Komentari na vest

Severina zvanično predstavljen u Haifi

D

Drvo

pre 3 dana

Severina iz Kurasaa, kakav opis igrača Partizana 🤣
H

Howard Wolowitz

pre 3 dana

Dobrodošao u klub, sedi udobno se smesti.
D

Drvo

pre 3 dana

Nitko nije znao sakrit suze radosnice ko Severina, pobegla je iz Partizana posle jedog leta, jednog leta punog poraza, ooo ooooo jeee, jednog leta punog poraza, a ja, ja ne mogu bez nje, Severina vrati se, a ja, ja ne mogu bez njeee, sad više nemamo domaće.
D

Drvo

pre 3 dana

Severina đesi saaad kiše padaju, tvoji crobari bar jednog domaćeg igrača trebajuuuu...
S

Splitska Seve Zauvek

pre 3 dana

Srećno ovom liku, ali jedna stvar upada u oči. Lik će imati ( uz bonuse, vrv i premije ) između 280 i 320 hiljada evra. Ej, Izrael. Lova. Bogati vlasnici. Bukvalno milijarderi drže Makabi Tel Aviv, Hapoel Tel Aviv, Makabi Haifu i ako se ne varam, Beitar Jerusalim. I oni lepo dovedu stranca i daju mu 25 soma mesečno platu. Dakle, ništa 800,900 ili 1,2 miliona ( kao kod nekih klubova sa državnih budžeta ) u zemlji gde radnici rade za minimalac od 47 crvenih i gde će od prvog Januara on biti 52 hiljade ( dakle beda ) Nisu Jevreji blesavi, pa da suludo bacaju novac. Pogotovo neće onaj privatan novac, kao što ovde NEKI razbacuju narodni - državni.
B

Baxter88

pre 3 dana

Pa zato i ne postoje u Evropi kad je njima ovaj Severina "pojacanje", sve je jasno...
G

Grga Cvarak

pre 3 dana

Dobar posao, ali da je Partizan, recimo, mesnica ili sta-ja-znam prodavnica namjestaja, itd, a ne fudbalski klub (kome bi sportski uspjesi trebalo da su prioritet). Gdje je tu "dobar posao" ako je lik dosao u Partizan prije manje od godinu dana i vec je otisao iz kluba? Jesmo li autobuska stanica ili smo profesionalni sportski klub? Ne razumijem uopste novinare koje ovakve stvari opravdavaju i/ili pokusavaju da normalizuju. Ti koji pisu ovakve stvari ocigledno da ne razumiju da je ovakva vrsta poslovanja bukvalno autoput prema vlastitoj propasti i totalnom obismisljavanju sporta. Ali jbg, kad je istima Cukaricki definicija "savrsene organizovanosti i savrsenog sistema rada i poslovanja", sta drugo i ocekivati od njih?
s

sreca

pre 3 dana

spasio se na vreme