Komentari na vest

Sitijeva opomena Realu: Ruke k sebi, najjači ugovor Premijer lige spreman za Halanda!

p

pot

pre oko 1 godinu

Imam utisak da Siti sa njim nije nista jaci kao ekipa nego u proslim sezonama. Statisticki Siti ove sezone nije nista efikasniji nego prethodnih. Ranije su golove postizali svi igraci podjednako, a sada uglavnom Haland. Aguero nikada nije bio tako efikasan, ali je mnogo vise ucestvovao u igri. Statistika ume da zamaze oci, gledaju se samo golovi i asistencije, a uticaj na igru nista.
R

Realnos

pre oko 1 godinu

I ja zelim da vozim Ferari ali ga vozi onaj ko moze vise da ga plati
G

Gost0909999

pre oko 1 godinu

sledece sezone nece on ni da se vidi.
B

Bnm

pre oko 1 godinu

AKO IZUZMEMO DERBIJE PROTIV 4 NAJVECA PROTIVNIKA GDE GA NEMA NIGDE, JEL TAKO NAPISANO? PA NARAVNO DA GA TADA NEMA, A PUNI PACENIKE OD KLUBOVA. DAJE GOLOVE, IGRA DOBRO ALI NIJE IGRAC ZA VELIKE UTAKMICE A NECE NIKAD NI BITI!
a

arnaut čečen

pre oko 1 godinu

Dopingovan kao Nadal . Koštaće ga za neku godinu . Dopingujuga , zato je ovaka strvina . Ništa posebno . Imali jači špicevi od njega . Ali teško je to nekom objasnit ko gleda fudbal od juče . Kakav je fudbal sad kad imamo samo jednog spica kao tipa Haland . Nekad je imalo 10000 ovakih mašina . Nemože da nabrojiš timove i njihove legendarne Špiceve . Ovo je sad cirkus
R

RobertMeDiro

pre oko 1 godinu

Znaci nekada je bilo na desetine dopingovanih spiceva. Sada samo Haland. Pa to je onda sjajno za fudbal!!!

Gost17

pre oko 1 godinu

Uh druže, ti si se baš posvađao sa gramatikom :)
G

Gost300

pre oko 1 godinu

Citao sam da propusta Liverpul,a mozda i Sautempton,tako izjavio njegov otac...
M

Mrkalo

pre oko 1 godinu

Svaka cast Halandu,igracina.Al gde je taj fe plej za ove iz Sitija,Psg-a,Reala,Barselone i ostalih?Ovamo jure tipa Nicu,ili Vest Jem,a ovi kupuju sta oce.
a

as cist primer

pre oko 1 godinu

Transfera sitia.Kupio je zezusa za 30 a prodao za 50,toresa kupio za 20 prodao za 55,zincenka kupio za milion prodao za 35,sanea kupio za 50 prodao za 60,sterlinga suma sumaru na nuli.Samo su letos prodali za 300 miliona igrace i to je najvise od svih.Da ne pominjemo koliki bi plus kolicnik bio u slucaju prodaje de brujnea,halanda,rodria,diaza,edersona,fodena....siti je masina u svakom smislu i najorganizovaniji klub na svetu...
p

pdk

pre oko 1 godinu

Zverina od igraca, bio je samo strah zbog povreda u Dortmundu proslu sezonu. Ali ocigledno da mu to nije ostavilo traga.