Sent Etjen (©Reuters)
Sent Etjen (©Reuters)

Sent Etjen ubo zrno posle dva meseca (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.01.22. | 20:57

Zeleno-beli slavili protiv Anžea – 1:0

Dva meseca bez pobede, čvrsto zakucan za dno tabele. Ali i Sent Etjen je uspeo da ubode zrno, da i njega malo sunce ogreje usred debelog bodovnog minusa.

Zeleno-beli su na gostovanju Anžeu došli do prvog trijumfa još od 21. novembra. Nije ni čudo što su ponosni vlasnici „fenjera“. Tačnije, došla im je pobeda kao poklon, jer je jedini gol na utakmici bio – autogol.

Izabrane vesti

Nesrećno je reagovao Batista Mendi na petercu u samom finišu prvog poluvremena. U želji da izbaci loptu, da ne dođe do napadača Sent Etjena Budebuza, skrenuo je fudbal u svoju mrežu. Na njegovu žalost, postavio je tim potezom konačan rezultat utakmice – 1:0.

Razočaravajući rezultat za Anže, koji je taman uhvatio dobar vetar, osvojio četiri boda u dve prethodne utakmice. Tamo gde je očekivao da upiše novu trojku, doživeo je poraz. Od tima koji je imao za sobom sedam uzastopnih poraza, a na pet poslednjih mečeva je postigao jedan jedini gol. Pa, evo i ovaj večeras nije bio delo Sent Etjenovih napadača.

Posle gola uspeli su gosti da potpuno umrtve utakmicu, gotovo da se ništa vredno pomena nije dešavalo u drugom poluvremenu, Sent Etjen je gotovo rutinski došao do dugo čekanog trijumfa.

FRANCUSKA 1 – ZAOSTALI MEČ 20. KOLA

Sreda

Anže – Sent Etjen 0:1 (0:1)

/Mendi ag 43/



tagovi

Sent EtjenAnžeFrancuska 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara