Komentari na vest

Sedam dana tišine, a meč sa Španijom u Beogradu „pred vratima“

a

aleksa101

pre 2 dana

Podrška Piksiju..
N

Nemanja8989

pre 2 dana

Ako ovog ne oteraju ja ni jedan mec reprezentacije vise ne gledam,jer sa ovim trenerom u pokusaju nemam sta da vidim,samo gubljenje vremena i zivaca… Ne bi mu dao petlice Resnika da vodi koliko pojma nema…
S

SezonskaJakarta

pre 2 dana

Taj dvoboj pogledima nalik špageti vesternu "Dobar (đavola), loš i zao" morao bi biti začinjen kakvom bocom iz predsedničkog podruma, jer idu uz pastu, a, kad se isprazne, i jednom i drugom mogu poslužiti za poruke sa konferencija. "Varljivo (je) leto", kad i deca znaju da treba "manje vina, manje vina", ali obojica sebe doživljavaju kao odrasle, zrele ljude, pa se ne bi obazirali na dečji povik o tome da car je go, a kamoli na primedbe na to da željni su svega, uvek i previše. Štaviše, i sam Piksi bi reagovao na priču o potrebi za novim ljudima i idejama, a ne za još jednim "carevim novim ruhom". Zakrvavljenih očiju, ispravio bi veliki broj pripadnika sopstvenog naroda. "Kaže se 'car je gol', fudbalske neznalice, i obećavam da jednog dana svi živećete srećni do kraja nekog od mojih mandata, jer radimo na tome se primamo manje, a da dajemo više."
r

rajaram

pre 2 dana

Rajkovic Milenkovic Erakovic , Pavlovic Gajić/Terzic, Ilic, Lukić Birmabcevic Samardžić Vlahovic Jovic Ristic iz Selte na spoljnoj poziciji, Kosta Nedeljkovic , ako je zdrav bice full bek, sansa samo igracima koji su standardni, nista Mitrovic, SMS, cecin zet i slicne tetovaze, samo onaj koji se bori i trci, pa nek je iz Jedinstva sa Uba.
D

Del.pje

pre 2 dana

treba sasa nekako fukaru piksijetu najuriti...

Toto-ko-tunjo

pre 2 dana

Ko zna na koliko godina, i koja suma... I kakva je izlazna klauzula. Da nije tako, ne bi se ćutalo.
s

spiritus movens

pre 2 dana

Reprezentaciju bi ubuduce trebalo da sacinjavaju igraci iz domace lige. To su momci koje novac jos nije iskvario, koji se nisu odnarodili, i koji bi davali sve od sebe u dresu Srbije, za razliku od ovih kvazi "zvezda" koje dodju iz inostranih klubova i onda u reprezentaciji igraju rezervisano i cuvaju se od povreda ne pruzajuci ni 50% sto daju u klubovima, dok u isto vreme svojim glamuroznim stilom zivota namecu najgore vrednosti nasoj omladini, sa sve svojim sponzorusama i aferama po hotelima. Taj sportski dzet set i nije Srbija vec nasa sramota. Dakle nacionalni fudbalski tim u izvornom smislu, kao u Montevideu kad je 99% tima bilo iz nase lige (videli smo i u toj seriji sta novac i menadzeri urade od igraca i kakve podele napravi). Mozda jeste radikalno, ali verujte mi da bi vrlo brzo imali zapazenije rezultate, i momci bi imali i vecu podrsku naroda. Pogotovo kad bi se i neke utakmice igrale u unutrasnjosti.
D

Delija penzioner

pre 2 dana

Vulin na mesto Nedimovića . 🤣🤣🤣 NAPRED SRBIJA
K

Kop

pre 2 dana

Prvo da se vidi ko ce nedimovica da nasledi na mestu prvog coveka saveza pa sve ostalo, ovaj morao se povuce posto je izaslo u javnost ono zataskavanje oko saobracajnih prekrsaja sto su hteli da sklone pod astal
y

yaya7

pre 2 dana

ceka se Vucic da ga u oci pogleda
Z

Zeleznik

pre 2 dana

Najjači su mi ovi što priželjkuju dedu Muslina. Čovek nas je NA JEDVITE JADE odveo na SP u konkurenciji Irske, Velsa, Moldavije, Austrije (tada znatno slabije nego danas, i opet nas dobiju tamo glat, a vamo ih jedva pobedimo) i Gruzije itd. Sa Tadićem i Mitrovićem koji su bili tada možda i uu životnoj formi, Kolarovim, Matićem, Banetom Ivanovićem, Lukom Milivojevićem koji je tada bio odličan igrač. U tim istim kvalifikacijama za SP smo igrali možda i najružniji fudbal zajedno sa ovim sada na ovom prvenstvu. Doduše odbrana je bila dosta bolja ali iskreno ni na ovom EP odbrana nije bila loša. Po meni najlepši fudbal u poslednjih 15 godina smo igrali sa pokojnim Mihom, samo što nismo imali igrače da to isprate.
r

rajaram

pre 2 dana

muslin je trenerčina, istina čovjek je u godinama, ako si pratio njegovu repku, igrali su tvrdo, jaka odbrana, na rezultata, ono, jedan nula..Antic, necu nista reci..Piksi, koga obozavam, nema prvo taktiku, drugo, luta sa izborom igraca ili mu drugi odredjuje, trece nema autoriteta , niakavoga
B

Bar Kohba

pre 2 dana

Ja sam pre prvenstva rekao da je Piksi svoje pokazao i posle EP treba sam da se povuce, odredjeni doprinos je dao sa plasmanom na dva vezana takmicenja, ali kroz Qatar, EP kvalifikacije i na kraju samo EP se pokazala njegova limitiranost, to je to, nema dalje ni bolje. E sad, problem je sto mu je dobro,prima ozbiljnu kintu, sto glumi mistera i misli da je legenda u svakom smislu, a nije, sem sto je bio kao igrac. Plasim se da ovo nije igra na relaciji on-FSS-predsednik i da nije slucajno potpisan produzetak pred prvenstvo, a da sada zamagljuju javnost i da ce lik ostati. Izbacice Tadica, ostali ce se pokunjati i zarad licnog interesa kao u slucaju Muslin-Krstajic prihvatiti. Takodje, posle toga ide fijasko jer ce sve vreme biti losa atmosfera u globalu. Voleo bih da nisam u pravu i da sledece kvalifikacije krecu sa novim selektorom.
A

Avala

pre 2 dana

Lalat za selektora i prva prijateljska sa Kolumbijom.
S

Savio

pre 2 dana

Što kažu mladi "Trpaće" nas ko stigne i klupski i reprezentativno .Imaćemo taj Ki Klaksvik ili Floru iz Talina u vidu Zvezde i to je to.
V

Vučiću odlazi

pre 2 dana

Fikus Džajden ostaje. Umjesto Nedimovića i Šurbatovića dolaze novi "stručnjaci" po partijskoj liniji. Tek onda ide izbor novog selektora, ako se uopšte odluče da smijene Piksija. Paunović ima posao, za Ivića i Jokanovića, nisam siguran, ali nijedan od njih, vjerovatno, ne bi pristao da mu cirkusanti sastavljaju reprezentaciju, guraju kojekakve poluigrače i da ga vodaju okolo kao cige mečku, za političke poene. Najgore što nam se može desiti je Savo Milošević. Koliko kičme ima je pokazao kad je potrčao u FSS na Karadžićev poziv, a do tada ga je kao pljuvao. Trenerske kvalitete je pokazao u Partizanu, Olimpiji, reprezentaciji BiH, gdje mu je napucavanje flašica sa vodom najveći uspjeh.
K

Komandant Aleksandar

pre 2 dana

Prvo litijum, pa sve ostalo
R

Ris

pre 2 dana

Imali su Terzic i AV preslikanu situaciju sa Baharom. Sredice se ovo.
P

Prcko33

pre 2 dana

"Obraz djon" ! Nikakvo znanje , pritom priglup da ne kazem bas glup, a pametuje 😁 Najgore moguce osobine co'ek posjeduje !
a

alexzamda

pre 2 dana

Primaju masne pare ali nemaju kad da se sastanu nego ce odrzati telefnsku sednicu. Pa to tamo treba doci podaviti ih ko macice.
Z

Zabrinut

pre 2 dana

Ma jok bre,ostavite ga da i dalje bude selektor,zasluzio je.
V

Vladano79

pre 2 dana

samo bojkot,pa nek igraju pred praznim tribinama
X

Xao

pre 2 dana

Bio je bojkot, pa su slali decu i botove
j

jll

pre 2 dana

zašto bi se menjao pola tima? kakva je to logika? mislim uobičajena u Srbiji to znam. ali totalno smešno. nelogično.
D

DRAGAN S.

pre 2 dana

Kad bi ti bio Kiksi I kad bi video ko sve sedi u FSS, veruj mi ni ti ne bi dao ostavku. Sta tamo sve rade i kako im se moze, iz inata bi im uzeo pare. Te pare ce i onako na zalost da otme neko drugi i svakako nece biti upotrebljene svrsi. Kad su ti neki Nedim ili Surba sve i svja, kad tamo sede metuzalemi, partizani, canovi sluzbe koji nemaju nikakve veze sa sportom - I TI NE BI DAO OSTAVKU! Uzeo bim i sve! Prvo metla odozgo pa da pocisti i selektora a i neke grace sa njim!
N

Negost

pre 2 dana

Smenio bi ga ali nema koga da dovede na njegovo mesto. Treba mu neko zvucno ime a Paunovic, Ivic, Muslin, Jovanovic i svako ko iole drzi do sebe se nece hvatati u kolo sa ovima. Stranac nije neko resenje a i oni isto tako nece. Sad ce ceka ako se pojavi neko podoban ako ne ovaj ce ostati. Uostalom, otkaz uz finansijsku inspekciju pre svega jagnjecoj brigadi pa tek onda selektoru.
F

Fef

pre 2 dana

Simo Krunić spreman
O

Ok

pre 2 dana

Ako ga nije sramota ali on i Zalimir Obradovic nemaju stida kad je novac u pitanju ne treba da podnosi ostavku. Prosto znace Srbija da jedna jajara sve cini zbog para i da nema obraza. Dzajic jer je ugovor njegovo zlo da plati obaveze prema doticnom. Mutavi, tutavi, muzu oduvek. Gospodo Dzajicu i Piksi gde ste se obrazovali. Koje skole ste zavrsili da se setate jahtama po Jadranu a mi sa sendvicima u rukama da vas gledamo. Samo da kazem mi privilegovani. Vecina ne moze ni to. Nije vas sramota. E ....
F

Fakerica

pre 2 dana

Svi sto su Ispali posle prvog kruga su katastrofano ispali... Ovih 8 ekipa sto je ispalo posle 16-tine su katastrofalno podbacile... U sustini... Samo pobednik ce odigrati Dobar Turnir a svi ostali ce ga porazom, to jeste losom igrom, Zavrsiti... U Sustini, samo jedan novinar ce dobiti pulicera za svoj proslogodisnji Rad... Jel to znaci da su svi ostali novinari katastrofalno Losi... Los izbor teme i jos losiji tekst ovi... Jel to?? Kad ce novinari da prenesu desavanja Sa terena kako je i bilo?? Bez senzacija, da se skupljaju pregledi?? Ili koji je novinar smenjen posle 5 gramatickih i pisanih greska u 2 clanka?? Na kraju... Posle Finalne utakmice ostave 22 pobednika i znalaca Fudbala i jedan Selektor Sa svojim timom a svi ostali su nista drugo nego Gubitnici... Svi ostali Fudbaleri i njihovi Selektori su Gubitnici??
1

12345ss

pre 2 dana

Piksi ostani !
M

Milionce u lonce

pre 2 dana

Na Pasi-poljani...
Z

Zvlat BG

pre 2 dana

"Fudbalski savez nalazi se u stanju opšteg haosa. Obezglavljen, razoren po svim vertikalama i horizontalama, preživljava najteže dane u modernoj istoriji. I nema naznaka, niti nade, u skoriji oporavak. Srpski fudbal nalazi se na pragu mračnog doba…"
G

Gostivar

pre 2 dana

Nereseno protiv Slovenije je propast i odma treba da menjamo? Pa kazite Portugalu, njima ni Roberto Martinez, ni penal Ronalda i mnogo bolji igracki kadar nije pomogao da dobiju Slovence. A Danska i Engleska su ispred nas, svidelo se to vama ili ne.
d

dobro je

pre 2 dana

da je piksi na slici uzeo bukvar. ima nade
T

Tomaš ue

pre 2 dana

videli smo..i posle Katara..niko nije hteo da ih gleda..prazni stadioni..dovodi decu iz skole fudbala..davali besplatne karte..čak ni bliznja familija..nije dolazila..pa nismp mi veverice..a setite se Antica..pun stadion uvek..naklon čoveku i pravom misteru..ja prvi..svaku utakmicu sam bio..od Antica..nisam otisao..niti cu ikada vise..koga da gledam..Nedimovica..Šurbatovica..Diku..Bjekovica..Piksija neznalicu..da se oni tale..a nama da se podsmevaju..pa ljudi..nismo glupi..cim nece Vidica..Jugovica..Matica..Paunovica..pa valjdq vam je jasno..kakvo je to leglo kriminala..korupcije i sve sto ne valja..mi smo mazohisti..verujemo i volimo fudbal..a ne znamo i nema ko da nam vodi..pa videli ste sad..puni trgovi..bašte..kafici..doslo 40 hiljada ljudi na stadion..a on..izveo tim protiv Danske..kao da nam je smrtni neprijatelj..sutnuli prvi put ka golu..u 80 min..najgora reprezentacija na Evropskom..cak su i veseli Skoti..bili bolji..i jps ovo..sve bi menjali..i Djokovica..i kosarkase..vaterpoliste..odbojkase..za jedno finale fudbalera..mislim da bi srusili Srbiju..ne vredi..ne znamo..i to ne to..a oni ce nnas i dalje zajebavati..i taliti milione..
G

Gost197

pre 2 dana

Šta je Antić uradio? U grupi nas oprala Francuska 2:1, u Beogradu 1:1 sa igračem više. Na SP zna se kako smo prošli, dobili Nemačku sa igračem više a izgubili od moćne Gane i Australije. Započeo loše kvalifikacije za EP i ćao. Čovek je govorio o sebi u trećem licu.
T

TD

pre 2 dana

Antic nas uopste nije vodio u kvalifikacijama za EP, to je bio Resad Kunovac koji ga je menjao tokom nepravedne suspenzije.
M

MANOL0

pre 2 dana

Svaki tekst na ovu temu je nepotreban dok na istu opet ne progovori prvo labelo srbije.
M

Mikac678

pre 2 dana

@Гостгост Očekivanja naravno da nisu bila velika jer svi znamo kako igraju, problem nastaje kad druge reprezentacije koje bi po svemu trebalo da budu daleko ispod Srbije igraju fudbal, pobeđuju i prolaze grupe. Imamo Piksija koji ima veću platu od selektora Slovenije za 1,1 milion evra, znači po onome koliko prima reprezentacija Srbije bi trebalo da pruži pet puta bolju igru ali to nije tako na terenu.
P

Pst

pre 2 dana

Sramota. Koga je jadnik trenirao pa je iskustvo u pitanju. Nizerazredni kobajagi trener bez rezultata. Pa u Japan idu smesni igraci. Muslin je pojam, velicina ali deda Bajden lapsus deda Dzaja i njegov finansijski projekat oduvek Piksi boj.
V

Vidić predsednik, Paunović selektor

pre 2 dana

Gde su ostavke kompletnog Saveza?
B

Belgrano

pre 2 dana

Oni su ladno sleteli u Beograd, razbezali se na sve strane, sakrili se kao najjadniji misevi, sklonili su kao najjadnije sline, i najludje - procice im. Zamisli da oni nemaju obraza da odrze pres konferenciju i barem saslusaju pitanje, ovo je toliko jadno da je svaki covek koji vas gleda jedna budala previse - ukljucujuci i mene koji sam bio na sve tri utakmice 2018, na sve tri 2022 i sve tri 2024. Sram vas bilo.
P

Pozdravodstrine

pre 2 dana

Vrati se bre Pikseta u nas Niš i uzivaj...
T

Tarzan

pre 2 dana

Posto mu ovo nije glavni posao i izvor prihoda zasto se onda toliko trudi da ostane ? Moze druze,posto si veliki patriota i Srbin onda se odrekni love.More odlazi i ne okreci se bruko.
W

Who cares

pre 2 dana

Ja navijam za varijantu da se zamene i selektor i pola tima 😂
D

Daj faul

pre 2 dana

Ali ta polovina tima bi sigurno bila malo bolja da imaju trenera koji bar nesto zna… da zna da postavi jasne zahteve i principe pred igrace…
M

Maeestro

pre 2 dana

Cuvena crvena fascikla gde se krije maestralna vanvremenska taktika sa istorijske utakmice u Gelzenkirhenu gde smo pobedili Engleze 0:1 i izvukli bod u mecu za pamcenje gde smo otkinuli 2 boda fudbalskoj velesili Sloveniji i najvecim zvezdama poput Gnezde, Drkusica, Karnicnika i ostalih. Pitanje za milion dolara da li je tu i briljantna postavka za Dansku i najvecu pobedu nase reprezentacije na Euru gde smo tukli Dance rezultatom 0:0?
K

Kon

pre 2 dana

Kažu ako te medved napadne najbolje se praviti mrtav.
P

Pozdravodstrine

pre 2 dana

Čovke vrati 17klubazxx
P

Pozdravodstrine

pre 2 dana

Čovke vrati klubjj
P

Pozdravodujne

pre 2 dana

Sram Te bilo...
P

Pozdravodstrine

pre 2 dana

Vrati pare Piksi!
P

Pozdravodstrine

pre 2 dana

Kiksi,gubi se....
f

fontana9

pre 2 dana

Dali mu 7 dana ,sada ce 40,a na godisnjicu niko doci nece.
Г

Гостгост

pre 2 dana

Зашто неуспех?Очекивања јавности нису била велика пре одласка да кажем никаква!!!А сад трагедија и неуспех.Зашто новинари сад форсирају ту причу.Ја нисам био оптимиста уопште пре првенства .То моје мишљење сам темељио на нашој игри у квалификацијама.Наша екипа уопште није уконпонована као тим.Ми не можемо да изнесемо лопту кроз пас,Игра на средини терена нам је јако лоша што се одразило и на напад.Са друге стране Пикси је одвео репрезентацију на два узастопна закмичења,одиграо добро лигу нација.Ја нисам сигуран да треба све рушити и кренути у нови циклус са неким другим.И томе бисмо подметали клипове и једва чекали да критикујемо.
K

KIKSI ODLAZI

pre 2 dana

Sram te bilo bre.
L

Lakinjo

pre 3 dana

Gluposti. Evo Obradović osta i promeni kompletan tim... i šta je tu teško... sve je lako kada si nedodirljiv...
j

jsd

pre 3 dana

kako on barata sa papirima s obzirom sto rece Bogdanovic da ima 3 razreda osnovne skole.
N

Negost

pre 3 dana

Dao bi onaj klimoglav odmah samo nemaju koga da postave kao zamenu. Traze i po inostranstvu neko zvucno ime ali niko nece. Pa se zato i ceka.
M

Mile led

pre 3 dana

Nema veze bitno da je Srpski Bajern nikad jači
!

!

pre 3 dana

Saznala se istina sta se desavalo na Euru, pojedini igraci su jedini krivci.. pametnom dosta.
m

metalika moj dobar

pre 3 dana

treba da ostane , 20 godina mi nismo bili na nekom takmicenju covek nas odveo na EP i SP sa polu igracima i menadzerskim prevarama , ne mozes sa mini morisom na trke formule 1
D

Delija NBGD

pre 3 dana

Pikseto na slici opet ima neke papire u rukama sto znaci 2 stvari: taktika za Spaniju koju nemamo ili lista kafana koje jos uvek nije posetio :)
S

Sedorf10

pre 3 dana

Glupa prica je da je Piksi alkoholocar. To je prosto glupost. On je vrlo sportski orijentisan covek i vrlo umeren. Problem je sto je on dosta slab trener. Takticki slabo potkovan, nema pomocnike prave. Goran Djorovic je teska neznalica. Upospastioje mladu reprezentaciju. Ali Piksiju je dobar, jer valjda zna manje od njega. To je ta neka gubitnicka logika. Sto je najgore Piksi je sujetan. Ja, pa ja, kao da niko drugi osim njega nije igrao fudbal. Covece nisi ti bitan vise, bitan je rezultat koji ti nisi isporucio.
G

Gost RS

pre 3 dana

Ovih dana je popularno mrziti Piksija, ja ne mogu ali treba da podnese ostavku i odrekne se "otpremnine" ako zaista voli Srbiju. Najviše zbog činjenice da on kada krene na trening nislim pojma nema šta će da igra i uigrava. Nema viziju niti plan i to se jasno vidi na igri Srbije, pored ostalih problema koje imamo kao reprezentacija. A ljubiteljima " ja sam šmekerica i mogu da kažem šta hoću" Radeta Bogdanovića savjetujem da ga izguraju za slektora ili na funkciju, pošto je i sam rekao da je licnecu polagao zajedno sa Piksijem. Čovjek ima nekog šlifa ali lako je laprdati iz studija.
m

metalika moj dobar

pre 3 dana

druze a sta da uigrava sa Ilicem, Gudeljom , Lukicem, Mijailovicem, Gacinovicem ...to su bre prosecni igraci za top fudbal.
K

Kop

pre 2 dana

A zašto je problem ako neko uputi kritiku. Neka selektor ponudi kontraargumente i Bogdanoviću i svima onima koji ga kritikuju, pa nek im tako zapusi usta.
C

Coxy

pre 3 dana

A,šta,sad se hot lips pita i u FSS-u,ko će biti selektor??? "Predsednik" ce razgovarati sa selekgorom o statusu....i zvanično smo u rangu Angole,Konga....
S

Sekula 09

pre 3 dana

Auuu bem ti...jope znaci napeto? Taman malo dusom danuli, kad ono oces..
Ј

Језа

pre 3 dana

Пикси довиђења да си неки човек сам бих поднео оставку...
M

Mutommbo

pre 3 dana

Pixi neće da podnese ostavku. Radije bi da ga smene i da uzme lovu od FSS. U savezu nema ko da ga smeni jer je glavni Nedimović podneo ostavku, dok je Džaja samo marioneta i plaši se da radi bilo šta.
p

prti

pre 3 dana

Primenice taktiku Zelimira u Partizanu. Svi da odu on da ostane.

Bojank91

pre 3 dana

Mi koji fudbal volimo iskreno se ne pitamo ništa
K

Krme

pre 3 dana

Ekipa koja se uglavila negde 2005 u FSS ne mrda do dana današnjeg. Nismo svesni koliko je FSS jaka organizacija. Naravno, kriminogena. Jedino što je Prvorođeni baš baš popizdeo, jer je dao velika ovlašćenja Piksiju kad je došao. Pa je ovaj malo prčkao po sudijskoj organizaciji, malo kadrirao, i tako.
L

Leticije

pre 3 dana

Prvo da se preispita poslovanje FSS, da se vidi ko je koliko opljačkao,da se privedu pravdi,da se vidi kako je i na koji način potpisan ugovor sa piksijem u milionskim iznosima, i da sve to sankcioniše,da se pare opljačkane vrate i da se sve što je opljačkala banda konfiskuje, i da se posle toga izaberu normalni i pošteni ljudi
E

Eseks

pre 3 dana

Za to bi trebalo da se promeni vlast u drzavi...
B

Boners

pre 3 dana

Piksi nece podneti ostavku, insistirao da se ootpise novi ugovor pre prvenstva kako bi izvukao jos koje milionce. Najjace od svega da ce predsednik drzave razgovarati sa selektorom, Africke zemlje da nam pozavide.
N

Nsnsnjsjs

pre 3 dana

Piksi sramoto jedna,ne voli te vise niko,iselinse iz Srbije,ovde te niko ne voli.

Zoran IVANOVIĆ

pre 3 dana

Ma da on vrati novce 7.5miliona evrejaeeee..eeee,a milionče cvrc..nema stida,srama ni domaćeg vaspitanja..samo dupe zinulo..malo..malo stalno malo para.."gimme some more"
E

Eseks

pre 3 dana

Kompletno rukovodstvo FSS da podnese ostavke.Kakvi su ljudi sad se najbolje vidi jer sad svi prebacuju svu krivicu na piksija,koji jeste krivac al nije jedini.Hocemo Vidica,Paunovica,Jugovica itd...
P

Prdoje

pre 3 dana

Ako neće pixy da ode, onda oterati sve fudbalere. Eto to uspešno radi žoco u košarkaškom klubu. Pa može se isprobati.
G

Ghoust172

pre 3 dana

Auub tbr kolko si ti iskompleksiran decko, menjas 10 razlicita imena ovde i u svakom komentaru spominjes Partizan, jel ti dobro decko? Ovde je tema fss, ne Partizan i Zvezda, i zabole me i za jedno i za drugo, sustina price je ovde dokle vise ovakav nas fudbal, gospodar pravi nacionalni stadion a mi nemamo reprezentaciju, drzava gde 90% dece trenira fudbal a mi vecito najgori u bilo kom fud takmicenju, bilo klubskom ili repr... problem je politika u sportu, problem je sto se predsednik pita apsolutno za sve u drzavi pa i za to ko ce da igra u zvezdi, partizanu, reprezentaciji... itd itd... to je problem! Mi mozemo ovde da se koljemo kao navijaci zvezde i partizana, i ovde i na ulici, ali da promenimo nesto ne mozemo! Dok je Vucic tu Zvezda ce biti sampion, kao sto je Partizan bio kod Tadica, a onda ce opet doci na vlast neki grobar, pa opet neki zvezdas, i tako dok smo zivi, a ti balav.. gl... i dalje stavljaj ovde ovakve glupe komentare
z

zna se kako...

pre 3 dana

" Došlo se do one situacije ili se menja selektor ili pola tima, a znamo kako se, uglavnom, te dileme završavaju.." ...Znamo i vidimo to najbolje u naprednom cedu gde ostaje Zocara a najuri se 20 igraca i dovedu novi...Prosto i jednostavno...
v

vulex

pre 3 dana

Piksi je overhated, kapiram nezadovoljstvo ali ko je pa prosao grupu pa da ovaj sad dobije otkaz?
P

Pedja108

pre 3 dana

Ceo FSS sa Piksijem sve obrazi k'o djonovi. Niko tu nece da ide. A blesav je svako ko ode na utakmicu. Treba totalni bojkot, da bude nula gledalaca i onda ce valjda shvatiti da treba da idu.
D

DDF

pre 3 dana

Ko ih je postavio taj ih i smenjuje,do tada svi su tu gde su...🙄🙄🙄
P

Prazne tribine ludih navijača

pre 3 dana

Ta igra na reprezentativno profesionalnom nivou zvana fudbal je odavno zaslužila totalni bojkot!Neka je igraju za sebe i sebi sličnima,džaba im avioni i kamioni.Neka im se priključi sav talog iz ostalih profesija po principu "svoj svome",Srbija će društveno procvetati!
M

Momentu

pre 3 dana

Piksi pravi taktiku. Ne piše se dobro španjolcima.
S

SlavisaM

pre 3 dana

Potpuno razumna pitanja ste postavili, ali kao da živite u Milanu, pa ne znate kako ovde "stvar" funkcioniše!? Ovom nesrećnom selektoru gotovo niko nije smeo na senku da stane (čast Radetu Bogdanoviću), pa da smo od San Marina gubili tekme... razloga je bilo i previše - dva poraza od Madžara, dva mršava remija sas Bugari...igra u najmanju ruku "neobećavajuća" i da ne nabrajam više. Odjednom - Big Bang - Faraon se javio, dao negativan komentar i potres u Srbiji - nema novinara, stručnjaka, kerinog ku.ca koji nije opljunuo po selektoru (opet čast nekolicini)... I šta sad? Da čekamo hladne glave?! Čije?! Kleopatrine i Ramzesa III?! Blago nama naivčinama!
N

Night rider

pre 3 dana

Svaka cast ,svaka na mestu !!
p

patuljasti zlotvor

pre 3 dana

sta nije jasno ??bili smo u kvalifikacionoj grupi jacine radnickih sportskih igara ipak piksi je izvuko maksimum od menadzerskih prevara i odveo nas na EP a pre toga i SP !! sta ste ocekivali da osvojimo EP ?? pa mi jednu us...sloveniju ne moz da dobijemo sto pokazuje precenjenost nasih splavara , Neko ce reci "pa ta Slovenija i sa Engleskom ..." danasnji fudbal je prevara zesca , brdo precenjenih preplacenih igraca a vidi se da nema razlike izmedju " malih" i velikih
L

Laker

pre 3 dana

Slavisa Jokanovic ili Vladimir Ivic, ako oni ne bolje neka ostane Piksi, dva takmicenja, A grupa lige nacija nije ni malo lose.
S

Sladajac

pre 3 dana

A šta kaže,, svevišnji "koji se pita za sve i u sve se razume Musliu?...
J

JEL

pre 3 dana

Kapiraju oni da vise niko nece da ih gleda, prvo licno JA dok se sve iz korena ne promeni jer ovo nije fudbal, ovo je komedija.
G

Gostivojevic

pre 3 dana

Ma koga briga sto je Piksi i daljem tu kada je "idealni kandidat" za predsednika Nemanja Vidic kao pacov prvi pobjegao sa broda koji tone a pri tome bio za to da se Piksiju produzi ugovor i poveca plata pre EP.
N

Nikos1988

pre 3 dana

Andjeli s tobom
D

Dexaman

pre 3 dana

Otišla ekipa na letovanje...
H

Hocemo debatu

pre 3 dana

Kakva drzava (znaci, drzava, ne narod ili zemlja), takva i reprezentacija, rep. je ogledalo stanja u drzavi i drustvu...
G

GeOs

pre 3 dana

U prav si, ali drzava je onakva kakvu je narod birao. Tako da indirektno, jeste do naroda.
-

- GLASAJMO -

pre 3 dana

Ostavke Džajića, Stojkovića i svih koji su glasali protiv Vidića +, ostanak na pozicijama -.
D

Druze moj

pre 3 dana

Pa Vidic ti je sada prvi pobegao iz FSS posle EP.
K

Koja je poenta?

pre 3 dana

I sta onda?
T

TD

pre 3 dana

To sto si napisao vazi samo za grizlija.
?

??

pre 3 dana

Nakaza. Sta ceka vise? On ili ne primeti koliko ga narod ne voli ili se pravi lud
R

Rodman93

pre 3 dana

Mnogo takve briga za narod i da li ga vole ili ne. Samo keš u glavi, a za 100 000 mjesečno bole ga uvo da l ga neko voli ili ne...
L

Lakedemon

pre 3 dana

Bitno je da ode ova neznalica i demagog, ali je jos bitnije da odu ove vucibatine iz ekipe koje cascavaju sve nas svojim prisustvom na terenu a ne doprinose nista. Smena generacija!
S

Srbistan

pre 3 dana

Kao prvo kakav smo mi narod pokazali smo i oko Piksija. Zaboravili smo da Srbija 24 godina nije bila na Evropskom, i sada kada smo otisli odjednom smo mi mislili da treba da osvojimo. Ne ide to burazeri bas tako. Igrali smo nereseno sa Si, i Denmar, a ti Slovenci su na penalima izgubili od Portugalaca. Italija je otisla kuci, Hrvati su otisli kuci, Gruzijci nisu za bacanje, najmanje Rumuni i Slovaci. Samo da potsetim da mi kao Jugoslavija i Srbija smo dva puta pobedili od 60te godine na Evropskom Prvenstvu. Sada odjednom Piksi je postao kriv za sve to, a on je deo najveceg uspeha srpskog reprezentativnog fudbala. Nesto da ne je do nas? Nemojmo uvek da krivca trazimo u onome koji je bio personifikacija naseg uspeha. Nece bas tako da mozse uvek. Glava gore, idemo dalje, potreban je kontinuitet, neka radi Piksi svoj posao, i on zna gde je pogresio, i Sergej zna gde je pogresio, i Tadic zna gde je pogresio, nemora uvek da trazimo glavu ...

Zoran IVANOVIĆ

pre 3 dana

pa još i barjaktari nadleću druže moj....nije lako...
B

Bata Kanda

pre 3 dana

Das ne zaebavamo.. Pritiskaju ga da podnese ostavku i tako ostane bez dobre love, on to nece, ceka da ga smene da mu isplate tu lovu. Sustinki, sad se samo pogadjaju oko otpremnine. Sportski pozdrav!
G

Gostivar

pre 3 dana

srcem svira Bata Kanda!
s

sta je neizvesno

pre 3 dana

covek laze cim zine..Ne ukida se najbolji rijaliti, fudbal, kk zvezda i partizan vrede svake nase pare..Hleba i igara..Dok sns ne rasproda i to malo od Srbije Opljackali su gore nego najgori nacisti
G

Gost Pera Trta

pre 3 dana

Jesi li pisao dok je dos jahao narod "hleba i igara" Izgleda da su ti oduzeli neke privilegije pa ides po svim mogucim portalima i botujes.
М

Мачак

pre 3 dana

Лупајте минусе али Пикси остани! Захвалити се СМС-у, Тадићу, Митровићу, Лукићу.
Z

Zokilii

pre 3 dana

Piksi bi svagde u uredjenom sistemu bio oteran odmah!A gde to ima da Predsednik Drzave,kaze ja cu da razgovaram sa Draganom o drugim Draganom Dzaicem?!Pa ko ste vi Predsednice u fudbalu da vi ista sa bilo kim razgovarate,sta vi uopste znate o fudbalu..igrac nikad bili niste,trener iste vi nepoznate tu materiju i niste strucni...verovatno nam tako i ide jer ste ga vi ocigledno i postavili tako nestrucni,pa je on mozda i manji krivac od vas,to sto ulazete drzavne nase pare,ne daje vam za pravo,da birate pistavljate trenere,igrace taktiku ...itd...
V

Vizitor

pre 2 dana

Zar UEFA nema ono pravilo da je svaki upliv/mesanje drzave u rad fudbalskih saveza strogo kaznjiv?! Gdje je Zoran Savić da malo cinkari? :)
l

lolaa

pre 3 dana

Ne razumem nikoga u savezu, svedoci smo unistenja na primer fudbalkse skole Partizana od vazure i niko nista nije uradio da se sacuva ta skola. Nema vise talenata... Partizan i CZ samo vani kupuju igrace, koje cudo bih bilo kad bih poceli da delimo mladim igracima iz Malia ili Nigerije nase pasose pa mozda tako spasemo nas fudbal!?
A

Akonkagva

pre 3 dana

Ne smaraj sa Zvezdom i Partizanom! Nikog to ne zanima ovde.
E

Evo ja te

pre 3 dana

Pitam kakve veze ima FSS sa omladinskom skolom Partizan.Mozda hoces da ti i to FSS finansira nije ti dosta sto placs transfere i plate igraca Partizana.
D

DraganKojic

pre 3 dana

Može da dođe ko god hoće ili on da ostane , sve će biti isto zato što su naši igrači go qrc .
L

Ljubitelj Eura

pre 3 dana

Pixi ima milion €€€€€€ razloga da bude tu gde jeste. Plaćeniji od većine trenera. To što nema pojma, kao što nemaju ni Sautgejt i Dalić su druga stvar
j

jaojao

pre 3 dana

Čovek bez stida i obraza. Treba biti jako bezobrazan i pricati sto doticni nama prica i nastaviti dalje. Ali tako nam je u svim oblastima, pa sto bi i fudbal tu nesto odskakao.
j

jbg

pre 3 dana

Sve će biti u redu, samo da Džaja shvati o čemu je reč.
M

Mislis

pre 3 dana

dragan dzajden?
S

Sve sve

pre 3 dana

Ali juče valjda u sportskom žurnalu je pisalo kako Piksi treba da obavi razgovor sa FSS i predsednikom države?! Nebitno skroz hoće li ostati Piksi, ali ovo je stvarno sramota. Piksi može da kaže da ima rezultate iza sebe, jesu kvalifikacije bilo teže biti treći nego u prva dva, ali za razliku od Tumbe koji je imao i lakši put do EP nije uspeo. Problem kod Piksija je što ima veliki ego i što ima dugačak jezik koji ne opravdava na terenu. Sećam se utakmice sa Portugalom u Beogradu, nebitno da li smo tu utakmicu trebali izgubiti, ali kakva igra je bila, u dva poteza smo dali golove. Šta se desilo pa više ne igramo brz fudbal, nego kao Zvezda protiv Sitija, kad je lopta kod nas mi vratimo golmanu, jedino što je razlika što su Zvezdini igrači mnogo limitiraniji i ne može im se to zameriti, dok u Reprezentaciji imamo ozbiljne igrače i mi i dalje vraćamo golmanu loptu u 80% slučajeva.
M

Molim, sta si rekao

pre 3 dana

Tumba imao laksu grupu od piksija?! Jedino ako ne mislis na put preko LN.

Prava priča

pre 3 dana

Alberto Nađ za selektora!!!

Ropestope

pre 3 dana

i Duki pekar kondicioni😎😬🤣
s

samo pametno

pre 3 dana

Da bi smenili najuspesnijeg selektora Srbije u 21. veku (plasmani na SP i EP i ulazak medju najbolje evropske ekipe u Ligi nacija) mora se naci bolji kandidat sa renomeom koji garantuje plasman na SP. Takvog Srbija ne moze naci sada. Rezultati reprezentacije su daleko ispred kvaliteta srpskih klubova i rada u FSS.
g

gosttttttt

pre 3 dana

Rece vucic sacekajte od nedelju dana do 10dana... Verovatno trazi novog trenera ali ako ga svi odbiju morace da ostavi ovog i da mu pojaca strucni stab, gde ce Piksi biti ikebana. Piksi sam da dajte ostavku nema nameru to je stara komunisticka skola. Sto bi reko vucelic "nije njihov stil" da daju ostavku
Z

Zukiic

pre 3 dana

Musline,volimo te!
G

Gostivar

pre 3 dana

Voleli bi mnogi da Piksija smene, ali nema jos novog selektora jer ne sme niko da se uhvati u kolo. Pored Spanaca, stizu jos i stare musterije Danci i Svajcarci, pa ce biti veoma lako uporediti rad novog i starog selektora.
k

kolega iz režije

pre 3 dana

Naša reprezentacija je najslabija fudbalska ekipa u našoj grupi što je bilo jasno svakom poznavaocu fudbala i realno je bilo da bude poslednja, sem u nekoj varijanti lude sreće (koja medjutim prati samo hrabre) tako da mi nije jasna ta priča o 'teškom neuspehu'. Težak neuspeh je jedino Piksijeva retorika koji zamlaćuje narod godinama sa nekim retardiranim optimizmom.
n

ndmrrbeb

pre 3 dana

realni Liga nacija je liga za mazanje oci. Pola ekipa tu uigrava tim i rezultat je nebitan. tu se ubacaju mladi talenti jedino se mi palimo na to. Ne kazem da je totalno beznacajna ali se zna motiv 1. WC KO GA IZBORI 2. EURO 3. KVALIFIKACIJE ZA WC 4. KVALIF ZA EURO 5. LIGA NACIJA 6. PRIJATELJSKA
H

Hahahahhaahha

pre 3 dana

Najavljuju ostavke ko ovi iz partizana i na kraju nikom nista
a

asa

pre 3 dana

To sa medvedom je istina ako je u pitanju grizli, ali ako je crni medved onda moras da se branis.
P

Pjer Karden

pre 3 dana

U Srbiji je to politička a ne sportska odluka,potpisali su novi skandalozni ugovor sa Dragan Stojkovićem Viskijem,čovek ima 2 puta veću platu od selektora jedne prebogate Danske koja je za nas fudbalska super sila,uz to non stop je pod gasom i to izgleda tragično.Stvar je u tome što ne mogu da mu nađu zamenu,malo ko je lud da bude selektor koji se ne pita ništa,kome jedan telefonski poziv menja postavu,čak ni za velike pare to ne može svako.Onog momenta kada politika ode iz fudbala nama će svanuti.
H

Hahahahahahahahahahaha

pre 3 dana

Dragan Stojković Viski hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahaahaha
C

Cer

pre 3 dana

Svi cekaju sta ce AV da odluci, jasno kao dan
P

PARIZER SULTAN

pre 2 dana

hehehe
V

Vinegar

pre 3 dana

A samo mi recite koga da dovedu? Ko ce normalan da se prihvati posla pred ovu Ligu nacija gde komotno moze u svega 2 meseca da dozivi svih 6 poraza ili u najboljem slucaju jednu/dve neresene? Ko ce mu se odazvati na pozive, krecu sezone, tad se hvata vec neki zalet, Vlahovic ume cesto tad da “ima” povredu, dvojica Arapa mogu i da preskoce, neko se zaista povreri i sta onda? Nek ostane Piksi pa pred kvalifikacije za SP da se trazi novi.
K

Km12

pre 3 dana

Da li si realan druze? Pa bolje taj novi selektor da ima 6 utakmica u Ligi nacija da pravi tim i igru nego da dodje pred kvalifikacije za SP u kojima cemo biti u drugom sesiru i morace mosnjice da se debelo oznoje da bi se otislo na SP
g

gost1234

pre 3 dana

kompletno to piskaranje ste mogli svesti u jednu jedinu recenicu: o Piksijevoj sudbini odlucice Aleksandar Vucic. da ne uzimate vreme ni vama na pisanju ni nama na citanju, znamo sve, nema potrebe.
2

2305

pre 3 dana

dunster od trenera nek odluci ko god samo da ga ne gledamo vise
T

Tika-taka hopa-cupa trt-mrt

pre 3 dana

Hteli smo tikataku, dobili smo trt mrt varijantu, e moj Piksela!
D

Dejan Savićević

pre 3 dana

Kukao šefu na telefon pa mu se ovaj smilovao da ga ne uništavaju u medijima da može slepac da uzme zadnji cent. Da kupi svojoj decu nove ferarije a snežani još jednu kuću. Gadija bez sramote i stida.
G

Gon

pre 3 dana

Ne znam sto ste uklonili tekst pre neki dan kada je bilo poredjenje sa slovencima. Inace odlican tekst. Elem, mesetarska drzava, jos gori fudbalski savez, ocajan selektor, losa igra... nema tu pomoci. Neka ostane piksli pa da vidimo posetu na utakmicama. Mada opet, Srbi smo. Sto znaci kratka pamet.
R

Rubikova kocka

pre 3 dana

7 dana tišine, 8 dan Piksi ostaje selektor 🤪
V

Vanecious

pre 3 dana

Polako ljudi,dajte coveku da se naspava.Pilo se mesec dana ..