Komentari na vest

Skols o Veghorstu: Defanzivac na poziciji špica; Holanđanin odbrusio: Trener mi veruje, jer radim dobar posao

G

Gosthorst

pre oko 1 godinu

Ovo su izuzetno glupavi komentari po meni. Ukoliko igrac donosi nesto ekipi, nesto sto fali da bi ekipa igrala bolje, a Junajted bolje izgleda sa njim nego pre njega, onda je on tu sa razlogom. Ukoliko bi doveli npr igraca koji samo daje golove, a ne ucestvuje u akcijama, da li bi Rasford bio ovako ubitacan?! Da li bi taj igrac sto dodje bio isto ucinkovit?! Po meni jedini upgrade u odnosu na njega za Junajted bi bio Kejn. Svako drugi da dodje, cela filozofija i tipovi igraca sredine bi morao da se menja realno.
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Не доприноси он ништа.Трчи као врши пресинг,погледајте труди се ...а гола нигде,ал игра пресинг.Голс нигде...Тим продише кад изађе,а Рашфорд оде у шпиц. Ај да даје голове ,асистира па и игра пресинг...ал не,видљив само кад трчи без лопте. Јадан Наполи тамо Осимен даје голове,а шпиц је .
A

Aco CZ

pre oko 1 godinu

Meni je gotivan, zagradi se, primi loptu, zadrzi 2 defanzivca na ledjima, pa posalje loptu na krilo, bukvalno koristan napadac. E sad golovi, mozda ne daje, ali mislim da kad postigne prvi, da ce ga krenuti.
U

U Tem Denveru

pre oko 1 godinu

Druze, igras jer nema ko drugi…