Snimak sa VHS-a, krtičnjak na terenu i lažni Botafogo... (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.11.20. | 04:35

Konfijansa na kraju slavila sa 1:0

Malo toga je išlo naruku Konfijansi uoči duela sa Botafogom. Napomenuli smo vam da tim Danijela Pauliste, neće dočekati slavni klub iz Rio de Žaneira, već njegovog imenjaka iz Sao Paula, koji se grčevito bori za opstanak. Konfjensa je imala silne muke kako bi sastavila iole ozbiljan tim, ali je na kraju obradovala one koji su se odlučili da igraju keca – 1:0.

Malo toga će se pamtiti sa ovog meča. Dostupni video materijali na internetu pojačali su utisak o lošem izgledu terena u državi Seržipe, i istom takvom kvalitetu fudbala. Istina, bilo je šansi na obe strane.

Izabrane vesti

Botafogo se mučio u poslednjoj trećini terena. Od sedam upućenih udaraca gostiju, samo je jedan išao u okvir gola domaćina. Konfijensa je bila tek nešto bolja i ako ništa drugo više je želela pobedu. O tome svedoče i reakcije trenera Pauliste, koji je žarko želeo da prekine loš period i tri meča bez trijumfa.

Hvatao se za glavu Paulista posle nekoliko promašaja napadača njegovog tima, ali je nagrađen za izmenu na poluvremenu. Smogao je hrabrosti da prvog napadača tima Renana Gornea ostavi u svlačionici, i zameni ga Arijem.

Upravo je momak rođen 1996. godine postigao jedini gol na meču. I to u 86. minutu. Sjajno se snašao prilikom kornera, izvukao se na prvu stativu i pogodio bliži ugao. Školski.

BRAZIL 2 - 21. KOLO

Sreda

Konfijensa - Botafogo SP 1:0 (0:0)



 


tagovi

Brazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara