Duel Lionela Mesija i Dijega Karlosa (©Reuters)
Duel Lionela Mesija i Dijega Karlosa (©Reuters)

Sevilja bez Navasa i Okamposa na sve bolju Barsu

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.02.21. | 12:40

Večeras na Sančez Pishuanu prvi meč polufinala Kupa kralja. I gosti nekompletni, otpali Pjanić i Brajtvajt. Nemanja Gudelje najavljen na klupi. Poslednja dva meča ova dva tima završeni bez pobednika i sa 0-2 gola. Promo kvota u Mozzartu na dvojku - 2,25

Finale pre finala u polufinalu Kupa kralja. Pobednik dvomeč Sevilje i Barselone imaće velike šanse da se dokopa trofeja u Kupu kralja. Oba tima su loše počela sezonu, ali su u odličnoj formi u 2021. godinu. Domaćini ima sedam vezanih trijumfa u svim takmičenjima, a gosti šest. Prva utakmica igra se večeras (21.00) na stadionu Sančez Pishuan.

Proteklog vikenda, Katalonci su pobedili u Sevilju Betis sa 3:2 uz prvenac Trinkaa, Portuglca koji je letos plaćen Bragi 30.000.000 evra, dok je pobednik Lige Evrope slavio na svom terenu protiv Kadiza sa 3:0. Oba trenera, Đulen Lopetegi i Ronald Kuman, ništa neće kalkulistati, igrače najjači mogući sastavi. Holanđanin na klupi Barse ne može dugi period da računa na povređene Ansu Fatija, Đerara Pikea, Serhija Roberta i Felipea Kutinja, a njima su se pridružili i Miralem Pjanić i Martin Brajtvajt. Udarni trio u napadu je spreman, a to su Lionel Mesi, Antoan Grizman i Usman Dembele.

Izabrane vesti

KVOTA U MOZZARTU DA ĆE BARSELONA DA OSVOJI TITULU U ŠPANIJI JE 6,00.

I Sevilja neće biti kompletna. Za vikend se povredio Argeninac Lukas Okampos, a neće biti u sastavu ni kapitena Hesusa Navasa i Akunje. Srpski reprezentativac Nemanja Gudelj, prema najavama Marke, počeće meč s klupe. U napadu će biti Suso i sjajni Marokanac En Nesiri. Ulogu džokera rezervisana je za iskusnog Holanđanina Luka de Jonga. Adut Andaližana biće zimsko pojačanje iz Atalante, Argentinac Papu Gomez.

Za oba kluba Kup kralja je najlakši put do trofeja ove godine, mada i jedni i drugi mogu da se bore za titulu u Primeri, pogotovo Barsa, a tu je i nokaut faza Lige šampiona. Na Nou kampu i dalje strpe od mogućeg odlaska Lionela Mesija. Sve su glasnije priče da će od leta da se pridruži Nejmaru u Pari Sen Žermenu.

Za razliku od nekih prethodnih godina, u poslednje vreme Sevilja i Barselona igraju mečeve na mali broj golova. Prethodna dva meča Andalužana i Katalonaca su završena nerešenim ishodom sa 0-2 gola. U ovogodišnjoj Primeri na Nou Kampu je bilo 1:1, a strelci su bili Kutinjo i De Jong.

Sevilja je pre dve godine dobila Barsu na svom stadionu sa 2:0 u četvrtfinalu Kupa kralja, a na prethodna četiri meča u Primeri Andalužani nisu pobedili Mesija i drugove (po dva poraza i remija). U Mozzartu je danas promo kvota na pobedu Barselone, čak 2,25. Nigde nećete moći da nađete veću.

ŠPANIJA, KUP KRALJA – POLUFINALE (PRVE UTAKMICE)

Sreda

21.00: (3,15) Sevilja (3,25) Barselona (2,25)

Četvrtak

21.00: (2,05) Bilbao (3,25) Levante (3,50)

***kvote su podložne promenama


tagovi

ŠpanijaKup kraljaBarselonaSevilja

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara