Komentari na vest

Šerif ostao bez kolumbijskog dvojca: Arboleda i Kastanjeda zvanično napustili Tiraspolj

C

Cccc

pre gotovo 3 godine

Bekovi, bekovi pogotovo desni su nas hljeb nasusni. Ako ode Degenek onda tražiti stopera ali mi desnog beka trebamo ko hljeba i pored ova dva balvana Gobeljica i Gajica. Beka brzog i koji zna uputiti centarsut a sve ostalo ako bi nešto iskrslo povoljno i kvalitetno.
L

Lazaros

pre gotovo 3 godine

U Serifu ima dosta dobrih igraca ,koji bi lagano mogli da igraju kod nas !!!Ono sto je meni fascinantno ,a to je da nasi klubovi imaju smesne budzete u odnosu na druge Lige ,I hocemo da Imamo kvalitetne igrace I da igramo Evropu .Ovo sto je Zvezda uradila je naucna fantastika ,pa I Partizan. Svaki Klub u Engleskoj dobija 300.000.000€ od TV prava , a gde su ostali sponzori ,karte ,tranferi .Mora da se vise odvoji para za TV prava ,da Imamo jo's 3-4 jaka kluba ,sa vecim budzetima .Bolja Liga ,manja Ali sa boljim stadionima ,akademija za mladje kategorije I naravno skauting sluzbe .
5

5.000.000,00 €

pre gotovo 3 godine

Не би ме чудило да Др. Творза "преговара" с Мбапеом😉
D

Drmrpr

pre gotovo 3 godine

Arboleda ce u ozbiljniji klub od Zvezde, a tvorza neka prica da imamo dovoljno stopera. Odjavio ih je ili su samo dizali cenu...
B

BlagojeDS

pre gotovo 3 godine

Arboleda uskoro potpisuje za Trabzon ili Kaljari
S

Sove

pre gotovo 3 godine

Кастањеда баш добар играч, по мени он нам је потребнији него Арболеда, по мени ако већ иде Дегенек, форсирати Ераковића уз Драговића и за нас нема зиме, Панков је ту са клупе, и вратити Бабића са позајмице.
P

Pravi Walter

pre gotovo 3 godine

Kakav bre Babić
P

Pera genije

pre gotovo 3 godine

Ovaj Arboleda bi nam bas legao. Kad se setim kako je skokom raznosio i nase defanzivce i ofanzivce. Pored toga dobar i sa nogama, samo da li je realan zbog nebuloznog pravila o strancima, i bonusa i Terzinih kombinacija je vec drugo pitanje.
y

yo.dorro

pre gotovo 3 godine

Pravila u cz "savezu" se i menjaju kako zvezdi odgovara. Bilo je 5 stranaca, pa se onda stimovalo da se u strance ne racunaju EU igraci, pa onda po 1 bonus igrac...tako da nema sumnje ako zvezda nadje jos stranaca, smislice se novo pravilo.
H

Hulio

pre gotovo 3 godine

Treba dovesti skautig službu od serifa
F

Fkczbg

pre gotovo 3 godine

Nek se dovede umesto Falka desno krilo Traore iz Serifa monstrum je od igrača.
G

Gostih

pre gotovo 3 godine

Bez šuta i završnice...vrlo skroman i limitiran.
P

Pitanje

pre gotovo 3 godine

Moze li se ikako Sebastian Thill dovesti, top igrac...
D

DSCZ

pre gotovo 3 godine

Nazalost ne biramo mi pojacanja odavde,bar ne dok Masica ne odabere koji ce dzip i gde ce za novu godinu a onda da Kostadin i tatica kupe sebi kutiju najskupljih tompusa.Posle toga kad se zavuce u dzep mozda ostane da vratimo Boacija...
f

fftt

pre gotovo 3 godine

Kastanjedu treba Zvezda da dovede pre ovog stopera, jer nemamo takvog igraca koji moze i kao spic i kao krilni igrac. Ako vec dovodi stopera Zvezda bi trebala pre da obrati paznju na Peruanca Dulanta koji je kapiten ekipe, ima visinu i leva noga mu je jaca. Sve to Zvezdi fali narocito levi stoper nemamo ni jednog. Samo sto on ima dodinu i po ugovora vazeceg ali mozda videti da ga puste u zemenu neku ili za neke manje obestecenje. I on ima 26 godina i moze se kasnije zaraditi na njemu...
P

Polkai

pre gotovo 3 godine

kao sad ne zele Kolumbijca kad se zna da nemaju sanse pored Dinama
K

Koma

pre gotovo 3 godine

Zahvaljujući mudrom pravilu o broju stranaca. Pogledaj kako su propali klubovi i reprezentacije gde nije ograničen broj stranaca, recimo Italija, Francuska, Nemačka, Engleska i slični.
Р

Роко

pre gotovo 3 godine

Терза доведи ове и пали томпус
O

Ognjen Drinski

pre gotovo 3 godine

Terzi i Miti lex specialisom zabraniti da ikada ikoga više dovedu u Zvezdu.