Solskjer: Razočaran sam; Klop: Nemam objašnjenje...

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.01.21. | 21:15

Norvežani samokritičan, dok Nemac žali za propuštenim šansama

Loš kvalitet najvećeg derbija engleskog fudbala razočarao je i Ole Gunara Solskjera i Jirgena Klopa. Norvežanin je bio samokritičan, uz reči da njegov tim nije zaslužio da pobedi sa ovakvom igrom, dok je Nemac više govorio o nedostatku sreće svog tima, koji je objektivno podbacio na Enfildu.

Liverpul je bio taj koji je više napadao, ali je Junajted imao mnogo zrelije prilike za postizanje gola. Ipak, ostalo je 0:0.

Izabrane vesti

"Nismo zaslužili tri boda jer nismo igrali dovoljno dobro. Nismo se nametnuli u igri, pogotovo u prvom poluvremenu. Rasli smo u igri i pokušali da stignemo do pobede u drugom poluvremenu, stvorili smo dve velike šanse. Možemo da igramo bolje od ovoga, to znamo. Možemo da budemo staloženiji, da imamo veći posed. Morali smo često da se branimo. Nekoliko stvari moramo da poboljšamo", rekao je Solskjer.

Odlične prilike Bruna Fernandeša i Pola Pogbe zaustavio je Alison.

"Moram da budem iskren i da kažem da sam u ovom trenutku razočaran. Želeli smo da dođemo ovde i ostvarimo rezultat. Nismo, ali bod može biti u redu ako pobedimo sledeći meč", rekao je Solskjer.

Sa druge strane, Liverpul bi kolo mogao da završi kao četvrti na tabeli, ukoliko Mančester Siti savlada Kristal Palas.

"Nemam lako objašnjenje. Uvek smo propuštali šanse, čak i u utakmicama koje smo dobijali. Uvek smo imali još jednu koju smo uspeli da iskoristimo. Morali smo da budemo dobri da bismo osvojili bod, a mislim da smo bili dovoljno dobri i za sva tri. Ali nismo dali gol. Ovi trenuci se dešavaju u fudbalu, kada ne možete da objasnite zbog čega ne postižete golove, kao što smo to uradili protiv Kristal Palasa (7:0). Morate da stvarate šanse, stvarate i stvarate... Onda ćete postići gol".

Odbrana sa tandemom vezista Hendersonom i Fabinjom na kraju je dala željeni rezultat:

"Mislio sam da smo učinili dovoljno za pobedu, posebno u prvom poluvremenu. Imali smo loptu u posedu, stvarali šanse, ali jednostavno nismo našli put do mreže. Naša igra nije bila na nivou. Moramo da nastavimo naporno da radimo i poboljšavamo se. Nećemo stati", dodao je Klop.


tagovi

Jirgen KlopOle Gunar Solskjer

Obaveštavaj me

Man. Junajted
Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara