Komentari na vest

Simbol vernosti u Superligi: Želeo sam da dovedemo Evropu u Čuku, a ne da po svaku cenu idem u Evropu

G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Objektivno, Cukaricki je tvoj plafon. Da si mogao da odes u inostranstvo, to ti vjerujem, jer otislo je u tu Arabiju i losijih igraca od tebe, ali dok ti nisi otisao, to znaci da su sve te ponude bile na staklenim nogama. Znaci, niti je tu bilo dovoljno interesa za tebe niti su ponude koje su potencijalno stizale bile nesto posebno. A da si za Partizan ili Zvezdu, to, brate mili, definitivno nisi nikad bio. Da se ne lazemo, to je jedan jedini razlog zasto se ti transferi nisu nikad desili – jednostavno nisi taj kvalitet. Ponavljam, dobar si za Cukaricki i to je otprilike to sto se tice tvog kvaliteta. Da me neko pogresno ne shvati, nije mi namjera da ga nesto kao uvrijedim sa ovim komentarom – cisto pisem onako kako je, a vidi se sve fino i iz prilozenog. Do Cukarickog niko nije znao za njega ni da postoji, poslije toga cijela karijera u Cukarickom koji bukvalno zivi od prodaje igraca. Ova zadnja stavka ti tek sve govori. Kad ti, znaci, provedes cijelu karijeru u klubu koji bukvalno zivi od prodaje igraca i otvoreno o tome govore.
N

Nemanja 23123

pre oko 2 meseca

Neko,ko je normalan,a nije top klasa,vec sasvim korektan igrac,iskoristice priliku koju ima Docic,da celi zivot zivi tri puta bolje i kvalitetnije(u materijalnom smislu i u smislu sto ce imati i ima slobodu koju zaposleni i sa najvecim obrazovanjem nemaju).Zaradjuje deset hiljada mesecno u Cuki.Puta godine,plus premije,da ce moci izuzetno fino da se situira.A kada zavrsi karijeru,verovatno ce ostati u klubu,koji je izuzetno stabilan.Ko ima normalne prohteve,vise nego dovoljno.A sa druge strane mogu se redjati i redjati primeri nasih fudbalera koji su imali top karijere i u ligama petice,koji nemaju prebijeni evro,cak i duguju,jer su kockali maho i ziveli izvan svojih mogucnosti.Nema novca koji se potrositi ne moze.Narucito ako covek ne zna sa istim da raspolaze.
L

Lepinja

pre oko 2 meseca

Retko iritantna, da ne kazem odvratna faca…
N

NikolaGost

pre oko 2 meseca

Koji simbol vernosti, otišao bi odavno on da hoće bilo ko da ga uzme, čoveku je jednostavno to limit, dovoljno je pametan da to vidi... Pa najbolje da mu je bila ambicija da ceo zivot igra u Čuki
F

FUDBALER ČUKE

pre oko 2 meseca

Prazne tribine su mi uvek motiv više da igrajući za Čuku osvajam trofeje koji će radovati nikoga.
N

Naopako

pre oko 2 meseca

ma daj bre doboljno je da budes malo sizofren pa da umislis da igras pred punim stadionom i milionskim auditoriumom. A bar su idrzali 5-6 minuta u evropi 😂
b

brdo

pre oko 2 meseca

dođi. tačno za 3 sata. slobodan ulaz na istok ako nemaš 300 kinti
b

brdo

pre oko 2 meseca

dođi. tačno za 3 sata. slobodan ulaz na istok ako nemaš 300 kinti
g

gost99

pre oko 2 meseca

Ovog momka bih razumeo da je Čuka neki ozbiljan kandidat za bilo kakav trofej, medjutim ovo sto on kaze u ovom intervju je ludilo mozga i totalno šuplja priča. Čuki je u interesu samo da što bolje uvalja nekog mladog igrača i to je to. Ambicija nekih ozbiljnih takmičarskih nemaju i to pokazuju iz godine u godinu. Moze se reci da je Docić potrosio karijeru uzalud, a nije loš igrač. Mogao je mnogo više da napravi.
F

Fußballspieler

pre oko 2 meseca

Bukvalno su menadžerski klub za prodaju klinaca bez ikakvog kvaliteta. Toliko je talenata prošlo kroz Čuku, mnogo igrača preoteli Zvezdi i Partizanu a krajnji rezultat je samo jedan reprezentativac i to na poziciji trećeg golmana koji će ubrzo i taj status da izgubi!
E

Efendi udbas

pre oko 2 meseca

Ma pusti to, mene zanima sta kaze svemocni Klark Kent iz Arandzelovac.
@

@EfeMdi

pre oko 2 meseca

Pitaj tvog Sizoja, posto mu Gospodin Miloje zivi u podsvesti i progoni kao demon paralize sna.