Komentari na vest

Sergej Jakirović nam priča kako je to bilo: Potpisuj Šerifa odmah, neko će nam ga ukrasti

I

Igokea since 2007

pre oko 2 sata

Шериф треба да игра ЛШ где су нам потребне трка и одбрана, ту нам нису од превелике користи Дуартеови квалитети. Дуарте треба да игра домаћу лигу, где ваља играти атрактивно и "бушити" противнике. Наравно да обојица могу да играју оба такмичења кад се мора. Али, клуб је насео на идеју да "треба напасти Бенфику", а Милоје је под притиском школе мишљења да "Црвена звезда мора да игра нападачки". Зато је вероватно почео Дуарте. Уз то, Милоје је осећао обавезу да испоштује Дуартеа због Бодеа. А није требало то урадити Шерифу, који је много дуже ту од новајлије Дуартеа. Како ли је било Шерифу? То су осетљиве ствари. Плус што Шериф осећа да га многи навијачи не цене. Неоправдано не цене. Али, добро, све се то догађа у спорту и животу. Пуна подршка Милоју, најбољем тренеру за Црвену звезду на дуже стазе. И њему ваља пружити мало више подршке. Рецимо, дати му надимак после дербија - Силоје.
B

Bas je

pre oko 2 sata

bio potisten posle Bajerna,pa se ovoliko raspricao o Ndiajeu.......
s

srka

pre oko 2 sata

Odličan igrač!

Proficap

pre oko 2 sata

Mislim da napadac mora da koristi i polu sanse da bi dao gol. Serif promasuje i zicere, ali one neverovarne zicere. Nakon 3 gola Partizanu svi ste zaboravili da smo se nadali njegovoj prodaji do kraja prelaznog roka.
S

Sacuvaj me boze

pre oko 2 sata

Ko se nadao? vi poznavaoci fudbala?
P

Princip G.

pre oko 1 sat

Najzad jedan realan komentar.
B

BLCZ

pre oko 3 sata

Najbolji balkanski trener.
m

milo123

pre oko 3 sata

jako lep intervju, i covek je lepo objasnio u onom delu kad je rekao da se Gorica branila zasto je Serif najbolje resenje za Zvezdu u mecevima LS. To objasnjavam sve vreme ovde na portalu. (iz istog razloga Olajinka pre Milsona, jer i slepac vidi ko je fudbalskiji igrac od dvojice, prim.aut).Nadam se da ce makar po pola sata utakmice zajedno da igraju Duarte i Serif jer mislim da bi moglo da se desi bas to sto i u Gorici, da se nadopunjuju i da budu neki novi tandem Pantela/Zigara.
K

Komentator

pre oko 3 sata

Tako je majstore, i ja se slažem da bi bili odličan tandem, pogotovo zato što su drugačiji tipovi napadača, bilo bi lepo da Miloje večeras već isproba tu taktiku
I

Ili možda pre kao

pre oko 1 sat

To bi bilo kao Mrđa i Dauda Kako su ta dvojica kidala jedinstvenu po mnogo čemu sezonu
R

Raša P

pre oko 3 sata

Od osamostaljenja liga nije bila jača. Priče o nikada slabijoj ligi ne piju vodu. Što se Šerifa tiče mislim da radi dobar posao ali bi tehniku mogao da popravi.
@

@@

pre oko 1 sat

auu naopako, sta kazes, liga nikad jaca?!? Auuu poskupljuj sa tim parizerom vise
G

Gost Rider

pre oko 3 sata

Kako god,prodace Serifa u Januaru za sest,sedam miliona jer ce ovaj i dalje imati 28 godina i do tad jedno 14 golova na kontu,dovesce Luku Jovica za platu samo i eto zarade,koliko ja znam prodace Mesija verovatno Dortmundu za Deset mioiona i 20% od naredne prodaje.Ipasne stvari rade Terzic i Mrkela ali ko zna koje su to sve pricice.Na zimu Duarte i Jovic i dovodi se levi bek stranac

Proficap

pre oko 2 sata

Brate kako bi to voleo. Mada, od januara smo pricali o Krunicu koji je na kraju dosao. A one price Terzica da ce podici maksimum plata na 2.000.000, to se verovatno odnosi na Luku i Silasa, cija ce pozajmica biti otkupljena.
D

Dejanii

pre oko 3 sata

Ovaj igrač je za mene precrtan još prošle sezone. Koliko ie samo akcija upropastio samo zato sto je smotan. Možda bi Zvezda prošla grupu u Ls da nije bio on na tom mjestu… Ali nešto ga krenulo ove sezone. To sto ne zna da vodi loptu je ostalo, ali zato ima igru u vazduhu. Ne vjerujem da za jednu sezonu može da nauci voditi loptu.. Olaynika je postao totalno loš, kao preko noći, tačnije od onog spora kada je htio da ide u Prag iz navodnog razloga sto mu je djevojka ili supruga trudna..
8

8

pre oko 3 sata

E ako ćeš da ga čekaš da li će da se saplete o loptu ili da da gol to onda nije to .
C

CaleB pravi

pre oko 4 sata

Svi ovi hvalospevi na racun Serifa, moraju se uzeti sa velikom rezervom i posmatrati kroz prizmu cinjenice da ih je izrekao jedan "strucnjak", koji je nedavno morao da pdnese ostavku nakon bruke, i "popijenih" 9 komada od Bayerna....Kraj price !!
Đ

Đukin fan

pre oko 1 sat

Nije rekao koliki je transfer bio kad ga doveo u čuvenu NK GORICU!?!??!Takodje jasno rekao da tehnicki igrač budak a to je bilo i pre 5-6 godina i ista priča dan danji!!!4 miliona € i 1 milion € plate je totalno preterano za stupac u 16 metara!!!Golove koje je dao onomad u derbiju složio 2 Elsnik na tacni a treći težak kiks golmana Partizana na centaršut u 5 metara nije reagovao niti pokušao da brani!!!
g

gost1234

pre 43 minute

djukinfen-pa vi grobari ste stvarno ozbiljno poremeceni svi!!!!!!!!!! Nije on onomad dao hettrik Partizanu, vec pre tri dana je to bilo samo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Covek je u 4 dana ubelezio asistenciju u ligi sampiona i tri gola partizanu, ali tu ste vi grobari da nam objasnite da on ne valja??????
B

Batkara

pre oko 4 sata

Daj nemojte zaebavati pa ovom Partizanu bi i Minzdogar Betolingar dao 3 komada bez problema
G

Gostgost

pre oko 4 sata

Zasto im onda niko sem Serifa nije dao?
G

Goust

pre oko 2 sata

Nemoj potcenjivati Betolingara. Bio je kod nas u natežem periodu i dao sve od sebe koliko je mogao. Na kraju krajeva, naigrao se fudbala na ovim našim prostorima i ostavio utisak dobrog momka.
C

Cajo

pre oko 4 sata

U ovoj nazovi ligi, i moja pokojna baba Vukosava bi se u Zvezdi naigrala fudbala.
R

Repac Plandište

pre oko 4 sata

Bas sam dosadan ali mi nesto pade na pamet kakve su komentare i sta su sve ljudi pisali o Djigi. Uživao bih citajuci ih sada. Sa ovim su se složili...
B

Baggio

pre oko 4 sata

Odličan napadač Šerif ali smatram da još nije rešio taj problem koji je napomenuo Sergej Jakirović, nekada zaista izgleda kao amater u završnici sa tim labavim stopalom. Inače jako zahvalan igrač.
R

Repac Plandište

pre oko 4 sata

Na ovom portalu ima jako dobrih komentara. Ima i zabavnih, intrigantnih, dvosmislenih, provokativnih... I moji su cesto takvi. Kao navijac Crvene Zvezde ostavio sam dosta afirmativnih komentara o Serifu, Djigi, Ivanicu, Nedeljkoviću, Mimovicu pa i Baraku Baharu. Pokazalo se da su komentari bili objektivni a ne navijacki izuzev za Bahara mada sam i dalje ubedjen da mu je trebalo dati još vremena. Sto se Serifa tice bas je glupo raspravljati o tome da li je kvalitet i tu stavljam tacku. Vidim nekoliko komentara u kojima se osporava Milson pa koristim priliku da izrazim neslaganje. Jako dobar igrač a izgleda i dobar momak, dajmo mu vremena i podrsku. Sa ovim su se složili...
P

Politiko

pre oko 3 sata

Milson je novi Bukari i po brzini, gradji i naravno golovima u LŠ
к

кикоман

pre oko 3 sata

Човек изнуди најважнији пенал у сезони и да гол у ЛШ као резерва, кажу није добар. Мени боде очи Олајинка, мачка у џаку, свака част за трчање али ме заболи негде у дубини душе када га видим како покушава да дрибла. Не тако завидне брзине, трапав, имам утисак да би Милсон много више допринео у нападу, са њим и Силасом на крилима бисмо, по мени, стварали више шанси. Е сад то што немамо левог бека вероватно доноси превагу у погледу играња Олајинке јер човек уме и воли да се врати назад.
R

Repac Plandište

pre oko 3 sata

Slazem se u svemu sto si napisao za Milsona. Istakao si prave stvari. I ja sam misljenja da kada bi Milson igrao po krilu umesto Olajinke bili bi kud i kamo opasniji i direktniji. Medjutim sad nakon povrede Mimovica imamo veliki problem sa odbranom po boku pa mi je igranje Olajinke prihvatljivo. To je bar moje mišljenje. Sa ovim su se složili...
m

milo123

pre oko 3 sata

slazem se sa glavnim komentarom. i ja smatram da bi i barak napravio rezultat pre ili kasnije da ga nisu izbusili. Lepo je sve ono izgledalo u ligi sampiona, kad drzimo lajpcig pola sata u o bunkeru, kad povedemo protiv sitija. lepo smo se nadigravali sa tim ekipama. Nazalost tu je dolazio do izrazaja suvi kvalitet pa smo gubili utakmice. Mogla je prosla sezona biti mnogo dobra. Delovali smo moderno. Nije se dalo, nije kliknula lego kockica prosto.
O

Ovi se hvale

pre oko 4 sata

Kao da su doveli Mbapea buduceg, a ne dva metra drva..
Ц

ЦЗ НС

pre oko 5 sati

Један одличан чланак виђења функционисања фудбала и свега везаног за исти! Барем пола ових наших "интернет" стручњака да "свари" овај текст схватили би да веома мало знају о фудбалу! Напомена: "интернет" стручњаци су они који знају све и за исте нема тајни у фудбалу! Са друге стране имаш овај интервју човјека који је читав свој живот у фудбалу и сам наговјештава да једноставно нема одговор на све!!!
Z

Zvezdas!

pre oko 5 sati

Najbolji napadac od Zigica, Na zalost zbog lose prve polusezone i nekih promasaja koje promasuje i Haland najbolji igrac sveta i ponistenih golova kao u finalu kupa gde mu je cak tri ponistena zbog malog ofsajda, Nece ga i dalje ceniti i oticice na zimu i pokazace svog kvalitet u jacoj ligi i onda ce svima biti jasno kakvog igraca smo imali...
h

halo

pre oko 4 sata

Jačoj ligi, čovek odlazi u Arabiju, koja jača liga. A najbolji špic od Žigića može reći samo neko ko fudbal gleda zadnje tri godine, a pre toga samo hajlajtovi :D
Z

Zvezdas!

pre oko 4 sata

Koji to napadac od zigica je bolji od Serifa? Serif je bolji od Boacija, Pa cak i od Mrdje, Poslednjih godina nasi napadaci su bili krs..Najbolj nas strelac je Pesic koji je takodje ispljuvan kao Serif zbog jednog jedinog promasaja. To samo govori koliko su navijaci zvezde neizivljeni i zeljni da zvezda propadne ciljajuci najbolje igrace da pljuju
D

Delija istok

pre oko 4 sata

Hugu i Boaćiju(iz 1 mandata) bi glancao kopačke.
E

Etooo

pre oko 4 sata

Hugo i Boaci 0 golova u LS, Serif je barem dao 1
h

halo

pre oko 4 sata

Bolji od Boaćija i Mrđe hahahahaha potvrdi mi čovek da fudbal gleda od korone najdalje :D Ajde ako je na kraju krajeva najbolji od Žigića nek to i pokaže, Žigić je rušio jednu Romu, a ovome za dve evropske sezone vrhunac što je pohvalio što je protiv Bodo Glimta imao ocenu 6.5 na sofaskoru, lako je u ovoj poluamaterskoj ligi žariti i paliti, Pešić koji je treći špic u Mađarskoj ovde za dve sezone imao 50 golova i 30 asistencija, ali zato u Evropi isto nisi mogao izvući nastup iz njega sve da mu pretiš streljanjem :D
С

Сале2323

pre oko 5 sati

Где год види Гробаре на терену, сатире их! Јакировић га је описао баш тачно, шлампав при неким шутевима, али при грађењу лоште, отварању простора, скидању притиска свог тима, одличан играч. Осећај за гол на врхунском нивоу, што је у дербију показао... Да има и тај шут како треба, не би у Звезди играо, већ лигама петице. Али настави ли овако, није далеко од тога.
P

Politiko

pre oko 3 sata

I za sve to vreme u 6 utakmica u Evropi postigao samo jedan gol i to jedva klizećim.I uvek vraća loptu unazad ,jer je spor
B

Brqvoo

pre oko 5 sati

Vrhunski intervju
Ц

ЦЗ НС

pre oko 4 sata

Слажем се апсолутно. Још само да га прочита и размисли о истом већина ових који коментаришу читали би сви паметније коментаре који су стварно ријетки. А паметан коментар као и овакви интервјуи свакоме нормалном и "гладном" знања коригују ставове!
R

Repac Plandište

pre oko 5 sati

Golovi na derbijima, het trik na poslednjem, golovi u ligi, u Evropi, nekoliko ponistenih golova zbog milimetarskih opsajda, nekoliko jako lepih asistencija. Jasno je meni da su vecina onih koji krpe Serifa lazni navijači Zvezde no istini za volju ima i pravih Zvezdasa koji ga osporavaju. Decaci da vam cika kaze, malac radi odlican posao. Uživajte, ekipa je jako dobra a tek je na sezdeset posto. Sa ovim su se složili...

Zvezda ispred svih!

pre oko 5 sati

Ucinak ovog igraca je najbolji pokazatelj kvaliteta nase lige i trenutnog stanja u kom se nalazi FK Partizan. P.S. Bravo za golove u derbiju.
M

Maestro

pre oko 5 sati

Zvezdi mi mozda leg'o sistem 3-5-2,sa Olajinkom i Seolom kao vingerima,Serif i Silas(Duarte) u spicu,Ivanic iza njih i Krunic i Elsnik iza Ivanica.
D

Delija istok

pre oko 4 sata

Zanimljiv predlog ali mislim da Šerif i Silas ne bi mogli zajedno u špicu, možda pre Duarte sa nekim od ove dvojice.
G

Gostgost

pre oko 5 sati

Iz aviona se videlo koliko smo bezopasni kad Serif nije picinjao. Duarte je tehnicki bolji igrac, ali nije gradjen da bude jedini napadac. I on i Serif su bolji u tandemu jer onda svi njihovi kvaliteti dolaze do izrazaja. I zato, 45-60 minuta moraju zajedno da budu na terenu, minimum minimuma 30 minuta. Serif je odlican igrac za ekipu, dosta donosi u napadu, a mogu da ga pljuju samo neznalice i strucnjaci koji jos uvek zive u 70im godinama proslog veka.
P

Politiko

pre oko 3 sata

Šerif je spor igrač koji uvek vraća loptu unazad,pravi napadač to ne radi.. Za 6 utakmica u LŠ dao je samo jedan gol i to jedva klizećim a promašio mnogo šansi
Z

Zika Zikic

pre oko 5 sati

Na polu sezoni ga treba prodati uzeti lovu i cao ,sinoc sam ispratio ligu Eu ima jedan momak iz Brazila koji je mladji brzi i bolji al po tr-marcetu vredi milion samo igra za Carabag ko je gledao sinoc utakmicu zna o kome pisem a ko nije neka nadje snimke po netu e on je taj koji ima sve prosto ne znam kako on u Carabagu i da vredi milion samo a igrac je sto bi rekli u Juznoj Americi (Sikario)
M

Mrss

pre oko 5 sati

evo ga javio se skaut i strucnjak
S

Sherlocked

pre oko 4 sata

Nisam siguran da znas sta znaci Sicario.
e

etooo

pre oko 5 sati

zbog botova i pljuvaca je otisao na klupu i zbog toga smo i izgubili od benfike... niko ne mrzi Duartea ali on nema kvalitet da pocinje u LS...I na stetu zvezde je poceo utakmicu protiv benfike da bi pljuvaci naucili lekciju
U

UrkeCar

pre oko 5 sati

Ja mislim da bi Duarte i Serif igrali fenomenalno zajedno kao tandem, jer je Duarte pokretljiviji i tehnicki mnogo bolji, ucestvuje u gradjenju akcije i izvlaci se na razlicite pozicije, a Serif je razbijac. Ne vidim zasto ne bi nekad igrali u 4-4-2 ili 3-5-2 jer realno imamo igrace za taj sistem. Ja mislim da bi to bila brutalna kombinacija sa njih dvojicom napred i da bi sa njima imali velike sanse kada se igra tranzicija.
D

Dragooo

pre oko 5 sati

Koliko ste smjesni. Pa ljudi jel stvarno mislite da Milohe slusa ovde pametnjakovice na portalu. Jednlstavno je procjenio da sa Bwnfikom mozemo igrati otvoreno i da Duarte bolje odgovara..
G

GostPa

pre oko 5 sati

Svako ima pravo na svoje mišljenje. Ja za tih pola sata koliko je Šerif igrao nisam video ništa posebno, osim što je dao tu asistenciju Milsonu. Nije se našao ni u jednoj šansi, dao je jedan pogrešan poprečni pas nakon kojeg je Benfika razvila kontranapad. Ne kažem da je Duarte briljirao, ali je imao dva udarca u sat vremena, jedan je golman odbranio, drugi je izblokiran. Ne sećam se da je krivac za kontre rivala, ali se sećam par lepih prijema i ostavljanja povratnih lopti. I dalje mi se više sviđa Duarte. Što se tiče Šerifa, mislim da je odigrao odličan derbi, ne samo zbog golova, nego i zato što je dobio dosta duela i zato što je zavrnuo lepu loptu ka Silasu u jednoj od početnih akcija Zvezde. Međutim, sadašnji Partizan nažalost nije merilo kvaliteta. Verovatno će biti prvi izbor protiv Intera, pa nek se pokaže na pravoj utakmici. Sportski pozdrav!
@

@dragooo

pre oko 4 sata

Miloje ne, ali Terza da. Milion puta se ovde dignu pljuvaci, i posle nedelju-dve, eto promene koju pljuvaci zele. Potvrdjeno na jako velikom uzorku. Tako da, da, trener mozda ne slusa, ali ima ko slusa, i onda se donese odluka na visokom nivou da neko mora da igra, ili da neko mora da se skloni. Nemoj da ste naivni...
N

Nebitan10

pre oko 5 sati

Ala ga blatite, zar nije ovo ocekivano posle 3 gola u derbiju? Ko je to uradio i zasto niko pre njega nije isto? Partizan je i u ranijim sezonama dobijao 4 gola pa opeet niko nije uspeo 3x da zatrese mrezu...Vama remeti mir u glavi jer mislite da ste vrsni poznavaoci fudbala a zapravo pojma nemate...Samo cu reci da imamo 2 sjajna napadaca Serifa i Duartea...
h

halo

pre oko 4 sata

U prošlim sezonama imali smo Kulibalija i Dionija. E sad ako je pohvala što je drugo najskuplje pojačanje u istoriji kluba bolji od Kalife Kulibalija, onda svaka čast valjda :D
@

@halo

pre oko 3 sata

Ne mrači, molim te
m

mileeeeee

pre oko 5 sati

Evo sad ce ovaj klinac koji ovde redovno botuje da nas nauci ko je los a ko dobar napadac. Klinac odvali da su najgori napadaci koji ne ulaze u sanse. Onda je tom logikom Pancev najgori napadac Zvezde ikad jel? Ma svi su losi. I Pancev, Serif je bolji od Darka 🤣🤣
m

mrss

pre oko 5 sati

pancev je davao golove i ulazio u nase non stop..
M

M. R.

pre oko 5 sati

I promašivao često.
G

Goran Trobok

pre oko 5 sati

Ljudi da li ste svesni da Crvena Zvezda u ovom trenutku bi mnogo veci problem imala da igra sa svojim "rezervistima" nego protiv prvog tima Partizana! Partizan bi igrao Ligu Evrope sa sastavom drugog tima Zvezde! 1.Glazer, 2.Djiga, 3.Spajic, 4.Seul, 5.Mimovic, 6.Krunic, 7.Elsnik, 8. Ivanic, 9.Silas, 10.Olanjinka, 11.Ndiaje protiv 1.M.Ilic, 2.Drkusic, 3.Degenek, 4.Rodic, 5.Lekovic, 6.L.Ilic, 7.Kanga, 7.Katai, 8.Milson, 9.Radonjic, 10.Gomes, 11.Duarte! sa izmenama Prucev, Maksimovic, Lazar Jovanovic, Sremcevic!
@

@

pre oko 5 sati

Tvoje poznavanje sa fudbalom se zavrsava navodjenjem Jovanovica i Sremcevica
D

Damir Cakar

pre oko 5 sati

Jovanovic i Sremcevic su talentovani momci koji su treca opcija u czv, a groblju bi bili dobrodosli kao prva opcija!
M

Master inženjer IT

pre oko 5 sati

Maksimovic ni u drugom timu??? Bolje počni da pratiš boćanje
I

Igor Duljaj

pre oko 5 sati

A da izbacim Kataija da bi ubacio Maksimovica?! Ili skupe strance Gomesa ili Milsona da budu treca postava?!
M

Mareska86

pre oko 5 sati

Ljudi shvatite vise da je veci promasaj Milson! Ovaj nesto i uradi a onaj ne moze da mrdne!!!Uzasno pojacanje.
M

M. R.

pre oko 5 sati

Da... bio među igračima čijim ulaskom je u Norveškoj Zvezda oživela. Onda u revanšu nad njim penal. A potom protiv Benfike opet pokrenuo tim - i dao gol. Najgori su igrači sa konkretnim učinkom, takvih se treba čuvati.
M

Mareska86

pre oko 5 sati

I sta smo dobili od njega u norveskoj “konkretno”!?! Sta si dobio u revansu “konkretno”?! Daj bre covece gledaj malo ozbiljnije fudbal,nejak je,nedovoljno brz i eksplozivan jednostavno ne moze da pravi razliku kao krilo.Mozda ako igra iza napadaca moze da se nametne ali kao krilo je nula!
t

toliko

pre oko 5 sati

da je igrao serif protiv benfike ne bi izgubili ..
M

Mujagic

pre oko 5 sati

Kakav je bio tada kada je do danas “mnogo napredovao”???
Š

Šerif sada daje

pre oko 5 sati

Mogao je da uništi Jang Bojs ali nije,šta bi sad,život ide dalje.Dolaskom Milojevića postao je neki sasvim drugi igrač,vidi se ta želja i odlučnost.Da Luka Jović ima to,bio bi nezamjenljiv u Realu,ne bi ni dolazio u Italiju.
e

ej bre

pre oko 5 sati

Ceo tim je bio los protiv young boysa to sto ulazi u sanse govori da ima izraziti kvalitet... losi napadaci su nevidljivi
@

@ej bre

pre oko 5 sati

Onda je po tebi Pancev najgori napadac ikad jer se krio celu utakmicu i onda odjednom zabijao golove je li? Ko sve danas komentarise...
Š

Šerif sada daje

pre oko 4 sata

Da se razumijemo,nikada više u srpskoj ligi neće igrati igrači kalibra Pančeva i ostalih jer ih kupuju i kupovaće ih čim uđu u prvi tim.Ta vremena su odavno iza nas i male su šanse da se vrate.Bilo kakvo poređenje sa njim je neumjesno.
t

trancer

pre oko 6 sati

Duarte od kada je postao prvi napadac mi se mucimo na svakoj utakmici u napadu, Milojevic ga je sacuvao i nije dao da se proda, i neki uporno kao da zele zbog neke mrznje prema serifu da zvezda pati, da bi njihov Duarte ljubimac bi glavni i ako nema kvaliteta kao serif
V

Vidi ih samo

pre oko 6 sati

Evo sendvicara odma krenuli da pljuju po Serifu, isti oni sto su govorili za Milojevica da je bunkeras
S

Sever73

pre oko 5 sati

A ti kao ne jedeš sendvič,sluša balo koji je do sad igrač u Zvezdi se kao ovaj panj samohvalio i kačio na instagram kako nje on "najbolje ocenjen igrač u timu"u utakmici koju smo izgubili? Niko nikada to nije napravio,a panj jeste posle poraza od Boda tako da nemoj mi prosipati te fazone o sendviču i botovanju !!!
1

115

pre oko 5 sati

Pa nego sta je nego bunkeras. Sad je merilo ovih 4:0 protiv Partizana. Partizan nije imao goru ekipu poslednjih 30 godina. Najbolje da je i protiv njih igrao zatvoreno. Videcemo za koji dan kako ce da igra "napadacki" u Milanu.
@

@sever

pre oko 5 sati

on to ne bi okacio da ga niste pljuvali masovno
t

tifo

pre oko 5 sati

@115 zasto bi covece ludi igrao napadacki u sred Milana protiv šampiona Italije? Ljudi da li str vi realni, toliko se ne razumete u trunku fudbala, a dali ste za pravo sebi da komentarišete. Druže idi komentariši nešto u šta se razumeš, nemoj ovde prosipati pamet
З

Звезда

pre oko 6 sati

Њега може да украде само естетка полиција фудбала кљд виде како се креће са лоптом и како прима лопту, јер оно је тешко за гледати
t

tuzna li je srbija

pre oko 6 sati

Mi bez serifa nemamo napad ,kad ode videce svi kakvog igraca smo imali ali na zalost slepci bez mozga ce uporno pisati drugo iz inata i mrznje jer oni uvek zele da oni budu u pravu i uvek po hjihovom,Njih zvezda ne zanima, oni samo gledaju izgled ili ime ,kao da su svi Andjusi
P

Petrinjo7373

pre oko 6 sati

Kamo sreće da ga je nama neko ukrao, sad će da jaše na ovom talasu golova nad mrtvim Partizanom još dugo vremena, kao Realu da ih je dao.. 🤦‍♂️
a

ajde mukice mala

pre oko 6 sati

sto pre neko nije dao ovoliko golova mrtvom partizanu?
K

Komentator

pre oko 5 sati

Jedan je Šerif !!!
T

Trancer

pre oko 6 sati

Odma botovi sa random nikova krenuli da omalovazavaju Serifa
I

IskoAlarkon

pre oko 6 sati

Mislis da ga hvale 🤣

angry_chainsaw

pre oko 6 sati

Iza Šerifa mora da igra igrač jake konstitucije, koji je u stanju da zadrži loptu ili pruži pas na tacnu (Silas) , kao i krilo sa dobrim centaršutom (Prucev) - tek onda će se videti njegov pun kapacitet kao klasične devetke!!! Možda nabije hedan Interu pa da mu skandiramo ime i prezime i dignemo spomenik!!! Daće Bog!!!
o

ognjenos

pre oko 6 sati

najjači ste mi vi koji pišete da neko nešto zna nakon samo jednog meča kao što ti sad pišeš da Prucev ima odličan centaršut nakon samo jednog (doduše fantastičnog) kojeg si vidio.
M

M. R.

pre oko 5 sati

Lajbnicov princip dovoljnog razloga primenjen na fudbal govori nam da kad neko jednom pokaže da zna - sigurno zna uvek, jer to znanje ne može da se zaboravi tokom sna niti ikako drukčije. A Prucev je i u Sloveniji bio jako dobar igrač, tako da je to sigurno više od jednog centaršuta.
M

Makks

pre oko 6 sati

Je li to onaj "lider" na terenu i van njega sto ce ostati upamcen po 9 komada od Bayerna? Taj? Ok.
K

Kokingh

pre oko 6 sati

Kad je krenuo da ga opisuje ja mislio prica o Drogbi. Daj prijatelju Serif je dobar za domacu ligu, to je njegov limit, i nema tu vise napretka.
M

M. R.

pre oko 6 sati

Što nameštanje (majstorsko) jedine 100% šanse, uz to i gola protiv domaćeg portugalskog tima Benfike, dabome, i pokazuje. A da, ni strelac nema pojma.