Komentari na vest

Serija A postaje Dušanovo carstvo! Odmah dva u metu, Di Marija je igrač koji je nedostajao Juventusu (VIDEO)

E

Esex

pre oko 2 godine

A lepo sam ja ovde pisao da vlahovic treba da suta penale za srbiju.volim ja jednako tadica,mitra i vlahovica al vlahovic to najsigurnije radi.zivela srbija
S

Sempre Ac Milan

pre oko 2 godine

Ništa posebno nismo vidjeli od juvea prvi gol dosta srećan di maria nije zahvatio loptu dobro a ovaj konsilji realno smešan,penal realno nije bio a treći gol!?nemam reči za odbranu sasuola
P

PDK

pre oko 2 godine

Koliko je samo Di Maria potcenjen a koliko dobar igrac...
e

eskobar

pre oko 2 godine

Ma idi begaj
M

Mintija

pre oko 2 godine

Vlahoviću svaka čast i neka ovako nastavi ali znate kad će Juve biti prvak ove sezone?Nikad!,Pa onaj Bremer i Bonući su šou igrači,koliko grešaka prave to je čudo!Dajte taj Juve sa Zvezdom u grupi da se malo igramo!
J

JVPS

pre oko 2 godine

Ja kao neko ko nije fudbalski stručnjak vidim da je Bremer vrhunski štoper i daleko ispred De Kiksa. Jeste da nedostaje uigravanje sa Bonijem, ali Bremer je top klasa i možda najveće pojačanje u ovom prelaznom roku.
Z

Zoon politikon

pre oko 2 godine

Dusanovo carstvo? Da malo ne preterujete. Juventus nije Partizan, a Torino nije u Srbiji. To sto zabavljaju italijsnku publiku, od toga mi Srbi nemamo nista. Kad on, Jovic, Milinkovic-Savic, i drugi budu napravili nesto sa reprezentacijom onda neka se pise o "Dusanovom carstvu."
S

Srbija, region pa i Evropa i svet

pre oko 2 godine

Ne pamte momka koji sa 16 god odlazi u Fiorentinu, sa 18 trese mreze, sa 19,20 i 21 god najbolji igrac Serije A i najbolji strelac. Nominovan za najboljeg fudbalera na svetu!!! Imali smo mi i Mijatovica, Dzajica, Bobeka, Pixia, Savicevica, Mancea, Jugovica, Rajka Mitica, Milutinov ica.. Ali niko kao VLAHOVIC!!! NIKADA NIKO OVO NIJE URADIO SA 22 GOD! Bravo majstore, Srbija je ponosna!
H

Hahahaha123

pre oko 2 godine

Najbolji igrac lige, gde si to procito.

ST8

pre oko 2 godine

To sto im je smesan penal dosuden to nista. Da je Sasuolo jednu sansu u prvih 25 minuta iskoristio, druga bi prica bila.
G

Gostimir CH

pre oko 2 godine

Pa sta je za tebe penal ako nije ovo? Šta treba da mu nogu slomi pa da bude penal?
G

Gost4456

pre oko 2 godine

Kakav smesan penal? Srusio ga u gol sansi
m

mačva šabac 1919

pre oko 2 godine

Vidim da ima više kritičara odnosno (ZAVIDNIH ZVEZDAŠA).Samo jedno pitanje za njih...Recite mi ime samo jednog zvezdinog cetarfora koji igra standardno i da je najbolji strelac ekipe u najačim evropskim ligama u ZADNJIH 15 GODINA.MOŽE I STANAC.Ajde da vas vidim...
A

AFC14

pre oko 2 godine

Luka Jovic u Ajntrahtu. Luka Milivojevic kao veznjak u Palasu kada je imao vise golova od napadaca Mitrovica u istoj ligi. Svaka cast Vlahovicu, samo kazem ko je u top 5 liga bio najbolji strelac ozbiljnog kluba, a da je “iz Zvezde”, u poslednjih 15 godina.
R

Ragdar

pre oko 2 godine

Evo ja kao Zvezdas cu da te pitam kakvu vi korist kao fudbalski klub Partizan imate od Vlahovica trenutno, ne mora ni klub nego navijaci koja je vasa satisfakcija kad ste u ovakvim problemima ? umesto da odes na stadion i odes do loze sa jos par hiljada saboraca ti ovde ostavljas komentare za lika koji je u partizanu igrao godinu dana i koji verujem se posle ovih zadnjih meseci kaje sto se uopste povezuje sa vama....
E

Eeeeee

pre oko 2 godine

@AFC14 Druze, evo ti jedan pravi podatak. U poslednje dve sezone u Primeri, vise datih golova I asistencija od Like Jovica je imao Darko Brasanac. Veliki pozdrav!
G

Gost⁸

pre oko 2 godine

Opet se zamaramo nebitnim cinjenicama, ko je iz kog kluba dosao. Momak je SRBIN koji ponosno predstavlja nasu zemlju. Manite se klinackog prepucavanja i uzivajte i navijajte da ce dati 20+ golova i on i Luka i da Sergej ima jos jednu dabl dabl sezonu. Sve ostalo je nebitno. sportski pozdrav :)
G

Gost77

pre oko 2 godine

Darko Kovačević u Real Sosijedadu i Marko Pantelić u Herti iz Berlina...
P

Plavi10

pre oko 2 godine

Precenjen igrac. Igrac za penale i male utakmice, jos ce oni zaliti za Moratom.

elmagico

pre oko 2 godine

Evo ja ne volim Juventus, ali kako mogu da zale za nekim ko je uradio SKORO nista i masio zicere svaki mec? Jedina 2 objasnjenja za ovo su ili da ne pratis fudbal ili ono drugo, da si neki nas Delija, ali od onih bolesnih. Drugog objasnjenja nema
R

Razum i osećajnost

pre oko 2 godine

Niko ne moze biti pakostan kao Srbin. Morata je jedino nesto odigrao u Juventusu igrajuci u tandemu sa Dusanom zadnju polusezonu. Glavni pritisak protivnickih igraca je bio na Dusanu i Morata je to itekako koristio. Pre Dusana dok je bio glavni špic bio je obicni prosek s 10 golova u sezoni.
N

Nominovan za

pre oko 2 godine

Najboljeg fudbalera na svetu sa 22 god, vec tri sezone najbolji strelac i igrac Serie A! Evropa i svet znaju zašto! Andiamo 🖤🤍
S

Smouth

pre oko 2 godine

Tekst je bas onako navijacki napisan, a cinjenice su da rezultat ne oslikava bas realnu sliku. Do pauze za osvezenje Juventus nije mogao da predje pola centra i to bukvalno. Vec tada je Sasuolo mogao da vodi sa 2 gola razlike i to Sasuolo bez 2 jako bitna igraca na terenu Traore i Raspadori koji su motor ekipe. Ta pauza je donela Juventusu predah i prebacivanje tezista na Sasuolovu polovinu gde je dosao gol Di Marije koji je vise plod srecnih okolnosti i greske golmana Sasuola. Tek je tu Juventus poceo da dise i ulazi bolje u mec, ali ni tada nije imao kontrolu i bio dominantan kako to rezultat kaze. Za Seriju A ovakva igra moze da prolazi, za LS je to bas tanko.
d

drRose

pre oko 2 godine

Ako ti je di Marion gol plod freske golmana...ja ne znam
S

Smouth

pre oko 2 godine

Ne moras da znas, covek nije dohvatio loptu kako je hteo, sa 10 metara udara lopta o zemlju i lobuje ga. Lose postavljanje, los odraz i losa procena...pogledaj i sam ces videti.
G

Gostddd

pre oko 2 godine

magic
J

Joksaaa

pre oko 2 godine

Normalno da je Di Marija nedostajao Juventusu, jer je na srecu istog kluba umisljenko Maradona + Mesi +Pele otisao u Romu da tamo dribla centar i proba neki sut iz kornera eventualno. Normalno da ce Juventus da procveta a i Vlahovic sa istim. To je tako normalno.
J

Juventino10

pre oko 2 godine

Bas zbog takvih ko ti uzivam da navija protiv kluba kojeg volim. Veliki je uzitak kad Juve izgubi a vi neznalice alegrijevci patite. Paticete i ove sezone kao i u finalu kupa a ja cu opet biti presretan!!!
P

Pjer

pre oko 2 godine

Nisam pratio utakmicu, ali ono sto mogu da procitam iz komentara i utakmica iz predsezone, definitivno nedostaje jedan kvalitetan vezni igrac, sto se tice kreativnosti Kjeza je igrac velikog nivoa, kad god sam ga gledao igrao na top nivou, jos na sve to, odlican je u tandemu sa Vlahovicem, razumeju se odlicno, jos iz Fiore, Dule je kralj, uvek gladan golova, lik da da 5 gola, mislim da bi bio razocaran sto nije dao 10.. Jak je u prostoru, stabilan na lopti. Hteo bih da cujem kako je Kostic odigrao i na kojoj je poziciji uopste bio? Sportski pozdrav! P.S Di Maria tata, jako lagan igrac, milina za gledanje!
R

RangoNS

pre oko 2 godine

Sandro je igrao levog beka a Kvadrado levo krilo, od starta, pa je Sandra zamenio De Siljo a drugog Kostic na krilu. Odbranu je pokrivao, tu levu stranu, kako treba, nisu ni pokusavali tuda da prodju; imao je par preciznih tezih paseva po zemlji; dva, tri centarsuta. Veoma siguran i precizan, ali i rezervisan, nije pokusavao da predje igraca. Odlicno za pocetak s obzirom na minutazu, bice on odlicno pojacanje, daje dosta opcija za vise taktika i formacija.
Н

Н9

pre oko 2 godine

Драго ми је због Влаховића, али игра Јувентуса је и даље далеко испод жељеног нивоа, вечерашњи резултат и голови нису плод течне игре него више сплет околности. Могло је 'ладно бити и 0:1 или 0:2 за Сасуоло.
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 godine

Ostalo ti je samo jos da naucis da igras,pleses kao ja.Inace recenica iz jedne nama dobro poznate serije koja se emitovala pre neku godinu na O2tvu.Izgovorio ju je jedan nama poznat lik mozda i omiljeni iz te serije pa vi pogodite koja je to?
R

Rubikova kocka

pre oko 2 godine

Bice ove godine dobar Juve 👍
J

JVPS

pre oko 2 godine

Meni opet deluje da će povrede uništiti sezonu. Di Maria je izašao zbog povrede, Zach se valjao zbog zadnje lože pred kraj. Ovakvim tempom povreda nećemo videti isti sastav vezan u makar 3 utakmice, a tu nema pravog uigravanja koje je potrebno za dobar plasman. Nadam se da grešim…
D

Dok nisu dali gol

pre oko 2 godine

igra im je bila tuga... Fale im vezni igrači,u LŠ maksimum 1/8 finala

The Intersect

pre oko 2 godine

Kolika glad za golovima kod Vlahovica
b

bosko2020

pre oko 2 godine

bravo Vlahovicu i odlican i Bremer i Di Maria ali nema veznog reda,iako sausolo izgubio mnogo jaci su na lopti i 1 i 3 gol uz dosta srece za juve.Vlahovic odlican,gladan golova,to je prednost u odnosu na Jovica,razlika sto Jovic u malom prostoru je okretniji i brzi,mada Vlahovic je poprilicno brz za svoju visinu
G

Goran984

pre oko 2 godine

Dobar rezultat.. Bitno da je Dusan otvorio sezonu golovima... fali tu jos koji kreativni igrac...Dimarija klasa... Danilo mi je jako tanaka ofanzivno... Perina bi ostavio do daljnjeg na golu... FJ
v

velik

pre oko 2 godine

je igrac ovaj di maria,previse podcenjen,manje se priznaje od nekog ozila koji prestao sa fudbalom u 28 godina a ima daleko bolju karijeru
A

Adriano Leite Ribeiro

pre oko 2 godine

Ko ga manje priznaje? Kakav crni Ozil? Coveka su izbacili iz Reala i u Arsenalu je osvojio tacno 0 trofeja. Di Maria je za Ozila Euzebio.
n

ne trabuljaj

pre oko 2 godine

nije izbacen iz reala vec je sam otisao a i sam ronaldo je rekao da je najbolji asistent sa kojim je igrao,cak je njegov prajm bio u realu.U arsenalu ni jedan igrac u zadnjih x godina nije uzeo vazan trofej da ni tu nisi nesto pogodio.Svakako di maria na kraju ispao veci
A

Andrejka

pre oko 2 godine

To što su napisao je istina i to mi znamo, ali dečko ništa nije pogrešio Di Maria je jedan od najpotcenjenijih igrača današnjice... Ozil nije osvojio ništa u Arsenalu ali je bio i precenjen i pretplaćen
A

Adriano Leite Ribeiro

pre oko 2 godine

Ko jos odlazi dobrovoljno iz Real Madrida u Arsenal? I ko je rekao da je bilo koji igracosvojio nesto u Arsenalu? Saberi se. Cim je Ozil otisao iz Reala, znamo sta se desilo. Real iskidao lš. Sam si rekao da se Ozil smatra vecim od Di Marije. To kod tvoje kuce verovatno. I nigde vise.
G

Gost999

pre oko 2 godine

Ozil je u Arsenalu osvojio 3 Fa Kupa i 3CS.. nije puno, ali u kakvom je kanalu Arsenal 15 godina, nije ni malo. Nije ni Di Maria osvojio vise u farmerskoj Francuskoj ligi.. on ima LS, Ozil ima SP. Ozil bio najbolji asistent Premijer lige, Spanske lige, lige sampiona, mislim i Njemacke, najbolji asistent na SP.. Malo li je to za vas strucnjake sto kazete da su ga otjerali iz svakog tima.
k

kad vidim

pre oko 2 godine

ovog adriana koji iz topa izbacuje da ozil uzeo nula trofeja sa arsenalom dodje mi da zaplacem ko sve prati fudbal.Pomesao arsenal i totenhem koji nema trofej od 2008 godine verovatno...Nije mu lako...drugar ozil sa arsenalom ima 4 fa kupa i 2 komjuniti silda...ahhaha idi decko obrazuj se malo fudblalski pa se onda lati portala
A

A7173

pre oko 2 godine

Ne slazem se da je Ozil neka rupa. Jedan od boljih na svojoj poziciji u poslednjih desetak godina. Ne kazem da je bolji po karijeri od Di Marije, ali ne zaostaje mnogo. To sto se od njega ocekivalo da donese Arsenalu PL ili LS, to je suludo. Stavite Mesija u taj Arsenal i osvojio bi isto i isto biste ga pljuvali. Igrac se ne ceni po trofejima, narocito ako se te brojke izvulu iz konteksta. Maradona ima 2 lige, jel to znaci da je manji od Pedrija ili Lukasa Vaskeza? Ili je uz Pelea, Krojfa, Mesija … nivo fudbala za sebe?
p

pehar komjuniti silda

pre oko 2 godine

Pazi ovo fa kup i komjuniti sild TROFEJI. HAHAHAHAHAHA sta pricaju ovi ljudi
l

lal

pre oko 2 godine

videi pucaju kolko su dobri
J

Japp

pre oko 2 godine

Kako se decko krece,nestaje devedeset minuta.Samo da ga povrede zaobidju ova sezonu ide na 30 golova
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Dobar meč. Vlahovic i Di Marija klase za sebe. Jos kad se dodaju Pogba ,Kijeza, Rabio, na ovaj tim ,to ce da izgleda veoma ozbiljno. Ali i dalje tvrdim da je Alegri rak rana ovog tima,nisam siguran koliko ovaj njegov stil fudbala odgovara ovakvom timu koji sad ima ozbiljan napadački arsenal.
D

Dexaman

pre oko 2 godine

Ja mislim da Rabio nema mesta ovde, a i Pogba je diskutabilan.Kjeza može da posluži u rosteru... Slažem se za Alegrija, mora malo da promeni stil igre, inače će biti problema...
d

druze

pre oko 2 godine

kjeza je igrac za velika dela i glavni igrac juventusa kad je spreman.Isto vazi i za reprezentaciju decko resava iskljucivo najvece utakmice.
p

plavac

pre oko 2 godine

a spreman je nikad
C

Cupin

pre oko 2 godine

Ajd za Alegrija 100% se slazem al kud iskopa Rabioa!
@

@ssss

pre oko 2 godine

Dexaman Kjeza može da posluži u rosteru?! Pa Kjeza je Maradona lično za većinu Juventusovih igrača. Bajern je hteo da ga dovede. Naravno da će biti u prvih 11 čim se vrati u formu posle duge pauze.
D

Dexaman

pre oko 2 godine

@ssss A gde će da igra Kjeza? Tu je Di Maria, a uskoro će doći i Depaj... Otuda moj komentar...