Komentari na vest

Skromnost, šta je to? Osimen nikad čuo: Vredim više od 100.000.000! Malo je igrača kao ja

S

SvrakaShearer

pre oko 4 sata

Bravo Osimene, sad osjecas sta je podrska jedne od najboljih navijackih grupa na svijetu, pristalica Galate. Odican si na terenu, vidi se da ti jako prija Istanbul. Mozda neskromno ali jako lijepo bi bilo da doneses sa ovom generacijom trofej Lige Evrope na Bosfor. Sa srecom!
M

MaloVise

pre oko 4 sata

U sustini nista nije slagao. Centarfora kao on i nema, taj tip devetke, jos zna momak fudbala, daje golove. Sad sto su te cifre otisle gore to je drugi par opanaka.
P

Peki30

pre oko 6 sati

A sto ne bi vredeo 100 mil? Danas svaka shusha vredi toliko, eno Enco, Kaisedo, sto ne bi prvi strelac Kalca.
K

Kekec

pre oko 7 sati

Mene je sramota da čitam ove izjave alavih fudbalera,to je nebulozno ludilo od cifara,sramne nule se pominju.Nemaju granice,danas Vlahović,sad ovaj,sutra neko drugi.......jesu li oni baš za toliko para,čitaj nula,bolji od nas,ili je problem u nama koji gledamo fudbal.
I

Ime gosta

pre oko 2 sata

Eto poente..Za sve je narod kriv..Drzava te hrani hlebom i igrama, ti se ložis na nesto neverovatno nebitno u tvom životu, a pojedinci zarađuju novac na mesečnom nivou koji ti nećeš videti za 10 života...Brineš hoćeš li imati novca za komunalije, za kredit, deci nešto da kupiš, da živiš kolko tolio normalno.A oni, da ne pričam.A ti se opet i opet iznova ložiš...
N

Niko123

pre oko 7 sati

Svetu treba jedan restart, kada ovakvi likovi zaradjuju milione za šutiranje lopte.Nisu ovi zabavljaci krivi, mi smo.Da ljudi ne gledaju utakmice, ne bi ni oni imali milione...
M

Mister M

pre oko 7 sati

Nemoj gledati ni komentarisati. Niko te ne prisilljava.