Komentari na vest

Selektor Stojković pred Španiju: Niti dozvoljavam euforiju, niti padam u depresiju

L

Loran Blan

pre 44 minute

Hahahha euforiju veli ne dozvoljava brat moj, dobio nekog konacno posle 2 godine, a ovo je pakao sta se radi i prica u ovu drzavu. Primicemo min 3 komada od Spanije a dacemo 0, jer igramo najgori fudbal!
G

Gostivar

pre oko 2 sata

Ja se ne secam da sam ikada video vece zalaganje nasih reprezentativaca nego u zadnje 3 utakmice LN. Trcanje, pokrivanje, igraci na terenu ginu jedan za drugoga. Kakvi smo bili manekeni, Piksi odlicno motivise igrace i radi svoj posao vrlo dobro, 4+
b

baba vanga

pre oko 3 sata

bojati se do 16 minuta potlje ako me dragan poslusa neka uvede jovica u 52minut ostalo je istorija
G

Grunf8

pre oko 3 sata

Svanulo nam od kad nema Zivkovica, Vlahovica i SMS-a!
N

Nemanja8989

pre oko 3 sata

Najvece osvezenje bi bilo kada bi ti zauvek nestao iz reprezentacije i srpskog fudbala. I previse si nam pokazao(kao predsednik Zvezde,koju si razvalio i potom pobegao u Japan),do reperezentacije koja treba da predstavlja radost narodu,a ti si nam je ogadio(10 hiljada protiv prvaka Evrope,pa i ti navijaci su te izvizdali,su dokaz toga). KAKO NEKO MOZE DA TOLIKO NEMA OBRAZA,DA ZNA DA NIKO NE MOZE DA GA GLEDA OCIMA I DA I DALJE SEDI TU I NESTO MRSI,FILOZOFIRA…JEZIV LIK…
L

Lzr

pre oko 3 sata

Zovi Milana Majstorovica, najbolji stoper Ruske lige sa 19god, Mirka Topica isto.
š

šeki 98

pre oko 4 sata

svima je jasno da piksi nece napraviti reprezentaciju. prvo zato sto ne zna i ne ume, a drugo nema ni materijala. gubitnicka reprezentacija i veciti gubilacki mentalitet nacije posebno u fudbalu.
@

@seki

pre oko 3 sata

Aj Seki brate, prevedi rec gubilacki
G

Grupa JNA

pre oko 4 sata

Nismo mi zaustavili Spaniju u Beogradu uopste nego su nas oni podcenili. Videli su da imamo rasulo u ekipi, otkazali Vlahovic i Mitrovic, haos u savezu poluprazan stadion itd pa su bili ubedjeni da ce nam 5 komada do poluvremena zabiti. Medjutim nase rezerve odigrale iznad svojih mogucnosti i eto donele bod. A Piksi treba da ide. Sve muzicke zelje Dr Terzica je ispunio. I lider Erakovic i lider Spajic Stojic Mijailovic i sada lider Mesi. Dosta je.
@

@Grupa

pre oko 3 sata

Pozdravili te Bazdar, Ilic, Belic, Lukic mora svaku, Kalaba sa tribina, Mitrovic sa tribina, Jovic frizura, Stevanovic, Popovic, nastavi niz sam...
G

Grupa JNA

pre oko 3 sata

@Grupa Zlezdas ne razumem te? Frustracija radi jer niste ni jednog korisnog fudbalera izbacili u ovih 12 godina izivljavanja nad nasim fudbalom?
P

Paa

pre 37 minuta

I gle čuda samo ti smetaju igrači iz Zvezde. Jel su baš svi ostali toliko bolji samo zato što su iz pfk? Raspisao si se ovde na svim vestima i uvek isto - pljuješ Zvezdu. Jel su to kompleksi ili...?
A

ANDJA elena

pre oko 4 sata

Tako je piksi rabicemo spance
V

Vart

pre oko 4 sata

Piksi šta uradi, to je to. Jačina i razlika u klasi je velika između nas i Španije. Kao neko ko poznaje temu mogu da kažem da ovaj tim koji Piksi pravi je u fazi transformacije u klasični defanzivni 4-5-1. Što je realnost našeg fudbala, čekamo grešku protivnika da damo gol i uglavnom se branimo. To je vraćanje na sistem Ilije Petkovića. Normalna pojava s obzirom da mi nemamo ofanzivni kapacitet već imamo snažne igrače u odbrani i sredini.
G

Gocipesic76

pre oko 4 sata

Imamo Mesija ili ti Jamala ahahaha
q

qw

pre oko 4 sata

Niko nije očekivao da ćemo imati 4 boda posle 3 utakmice a na dve nismo primili nijedan gol. Kad bismo imali nekog ofanzivnog veznog još bi to izgledala dosta bolje. Sve u svemu prevazišli su moja i očekivanja većine. Retko ko je mislio da ćemo imati više od 2 boda sve ukupno.
R

Realista1389

pre oko 4 sata

Niti dozvoljavam da mi produze ugovor posle EP, niti dozvoljavam manje od 16 milijona za strucni stab, niti dozvoljavam da me neko skine iako nemam podrsku navijaca.