Ksander Severina (FK Makabi)
Ksander Severina (FK Makabi)

Severina zvanično predstavljen u Haifi

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.09.24. | 16:48

Doskorašnji član Partizana obukao sedmicu Makabija

Samo na momente je pokazivao šta zna, više je znao da iritira nezainteresovanošću i njegov odlazak je, realno, bio samo pitanje trenutka. Pojavio se na kraju Makabi iz Haife, platio 1.200.000 evra Partizanu za obeštećenje Ksanderu Severini plus 300.000 kroz bonuse. U datoj situaciji, možda i dobar posao kluba iz Humske.

Reprezentativac Kurasaa je danas zvanično predstavljen u novom klubu u kojem će, kao i u Humskoj nositi dres sa brojem sedam. Severina je potpisao ugovor do 2027. Krilni napadač je za crno-bele odigrao 48 utakmica, postigao osam golova i upisao dve asistencije.

Izabrane vesti


"Od prvog dana mog boravka u Partizanu sam uživao. Moji cimeri i saigrači, činili su sve da se osećam kao kod kuće. Meč koji nikad neću zaboraviti je večiti derbi, ta atmosfera, to je nešto što ću pamtiti do kraja života. Pamtiću zauvek, kao i naravno, gol protiv Crvene zvezde. Mojim saigračima želim puno sreće u prvenstvu i naravno, pobedu u derbiju koji igramo kod kuće", rekao je Severina na oproštaju.

Makabi iz Haife od ove sezone predvodi bivši trener Crvene zvezde Barak Bahar i dobro mu ide. Prvi je na tabeli sa sedam bodova posle tri utakmice. Severina bi debi u novoj sredini mogao da ima sledećeg vikenda kad Makabi na svom terenu dočekuje Beitar iz Jerusalima.


tagovi

Ksander SeverinaMakabi HaifaFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara