Komentari na vest

Slot nije Klop, ali Liverpulove navike i junaci su isti

L

LFC fan

pre 25 dana

Dve relativno lake pobede, šest bodova je u džepu, Salah je u golgeterskoj formi i to je ono što raduje. Lično, mene najviše raduju 2 clean sheet-a, uz malo šansi stvorenih pred našim golom. Dobra odbrambena tranzicija takođe raduje, pa se nadam da će to potrajati kroz sezonu. Svi pišu o nebitnosti ovih malih utakmica a tek ćemo videti gde je Liverpool u okršaju s teškašima. Šta reći a ne složiti se s time, ali ev. titulu donose upravo ove male utakmice i da se na njima ne prosipaju bodovi. Pečat Slota se već nazire, više kratkih pasova, veća kontrola lopte, manje direktnosti ka golu, nije to više Klopov heavy metal fudbal, ali je itekako zanimljiv. I dalje je vrlo napadački orijentisan, kao što se od Liverpoola i očekuje. So far so good, za dalje videćemo. Nadam se Top 4, a potajno i tituli, zašto da ne., uostalom setimo se Lestera.
D

DidierDrogba11

pre 25 dana

A prije početka sezone su lupani minusi kad sam rekao je Liverpul nikad jači, samo malo klupu pojačati glede konkurencije.
E

El Stefanel

pre 26 dana

Mora Liverpul da dovede 2-3 igrača. Igra se LŠ ove godine sa više utakmica zgusnut je raspored a klupa tanka.

RealNo1

pre 26 dana

Полако са хвалоспевима, двије лакше екипе. Ако овако буде са Ситијем, Арсеналом, Тотенхемом, Челзијем, онда можемо причати о нечему.
M

Mikili TB

pre 26 dana

Ne vidim da je neko probio nebo sa pohvalama. Ako mene pitaš Siti i Arsenal su blagi favoriti, Liverpul je menjao trenera posle 9 godina i tu postoji vreme tranzicije mentaliteta, strategije, taktike, itd., nije da se očekuje titula PL ili LŠ ali za početak ovo je okej. Top 4 je za očekivati, a kako se bude razvijala sezona to niko ne zna.
t

tiktaktok

pre 26 dana

Mnogo petljaju u nekim sutuacijama, umesto da šutiraju oni se dodaju na malom prostoru, lepo izgleda ali za to se bodovi ne dobijaju.
Н

Неутралац

pre 26 dana

Не треба човеку стављати Клопов терет.
R

Redsi

pre 26 dana

dobra igra,vidi se želja i glad za pobjedom,ali mora za nešto više bit pojačanja,jedan def vezni i štoper.
M

Mikili TB

pre 26 dana

Au kakva tekma, vatreni tempo tokom većine utakmice. Brentford je naugodna ekipa manje više za svakog, čak su odigrali dosta dobro danas, pogoto golman, ali Livepulovci surendali do kraja. Fizički su definitivno spremi: kontra Brentforda, Soboslai sa 5 metara zaostaka sprintuje nazad i naravno stiže do protivnika, uz njega odmah još makar trojica da pokrpe obdranu, i to nekoliko puta. Jezivo.