Komentari na vest

Silas potpisao, Zvezda preuzela platu iz Štutgarta!

1

12345m12345

pre 11 dana

kada pomenete platu od 2,5 miliona, setite se da je kod vas panter isto toliko imao, samo u sportu koji je visestruko manje profitabilan... i to je bilo sasvim normalno...
O

Ovo je

pre 11 dana

strašno klu im se gasi oni se sekiraju za Zvezdu.
3

35 titula

pre 11 dana

Bože,bože koliko je Grobara na vestima kao da je Silas potpisao za Parizan a ne za Zvezdu. Botujete muka vas jede komšije male.
M

Milos29

pre 11 dana

Ako je zvezda preuzela njegovu platu, onda plaća 2.5m godišnje i to je to. On je formalno tamo zaposlen, a ne u zvezdi. To kakav je obračun ovde, a kakav tamo, nije bitno u ovoj priči. U Nemačkoj je porez oko 43% tako da ako ne vaša plata 1000, onda vi primate neto 570. U Srbiji je još veći porez na platu. Ne zanosite se ovim gluposti ma iz teksta kako će zvezda da plaća njegovu neto platu. Ko pokriva onda ovih 43%, ptice sa grane? Meni je ok da igrač takvog renomea ima tu platu u zvezdi, samo nemoj da nas pravite vevericama.
3

35 titula

pre 11 dana

Izvini molim te ko se to sekira za to kolika mu je plata? Znaju li ti dušebrižnici koliko UEFA plaća za postignut gol u LŠ? Ne mže se slušati stalno muzika bez para pa zato treba i da se plati. Neka Zvezda postigne nekoliko golova i isplatiće dosta plata samo po tom osnovu a o ostalim prihodima nećemo tršiti reči.
z

zaks

pre 11 dana

Drago mi je da grobari prate sve naše vijesti i da bi najradije plakali kad vide koliko je naša Zvezda ojačala u svakom pogledu i da će to još dugo trajati.
S

Smislov

pre 11 dana

Tanka je linija između mjesta direktora i Požarevca.
S

Smislov

pre 11 dana

U ovakvoj Srbiji neće ni biti poreza na njegovu platu, pa to neće biti ni blizu 2,5 miliona. To je bar sitnica u odnosu na ono što se dešavalo u Agrobanci.
u

uuuuu

pre 11 dana

a tebe dušebrižniče sa groblja to sekira. Vidim baš pratiš Zvezdu.
@

@ssss

pre 11 dana

Eno Toma Mona poceo da smanjuje cene pasteta i ostalih proizvoda da bi Terza i Covic mogli da sprovedu svoju transfer politiku!
H

Hahahehe

pre 11 dana

tri nivoa ste imali i niste umeli a pare za licencu uzeli. I sada i dalje propadate i Za Zvezdu se mnogo sekirate. Samo vi botujte i ništa se ne sekirajte. Samo opušeno Grobarčići.
I

IQ

pre 11 dana

.......60 igraca pod ugovorom😂😂😂🔞🔞🔞
z

zaks

pre 11 dana

160 , na tvoju radost ili žalost, ne znam.
G

Gost555

pre 11 dana

Do juce nisu imali za sampone, a sad preuzimaju platu od Stutgarta i dele obestecenje sa Fenerom u zamenu za ceo ugovor, eto kako se stanje u fudbalu promeni kad se promeni stanje u drzavi.
z

zaks

pre 11 dana

Tebi je 8 godina do juče ?
M

Miloschichichi

pre 12 dana

Sta kaze brat preuzima zvezda samo neto deo, na sve nacine pokusavate da umanjite cifre. Preuzima sve zvezda, dosli su dotle ds placaju igrace po 5-10 miliona evra i plate im budu po 2 miliona evra u trenutku kada ostatak lige sve kad saberu svi zajedno nemaju dva miliona da naberu. Tuga jedna ali shvaticete ubrzo sta ste napravili, saznacete znacenje izraza pirova pobeda
Q

QWQWQWWQWQWQWW

pre 11 dana

Sta ostatak lige...ostatak lige izadje u Evropu (i to zahvaljujuci koeficijentu za koji je Zvezda zasluzna sigurno 70 posto) i onda ispadnu iz tri takmicenja, a samo jedna pobjeda je dovoljna i eto ti para, ispadu od tima koji je poslednji u Crnoj Gori....to je najsvjezije od ove sezone, a ako krenes unazad naici ces na slicne primjere i polse pominjes ostatak lige.
Y

Youtube

pre 12 dana

Jos maloga Fracuza i posao je napravljen za LS
Ћ

Ћелави препотенко

pre 12 dana

Има да покида против ИМТ-а! Сад узимамо 3 бода 100%!
P

Picmalac

pre 12 dana

No name igrač+Rade Krunić iz Miločaja + Neco = ništa ali veliko ništa. Hvala doktore Marine! Terza ,opušteno još jedna tvoja pobeda... i titula...
p

prekomoravac

pre 11 dana

kakva je situacija u fk Magnohrom?U zadnjem rangu po jedan sudija,kazu preposteni iz fudbalskog saveza grada Kraljeva,šta fali??
N

Navodno.Nikad.SlabijaLŠ

pre 12 dana

ZVEZDA SE OSVETILA ZBOG MRKELE. BIČE SVI ZGAŽENI. NASTAĆE TAJAC I TOKU SEZONE. BIČE NEVIĐENO.
M

MRKELINA.OSVETA

pre 12 dana

Hoćemo snimke i slike, krizoramo. Ovo je neviđeno, koja Zvezdina moć. Do sada su se ustručavali sad su braća krenula u ofanzivu.
Z

ZvezdoZvezdana

pre 12 dana

Zvezda Benfika 4:0 😍
3

35/36

pre 12 dana

okreni obrni
B

Beli990

pre 12 dana

Kratko I jasno..Jovic nova devetka...savrsen prelazni rok u jednom danu..
Г

Горостасињица

pre 12 dana

Звезда осваја Лига шампиона. Много смо јаки.
М

Мркелињо

pre 12 dana

Звезда осваја Лигу Шампиона.
B

Bravo Terzo...

pre 12 dana

...majstore,samo pakuj dobra pojacanja i osvajaj redovno duple krune nek svi dusmani crknu od muke,idemo i do 5-te duple krune za redom!
M

Mladic

pre 12 dana

Luka Jovic potpisao
M

Milos Stankovic

pre 12 dana

Zasto ljudima smetaju cene transfera kao da oni daju milione iz svog dzepa
M

Marko1105

pre 12 dana

Terza vragolan 😀 Rekao pre 5 dana da nema ni odlazaka ni dolazaka...cccc... 😂
@

@marko1105

pre 12 dana

prvi put da je ispalo odlicno kad slaze
B

Baš

pre 11 dana

Stvarno jeste vragolan. Legle pare od Rio Tinta pa je promenio mišljenje.
C

Cipiripi LE2

pre 12 dana

Ovo je nestvarno kakvog igraca smo mi doveli
S

Stari zvezdaš

pre 12 dana

Kakvog? Češaćete se tamo gde najmanje svrbi. Ja stalno pratim idealnih 11 u Evropi pa onda i rezervnih 11 ali nigde ne videh njegovo ime. Još kad ga neki krljator iz Novog Pazara, Partizana ili Pančeva pošalje na dužu pauzu?! Pa ako mu je plata preko milion mesečno odakle će Zveda to platiti?!? To mu dođe 15 milki za godinu dana… a gde su ostali “milioneri” ili oni graju za kikiriki?!
У

Укусан сендвиЧ

pre 11 dana

А не питаш се одакле лова? А друг? Срећа па је био на попусту, са 15 на тричавих 10 милиона! Евра друг, не динара!
a

aahah

pre 11 dana

Kakvog? da valja sigurno ne bi dosao u Srbiju vec neku cvajtu npr, Holandiju....
H

HHahaha

pre 12 dana

Ju ljudi, ovo da nije smešno bilo bi žalosno. Ovamo kad oni prodaju, klub neće da plati samo klauzulu, nego doda i koji milion više (Hvang) a kad oni kupuju, klubovi pristaju na klauzulu 30% manju. Komedija su stvarno. To se u kulturnom svetu zove "državni
R

Raffa

pre 12 dana

Komedija je mali komsija koji se raspads i koji ispada iz evropskih takmicenja za mesec dana. Pricas o klubu koji igra LS da je komedija,a tvom se evo vraca Ivica Iliev. 🤣🤣
Л

Лариган

pre 11 dana

Из твог текста је потпуно јасно да не припадаш ни црном ни белом него културном свету.
A

Atomsko sklonište

pre 12 dana

Za pola sata UEFA gasi server na off. Spremite se za detonaciju.
M

Marko1105

pre 12 dana

Sto lozis kad nece. Zna se to vec. Nazalost. Sada bi me jednako obradovala vest da stize Arnautovic ili Jovic, a u sledecem pasusu da je Serif prodat. Ali, nema od toga nista...
A

Atpmsko slonište

pre 12 dana

Trebali su da ga utope za 5.5m, dovedu Arnautovića na pozajmicu godinu dana. I plate još jedno dobro pojačanje u vezi.
@

@Saša_PFC

pre 12 dana

Imamo situaciju Bari/Tokio.Šta,ti kaješ ,brale, na tu situaciju?
K

Keket

pre 12 dana

Super pojacanja, samo da ne bude kao prosle godine kad su dosli hvang i serif u zadnjoj sekundi i rasturili onaj super uigran tim sa priprema
@

@keket

pre 12 dana

trenutno nismo uigrani, ali kad se to iskristalise i poslozi drhtace svi ovi sto na marakanu dolaze
Ц

ЦЗ НС

pre 12 dana

keket@ Ако буду радили као до сада никада нећемо имати уигран тим (сваки прелазни рок "раштимује" се 70% стартера)! Најуигранији тим смо имали за вријеме првог мандата Милојевића, лимитирани са трансферима а Бога ми и са могућностима играча. Ипак као уигран тим су постизали фантастичне резултате (осим за конкурентније учешће у ЛШ)! Од тада је индивидуални квалитет већине појачања био бољи али нисмо саставили 2 сезоне са 4-5 стартера из претходне! Тим се баш не може уиграти преко ноћи, уздаћемо се највише у индивидуални квалитет са жељом да барем 7-8 првотимаца који стартују ову ЛШ буду ту и у идућој сезони!
D

Don Vito Corleone'

pre 12 dana

Očekujte još jednu 💣 u 23:59. Špic na IĆ, jedan od one dvojice iz grada mode. Ajde Doktore baci još tu jednu 💣 pa da udjemo u 24 u ligi šampiona.
9

95

pre 12 dana

Bilo bi super da dodju ali smo i dalje teški autsajderi u LŠ. S obzirom na grupu ako uzmemo 2-3 boda biće super. Kako god da bude uživaćemo i voleti Zvezdu još više
D

Don Vito Corleone'

pre 12 dana

@95. Dečko, Zvezda je sa dosta slabijim sastavom pobedila Liverpul šampiona Evrope te godine. Zvezda svakoga može da pobedi na Marakani. Marakana je magija, Marakana ima neku energiju koja ne može da se opiše, koja ne može da se shvati, pogotovo kada je krcat stadion. Ja sam više od 30 godina redovno na Marakani i odlično to znam. Ja se bojim utakmica u gostima, jer Zvezda kući i Zvezda u gostima, nažalost nebo i zemlja. Bio bih prezadovoljan da na 4 utakmice u gostima odvojimo 3 boda protiv YB. A kući možemo do 2 pobede uz malo sreće.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 12 dana

Lično ga nisam gledao, tako da neću da lažem i pričam da znam kakav je. Ali sam pitao nekoliko drugara i poznanika iz Nemačke koji baš prate fudbal, i oni su mi rekli da je klasa. Pogotovo za naše uslove i klubove. Da ako uspemo da izvučemo maksimum iz njega da ćemo imati ubicu. A onda su kao negativnu stranu naveli, ako bude želeo. Navodno, mnogo toga mora da klikne kod njega, u glavi pre svega da bi dao sve od sebe. Ako se to desi, kida, ako ne, moš ga ubiti, neće. Ako oni lažu mene i ja lažem vas.
C

Czz

pre 12 dana

Samo neka debituje protiv benfike i kad ga pogura 50 000 ima da namjesti glavu odma na max
J

Joey

pre 12 dana

442 Glazer - Mimović, Điga, Drkušić, Seol - Krunić, Elšnik, Radonjic, Olajinka - Silas, Duarte.
M

Marko1105

pre 12 dana

Decko, teorije nema da ne igra Ivanic. Kao prvo. Kao drugo, ovaj sastav moze na Rajku protiv Imt ili Zeleznicara, da se igraju. Za LS mora to opreznije. Glazer, Mimovic, Seol, Djiga, Spajic, Elsnik, Krunic, Ivanic, Radonjic, Silas i Duarte. A mozda i Silas u spic, a Olayinka zbog defanzive na drugo krilo. Znate Miloja.
Š

Škrabotina

pre 12 dana

Radonja u LŠ može samo da gleda bekove koji bi trebali da ga čuvaju...u ledja.
P

Partymaker

pre 11 dana

Nema šanse da će Ivanić i kapiten Spajić sedeti na klupi, jedino ako ih povreda spreči inače oni su zacementirani u odbrani. Ne bi me čudilo i da igramo neke utakmice u LŠ sa 3 štopera
D

Dejan Pizon

pre 12 dana

Krunic dosao dzabe plata.? Radonjic jedan milion u cetiri rate za ovog vec znate cifru pa ko je ovde lud koliko smo dobili samo od prodaje igraca neracunam ligu sampiona i da nisu mogli levog beka i zadnjeg veznog da dovedu.
m

molim?

pre 12 dana

Raduj se brate, ovo su odlična pojačanja, hejteri se plaše pa ovde pljuju. Pogledaj im tržišne vrednosti, pogledaj za koliko su došli, stvarno dobar posao. Radonjić za milion u 4 rate, smešno. Neka ima platu milion i kod nas bude 2 godine, to je ukupno 3 miliona. Da ga prodamo posle za 3 miliona, na nuli smo, a verujem da može da napravi transfer u Arabiju ili MLS makar za 4 miliona. Krunić došao besplatno. I on će imati dobru platu, makar milion, a obzirom na godine, verujem da će mnogo da pomogne i završi karijeru kod nas. Ali da i on ostane 2 godine, verujem i da za njega može da se izvuče makar 3 miliona, pola ode turcima, to je minus od 0.5 miliona. Silas, ako se pokaže, otkup i preprodaja veća od 11.5 miliona je čist profit za klub, a ako se ne pokaže za godinu dana, na gubitku samo 1.5 miliona zbog njegove plate. U najgorem slučaju smo u minusu od 2-3 miliona, u najboljem smo u plusu od 3-4 miliona. Međutim, ovi fudbaleri imaju kvalitet, ako nas uvedu opet u LŠ a to je sa njima izvesnije nego bez njih, to je dodatnih 18 miliona. Kako god da se okrene, sa njima smo na dobitku.
S

Saša_PFC

pre 12 dana

Kruniću je plata 3.mil.evra,Radonjiću takodje nije manja plata kao ni Silasu dakle sve su ovo pisanja za navijace C.Zvezde do 13.god.Oni malo stariji odmah shvataju da je ovo laz...uzmimo u obzir Hwang koji je imao platu 1.8.mil.evra a najmanje je duplo manje vredeo od igraca koji su danas dosli i potpisali za C.Zvezdu.Naravno da dobri igraci vrede i da kostaju ali treba raditi pametno i kupovati sto jeftinije a prodavati sto skuplje.Imamo situaciju kod Hwang-a koji je C.Zvezdu kostao za godinu dana oko 9.mil.evra a prodat je za 8.mil.evra...prodat kao najbolji igrac a da se na njemu bukvalno nista nije zaradilo jos se i izgubio pa barem 1.mil.evra a takvih igraca je proslo preko 60 i nesto kroz klub za 10.god.
M

M.

pre 12 dana

@sasa_pfc Kako si ti covece izracunao da je Hwang kostao Zvezdu 9 mil za godinu dana. 5,5 mil transfer i plata i da je 2 miliona bila, opet je to maaax 7,5 miliona. Volim kad ste ovako divno realni.
W

Warehouse G

pre 12 dana

Koliko ste dobili od prodaje igrača? Ni 7 miliona ukupno!!!
V

Vlada86

pre 11 dana

Svaki bod pride u LŠ donosi novac, krajnje mesto na tabeli, koeficijent za dalje nsstupe, da ne pricamo slucajno o prolazu. Samo jedna pobeda vraca ulozeno.
Ц

Цзв-Нс

pre 12 dana

Брате ако ти кажем да је брука од играча онда је погодак 100%...Букари је био феноменалан само кад је хтео ево ти примера Букари у најбољој верзији-Додај још 50%и то ти је Сила!Једноставно само треба питати тренера штутгарта што му није дао шансу реће не уклапа се у систем...тј-има свог миљеника на тој позицији којем мора дати шансу...Браво за Марина.

Diego Milito

pre 12 dana

Gledao sam sastav Stutgarta. Dovode igrace za velike pare kako stignu. Sad su izdvojili za demirovica 21 milion bez da trepnu. Deniza Undava 25, 3 miliona za pozajmicu Atalnti za Bilala el turea. Ukratko trose bez ikakvog razmisljanja, i nije ni cudo sto ce ostati bez dobrog igraca. Klub bez sistema i jasne politike ide ove godine van 4 pozicije koje vode u ligu sampiona. Mogli bi i ubuduce sa njima da poslujemo, tj da vidimo svoju sansu u svemu ovome
Z

Zvezdale

pre 12 dana

Sjajan posao smo napravili dovodjenjem Silasa.Covek zbog kojeg vredi doci na Marakanu.Jedva cekam Ls
D

DarkoSrbija

pre 12 dana

Jel neko pratio ovog igraca??Kakav je igrac ovako generalno🙂
K

Kaciga

pre 12 dana

Ofanziva za naše uslove klasa, dribler, voli da povuče loptu, malo carini, više voli loptu u noge nego u prostor za razliku od Bukarija recimo, visok znači može i duga lopta na njega, dešnjak, može i kao pomoćni špic, više je kao bolja, agilnija verzija Krasoa nego što je zamena za Bukarija. Problem je što ne voli da pomaže u odbrani a znamo koliko Miloje to traži. U svakom slučaju za ono što smo mi imali prilike da pratimo je klasa koja je pravila razliku na bundesligaskom nivou, u najboljim je godinama.
T

Tjt

pre 12 dana

Elsnik, Krunic - Ivanic, Radonjic, Sila, - Duarte
Д

Деки ЧА

pre 12 dana

Без Иванића!Класичан шетач.
P

Psihozza6

pre 12 dana

A sad vam ne smetaju crnci i Afrikanci sad su ekstra jel??? Sad niste rasistički raspoloženi, sad vam nije toplo oko srca ako je prva postava Srpska kao u košarci. A smetaju vam crnci kod drugih ekipa a kod svoje se pravite daltonista....licemeri hahahahah
Y

Yoyoyo

pre 12 dana

Prati vesti mozzart super lige ne vesti Lige šampiona
B

Bu2nin

pre 12 dana

Sa ovakvim igracima se rasterecuje spic-Duarte i ima vise slobode od odbrane.
l

lepa pojačanja

pre 12 dana

kojima se nismo nadali pre nekoliko dana, ostaje da verujemo i nadamo se da će se na najbolji način upravo pristigli igrači uklopiti u ekipu kako bi doneli pozitivne rezultate. Činjenica da je u toku pauza zbog reprezenracija nekoliko dana će dobro doći da se međusobno što bolje upoznaju stari i novi igrači na treninzima, a trener i stručni štab pokušaju da oforme takmicarsku ekipu za predstojece duele. Ostaje da ih bodrimo, navijamo i poželimo mnogo sreće!
m

molim?

pre 12 dana

Bilo bi lepo da se upoznaju ali, Glazer, Điga, Drkušić, Seol, Krunić, Elšnik, Silas, Ndijae su reprezentativci. Možda sam još nekog zaboravio.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 12 dana

Jesi, golman Ilić,Seol, Kanga i Dalsio plus Mimović, Leković i Šljivić u mladoj reprezentaciji. Sve trećine ekipe je odsutno uključujući i ove omladinske Milosavljevića i Maksimovića.
D

Dejanii

pre 12 dana

Ma super. Ako izvore prolaz onda će ga garant zadržati ili ako vide da bi mogli da ga prodaju za vece pare onda će sigurni da aktiviraju klauzulu. U svakom slučaju bomba. Hwang plus 1M = Silas. Nije bas skup kada bolje razmisliš. Sto se tiče plate, ogromna je, ali moraju nekada da se pomjere te granice. Bio bu red. Mislim da će mu ova pojacanja napuniti tribine.
m

molim?

pre 12 dana

Ovo je odličan posao, za 1.3 miliona si doveo igrača koji košta 10 miliona. Ako se pokaže, odigra dobro, i Zvezda dobije ponudu da ga proda za 15 miliona, onda ga otkupi za 10 i samo prosledi dalje. Ako ne zadovolji, opet, 1.3 miliona za ovog igrača je svakako bolje nego 2.5 koja su dali za Pumu. Lep posao, bravo za Marina i gospodina koji je pomogao da se ovo realizuje.
P

Psihozza6

pre 12 dana

Kakao neko ne razmišlja!!!!! Pa ako se pojavi ponuda za 15 mil. Prodace ga Štutgart njima za te pare a ne Zvezdi za 10 kako bi se ona ugradila i uzela 5. Kako ima g....ljudi, tuga
K

Kaciga

pre 12 dana

@Psihozza6 Ukoliko Zvezda aktivira klauzulu od 10 miliona Stutgartu su ruke vezane, onda se igrač pita a ne klub. Ista situacija je bila sa Hvangom, Zvezda je tu bila nemoćna, Hvangova dobra volja je bila što je tražio još milion za Zvezdu. Dobar posao i ako se pokaže kao greška prođeš sa nekih 1.3 miliona, 1.5 max sa porezima što je sasvim korektno obzirom na kvalitet igrača. Ovako bi trebalo češće poslovati kada su u pitanju ovako skupi igrači koji bože zdravlja prave razliku.
S

Samo realan

pre 12 dana

@psihoza - Kako si lepo opisao sebe... a cak nisi ni svestan toga... 🤣 Pokusacu da ti objasnim i preuzecu rizik da dzabe pisem, u prazno: Zvezda ima pravo prece kupovine po ugovorenoj otkupnoj klauzuli, sto znaci da se Štutgart nece pitati nista, ukoliko Zvezda proceni da moze da ga proda za vece pare od onih za koje ga kupi. Isto tako, potencijalni kupac ce se pre obratiti Zvezdi za kupovinu, jer ce Zvezdi da ga plate 15 miliona, zbog jada i bede od nase lige i uslova, pa ce verovatno i on, kao i Hvang, zeleti da napreduje i igra u boljim uslovima, a ako se vrati u Stutgart, iz Bundeslige nece otici bez 25 miliona. Jednostavno je da se razume, ali kao sto rekoh, lepo si se opisao, pa nisi mogao sam da shvatis, nista strasno i nema na cemu.
m

molim?

pre 12 dana

@Kaciga, @Samo Realan. Momci, hvala na pojašnjenje da ne moram ja da objašnjavam.
P

Psihozza6

pre 12 dana

Ne ipak sam opisao koga sam hteo :D Jeste jednostavno da se razume Al ti očigledno i dalje ne razumeš. I ne nije isto kao sa Hvangom, on je bio vaš igrač sa izlaznom klauzulom. Ovaj nije, on je igrač Štutgarta i vi imate opcioni otkup a ne pravo preče kupovine, to biste imali da ste nekog prodali i ubacili klauzu ako hoćete da ga vratite po nekoj cifru ako postane opet interesantan. Komentar je bio da zvezda dobije ponudu panda otkupi igrača, ne može ona da dobije ponudu za igrača koji nije njen. I što bi nudili vama 15 kad mogu da ponude Štutgartu 12 i njemu masniji ugovor. Ne pitate se vi onda ništa čak ni ako aktivirate tu klauzulu. Što bi on potpisivao za vas ako zna da se za njega interesuje recimo PSV i LIl pa kasnije prelazio kod njih. Nije svaki igrač ko taj koreanx, on dolazi iz jedne druge kulture za razliku od Afrikanaca koji su poprilično alavi na pare. Jedan igrač vam je uzvratio ljubav sad ste u fazonu da će svi tako. Aj budi bar malo realan kao tvoj noć ne samo realno...
B

Beli990

pre 12 dana

Kako je mogao partizan sadika od Rome po istom uslovu da preproda
d

dejanera

pre 12 dana

@Psihozza6 Ajde da probam i ja da ti objasnim ali ako budes kopcao kao sa ovim dosadasnjim objasnjenjima dzabe mi trud. Dakle ovako: Igrac je dosao na pozajmicu! Ali postoji klauzula o otkupu koja je 10 miliona. To znaci da Zvezda moze, u svakom momentu, do poslednjeg dana vaznosti ugovora o pozajmici (obicno je to 30.06.) da aktivira pomenutu klauzulu i igrac postaje Zvezdin pod punim ugovorom. Da li ce taj otkup da se desi 05.09. ili 29.06. tu se Stutgart vise nista ne pita. Medjutim 01.07.2025. igrac se vraca u Stutgart i sa Zvezdom vise nema nista ako se ne otkupi ranije. Sto bi se reklo i noz i pogaca se trenutno nalaze u Zvezdinim rukama.Na to su pristali i Zvezda i Studgart i sam igrac.
@

@Psihozza6

pre 11 dana

Zvezda ima pravo preče kupovine, takve klauzule su standardne. Ponude za igrača idu Stuttgartu ali u današnje vreme su sve informacije dostupne, menadžerske agencije su povezane tako da Zvezda i te kako ima priliku da otkupi igrača i preproda...
K

Knjigo Vodja

pre 12 dana

Plata se sportistima ovde oporezuje 10% a svim drugim kategorijama zaposlenih 65 % (a slicno je i u Nemackoj za sve , i obicne ljude i sportiste). Tako da svi mi sa nasih 65% finansiramo kako drzavne klubove tako i drzavnu upravu koja o svemu tome odlucuje.Mozda nema logike da neko ko zaradjuje milione bude oporezovan 10% a neko ko zaradjuje minimalac 65% ali ipak svi mi sa minimalcem volimo malo hleba ali jos vise igara tako da je nama u stvari lepo.
а

атумбо

pre 12 dana

Kaда би још дошао централни везни био би задовољан
O

Ok

pre 12 dana

Sad ozbiljno. Ne raduje me ovo Previse igraca u napadu a najslabiji deo tima je vezni red. Pogotovo neuigranih. Ajde levo Radonjic i Ivanic su igrali zajedno. Ovim potpisima najbolji po meni u kvalifikacijama Olainka gubi mesto u timu a krpio je sve rupe. Nisu prodali Endiajea koji ide takodje na klupu. Puma nema mesto. Odlaskom Hvanga ,Krunic bi mogao biti standardni a Milson ce resavati utakmice. Cim pipne loptu preti proigravanjem. Lucidan, lopte mu imaju oci.
t

tifo

pre 12 dana

ok neka si nam ti zabrinut, a ljude koji znaju posao pusti da vode i uigravaju tim. Sportski pozdrav!
G

Goust

pre 12 dana

Malo upada u oci da na levoj strani Milson, Radonjic, Puma(ako ne ode) Silas ce biti cementiran na desnoj zajedno sa Olajinkom (koji je inace najbolji na levoj strani). Bas nekako gomilanje kvalitetnih igraca, mnogo para ulozeno u igrace koji ce sedeti na klupi.. Ali ajd da vidimo kako ce izgledati to ovu jesen..
Z

Zauvek zvezdaš

pre 12 dana

Puma je bivši, otišao je i mislim da će otići još jedan a ko će to biti videćemo, postoje dva kandidata Ndiaj i Olajinka a to sve zavisi na kojoj poziciji u klubu vide Silasa pošto je klub na zvaničnom sajtu napisao da Silas igra sve pozicije u napadu i desno i levo i centralnog napadača pa čak i polušpica. Tako da mene uopšte ne bi iznenadilo da mi u svakoj utakmici LŠ u gostima i kući protiv Benfike i Barselone igramo u napadu sa trijom Radonjić desno, Milson levo i Silas kao centralni napadač. Mislim da u tom slučaju Ndiaj apsolutni višak jer za našu ligu imamo Duartea a i Sremčevića je i dalje naš na dvojnoj u Grafičaru i u svakom trenutku može da igra za nas.
X

Xyz

pre 12 dana

Milson lucidan? Lopte Milsona imaju oci? Gde i sta si to gledao?! Olajinka i treba na klupu! Ndiaje i treba na klupu, ako vec mora da ostane! Puma, ako ne ode, i treba na klupu. Ne vidim sta je problem ovde
V

Vfb-Zvezda

pre 12 dana

Piksi je dosao u minut pred ponoc u Zvezdu...
R

Retro

pre 12 dana

Kad vidis kakvi igraci u top 5 ligama imaju milion e plate. A u zvezdi koliko su nagurali plate kap da su inter .. a verovatno to dele
O

ONAJ VAS

pre 12 dana

Sto vas tuzi 800.000 NETO
R

Retro

pre 12 dana

Koji je nas a koji je vas ? Sta mislis ciji sam ja ?
и

и то је фудбал

pre 12 dana

Мислом да неће више никог доводити,а ако ипак доведу надам се да није старији од 25год
F

Fici

pre 12 dana

Kako ja shvatam trio napred je Olainka-Silas-Radonjic da bi Mimovic imao pomoc Olsinke. Ova ekipa je prejaka za nasu ligu ali nije konkuretna zs LŠ. Za formiranje tima treba mnogo vise vremena nego sto ga ima Miloje.
@

@fici

pre 12 dana

buraz, da bi bio konkurentan u ls treba ti tim od jedno pola milijarde evra, ako imas daj i lako ceno napraviti konkirentan tim, ako nemas onda prestani da ispadas smesan, imamo to sto imamo i u poredjenju sa onim pre 7 8 godina ovo je svemirski brod
о

охо

pre 12 dana

Људи моји да је Катаји спреман бар сат времена неби страховао за средњи ред у Лш,али он реалноне може ни домаћу лигу играти ,а да се не задише након 20 мин,Родић такође
h

halo

pre 12 dana

"dok će po levoj strani delovati Nemanja Radonjić sa nadom da bi još jednom mogao da vrati karijeru na pravi kolosek i ponovo bio Zvezdin metak u navali". To možeš da se nadaš ti Darjane i šef ti, ali srećom Milojević nije mutav čovek i zna on sam šta njemu valja, a trenutno i slep čovek vidi da je za njegov sistem Olajinka milion puta bolji igrač. Pogotovo kad se uzme u obzir da je i Silas sa defanzivnim zadacima na Vi, sanjarenja o ovoj kombinaciji moraćete da ostavite za Kup Srbije i poneku utakmicu LingLonga :D
I

Igorgost

pre 12 dana

Ako sve bude kako treba, Olajinka se prve postave nagledati neće. Možda eventualno sa Šerifom i Duarteom u špicu da se menja, da se takmiče ko može više zicera da promaši.
Ј

ЈА НЕ ЖЕЛИМ

pre 12 dana

Неби био задоваљан ни Јовићем ни Арнаутовићем.Надам се румуну Марину или МИшеу.Јовић може погађати само с метар ,а Арнаутовић јевелики ризик од повреде .Да је дошао бар прије 4 год.Не памтим да смо неког довели у поноћ
X

Xyz

pre 12 dana

Koliko se secam, doveli smo Marina u ponoc a nisam siguran za Hvanga
I

Informiši se

pre 12 dana

Doveli ste Džajića, Ostojića, Piksija, Pančeva, Savićevića… sve u ponoć. Dokumentovano je.
T

Timčina - topčina

pre 12 dana

1. Glazer - Ilić 2. Mimović - Degenek 3. Seol - Rodić 4. Elšnik - Kanga 5. Điga - Spajić 6. Drkušić - Leković 7. Silas - Ilić, Puma 8. Krunić - Dalsio 9. Duarte - Endiaje 10. Ivanić- Katai 11. Radonjić - Olajinka, Milson
D

Deka PG

pre 12 dana

Trebaće nam 3 lopte. Gužva je u timu. Bolje još nekoga da su prodali. Bojim se nezadovoljstva u svlačionici
N

Nikssss

pre 12 dana

Samo se kod zvezde spominje plata ,ali uvek samo kod zvezde ni kod jednog drugog kluba ovo je više bezobrazno
D

Dragan Z.

pre 12 dana

Samo srpski Bajern, tj Zvezda daje plate preko milon evra godišnje. Pa toliku platu ima Barak Bahar i još je na platnom spisku.
B

Beli990

pre 12 dana

Pa nije vise..mislim da je I tebi Jasno da trener Koji vodi drugi klub nmoze bit na budzetu bivseg kluba..
T

Triton

pre 12 dana

Neka ce bomba da pukne pred ponoc
A

AEEEEE

pre 12 dana

DAJ ARNAUTOVICAAAAAAA
Y

Youtube

pre 12 dana

Hvang i Bukari Sa ovom dvojicom bili strah i trepet Sva ostala pojacanja nula
@

@youtube

pre 12 dana

garantujem da su ostali ti bi ivde dosao da pises kako bi bilo bolje prodati ih i dovesti doticne, prosto bitno je samo mraciti
M

Mauro Tasoti

pre 12 dana

Deset miliona je nerealna cena i da mogu da je dobiju ne bi ga davali na pozajmicu,nema u vrhunskom fudbalu pobeda za pregovaračkim stolim.Ipak mora se priznati da se Zvezda opasno pojačava i može da se desi da priušte sebi luksuz da protiv nas,mislim na Partizan mogu da igraju u prvenstvu i kupu i sa nekim rezervnim timom.Ovo nažalost mislim ozbiljno.
m

molim?

pre 12 dana

Misliš na rezervni tim tipa: Ilić, Degenek, Leković, Spajić, Rodić, Dalsio, Šljivić, Ilić, Milson, Radonjić, Ndijae. I taj tim sa izmenama u vidu Guteše, Kange, Kataija, Jovanovića, Kneževića i Lučića. I ovaj tim je moćan za ligu, i zna kako da je igra. Glazer, Mimović, Điga, Drkušić, Seol, Krunić, Elšnik, Ivanić, Olajinka, Silas i Duarte.
G

Gost997

pre 12 dana

Potajno se jos nadam Meiteu i onda bi stvarno bili jaki kao zemlja
V

VAR

pre 12 dana

Red je da sada bude minimum 20k navijača po utakmici u našoj ligi na Marakani. Kad su već ovakvi igrači pristali da dođu kod nas, neka i ambijent bude kakav treba.
ш

шуми

pre 12 dana

џаба појачања када ће Милоје да игра бункер ,њему би и Меси играо бека ,па нас је Боде прегазио у првој утакмици а у другој нисмо дали го из игре
G

Gossens

pre 12 dana

Pa vidi,neće ga otkupiti da postigne 50 golova iz kornera , odbrani penal i u kontri sruši Barsu za 3 -1,na kraju sezone ide dalje uz komentar da ne mogu da sprečavaju dalji napredak u karijeri i želje igrača itd .A dovesće nekog Pumu ,Jaguara ,Lava uz obrazloženje da je isti kao i ovaj ali brži ili tako nesto.
h

halo

pre 12 dana

Pre daljeg napretka prvo obavezno Terzo pokušava da se cenka da spusti otkup na 7-8 milion kroz 15 rata, pa kad to pazi boga ti ne prođe, onda "učinili smo sve što je bilo do nas" :)))
S

Srxx

pre 12 dana

Sirotinja....
G

GABO GO

pre 12 dana

ZASTO NÉMA VESTI DA JE NASEM PAROLIMPIJCU. VRACENA SREBRNA MEDALJA.IMA TE PRILIKU NA ARENI DA GLEDATE PÁRA ATLETIKU .
N

Nenad1246

pre 12 dana

Kad vidi naše livade ima da odustane od života,a kamoli fudbala.
P

Poslao

pre 12 dana

Samoprezir.. Samo pišete livade..njive.. Mrzite sami sebe
P

Poslao

pre 12 dana

Mračenje po zadatku.. Providno
R

Raša P

pre 12 dana

U Africl je sigurno igrao na fantastični terenima. Biće problem kada vidi JNA ruševinu i kada mu kažu da je to najveći rival Zvezdi.
q

quertyu

pre 12 dana

20:00 Radonjic 21:00 Silas 22:00 Krunic? 23:00 ??? 00:00 ???
g

gostxxx

pre 12 dana

Krunić ved potpisao
N

NEKO POPUT

pre 12 dana

DARGA PANCEVA ZVEZDINA KOBRA!
н

нс бој

pre 12 dana

Ал ово бирање хоћемо у нето или бруто,људи има уговор и зна се колика је плата.У Немачкој су све плате у бруто,тако да ако на уговору пише 2,5 милиона толико ћете да му дате,а колико ће му порез узети није ваш проблем.У Немачкој је прогресивно опорезивање,што више зарађујеш више ти узму,а код нас је линеарно( срамотно) опорезивање,исти проценат узимају на минималцу и милионерима. Код нас је закон који штити богате,тако да ће овај фудбалер више зарадити у Србији него у Немачкој. Ако пристане на плату у нету коју има у Немачкој,то ће бити само његова добра воља и мудар преговор.

Aleksandar Trajkovic

pre 12 dana

Svaka cast tu se slazemo kod nas je porez na bogate sraman. Al posto ce kod nas da mu se placa plata bruto ide po nasim zakonima.
1

12345ss

pre 12 dana

kad se ne razumeš onda ćutiš ne pišeš gluposti
S

Sascha 2010S

pre 12 dana

To sto si napisao nije istina Bruto Neto racun je isti za svakog zaposlenog,tako i za fudbalera,milsim na Nemacku i Austriju. bruto 2300€ neto 1800€ bruto 5000€ neto 3100€
D

Dobar dan

pre 12 dana

Marina za sportskog direktora!
J

Još Jović

pre 12 dana

ATOMSKA NAVALA još Luka ili Marko
z

zvezda!

pre 12 dana

To je to od pojačanja braćo, imam proveren info, da se ne nadate bez razloga. Srećno nam bilo u Lš!

Diego Milito

pre 12 dana

Pa malopre si nam najavljivao jos dve bombe do ponoci, sta je sada ovo ? Kako to mislis to je to ?!
E

Evropska Zvezda!!!

pre 12 dana

Nekada Marin, Hvang, Dragovic, sada Silas iz Bundesa koji ima vrhunsku statistiku... mnogo smo porasli. U nekim vremenima nam je top pojacanje bio davno zaboravljena bratina Jonatan Kafu, Brazilac iz Ludogoreca koji nas je tad kostao 500k e i na kraju ispao kao promasaj sto je bas bio "skandal". Inace tog Kafua smo doveli jer je u Bugarskoj imao brda jaku statistiku a protiv nas 2016. predriblao pola odbrane i usao u gol sa loptom. Kada je dolazio narod ga je slavio kao da je Kaka potpisao :D eh nostalgija...

@Vrhunska zvezda

pre 12 dana

Ma da covjek ima vrhunsku statistiku i onda buntovno rukovodstvo Stutgarta ne zeli takvog igracinu nego ga prosledjuje na pozajmicu i to bas direktnom protivniku.
z

zgemba82

pre 12 dana

Ajmo LUKA , Ajmo JOVICU jos ti pa da zatvaramo
n

nekooooo

pre 12 dana

Cesto su ovde ljudi prozivali Marina i to samo njega kao skautinga. Covek od 2020. na toj funkciji, doveo Sanoga tad, sledece godine uspeo Dragovica da sredi, pa one tamo Bukarija, pa 2023. nam sredio i Hvanga, Djigu i Krasoa samo eto Kraso opravdano nije bio zadovoljan jer su mu terzinu komb Serifa gurnuli i forsirali pre njega.
D

Delija NBGD

pre 12 dana

Zver od igraca 🔥🔴⚪
W

Www.

pre 12 dana

Zvezdi milioni narodu pašteta i salama.
M

M. R.

pre 12 dana

Hoćeš li da ti UEFA i Fajenord daju za mortadelu?
Ć

Ćopa

pre 12 dana

Naj plaćeni igrač u HR ima 1.2 miliona za sezonu kod ekonomskog tigra Rade Krunić 1.5 miliona.Ugovor na 3 godine 4.25 miliona za igrača koji će karijeru završiti u Zvezdi.Dečko iz Dinama za kog je stigla ponuda od 25 miliona i odijena ima 400000 godišnje.
.

....

pre 12 dana

Pa kad nećemo pocrkati od onih milijardi za avione nećemo sigurano za ovih par miliona
G

Gost83

pre 12 dana

Desno Silas, levo Radonjic, još Jovica ili Arnautovica u špic i to je to 👌🏻👏🏻👍🏻. Pretpostavljam da bi Ivanic bio AMC a Krunić i Elsnik u sredini dva CM-a. Desno Mimovic, levo Seol, sredina Djiga i Drkusic (Spajic). Jedino me brine GK, ne znam dal onaj Izraelac nece da nastupa ili je stvarno povredjen...sve u svemu ovo je najjača postava Zvezde nakon generacije koja je podigla pehar LŠ, po meni barem.
P

Prosecan

pre 12 dana

Navijac....tako i prosecan navijac

Diego Milito

pre 12 dana

Prvog spica vec imamo za drugog moze arnautovic mada od toga nema nista, ali ajde da sacekamo jos koji sat mozda se nesto znacajno promeni

Proficap

pre 12 dana

Levo krilo Olayinka, duplo je bolji, smireniji i pametniji od Radonjica.
R

Robert Lewandowski

pre 12 dana

Dobro pojačanje za Cz. Jednostavno, bez brzih krila u Ls nema sta da se trazi. Protiv vecine protivnika Cz ce igrati u niskom bloku i trebaju joj igraci koji igraju dobro u tranziciji, a ovaj igrac je bas to. Zna da da gol, nije samo trkac. Gledao sam ga vise puta u Bundesligi i privukao mi je paznju, ali ne znam u kakvoj je sada formi. Radonjic ce isto doneti neophodnu brzinu, tako da deluje da je Cz odradila ok posao u finisu prelaznog roka. Jedino mi nije jasno sto nisu pokušali da uzmu Cupo Motinga za centarfora, slobodan je agent. Jeste da je star, ali mislim da bi bio ok prelazno resenje. Za Ndiajea je Kejn.
N

Nemci uzimaju

pre 12 dana

20% poreza!Plata je neto 2 miliona!
P

Prti

pre 12 dana

45% je porez u Nemackoj jer fudbaleri placaju Reichensteuer iliti porez za bogate. 20% je osnovni za medijanu.
Z

Zvizdac

pre 12 dana

U njemackoj je porez na ovu platu 42% maximalan
I

Ivica1708

pre 12 dana

Ahahaha de ne lupaj ako ne znaš. Nemci imaju poreske klase i od njih zavisi porez. A i verovatno je vise na tu platu.
N

Nije tacno

pre 12 dana

Porez u Nemackoj iznosi 20%, ali samo na mesecne bruto zarade do 10.000 eura. Sto veca mesecna zarada, porez je procentualno veci. Takva vrsta oporezivanja mesecnog prihoda postoji i kos nas, ali naravno odnosi se na drugacije iznose. Vrlo prosto..

Aleksandar Trajkovic

pre 12 dana

45% porez na bogate. Mada grobaru slazem se sa tobom sramotno nam je mali porez na "bogate plate" . Tu smo banana al jbg. Kao delija se slazem sa tobom. U Srbiji ce imati bruto 1.6 u nemackoj 500000x bogatijoj je 2 m.
V

Vizitor

pre 12 dana

Zna Marin,kao sef skautinga,itekako da kiksa sa nekim pojacanjima.Ali sto se tice ubedjivanja igraca da dodju u Zvezdu (koji inace nikada ne bi dosli) tu mu treba skinuti kapu.Izgleda da je i odlicno obavesten.Zna sve detalje pa cim se neki dobar igrac nadje u nebranom grozdju pojavi se Zvezda i to iskoristi.Ne treba nagomilavati igrace odmah kada se otvori trziste.Valja svake godine sacekati ovaj period izmedju kraja prelaznog roka u ligama 5-ce i ovog u Srbiji.Uvijek se nadje neki kvalitetan igrac koji bi posto poto da napusti klub...

Aleksandar Trajkovic

pre 12 dana

Da brat ali tu je razlika samo dva dana tri. Izmedju prijava za Evropu i zatvaranja liga petica + igraci nusu uigrani jos mesec dana.
P

Pn to radi samo

pre 12 dana

I isključivo na foru LŠ. Da Zvezda igra Ligu Konferencije, ne bi nijedan jedino od tih igrača došao. Tako, dok budemo šampioni i imali u džepu Ligu Evrope, dolaziće.
V

VFB-ZVEZDA

pre 12 dana

Odlican posao, gledao sam ga cesto ovde u Stutgartu, jer ne propustam ni jednu njihovu utakmicu, bio je ljubimac publike i atrakcija, bice dobar za Evropu, samo da ga povrede mimoidju, Hajde ZVEZDO majstori!!!
9

988

pre 12 dana

Pa ne može on sam igrati i pobeđivati može on dati 3 gola al će Rodić srediti da primimo 5.
S

Sedorf10

pre 12 dana

Dugi korak na krilu??? Jel Vi to zezate? Kome treba krakati dugajlija na krilu? Ne mogu da verujem.
I

Ivica1708

pre 12 dana

A gledao si ga kako igra pa znas da li je za krilo ili ne
T

Top pojačanje

pre 12 dana

Izuzetan potencijal da sredi glavu bio bi u top liga negde.Ovako jako psihički nestabilan ponekad nezainteresovan na terenu.Ako ga Liga šampiona Barcelona, Inter AC Milan ne motivišu neznam sta bi drugo moglo.

Snjezan Josipovic

pre 12 dana

Auuuu kakvo pojačanje,igrač je top klasa,znači jedva čekam Ligu Šampiona!
S

Sumar

pre 12 dana

Nema sta da se ocekuje u tom takmičenju sa onim azdajama od ekipa, treba biti realan. Problem je nase lose nacionalno prvenstvo, jer nemas sa kim igrati ozbiljne utakmice, i onda nemas sta da trazis sa tim azdajama od ekipa.
Z

Za Sumar

pre 12 dana

Stvarno mislis da ekipa koja izgubi 3:2 od Sitija,ne moze da pobedi,Benfiku,Psv ili Studgart u Beogradu?Nece izgubiti nijednu osim od Barselone.
S

Svabo

pre 12 dana

Ovaj levo, Radonja desno. Krunic, Elsnik. Meni to opasnije deluje od tima koji je prosli out igrao LS.
R

Robert Lewandowski

pre 12 dana

Koliko ja znam Silas igra desno, nisam ga cesto vidjao levo. Radonjic ce levo. Deluje sa je Cz odradila ok prelazni rok. Brza krila su neophodna za Ls.
б

биби

pre 12 dana

Тајно сам се надао Марку Грујићу.Неби волио Јовић или Арнаутовића
I

I laz je

pre 12 dana

Pocrvenila..
Н

НЊЦЗ ❤️

pre 12 dana

Људи како не схватате да је ова формула идеална за нас.. Ако се не покаже трошак је само плата, која није ни вау обзиром да се за Хванга било спремно ићи и до 2 милиона. А ако се покаже ми преговарамо са другим тимовима, откупимо за 10, продамо за 15+ лагано. Срећно браћо Делије с обе стране Дрине, уживајмо ❤️
Н

НЊЦЗ ❤️

pre 12 dana

Да смо бар оваквом формулом доводили многе од претходних појачања и "појачања"...
i

ime gosta

pre 12 dana

Ma da, a Nemci su sisali vesla da ih Terzic zamadjija da ga nam ga daju dzabe pa ako nam se svidi mi kupujemo...
A

Alexx

pre 12 dana

Jest kad bi drugi klubovi hteli tako. I Štutgart bi ga radije prodao odmah da je neko hteo izvaditi 10 mil.
Н

НЊЦЗ ❤️

pre 12 dana

Никоме незадовољан играч не треба, а у земљама које имају платежну моћ да одмах истресу те паре за њега прелазни рок је већ готов... Наравно да би они одмах узели те паре да могу, можда и милион два мање, прије него да чекају. Али једноставно ситуација за њих је боље врабац у руци него голуб на грани.. Некада су се у финишу доводили Ван ла Паре и Кулибалији, сада играчи из лига 5 у најбољим годинама.. Много је више разлога за оптимизам, него за сумњу 😊
E

Evo banke

pre 12 dana

Cekaj samo da u svlacionici shvate da ovaj prima 2,5 m ,pa da vidis cirkus.
t

tisikaomadjija

pre 12 dana

Napisite da ovom placa Stutgart pola plate kao Fener Krunicu? :D Ima svi da poverujemo, kao sto verujemo da je pre izabrao samo pozajmicu u Srbiji a ne ugovor u Belgiji :D
?

??

pre 12 dana

Ne bi ni u belgiji dobio ugovor nego pozajmnicu. Nema anderleht 10m za kupovinu. Mucni malo malom glavicom i ne budi dosadan
T

Tarzan

pre 12 dana

Covek jede malu decu za dorucak.Zverina od fudbalera,samo kad hoce.E sad valjda ce zapeti ,ako zapne 9 bodova osvajamo lagano.
m

madmix

pre 12 dana

u napadu da,za odbranu tanko,zato i ne igra u štutgartu al jbg,zato je i ovde,da je bez mana ostao bi ubligama petice
v

v1ad

pre 12 dana

"dok će po levoj strani delovati Nemanja Radonjić". Greska. Levo je prva opcija Olajinka zbog svega sto radi na terenu i Milson. Radonjiic ce biti rezerva Silasu desno.
Ч

Чуме

pre 12 dana

Свакако ће се ротирати. Не може увек истих 11 на терен.
в

виски сипајте

pre 12 dana

Да је дошао Хауге имали би тимчину,јер убијек фали креатор који зна с лоптом

Diego Milito

pre 12 dana

Hauge nedorecen igrac totalno. Igracina bez ikakve statistike a covek je krilo. Nemam komentar
Z

Zvezdas1989

pre 12 dana

Ocito nisi gledao,moglo se videti kako se igrao sa nasim igracima vidi se pri prvom dodiru sa loptom da je igracina,a to sto mi imamo olajinku na krilu sto nema tehnika,a vi ga dizete u nebesa ko da je Riberi

Usput

pre 12 dana

I Ado je izgledao kao Makelele protiv nas pa ispalo da je katastrofa. To su igrači selektirani za sistem u kom super funkcionišu. Kao kod Miloja u prvom mandatu što je svaki igrač izgledao duplo bolje nego što je izgledao bile gde posle. Taj Bode većinu što je prodao i vratio je, postoji razlog. Lično ne bi menjao Ivanića za 3 Hauga ili kako mu je već ime.
С

Сале2323

pre 12 dana

Унапређена верзија Букарија најпластичније речено. Али баш унапређена. За Радоњића сам скептик, наравно због његове главе. Ако је среди, биће велико појачање. А што се Крунића тиче, дечко је у Милану био класа. Какав је сад играч, не знам, али ако и он заигра због љубави ка Звезди, ми имамо одличан тим. Да ли ће доћи и онај мали из Француске као замена Хванга, ко зна?! Али мислим да плеја немамо, сем да неког јуношу гурну, па шта нам Бог да. Лично бих то и урадио, а да ли ће Милоје да тражи таквог међу Шљивићу, Андреју Максимовића, можда и Кнежевића, видећемо.
A

Alex20

pre 12 dana

Da da unapredjena tako ste rekli za Milsona,daj prvo da vidimo coveka na delu,to jest na terenu.
@

@Alex20

pre 12 dana

brat moj milson i ne igra na istom krilu, niko to nije rekao.

Aleksandar Trajkovic

pre 12 dana

Ja to i jedino cekam trebalo je da se zna do 21 jel prihvatio ponudu al cim jos nema info otisao je verovatno u Briz.

RICE

pre 12 dana

Odličan posao s obzirom da će Zvezda od Lige šampiona zaraditi oko 40.000.000 eura...
з

заставник

pre 12 dana

Надам се задњем везном и французу Мишеу.Силас није бржи од Букарија ,али је бољи на лопти и конкретнији у реализацији

Diego Milito

pre 12 dana

Zadnji vezni je Rade Krunic
I

Ivica1708

pre 12 dana

Silas je i brži i jači od Bukarija, uživo se uverio.
G

Gilberto

pre 12 dana

Luka Jović, Arnautović? Ima li naznaka?

Diego Milito

pre 12 dana

Nestali vidovnjaci
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 12 dana

Od Jovića izgleda nema ništa. Nije licenciran za LŠ to je tačno, ali je trener rekao da računa na njega i da mu treba za sezonu. A i mala je šansa da se Sofija iz Milana vrati u Beograd.
N

Nenad323

pre 12 dana

Na ovaj postoje'i tim bi jedan od njih dvojice samo tako legao. To bi bila kao jagodica na torti. Šerif je trenutno najslabija karika ovde, mogli smo ga prodati sada, a takodje je trebao dovesti bar jednu adekvatnu zamenu za tandem Elšnik - Krunić jer ne daj Bože da se neko od njih povredi ili pocrveni nemamo prave zamene. Sportski pozdrav
P

Patria

pre 12 dana

Ne pise nigde koliko kosta pozajmica? Sumnjam da su ga dali za dzabe
P

Paa

pre 12 dana

Nije za džabe, Zvezda mu daje platu što Švabama odgovara jer će uštedeti taj novac. Svi zadovoljni na kraju.
O

Ozbiljno pojačanje

pre 12 dana

Ako vrati formu od pre par sezona, a može, biće zver.
Z

Zb

pre 12 dana

Koliko je placena pozajmica?
m

mrva zemunac

pre 12 dana

preuzimanje plate se računa u ukupnu cenu, tako da ne verujem da su tražili išta dodatno
G

Gost123456

pre 12 dana

Da li vi stvarno mislite da ce čovek iz Štutgarta, umesto u Anderleht preci u Srbiju za istu platu?

Diego Milito

pre 12 dana

Da
e

e

pre 12 dana

Mislimo.Ovde ce da igra Ls,a u Anderlehtu nece.
P

Pfc

pre 12 dana

Moze, vidis da pise. Ali sto hvale, pa cena niza, juce onaj kinez molio klub da uplati zvezdi jos jedno milionce. Koji cirkus op pisanja, iz mrkelinog pera
P

Poljoprivreda

pre 12 dana

A Andrleht je baš veliko ime...idi begaj..
č

čaččs

pre 11 dana

Anderleht je sigurno veće ime od partizana

Diego Milito

pre 12 dana

Imam utisak da ce Silas jako jako dobro da se snadje kod nas u to nemam sumnje. Pricitao sam da ga je trener sklonio jer nije bas disciplinovan igrac. Pomislio sam ovaj je bas za nas, kod nas takvi cudom nekim i mogu da zavrse tj spletom nekih okolnosti. Afrikanci su inace takvi ne svi ali vecina da imaju tesku narav i jak karakter kao Balkanci na primer i zbog toga mogu reci da ce se Silas skroz uklopiti kod nas. Mnogo jako pojacanje radujte se ljudi, ovo je u rangu Marka Marina kad je dolazio kod nas, Hvanga, Dragovica, Kataija kad je zbog zene zavrsio kod nas , znaci opet appetom nekih okolnosti itd itd...
A

Avanti BAL

pre 12 dana

Bez brige buraz, tu je Kangara kao vaspitac, jedno pre podne i sve je primljeno k znanju. Kad se ona glava dozvala pameti, i ovaj brat ce.
L

Loran Blan

pre 12 dana

Gledao sam ga vise puta uzivo, mogu reci da ima veliki potencijal al i prilicno nezainteresovan. Rafael Leao za siromasne.
@

@loran

pre 12 dana

Tesko da ce biti bas za siromasne...
r

realnooo

pre 12 dana

Realno nema sanse da ga otkupimo i ova pozajmica je ok, previse je ovo veliki zalogaj
?

??

pre 12 dana

Ako bude ponuda na kraju sezone od 15,20m zasto ga ne bi otkupili?
m

mrva zemunac

pre 12 dana

puma je prodat zbog njega. mislim da ga MORAMO otkupiti sad (naravno ako je dobar)
g

gledao ga

pre 12 dana

Drugari delije, mi smo uglavnom strucnjaci veliki svi, i malo vise pricamo. Ali, ja ovo sto sam pogledao, ovaj decko nije nista specijalno, mislim da je zato i pitanju samo pozajmica, jer moraju da vide sta donosi. Po meni ne vredi ni upola ove cifre, a dace Bog da nisam u pravu i da on bude bomba pojacanje!
F

Fef

pre 12 dana

Sledeci put iz Mancestera da se pojacamo, i to iz Sitija. Mada ni to nece valjati, velika smo mi sila za tu boraniju
R

Rubikova kocka

pre 12 dana

Srećno ❤️🤍 🇨🇩 🤍❤️