Komentari na vest

Severni London ne spava: Totenhem posle više od osam godina ostvario želju

R

Realnost

pre 10 meseci

A Empoli prodao igrača za 20 Milki,prošle godine ono oni ili Spezija za 25 m,a igraju povremeno Seriju A,Italijanski fudbal se polako vraća.
m

mandrak

pre 10 meseci

medison je melem za oci,decko je maradona za preplacene engleske primadone,lester sam gledao samo zbog njega,ima perefektnu dijagonalu,lopta mu se lepi za noge,glava mu je uvek gore....sjajan igrac
B

Bludni sin

pre 10 meseci

Dzabe im sve kad su uvek bili ekipa za gornji deo tabele, nikad onaj tim koji ce biti u top 4 ili top 5. Takav im je DNK.
G

Ginola 14

pre 10 meseci

Romano piše da je Winks na ljekarskim pregledima u Leicesteru. Nezavisan transfer za £10 miliona. Bilo kako bilo, £40 - £10 = £30 miliona za Maddisona. Levy i dalje fura svoj samoodrživi biznis.
G

GOCE GOSTIVAR

pre 10 meseci

Opasan je ćelavac Livi to je namazanko koji zna šta radi.Žao mi je što mu Korejanac Kim iz Napolija ode u Bajern.Tu sam očekivao Ndombele+doplata za Kim-a.Isto tako se piše da Romero ide za Juve a Bremer za Totenhem.
T

Twix

pre 10 meseci

Secam se kad je u Sevilju poslao Lamelu + 25 miliona u zamenu za Hila, pa vratio i Hila. Sto ispada da im je poslao 25 miliona nizasta. 😄
m

monteroo

pre 10 meseci

Najbolji kreativac od svih engleskih fudbalera,odlican potez totenhema... Kad bi se setili da zakrpe odbranu ..dva dobra stopera ,desnog beka... Oterati dajera,sancesa,onog ludog argentinca...sa kejnom,sonom,kulusevskim,medisonom,hojbergom ,betankurom...ozbiljan tim za vrh.
G

Ginola 14

pre 10 meseci

Dobrodošao i bravo Levy! Iz dupeta u glavu, napokon, i to za pravu cijenu. Ne spominje se nikako, jer je potpisan još prošlo ljeto, ali je stigao i Udogie iz Udina. Takođe za nekih 20-25 miliona uključujući bonuse. Bitno je da se klub vrati fudbalu gdje se forsira napad nakon antifudbala one trojice krševa od trenera.

elmagico

pre 10 meseci

Mislio sam da ce u Njukasl, svakako sjajno za Totenhem... alialiali ona kriminalna odbrana sta se tu desava?
E

EstebanKambiaso

pre 10 meseci

Medison je sila igrač, nije preplaćen. Trebaju Kejnu dovesti još par dobrih saigrača da ga ubjede da ne ode. Bremer, Verati, Fati, Barela, ima toliko dobrih igrača, a znamo da Totenhem ima para.
G

GOCE GOSTIVAR

pre 10 meseci

Odličan posao Totenhema, još ako se dokopaju Bremera iz Juventusa biće ovo odličan prelazni rok za Pevce. Dolazak Medisona je znak da Hari Kejn ostaje u Totenhemu do kraja karijere jer je Medison omiljeni saigrač Kejna iz reprezentacije. Neće Hari niđe.......
Y

Yap

pre 10 meseci

Odlicni za 6 mesto
G

Gost300

pre 10 meseci

Bolja kupovina od Haverca...
9

999

pre 10 meseci

Ako ti tako kazes, onda jeste sigurno.
G

Gost300

pre 10 meseci

Brate drago mi je sto si tako zestok Arsenalovac,vjeruj da sam i ja i ne svidja mi se Haverc uopste,bolje da su malo dodali i za te pare da su doveli Kaiseda koji je mnogo potrebniji,jer u napadu ima dosta opcija,ne mislim da je Haverc sad totalni krs,ali nista specijalno...
G

Gost300

pre 10 meseci

Brate drago mi je sto si toliki Arsenalovac,vjeruj da sam i ja,ali bolje bi bilo da se doplatilo i za te pare kupljen Kaisedo koji je mnogo potrebniji,jer u napadu ima vise nego dovoljno opcija,dok u sredini ako ode Parti opet nema,ne mislim da je Haverc totalni krs,ali nije ni nista posebno...
@

@999

pre 10 meseci

Ne treba biti veliki strucnjak pa zakljuciti sto je cevek u komentaru gore. Od Medisona znas sta da ocekujes, dok je Haverc placen toliko koliko je, a razlika u pokauanom na terenu nije velika.
9

999

pre 10 meseci

Boze zdravlja brate, vidjecemo sve. Ja bezgranicno vjerujem Arteti da zna sta radi. Sto se tice Medisona i Tilemansa, koliko se pise o njima, covjek bi ocekivao da njih dvojica uz Barnsa sami donesu 10. mjesto lige, a ne da ispadnu kao iz voza. Uostalom, cim vidis da oni za dzabe i jako povoljno odlaze u timove poput A Vile i Totenhema, znaci da imaju neku falinku koju vide u ovim velikim klubovima.