Komentari na vest

Siti i Čelsi više ne mogu u istu rečenicu, isprepletane karijere Mareske i Gvardiole, šah kao adut Italijana

M

Mikili TB

pre oko 1 mesec

Resava ovo Siti rutinski.
d

dejan mr

pre oko 1 mesec

ljudi ih pre 3 godine tukli u finalu lige sampiona ej, najava kao da igra notingem nekadasnji velikan, a ne celsi

Lemi

pre oko 1 mesec

tukli je jako gruba rec za ono sto se desavalo na utakmici, a i za sam rezultat. Pritom Celsi je od tad neprepoznatljiv koliko je promenio politiku, strukturu igraca i sve.
D

DidierDrogba11

pre oko 1 mesec

al zato kad Arsenal dobije Charltona u 1/16 finala FA kupa, veliča se kao general De Gol nekad. Čelzi je osvajač 2x LŠ i 2x Lige Evrope u zadnjih 10ak godina, a tekstovi i komentari kao da je Surdulica
S

Stelt

pre oko 1 mesec

@DidierDrogba11 druže šta spominješ Arsenal na vesti vezane za Čelsi? Jel ti Arsenal toliko smeta? Arsenal koji pominješ se bori za titulu, a Čelsi za 10 mesto. To je realnost. Ako gledamo međusobne deule Arsenala i Čelsija nekoliko godina unazad primetićeš da je Čelsi redovna mušterija Arsenalu. Zadnji duel Arsenal 5-0 Čelsi. To ti sve govori.
S

Smešan klub

pre oko 1 mesec

Kakav Arsenal, u Evropi 0, u Engleskoj potencijalni, nešto. Hvale se titulom od pre 20 godina.
S

Stelt

pre oko 1 mesec

Da je Arsenal smešan klub ne bi ga ovde pominjali na vestima koje nemaju veze sa njim. To znači da im ipak smeta i znam da se navijači ostalih klubova svake sezone nadaju da Arsenal neće osvojiti titulu. Verujem da su zadnje dve godine bili kao na iglama zbog toga. Ove sezone verujem da je čekanju došao kraj. Ne može svake sezone Siti da se izvuče za 2-3 boda.
M

Meseršmit Bf 109

pre oko 1 mesec

Puca Čelsi danas. Siti će ih dobiti, ali ne verujem da će biti težak poraz.