Severni London ne spava: Totenhem posle više od osam godina ostvario želju

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.06.23. | 22:41

Medison zvanično među Pevcima

Buru na ostrvskoj fudbalskoj pijaci danas je intenzivirao Arsenal ozvaničenjem dva potpisa, a da je današnji dan rezervisan za velike korake na severu Londona potvrdio je Totenhem koji je potvrdio angažman Džejmsa Medisona iz Lestera.

Jedan od najboljih igrača Lisica u prethodnom periodu prešao je u redove ligaškog rivala za 46.500.000 evra i sa Totenhemom potpisao ugovor do 2028. godine.

Izabrane vesti

Iako su klubovi vrlo brzo pronašli zajednički jezik i utanačili detalje transfera, realizovanim dogovorom totenhem je zapravo ostvario želju staru više od osam godina imajući u vidu da se Medison na radaru Pevaca našao još 2015. godine, kao igrač Koventri Sitija.

Tražile su Lisice 70.000.000 evra za centralnog vezistu, međutim prva cena ispiostavila se kao previsoka za londonskui klub. Ipak, kroz dvonedeljne razgovore premijerligaši su se našli na 46.500.000 evra uz bonuse kroz određene klauzule.

Postignutim dogovorom Pevci su angažovali drugo letnje pojačanje, posle kupovine Guljelma Vikarija iz Empolija, plaćenog 20.000.000 evra, dok su u aktuelnom prelaznom roku otkupili i Dejana Kuluševskog i Pedra Poroa.


tagovi

TotenhemLester SitiLesterDžejms MedisonLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara