Komentari na vest

Sjajan posao Dortmunda: Prodao napadača u četvrtoj deceniji života za 30.000.000 evra

G

Goran1606

pre oko 1 mesec

West Ham pravi ozbiljan tim. Doveli su napadaca (naju pracog napadaca,vec par sezona),doveli su krilo solidno,da se rastereti Bowen i doveli su stopera dobrog,kapitena Wolwsa. Ako Lopategi uklopi to,ekipa ce biti za top 6,lagano. Ovaj ce dari 15+ golova sigurno... Dobar posao za WH.
H

Hammers

pre oko 2 meseca

15 golova daje min.podpisujem Nadam se da ce od starta nu prvih 11. Kudus, Bowen na krilima i Fulkrug 9 :) Sjajno
F

Fc Porto

pre oko 2 meseca

Sjajan posao Dortmunda? hm prije bi rekao ocajnicki potez uprave kluba na celu sa poluamaterom od trenera ,sve sto valja u klubu prodaju iskreno nije ni Porto nista bolji,ali Dortmund prodaje Fulkruga i dovodi zamjenu u vidu Girasija koji je imao polu sezonu/sezonu ok i nista vise i kad Bayern nabije Dortmund sa 5/7 razlike onda se Dortmund nesto ljuti, kriv sudija krivo sto im je Bajern pomogao kad su bili u financijskoj krizi i pazi prodaju sve sto valja i onda neku balavurdiju od 16/19 godina kupe i ocekuju da osvoje trofej smesno .Ovaj Dortmund s poluamaterom od trenera ce završit od 6/11 mesta na tablici.
R

Realist09

pre oko 2 meseca

Ne sikiraj se ti za Dortmund haveru. Dortmund je klub koji sebi ne moze dopustiti ulazak u vece financijske minuse pa da se kasnije vade (Barca npr.) jer su se jednom opekli. Da se treba promijeniti strategija kluba - treba, da se trebaju dovodit provjerena pojacanja treba, ali sta je tu je. Samo jedan primjer, prosle sezone su digli neki paket na stadionu (pive i kobasice) sa 5 na 7 eura (mozda i 10) odmah je nastala pobuna kao da su digli za 100€. Sad zamisli sta bi se desilo da dodje drugi sponzor i da dres bude 200€, da karte budu skuplje i sl. - kroz godinu/dvije ne bi postojali.
F

Fc Porto

pre oko 2 meseca

Ne sekiram se za Dortmund uopste veruj da me vise brine koga ce Porto dovesti otisao je Taremi,Pepe ,otice i Galeno vidim Roma je zainteresovana i verujem da ce ga prodat,Costa odlazi sigurno nikakve zamene nismo doveli za ove igrace koji su otisli ,slusaj svabe su skrt narod gde sam ih vidio milion puta u lidl kako kukaju kako im je skupo sve hleb 1.20 € kukaju skupo hahah a kamoli za dva evra druze
a

auslenda

pre oko 2 meseca

Gagelsman je najveci krivac zbog poraza od Spanaca. Wirtz naj bolji igrac bio na klupi, Can koji je bio na odmoru i dobio sucejno poziv je bio ispred Andricha i ono naj vaznijr FÜLKRUGA kao pravu 9 koja kida tipa kao Giroud je bio na klupi. Fülkrug da je igrao u Italiji ili Spaniji imao bi 20+ golova u sezoni.
d

djalminhaa

pre oko 2 meseca

kakav rasplet cudnih okolnosti...trebao u zvezdu pre 2 godine a sad za 30 i koji milion ide u west hem u 31 godini...
N

NR

pre oko 2 meseca

Ma da isto kao Robert, Bekam, Ronaldo, Mesi.
G

Gost123456@

pre oko 1 mesec

u kakvim snovima ti zivis 😂😂😂
B

Barsa9988

pre oko 2 meseca

Odlican posao Borusije, alii. Finale Lige Sampiona sam gledao covek je unistio Odbranu Real Madrida, Rudiger je jedan od jacih stopera, Niclas je svaku loptu ispucanu pokupio, sacuvao svaku loptu. bas me je prijatno iznenadio
V

Visente Del Boske

pre oko 2 meseca

Odlican potez dortmunda stize Max Beier iz hofenhajma.