Komentari na vest

Smejali su im se, a sada ih se plaše

S

Sivonja iz RS

pre 7 meseci

8:2
v

voxi

pre 7 meseci

7:0
B

Bunt

pre 7 meseci

Ja mislim da živimo u 2024, a ne u 2011. Ako ti je lakše pre "samo" godinu dana je bilo 7:0 protiv Liverpula. Malo jače od godinu dana 6:3 protiv Sitija, a malo jače od dve godine ima kada je protiv Liverpula bilo 5:0 na Old Trafordu. Tako da Junajted se u novijoj istoriji toliko puta blamirao da je suvišno bilo šta reći.
S

Sivonja iz RS

pre 7 meseci

pa nije od Arsenala, a vas smo dobili 8:2
v

voxi

pre 7 meseci

liverpul gostuje aston vili i junajtedu a i west hemu tako da u nekoj utakmicu padaju a i ovu sto sada igraju sa sitijem nece bas dobro da prodju. mada i sa totenhemom nece bas da se izvuku. veom su losi i tesko pobedjuju jednostavno pada im forma .
D

Dajbrepare!

pre 7 meseci

City ako prezivi ova 2 derbija posle toga lagana setnja kroz cilj. Navijam za Liverpul ali bice bas mrtva trka izmedju ove 3 ekipa ali za nijansu im bezi City.
J

Jeski

pre 7 meseci

Arsenal uzima jedan veliki trofej ove sezone. Pl ili Lš. Ovaj tim je previše dobar da bi baš stalno sve propustio.
O

O da

pre 7 meseci

Nadaj se
D

Dejček

pre 7 meseci

Mislim da se krajem marta podvlaci crta. Ako bude bio isti poredak na tabeli, Siti uzima. Imaju malo laksi raspored od Arsenala, a svi laksi od Lpula. Bila bi senzacija da Arsenal uzme, jer uvek padnu u finišu. Opet, Klop bi se lepo oprostio sa titulom u rukama. Al opet najvise sanse dajem Sitiju, sto i nije neka pamet...
f

fur

pre 7 meseci

Arsenal gostuje Sitiju, Junajtedu i Totenhemu, ni jedan derbi nisu pobedili na gostovanju. Protiv Celsija se izvukli zbog greske golmana plavaca, Arnold pogodio precku pri rezultatu 1-1 na Enfildu. Sta ti vrede pobede od 6-0, ako kad im bude najpotrebnije ne mogu da postignu ni gol.
v

voxi

pre 7 meseci

@fur idi gledaj tvoj liverpul ili siti pa cemo da vidimo na kraju sta ce biti. siti i l8v nece lako da prodju nigde
v

voxi

pre 7 meseci

@fur idi gledaj tvoj liverpul ili siti pa cemo da vidimo na kraju sta ce biti. siti i l8v nece lako da prodju nigde.
v

voxi

pre 7 meseci

fur idi gledaj tvoj liverpul ili siti pa cemo da vidimo na kraju sta ce biti. siti i l8v nece lako da prodju nigde.
т

терзо из Ловћенац

pre 7 meseci

тако су се и мени смејали,а сад ме се плаше јел имам обезбеђење...
S

Sivonja iz RS

pre 7 meseci

Sjetimo se samo čuvenih 8:2, a plaše ih se posljednjih pet timova lige.
v

voxi

pre 7 meseci

ili 7:0 od prosle godine :D
9

999

pre 7 meseci

Hahahahah na sta spade mocni Mancester, moraju se prisjecati utakmica od prije 15 godina da bi kao nesto rekli i dokazali😂 i to bas navijaci Junajteda da to govore, klub koji je pretprio i gore poraze sa timom u koji je ulozeno 3 milijarde hahaha.. Ali dobro, jedino to vam ostalo..
@

@koliko

pre 7 meseci

Jadan moras bit da zivis u proslosti dugoj 10 godina, a klub ti razmontira tko god stigne u EPL... kako cemo mi naprijed s tipovima poput tebe, katastrofa! Cuj 8-2 pa tsd si imo 9 godina sigurno samo
S

Sivonja iz RS

pre 7 meseci

Kad je bilo 8:2, 2011.godine, imao sam 21 godinu i tada ste poniženi, nikad niste bili klub i necete biti.
v

vldblk9a

pre 7 meseci

Ako se secas te utakmice, setio bi se da arsenal nije imao defanzivca na klupi a sudija daje pogrenom igracu crvenii gle cuda bas defanzivcu. A sto se mancestera tice samo se osvrni zadnjih par godina i pogledaj potope koji su imali, bruka ziva. Arsenal da u poslednjih 6 utakmica 31 gol, MU u 27 kola 37 golova. Parkiraju autobus u svakom derbiju, ne izlaze iz svojih 16m, bukvalno je tim postao Stouk iz vremena Pjulisa, mozda i gori.
S

Sssss

pre 7 meseci

Bas im je prijala pauza sto su imali posle toga su kao preporodjeni. Arsenal stvarno igra dobar fudbal imaju najbolji napad i najbolju odbranu u ligi pogotovo su se ove sezone popravili u defanzivi Rajs tu mnogo znaci protivnici bas tesko stvaraju sanse protiv njih. U dosta meceva u prvom delu sezone su stvarali neverovatan broj prilika ali nisu uspevali da postignu gol a sada izgleda kao da su to resili uz to ce vrlo brzo biti kompletni po meni su itekako kandidati za titulu ne vidim da su Liverpul i Siti nesto vise pokazali od njih.
R

Redsi

pre 7 meseci

neka su se nadavali golova, ne pladi ih se niko,prvo ce ih City oducit od fudbala , posle toga nece se moci pokupit kao i uvjek,titula se rjesava izmedju Liverpool-a i City -a,zivi bili pa vidje li.
d

d.o.o.

pre 7 meseci

mozda se njih ne plasi niko, ali tvoja nepismenost uliva svima strah u kosti
L

Lll

pre 7 meseci

Pa ne znam bas potcenjujes Arsenal igraju sjajno Liverpul su dobili a Siti ih u dva meca ove sezoni nije dobio. Arsenal je ove sezone dosta cvrsta ekipa ekipe protiv njih tesko stvaraju sanse.
9

999

pre 7 meseci

Liverpul ako osvoji titulu ove godine, to ce vjerovatno biti ekipa koja je do titule dosla sa najneubedljivijom igrom tokom citave sezone.. ljudi se 5-6 puta spasavali u zadnjim sekundama, svako gostovanje je ljuta muka da dodju do bodova.. Bukvalno ni sa cim ne ulijevaju poverenje. Arsenal cinjenica ima tezi raspored, ali ko moze sa sigurnoscu reci da ce Liverpul ovako kilav na gostovanjima dobiti Everton, Junajted, pa i WH.. o Aston Vili da ne pricamo..
R

RealNo1

pre 7 meseci

Не знам да ли ти је неко рекао да је Арсенал већ једном побједио Сити у сезони и да је скоро разбио Ливерпул 3-1. Ливерпул тотално незаслужено добио прошлу утакмицу у 97 минуту, питање је шта ће им Сити урадити.