku. U osmini finala su protiv Hrvatske dobili 4:3 na produzetke, a Hrvati su u produzecima promasili apsolutno mrtvu sansu za gol i to bi bio kraj Spancima nakon prosutog vodjstva od 3:1, tu su se bas provukli. A u cetvrtfinalu su "Svajcarci" dobili skandalozan crveni karton u 50.minutu i igrali 70 minuta sa igracem manje, Spanija u tih 70 minuta nije stvorila dve krstene sanse i prosli su na penale. Bilo bi stvarno previse da su i polufinalu jos na penale prosli, oni verovatno i dan danas ne znaju kako su stigli dotle. Ali svakako se broji i gleda samo rezultat, nema tu price, nego eto cisto i da se napomene kako je to islo.
S

Spanci talentovana nacija

pre 16 dana

Teško da će i do polufinala. Talenat nije sporan ali ovde nema pravog šampionskog kostura, nema glavnih igrača kojima je rutina da osvajaju trofeje iz sezone u sezonu. Turnirska takmicenja ne osvaja mladost nego iskustvo. Lutaju vec par godina, slabljenje reprezentacije je vidljivo i poklapa se sa slabljenjem Barselone i smenom generacija u Realu koji se okrenuo strancima. Celu deceniju je Barsa bila dominantna i jezgro reprezentacije su cinili njeni igraci ojacani najboljim Spancima koji su igrali za Real. Danas kostur cine Baskijci igraci i Sosijedada i Bilbaa koji uz duzno postovanje nikad nece biti velikani kao Barsa i Real.
r

rea

pre 16 dana

"Turbo Španija" koja kvalitetom jedva da je za 1/8 finala.