Komentari na vest

Spajić svestan gde je curilo: Nedopustive greške u prvom poluvremenu, biće bolje

D

Di zeo

pre oko 5 sati

Bice bolje sa Jedinstvom iz Uba,Imt,Ofk Beogradom,Napretkom......
J

Japp

pre oko 5 sati

Mi pored rostera od 25 igraca nemamo dva krstena beka.To je najveci problem,Dalsio je jedna vezara zesca s realno Kruniceva je bila greska kod prvog gola.Ulaskom Serifa u igri dosta toga je izgledalo bolje.Jak je,pokretljiv i bolji je od Durantea za evropske utakmice.Takodje Glazerov drugi gol
M

Minamino

pre oko 5 sati

Bice bolje jer ce nam sada Inter, Monako, Barsa…
R

Rtnade

pre oko 5 sati

Neznaju ovi stranci kako se treba igrati za Zvezdu. Zao mi je nasih momaka .
h

halo

pre oko 6 sati

I na kraju uvek alibi izjave "biće bolje".
S

Suhoj37

pre oko 6 sati

Protiv Intera nemamo čemu da se nadamo. Samo da primimo što manje i biće dobro. Protiv Milana možda padne neki remi zbog loše atmosfere ali jako teško. Benfika je bila jedina šansa za neki dobar rezultat. Protiv ostalih jako jako teško.
V

Vekibor

pre oko 6 sati

Elsnik prespor,Krunic uzasan,Ivanic mlitav.. Olainka uzasan ...
b

beograđanka

pre oko 5 sati

Jedino se ne spominje Glazer! Je.. vas Glazer!
T

Trike

pre oko 6 sati

Milojevic nije trener za EVROPU on je tu za nasu BETON LIGU . KRUNIC je velika PREVARA ,Dilsao nista .Steta sto KATAJI nije bar pola sata igrao , a Benfika bas i nije spica moglo se mnogo HRABRIJE da se udje u mec ali nazalost ZVEDA IGRA KUKAVICKI.
D

Drvo

pre oko 6 sati

Brate Spajo, možeš li najlepše da zamoliš Krunića da im sledeći put ne pusti gol. Evo upozoreni smo da ne smemo da spujemo i da se ponašamo kao gospođe, dakle ne psujemo ga, samo ga lepo molimo kao da smo na baletu, da ne J....O bar pokuša da ZAGRADI J.....OG IGRAČA NA DVA METRA OD GOLA.
L

Luka29

pre oko 6 sati

Prodao lik utakmicu brate, ocigledno je svima.
P

Poslekrivdjavo

pre oko 5 sati

Haha da ga zamoli?? Pa ovaj ima platu da ore teren,brate ,ko je ovde lud.
D

Drvo

pre oko 6 sati

Čestitke Terzi što je uspeo da napravi tim od 60 i nešto miliona budžeta u kojem beka u Ligi Šapiona igra spori veznjak (Elšnik), verovatno prvi put takav poduhvat izveden u ovom takmičenju. Neko dostignuće jeste. Celo leto vičemo bekovi i zadnji vezni, ali zašto umesto toga ne dovesti deset krila, ša može da krene po zlu. Zadnjeg veznog igra Krunić koji i ne pokušava da zagradi igrača na dva metra od gol linije, skandalozniji potez od čuvenog Mrkelinog preskakanja lopte protiv Milana.
Г

Горан Гоги

pre oko 5 sati

И шта је Елшник на позицији бека погрешио??? Елшник је једино појачање од свих балвана који су доведени из Илића али ето мали је на клупи
D

Drvo

pre oko 5 sati

Potpuno nebitno da li je grešio ili nije, na tom nivou mora levog beka da igra levi bek. Da se bar malo razmeš u fudblal znao bi da je cela taktika morala da se menja da bi se manje rizikovalo na toj strani jer je tu igrač koji ne igra svoju poziciju. "Šta je pogrešio" jbt aaaaaaaaa
P

Pimpelonto

pre oko 5 sati

Igrao je i Milijas jednon levog beka
D

Drvo

pre oko 5 sati

Koliko smo budžet imali kad je Milijaš igrao beka i koje takmičenje?
L

Lata

pre oko 6 sati

Toliko naivno toga nema ni u nižim ligama .Čudi me da igrači koji sutoliko toga odigrali da se ovako useru na početku utakmice.Kange nema ali Krunić nastavlja u opasnim zonama uporno da komplicira.Sila naovoj utakmici totalno razočaranje.
D

Dibidus

pre oko 6 sati

Ko je kapiten dobro smo i prošli
P

Paljba

pre oko 6 sati

Ti decko imas srce Zvezdasko ali si supalj ko sito. Ok stoper za nasu ligu za LS samoubistvo. Nisi kriv ni za jedan gol, ali ko se razume u fudbal i gleda tvoje kretanje, zicer za iole krstene igrace. Niti prostor cuva kako treba, niti igraca, panj klasican.
V

Vaskeza.18

pre oko 6 sati

Zavrsavamo ligaski deo sa 0. Dobise nas iz zajebancije.
N

Nejbi

pre oko 6 sati

Cemu ste se braco nadali. Pogledajte samo repku. Piksija i kompaniju. Oni prave nesto. Smijurija.
C

Cikago

pre oko 6 sati

Uvek iste izjave idemo dalje,glava gore,mozemo da igramo ovo ono a benfika igrala koliko im treba..Ko tu koga laze
s

sujeta

pre oko 6 sati

Zna se ko laže, trener. Najgore što on misli da zna da vodi ekipu i taktički i sa zamenama. Sujeta je to koja će ga pojesti a i nas navijače.
N

Nejbi

pre oko 5 sati

Fudbal definitivno nije za nas ,to je gorka istina Jedino fudbal volim da gledam al eto i to mi uskratise ! Cim ti dovodis neke crncuge rage. Pored nasih momaka. Zna se koliko je sati.