Komentari na vest

Sivić ispunio pretnju Kragujevčanima pred 6.000 svedoka u Novom Pazaru

S

Strasno

pre oko 2 sata

Da ovaj bosanac nije izvrsio izmene do kraja bi sigorno izjednacili. Bravo za odabir izvena. Dudicu poceo si opasno da se gubis.
h

hahahahahahhah

pre oko 2 sata

Kragujevacki Murinjo posle Mornara dodao i Pazar na listu
N

Natakarije

pre oko 2 sata

Kao navijac Radnickog ne mogu da verujem koje gluposti Dudic iz utakmice u utakmicu radi. Citav dosadasnji deo prvenstva dovlaci svoje vezne igrace na bok: Vidosavljevica, Hasina i Mircetica na 5 metar do krilnih igraca koji su mu ubedljivo najbrzi i najbolji u timu. Zatvara manevarski prostor krila na minimum. Sredina skroz prazna...Ristic sam ne moze da zatvori i pucaju kontre samo tako. Dudicu, kad skontas da vezni igraci ne treba da cuvaju svoja krila nego da im oslobadjaju prostor, dele lopte i zatvaraju kontre bice kako treba. Takvom taktikom ce ti se svaki suparnicki trener duboko pokloniti i zahvaliti.

Name631

pre oko 2 sata

Kada je vec bilo toliko navijaca, ulepsajte vest sa slikama sa tribina, to bar nije tesko
G

Gggggkkj

pre oko 2 sata

Golman Popović, napadač Đuranović - bravo, Crnogorci 👏
L

Libor kozak

pre oko 2 sata

Jel ce da ima ovaj dudic igrace za sledecu utakmicu posto mu se svaku povrede po trojica u ovom primitivnom fudbalu koji igra?
Г

Гост

pre oko 2 sata

Какви су се инциденти догодили на крају утакмице? На преносу се видело да навијачи НП гађају противничког голмана
R

RendiZarpa

pre oko 1 sat

Gadjao je on njih, pa se tu dogodio sukob. Prilicno neinteligentno za tako iskusnog golmana, Stojan Lekovic takve incidente nikad nije pravio. Radnicki je sad ostao sa dva ozbiljna mentola na poziciji golmana, malim Lijeskicem koji se “pokazao” u Podgorici i evo ovaj sad. Bolje im je da porade na golmanskim kvalitetima da ne primaju golove u svoj ugao, nego sto se svadjaju s protivnicima i publikom.
D

Drvo

pre oko 3 sata

Novi Pazar i Partizan u grčevotoj borbi za 14. mesto.
D

Drvo

pre oko 3 sata

Sprdnja sa Dudarom, nema ko ga ne ponizi.
H

Hayvan

pre oko 3 sata

Ionako volimo da lajemo uvek pomalo. Zato i treba hvaliti pazarce za navijanje
P

PDK

pre oko 3 sata

Fedja "strucnjak" Dudic...
T

Tralaalaa

pre oko 3 sata

Sivić-klasa
K

Kragujevac aleale

pre oko 3 sata

Ocigledno nismo oni iz prosle sezone. Nijedan veliki skalp nemamo, svi konkurenti manje vise su bolji od nas. Izmene danas smesne i amaterske. Sta je sa povredama, zasto toliko povreda? Kad je dobro treba pohvaliti, ali treba reci i kada je lose. Cak i ona poneda protiv Tekstilca bili smo neprepoznatljivi
C

Cer

pre oko 2 sata

Nema Aleksica i Vidosavljevica, Gluscevic je uzasno pao... Sve ocekivano.
L

Lokki

pre oko 2 sata

Jeste, ranije smo stalno pobeđivali u Pazaru. U Pazaru malo ekipa je favorit.
N

Neverovatnoo

pre oko 3 sata

Da se ne svira penal za Radnicki cista ruka a protiv Lucana se sviralo 2 gora penala protiv Radnickog
M

Milisav kg

pre oko 4 sata

Čist amaterizam našeg trenera sa izmenama i neprepoznavanjem utakmice,ali i to se dešava GO RFC.
c

cist penal

pre oko 4 sata

unistile sudije radnicki, CIST PENAL NISU SVIRALI.
R

Radnicki Kragujevac!

pre oko 4 sata

Vi ste nasa braca Srbi!
d

deni denis.

pre oko 4 sata

uzas utakmica, pazarci se drugo poluvrijeme valjali vise nego sto je trajalo drugo poluvrijeme sramota, igraci radnickog nisu igrali sa 30% snage sve u svemu brukla i sramota, ali jednostavno gdje je sivic tu je muljaza, sudija nije pustao da se utakmica poslje vodstva pazara razvija nego je sjeckao utakmicu svo vrijeme sa sviranjem prekrsaja, nema ovde vise sporta
P

Pazar juniors

pre oko 4 sata

Kosaaa mu je smedja…..
Z

Zmagole

pre oko 4 sata

Bosanski murinjo dobio po usima, ipak je on pobedio tekstilac i imt dva velikana srpskog fudbala, nemojte da ga prozivate hehehe
@

@Zmagole

pre oko 3 sata

Zbog čega mu lupate minuse, dečko je lepo napisao istinu
K

Kendisport

pre oko 4 sata

Ortopedska klinika feja dudic. Mora ova uprava da mu dovede jos 10 novih igraca posto su mu se svi povredili od dobrih treninga. Mislio sam da od Drincica nema goreg sa izmenama, ali evo Feje koji zavrsava utakmicu sa 9 igraca. Samo sto Drinca radi za 4000 evra, a ovaj za 12000. Sivic rekao i ispunio, rutinski. A mene ovde neki napadali kao dace im 5. Sivic ga razneo.
K

Komentator

pre oko 4 sata

Nek se jave stručnjaci koji su hvalili Feđu posle pobede nad IMT-om. I posle @kendisport nema pojma
K

Kendisport

pre oko 4 sata

Jel vidis brate, ne razumeju fudbal aa pljuju me. Ovaj im uzima silne pare da bi se borio za plejof, a ima nikad skuplju ekipu u istoriji Radnickog. Ali vec je krenula prica, ako nastavi sa ovakvim rezultatima bivsi je.
K

Komentator

pre oko 3 sata

On je morao biti smenjen već posle Mornara, kad već u našoj ligi treneri masovno dobijaju otkaze zbog banalnijih stvari
Ц

ЦЂ-Мршћ

pre oko 3 sata

Браво Кенди што сам себи пишеш коментар
K

Komentator

pre oko 2 sata

@ЦЂ-Мршћ Ne piše sam sebi komentar, nas dvojica smo različiti korisnici
O

Ovako je bilo

pre oko 4 sata

Sve sto je moglo to je islo protiv Radnickog danas: 1. poniste im gol iz milimetarskog ofsajda 2. onaj spic im da gol, pitanje dal je ikad dao takav u zivotu, al svaka cast 3. povredi se Mircetic bez prava zamene 4. povredi se Serbecic bez prava zamene 5. sa 9 igraca golman Pazara brani na gol liniji 6. sa 9 igraca lopta pogadja igraca Pazara u ruku i ne sudi se cist penal A sramota da igraci Pazara ne zele da igraju fudbal vec se valjaju po terenu na svakom kontaktu, to samo pokuzuje da su i vise nego tanka ekipa.
E

EmirHadzi

pre oko 4 sata

Brate pricas nesto sto nije za ono nikad ne moze da se svira penal jedino da se upropasti utakmica zasluzeno dobio Pazar. Djuranovic dade golcinu sreca je sastavni deo sporta.Pozdrav iz Pazara pricaj samo kako jeste.
P

Penal

pre oko 2 sata

Za istu(slicnu) situaciju je bio penal na derbiju bese?
O

Olivetti

pre oko 2 sata

Sve tačno, osim penala. Mislim da nije trebao da se sudi. Ovo ostalo sve stoji. Ispostavilo se da je Sivić bio u pravu, stvarno igramo jako rizično, i nekad nas protivnik surovo iskažnjava za gluposti koje radimo na terenu. Izvršiti 5 izmena do 60' je veliki rizik, da ne kazem glupost, i zato završavamo utakmicu sa 9 igrača. Danas Radnički nije zaslužio ništa drugo osim poraza. Pazaru čestitke, pobeda čista kao suza, nema šta.
S

Stvarno

pre oko 4 sata

Stvarno Pazarci jedini imaju navijace na tribinama u nasoj lig.ovo ostalo su sve Internet navijaci(okej radnicki kr ima isto podrsku).pazarci vise gledalaca nego zvezda prošlo kolo😃svaka cast pazarci👍
S

Sinan guler

pre oko 3 sata

Steta sto nije novinarska loza na istocnoj tribini da se lepo vidi u prenosu koliko je stadion lep i koliko je bio ispunjen🙂