Komentari na vest

Savo Milošević drugi put trener Partizana

N

Nista se ti

pre 5 minuta

Savo ne boj i Duljaj je vodio Partizan pa je grobarima bio izdajnik,placenik,poslot od onog da unisti klub,neznalica i dunster a danas je narodni heroj.Tako ces i ti biti cim odes iz Partizana.
b

bandit

pre 7 minuta

Ovo je bruka savo je odavno izjavio da se ne vraća u srpski fudbal tako da mu kao navijač partizana ne verujem tek kada ode ova postavljena uprava tj vazura i vucelic i ovaj povratnik iliev mozda ce biti bolje
B

Beli galeb

pre 8 minuta

Zvezdaš sam al mi je drago za Savu da gledamo jak partizan po meni iza Lazetića naš anajbolji trener
B

Bond

pre 12 minuta

Ako iskreno volis Partizan i znas ,kao i svi mi, da ova Uprava vec dugo i trajno urusava klub, onda ne prihvatas saradnju sa njima.Tebi je tvoj interes ispred Partizana.Legitimno, ali samo nemoj pricati kako ludo volis Partizan i dosao si da mu pomognes.Ti si dosao da pomognes sebi, a da produzis agoniju Partizana.Ti si izdao Partizan,ali nemoj plakati sto ti se to kaze, kao Stanoje.To ti je tako
m

mirni

pre 5 minuta

Tačno tako. Ko voli Partizan, nebi sudjelovao sz ovom upravom. I ovi igrači stranci nisu dorasli, da igraju za Partizan. 🤪🤪😪😪🖤🤍🖤⚽
U

UPRAVA NAPOLJE

pre 12 minuta

Vučela i Vazura da napuste klub, a od igrača da se vrate: Nastasić, Savić, Brašanac, Jovetić, Asano, Uroš Đurđević ili dovedu slični njima, a svakako dovedu i vrhunski bekovi. Mislim da, uz dužno poštovanje: Antić, de Medina, M. Živković, Arriaga, Šćekić, Owusu i Goh nisu igrači za Partizan. Partizanu treba nova uprava i novih 10 startera.
M

Milence Pilence

pre 13 minuta

🤔Jel br. devet rezervisan??? 🤭🙈😉... Sretno Savo u ovom mandatu💪✌️
S

Sherlocked

pre 17 minuta

Treneri su posledica , a uzrok ili dva sede vam gore u foteljama i uzimaju vam pare. Ne jedne sezone pa ste skapirali , nego evo godinama. I nista niste uradili , tako da ste saucesnici u propadanju sopstvenog kluba koji eto kako volite.
2

234567

pre 20 minuta

Smehotresna olimpijada se nastavlja
G

Gorostase

pre 39 minuta

Savo demokrata opozicionar
V

VratiaSeSimeMedjuSvojeCrne

pre 39 minuta

Vratio se Savo Glavo među svoje zločeste crne dečke:))))Sada kada bude napunjen par puta ide Panta Zekaj u dresu Reala sa svojom propagandom i Savo će isto doći da priča kako je strašno kada pukne staklo:))))Samo da ne šutira mikrofone po terenima umesto lopte:))))
Z

Zeko

pre 13 minuta

Savo dobro se vratio na mjesto trenera FK Partizan, da bi se situacija promenila na bolje potrebno je da se promjeni Uprava i jedan deo službenika naa čelu sa Vazurom. Novi koji dođu imaće vraški težak posao. Savo i igrači trebaju je trgnuti iz ovog košmara i krenuti u stvaranje atmosfere poštenog rada što će u dužem periodu dati rezultat
S

Svaki nesto radi

pre 43 minute

VODJA STANCA TITULE , VAZURA STANCA ,,TRENERCICE" Oboje stancaju.
B

Bosanaac

pre 44 minute

Imamo ih Savooo!
к

како сад

pre oko 1 sat

па Пума вам је пробио мозак говорећи да Сави неће бити дозвољено да буде тренер,како сад то.
M

Menja ih ko carape

pre oko 1 sat

A POSLE KAZU VAZURA GLUP !? 🚔🙊🤐🙈🫣
G

Gost101

pre oko 1 sat

Kad vec vraćaju trenere,neka vrate i neku od uprava koja je bila pre ove Uprave?
G

Gost 94

pre oko 1 sat

Au jel ovo nerealno. Sad će i on po drugi i ko zna koji put da prođe isto kao Stanojević... A da se ništa ne promeni... Čoveče jel ovo moguće?
D

Danilo911

pre oko 1 sat

Ovo je postalo toliko frustrirajuce...Ovo ima smisla jedino ako VV odlaze do ponedeljka a savo seda na klupu u utorak.Sve ostalo je samo gubljenje vremena.A ovi sto komentarisu ,,nemojte da pljujete dajte sansu coveku,, ne znam dal imate gram mozga.Problem nije u treneru, ako je dosao da radi sa VV tandemom i da kalja svoj obraz opet onda stvarno ne znam sta je sa covekom, ko sedne na klupu dok je aktuelna uprava u klubu ne sme biti docekan na lep nacin.Uprava napolje.

Ујка Житко ПФК

pre oko 1 sat

Secam se 2016.god kad je na skupstini kluba Savo usao u verbalnu svadju sa vulicevicem za mesto predsednika Partizana.I tada na kvarno izglasase za vulicevica za predsednika Partizana.Danas se Savo po drug put vraca ko pas podvijenog repa pred gazdom vulicevicem.E moj Savo....😤😤😤😤
G

Gosti

pre oko 1 sat

A ti si vodio zapisnik,pa sa takvim klubom i ide takva pamet ccc vrati teletu glavu
I

Iron

pre oko 1 sat

..најбоље могуће решење за Партизан у овом моменту...
V

VALJAK I NAVIJACI ,PRAVI

pre oko 1 sat

Najbolje resenje za moj PARTIZAN da ,,uprava" ode!
F

Fudbalista

pre oko 1 sat

Negde sam pročitao da je tražio garancije da neće biti smenjen ako dođe nova uprava. Da li je možda dao garancije da će podneti ostavku ukoliko ne učini ništa, odnosno da će se, ako dobije otkaz, odreći preostalih zarada do isteka ugovora?
X

XD

pre oko 1 sat

A ko, majke ti, može da mu da garancije da će ostati ako dođe nova uprava? Ova uprava? Ili neko drugi ko zna da bi ga neka nova uprava zadržala.
4

40+

pre oko 1 sat

SAVO PA ZAR SA OVIMA DA SARADJUJES,,SRAMOTA,,,
B

Banjaluka 1982

pre oko 1 sat

Kako mozete pricati "prodao si klub" Mozda hoce da mu pomogne,a upravu niko nemoze da smijeni,pa sad trebaju da dolaze kojekakve LOLE pa da padne jos vise.Savo hoce da spasi što se spasiti moze dok ovi neodu.Podrška za SAVU...
d

dzszsgs

pre oko 1 sat

"ne može", "ne odu".....
V

VALJAK VERITAS

pre oko 2 sata

SAVO moze biti super sportski direktor , trener nikako. Gde god poceo bio najuren. Ovo se namerno radi da se klub dounisti. NEZNALICE OKO PARTIZANA.
R

Raša P

pre oko 2 sata

Za koliko prelaznih rokova će formirati ekipu? Mora da misli da su predhodnici bili dunsteri a da je ekipa dobra. Da li će uspeh biti 4. mesto ili plasman u play - of? Da li dolazi zbog para ili zbog Partizana? Ko ga je iz uprave zvao za pomoć? Koji ga je uspeh u karijeri preporučio? Jel se Ostoja složio? Mnogo je pitanja hoće li biti odgovora.
l

li van klif

pre oko 2 sata

Svako ko prihvati poziciju trenera i sportskog direktora pod ovom upravom je saucesnik u urusavanju jednog kluba. I tacka.
R

RAZUMNI LJUDI

pre oko 2 sata

BRAVO ,TACNO !
9

95

pre oko 2 sata

Pravi čovek na pravom mestu! Izjavio je- nikad više u naš fudbal! Hteo da se bije sa ovom upravom sad saradjuje sa njima. Navijači ga šamarali i restoranu na stadionu... Pravi čovek na pravom mestu!
G

Gost_357

pre oko 2 sata

Savo prodao si klub. Kao i svi budići koji budu sarađivali sa ovom upravom!
G

Gost442

pre oko 2 sata

Savo, ovo ti nije trebalo. Mislio sam do skoro da ćeš im se zahvaliti na pozivu jer nema saradnje sa tzv. upravom dok ne podnesu ostavke i raport novom timu. Ne mogu da verujem da si pristao. Posle svega...
b

baldhawk

pre oko 2 sata

Kako prijatelju ne možeš da veruješ?
V

Visente Del Boske

pre oko 2 sata

A na prolece ce se marakanom oriti Savo pali su,imamo ih,kad bude 4:0 za domacina😂😂😂
M

Mirko88

pre oko 2 sata

Ja kao navijac Partizana odricem se i ne pruzam podrsku Savi ne pod ovom upravom.Svi na stadion protiv uprave i svih onih koji rade sa njima i onog prevrtljivog Ilieva
a

adjutant

pre oko 2 sata

Još jedna prevara uprave Partizana.Savo trener...Koji su mu rezultati trenerske karijere, ili je samo nosilac bata Đorine trenerske diplome. Sportski sektor je totalno zatajio, skaut služba od pok. Trbojevića gotovo da ne postoji, gomila beskorisnih igrača koji su dovođeni od strane već potrošenih trenera, ko će sve to posložiti...A para nema, nema evrope , nema prodaje, ne mogu se višemilionski ugovori raskinuti...Bojim se da posle Lučana Partizan ne počne ispisivati crnu istoriju...I još nešto, posle par neuspeha teraće se i Savo...
z

zdssgs

pre oko 1 sat

Pa jel' pobedio Mančester?! Šta više hoćete!?
g

gostjgja

pre 16 minuta

"Nije probao Mančester" jer je popio otkaz čak i od BIH jer je bio katastrofa, a sad se očekuje da takav "trener" spašava Partizan ?! Kakva nebuloza, osvestitete se.
M

Moca11

pre oko 2 sata

Da je bilo prvo nova uprava predsednik onda prvo ime koje mi pada na pamet uz Paunovica i Nikolica je Savo cak i ispred Jokana i Djukica ali ovako ne.Jer ovo je kozmetika da bi uprava spasila sebe barem oni tako misle a neznaju da ce uskoro ne kroz godinu dve nego uskoro i Savo proci kao Stanoje mozda cak i gore jer nakuplja se tolika negativna energija i kad tad ce taj balon puci ma kako neko smatrao pasivnima prave navijace FKP (ne ovi profi po zadatku njih ne racunam)

Kalčopolista®

pre oko 2 sata

Najbolje resenje je Marko Nikolic, covek koji je uspeo da nadmudri drzavu i pobedi sistem! Sada postaje jasno sta je hteo da kaze kada je odlazio: odlazim ali motivi moga odlaska nisu sportski!
М

Марјан

pre oko 2 sata

Није луд човек.
n

nijeeeee

pre oko 2 sata

lud al vi jeste 🤣
N

Nesporcki motivi

pre oko 2 sata

Ma da-mučili ga tada neki gadni šuljevi pa nije mogao više da izdrži..
O

O Boze

pre oko 1 sat

Samo budale mogu vjerovati da je neko nadmudrio sistem, da je bila namjestena titula otisla bo tamo gde je namjestena. Jedino je Vozdovac namjestio tako sto je izveo rezervni sastav protiv Nikolica i jos sirio noge u kaznenom a protiv Zvezde poginuo pa to su vidjeli svi koji su hteli a postoji i YouTube snimci. E to je ta karma i prokletstvo koja vas prati od tad isto kao i vasu bracu u kosarci kad su pobjegli sa postolja na olimpijadi…
v

vroom

pre oko 2 sata

Jel mu to opet nesto Aleks Ferguson rekao, mozda je Wenger ovaj put?
L

Lucifer_

pre oko 2 sata

Nije fer... Preskocili ste Drulovica..
G

Gost RS

pre oko 2 sata

Nova recka za Miloja.

SERBIA AGAINST THE WORLD

pre oko 2 sata

A za jedno 2, 3 meseca eto opet Duljaja, pa mozda opet Mladen Krstajic...I tako u krug 7 sezona 4 ista trenera
A

Anton77

pre oko 2 sata

Svi koji se povezuju sa ovom upravom znaju da su posle promena koje ce kad tad biti sebe izbrisali iz istorije Fk Partizan..Toliki je animozitet izmedju partizanove javnosti i uprave da ti likovi koji sad uzimaju novac i uprava ih preplacuje da nece moci nekad i kafu popiti u FKP.
N

Nikola 981

pre oko 2 sata

Treneri se smenjuju kao na traci, a najodgovorniji ljudi bez morala (Vučelić-Vazura) za katastrofalno stanje u klubu nikako da odu.
D

Deyan X

pre oko 2 sata

Covece sta ti to treba...
S

Sherlocked1

pre oko 2 sata

Pare brate . Sta tu nije jasno? Ne misli sigurno da sa tom amaterskom ekipom moze da uradi bilo sta.
u

uytrsa

pre oko 2 sata

posle kriv neko zato sto su 8 ili na 9 mestu...
P

Pa posle pitanje

pre oko 2 sata

Kome sam se ja prodao
A

Alberto Bueno

pre oko 2 sata

E moj savo od onakvog igrača do menjanja dresa na svim poljima partizan mu je dao šansu prvi ali rralno nikakvu karijeru kao trener nije napravio a veću uslugu bi napravio da je odbio
A

Anton77

pre oko 2 sata

Savo je dosao samo radi novca i to je uredu u nekoj je finansiskoj krizi i tih 700k godisnje pomaze..Zato je stavio po stranu taj sukob uprava navijaci koji ce na kraju oluje oduvati i njega jer je usao u najgori momenat da spasi sebe finansiski a i ovako uprava misli da spasava i njih..Prvi neki negativni rezultati pocece Savo odlazi tako da ce i on postati deo problema a ne resenje u ovom trenutku..Jos jedno ime cemo skroz potrositi
u

uuuuuuu

pre oko 2 sata

ovom partizanu se vrte 5 ljudi i to je to...tako vrte 3,4 trenera u krug,komedijaaaaa
S

Sima Arauho

pre oko 2 sata

I opet je pojeo vuk magarca.
Z

Zelen

pre oko 2 sata

Savo bez morala nikada nije trebao da se vrati od kada su ga bukvalno sutnuli sa skupstine kada se kandidovao za predsednika a ovako izgleda mu daju dobru platu pa je sve svoje palacinke pojeo a kukaju da nema para,,,,,
H

Hahahadjoooookiii

pre oko 2 sata

Opet… i njemu su brat vazura i vucelic i iliev dragi prijatelji… cast i bruka zive dovjeka. Ne mogu verovati da i on nema nikakav karakter! Samo tako u krug, ali nikako da ode vazura i njegova skupstina!
N

Noke

pre oko 2 sata

Svako ima pravo na svoje misljenje ali cinjenice su surova istina koju niko ne moze ponistiti. Decembar 2018 - Partizan sa Batom Mirkovicem los, jako los. Nema novca za Tokmaca Nguena (300k) koji ide u Ferencvaros i pruza odlicne partije. Partizan nema ni igraca kojeg moze da proda za neki dobar novac. April 2019 - Savo preuzima Partizan, osvaja kup. Daje prednost Strahinji Pavlovicu umesto Svetozara Markovica. Zdjelar od prosecnog igraca postaje dobar zadnji vezni. Partizan vremenom sve bolje igra. Avgust 2019 - Partizan ulazi u Ligu Evrope. Dovedeni Sadik (pozajmnica i kasnije otkup 1.5m), Asano (1m), Natcho (slobodan), Suma (vracen sa pozajmnice) i Partizan u evropi igra dobar fudbal gde umalo nije prosao grupu. Kiks Stojkovica kostao prolaska. Setimo se kako je dobro odigrao protiv Manchestera na JNA. Sta hocu reci? Savo zna da selektira, zna da prepozna kvalitet. Imao je i dobrog pomocnika, naravno. Pokazao je da zna da digne ekipu iz mrtvih i izvuce maksimum. UBEDJEN SAM DA SE VRATIO, JER U PARTIZAN STIZE NOVA GARNITURA UPRAVE.
S

SeoB

pre oko 1 sat

Dobro, je l Savo selektirao ili Ivica Ilijev?
A

Alo bre

pre oko 2 sata

PRAVI GROBARI CE RECI:DOBRO DOSAO SAVO⚫⚪⚫⚪⚫⚪
b

batabane

pre oko 3 sata

Sve je ovo teška ujdurma. Ko ga postavlja. Uprava koja ne postoji, koja mora da ode. Ljudi, koje navijači mrze, i optužuju za izdaju,za namerno urušavanje kluba. Pa gde to vodi. Imaju li malo stida, karaktera.
G

Gost Pera Trta

pre oko 3 sata

Auuu Savo pa opet ces cukati glavom o zid posle derbija.
N

Nema vajde!!

pre oko 3 sata

Druga liga, vratiti dugove, prodati sve, Natko neka bude igrač i trener, i igrati sa omladincima. Dok ovo ZLO traje nema spasa. Jedan fk, jedna država, jedan vođa, jedna partija!
E

Ej ljudi

pre oko 3 sata

Nije hteo da dodje protiv Mladosti jer zna da bi popio poraz!
I

Igor35

pre oko 3 sata

Bravo biseru. Da vodi ekipu nakon dva treninga. Da sprema utakmicu sa igračima koje i ne poznaje. Ovako je samo pokazao ozbiljnost.
l

lakskzj

pre oko 3 sata

Savo nije valjao, alooo! Ako nije valjao prvi put, zasto bi sada valjao? Sta radite aloooooo!
f

fa

pre oko 3 sata

Šta da kažem momcima kada uđem u svlačionicu i pogledam ih u oči. Sebi znam šta da kažem: “Ići odavde i nikad više ne raditi ovde” Jos jedan covek od reci
D

Dachazvezda

pre oko 3 sata

Epizoda "sjaši Kurta da uzjaši Kurta" drugi deo :) Ilijev koji je došao da zameni sam sebe je već tamo... Očigledne VELIKE promene u Partizanu!!!😵‍💫😂 Dotle, su grobari toliko ljuti da ne mogu da se organizuju JEDNOM ispred juga protiv uprave za 7-8 godina!!! Al su zato na tastaturi najjači!!!
P

Podpisujem....

pre oko 3 sata

.....bravo za komentar,bravo još jednom.
N

Naiva

pre oko 1 sat

Organizovale su ih sluzbe da cute, pa biju navijace koji se bune. Koga ti zezas ? Sto vi ne skandirate protiv rezima ? Idi na sever i pevaj nesto protiv, pa ces da vidis kako ces da prodjes.
B

BokiZ

pre oko 3 sata

Kakav je ovo ,,covek" pokazao je vise puta,da mu je obraz i reč ustvari nula. Pre prvog mandata u klubu je pljuvao po upravi,pravio scene i hteo da se bije na skupštini,da bi mu malo posle ponudili mesto trenera prvog tima i ladno prihvati,a pre svega toga je uzasne stvari govorio o FSS i tada Karadzicu ja mislim, a onda mu ponudi da bude direktor mladjih selekcija u FSS i on prihvati. Sada se vraca u srpski fudbal a kao i prethodnik mu,rekao da je završio sa srpskim fudbalom. Kakva ljigavstina jbt...
S

SSL

pre oko 3 sata

Odlično, da razvejemo i taj mit o Savi Miloševiću kao nekom treneru i ozbiljnom rivalu, šteta što se ne igra derbi još jednom ove jeseni.
c

cirkus

pre oko 3 sata

to da je vodio 4 derbija uzastopna i da ima 3 pobede i remi sa NULA primljenih golova, to je cinjenica a ne mit. Napravio je bio sjajnu ekipu, smetao, ali ako se u ovakvim okolnostima vrati ispao bi razocarenje u ocima svakog normalnog navijaca partizan.
@

@cirkus

pre oko 3 sata

Prvi derbi mu zavrsio Kokeza, u kupu ni on sam ne zna kako je pobedio, presli centar dva puta, izlezavali se celo poluvreme. U prvenstvu nam nisu trebale pobede. Ali da, ako gledas statistiku, onda nije izgubio. Ako stavis u kontekst, onda to malo drugacije izgleda.
G

Gostivojevic

pre oko 2 sata

@cirkus to da Savo Milosevic nije igubio derbi je mit 160 derbi 2 1 za Zvezdu.
R

Reč je reč

pre oko 3 sata

Ima li iko da valja ovim grobarima? Pa koga bi vi ? Gvardiolu,Klopa,Murinja... A ko drugi da preuzme ovakvu krš ekipu ako ne neki krš trener? Niko iole ozbiljan neće u ovom momentu preuzeti partizan jer će odmah biti izdajnik ,prodana duša,poslat od tamo nekog da uništi partizan itd itd .Niko pametan neće doći ako vidi da može dobiti razbijenu glavu od sopstvenih navijača .
1

123123123

pre oko 3 sata

Prekipelo je u tom šestom kolu novog šampionata Miloševiću, koji je i isključen na tom meču, pamti se i gašanje sudije flašicom, šutiranje mikrofona pored terena… Pamte se i izjave posle meča “Nisam u afektu, nije ovo kap koja je prelila čašu, ovo već traje, dozvolio sam sebi da uradim to što sam uradio u Novom Sadu, a ružno je. To ne sme da radi trener i pedagog, pre svega trener Partizana. Ali, nije me Novi Sad opredelio, ovo traje i sve je jako mučno. Šta da kažem momcima kada uđem u svlačionicu i pogledam ih u oči. Sebi znam šta da kažem: Ići odavde i nikad više ne raditi ovde”
N

Nebitan10

pre oko 3 sata

Protiv Mladosti 1X&GG
B

Budak

pre oko 3 sata

Posle Sava neka se spremi Petric!!!!

KoRn

pre oko 3 sata

Ma da a Stanoje da ceka?
p

poyres

pre oko 2 sata

a Stolica da ceka..., nece moci....
4

474747

pre oko 3 sata

Ja ne razumem ko je razgovarao sa Savom,jer ako stvarno budu promene onda metla i Ilijevu i Vezuri,ako bude samo sminka onda ce Sava da bude samo jos jedna zrtva,i treba ako svesno ulazi u MULJ
3

3333

pre oko 3 sata

Nisam navijač partizana Al ovo je sramota da ne mogu smijeniti ovu lovovsku upravu , isto se radi kao i sa czv prije 12 god.
C

CaleB pravi

pre oko 3 sata

Ok, to je to....prva epizoda Spanske serije "Treneri na vrtesci" je zavrsena. Vratio se Savo...sada krecu nastavci, i nove epizode u kojima se radnja vec unapred zna - urlanje navijaca, kako je i Savo "izdao" Partizan , jer je usao u igru sa aktuelnom upravom...ali, sledi potom i zaplet, jer svi navijaci nisu slozni...ima i onih koji podrzavaju upravu, bez obzira na oskudne rezultate. Iiii....dalje ne bih komentarisao sta ce se dogadjati, sami odgledajte serijal, bice Vam zanimiljivije, ne bi ni bilo korektno sa moje strane, jer ipak sam Zvezdas. Ali mogu Vam otkriti sam kraj serijala, koji se zavrsava pitanjem - Ko je sledeci ??
p

pikeeeeee

pre oko 3 sata

Meni samo nije jasno sta SAVO MOZE POMOCI PARTIZANU?
I

IQ

pre oko 3 sata

Tebi nista nije jasno
p

phen

pre oko 3 sata

A sve se vracaju oni koji kazu kako su zavrsili sa srpskim fudbalom. Pricaju istinu kao sto je istinit razlog zbog kojeg odu iz srpskog fudbala
N

Nisam gost

pre oko 3 sata

A ko ce ih brate slatki....Savo u Sloveniji imao 5 dobijenih utakmica i posvadjao se sa Mandaricem pa ti je sve jasno
d

dejan.mi

pre oko 3 sata

pa ljudi neko mora da bude trener. Uprava napolje, trenera na duge staze!!!
s

seki12

pre oko 3 sata

Savo je ovako ok lik, ali ljudi uvek se isti treneri vrte koji su vec bili u klubu i nista nisu napravili, zalosno je sto se prilika ne daje novim ljudima, ovako je samo gubljenje vremena i tapkanje u mestu,realno Savo nigde nista nije napravio zalosno je ovo sto se radi VELIKOM PARTIZANU.
r

rrrr

pre oko 4 sata

Neka drhti evropa,upss,kakva evropa,ovi nigde ne igraju.
-

- ŠTA SE ČEKA? -

pre oko 4 sata

Gde je nova uprava?
D

Djej

pre oko 4 sata

Njega su i Bosanci terali sa klupe Savo odlazi kada je skoro bio selektor Bosne....nista on promeniti nece, moze doci i Gvardiola, dok su Vazura i Vucelic tu sa dna nema mrdanja
E

Eseks

pre oko 4 sata

Savo zna fudbal i lepo su igrali sa njim..problem je ova uprava bez obraza ko i sve uprave Srbije u svim oblastima.
N

Njofrica

pre oko 4 sata

Deca masovno po skolama navijaju za Zvezdu, omer 70:30%! Šta se radi ovo Partizanu!? Evo moj klinac kaže u razredu ih ima 17 dečaka i čak 13 navija za Zvezdu, a tako je kaže i u drugim odeljenjima! Vodim ga stalno na kosarku, ali nije to to, ali na fudbal ne! A voleo bih!
L

LILIHIP

pre oko 4 sata

Pa vodi ga i na fudbal ako voliš PARTIZAN!!!Nisu Vazura i Vučela Partizan?!! Ako ga voliš kako kažeš?!!!
G

Grobarijus

pre oko 4 sata

Ja nemam ta iskustva..kod moje cerke u razredu niko ne navija za zvezdu skoro,tako ona kaze bar,valjda zavisi od sredine do sredine...
B

Baxter88

pre oko 4 sata

Pa tako je skoro svuda jer deca gledaju ko je uspesan i taj klub zavole od malena a trenutno je ovo Zvezdina decenija i normalno je da je neki omer 70-30, tako je uvek i bilo...
M

MOMA 123

pre oko 3 sata

To sve zavisi od situacije do situacije.u razredu mog sina ima vise navijaca Partizana,nije ta razlika tako velika kako oni tvrde,ima i vise ali smo mi definitivno Avangarda!!!!
p

prti

pre oko 3 sata

@MOMA 123 da da Avangarda u svakom mogucem pogledu. Zato sto sami sebe lazete zato vam i jeste ovako.
g

gost1234

pre oko 3 sata

moma-biti avangarda u necemu znaci biti ispred svog vremena, biti inovativan, eksperimentalan, izmisliti nesto novo.......... kk CZ osnovana mnogoo pre vaseg kk, fk CZ osnovana dosta pre vaseg fk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o cemu vi grobari tacno lupetate ovde godinama?????????????????????????
S

Ssl

pre oko 3 sata

Imam 46 godina, pre 35 godina dakle u osnovnoj odnos je bio isti, 70-30% grubo ako ne i više nas je navijalo za Zvezdu. Tako da ti tu uprava i ko god nije kriv, prosto je Zvezda iz milion razloga veći i popularniji klub.
N

NO

pre oko 4 sata

E moj Savo!!
t

torki

pre oko 4 sata

Nek Stanoje malo odmori, pa posle umesto Save nazad na klupu
B

Bg1

pre oko 3 sata

A pre njega Duljaj.
O

Otu

pre oko 4 sata

Nema sta tu da trazi! Posle Partizana gde su mu rezultati.
V

Veljodrom

pre oko 4 sata

Ovde ni Sveti Savo ne pomaže!!
0

0900

pre oko 4 sata

Koliko je bio kažnjen utakmica posle onog isključenja u Novom Sadu?. Pošto nigde nije radio od tada još mu se to računa, pa ako ih vodi na prvoj utakmici ta će se registrovati 3:0 pf.
d

dzaks

pre oko 4 sata

Jeste se usrecili,svaka vam cast!!Ni T od trenera nema,samo mu je lova u glavi
D

DUPLO GOLO

pre oko 4 sata

E moj SAVVO, zar si toliko jadan i gladan, šta ti ovo treba!!!???? Kada bolje razmislim mi " navijači" boljeg i ne zaslužujemo! Šta će reći Đorđe Tomić, kada ćemo na teren!!??

KoRn

pre oko 4 sata

Pa ja mu dajem maksimum mesec i po dana a onda bi mogao recimo Stanojevic da ga zameni.

angry_chainsaw

pre oko 4 sata

Pusti, neka ga do proleća, do sledećeg derbija, kada nam se uigraju Elšnik, Krunić, Silas, Milson, Prucev, Duarte i Luka Jović...
M

Ma da LI

pre oko 4 sata

OVO MOGUĆE???? Ovo prvevrtljivo stvorenje, danas ovako sutra onako, kako vetar dune. Ovaj da nam pomogne? On koji je bio protiv FSS, pa veliki borac ZA FSS, protiv AV; pa njegov drugar, takve osobe bez iskrenog stava nam nisu potrebne. Duljaja ćemo praviti od blata.
i

igor9222

pre oko 4 sata

Posle njega Duljaj pa opet sve u krug
S

SB

pre oko 4 sata

Ovi nece nikad otic ali pazi nikad, i kad sjasu oni njihovi unuci ce da ga vode,
P

Posteni

pre oko 4 sata

E moj Savo, koliko sam te cijenio i postovao, ali sada si me razocarao jer si dosao da das legitimitet razbojnicima u upravi. Katastrofa ti je karakter ocigledno.
0

0900

pre oko 4 sata

Jesi li isto to napisao i kad su dolazili Duljaj, Petrić, Stanojević?... čisto bi voleo da vidim šta misliš. Jer sada je stigla ta mantra da su svi saučesnici i rušitelji kluba, a Duljaj je spasioc.
P

Petar011

pre oko 4 sata

Ovaj , nakon što je upropastio BiH bukvalno nema gde da radi više. I ajde Partizan.
K

Komentator

pre oko 4 sata

Savo nije trebao da prihvati ovaj poziv da ne kalja obraz, ali sa druge strane nije bilo nikog drugog da ih preuzme, tako da je bolje i ovo nego da im je Stanoje ostao
N

Necca

pre oko 4 sata

Cestitamo komsije! Sada imate osiguranu borbu za drugo mesto. Mislim na narednu sezonu.
L

LS

pre oko 4 sata

Cestitamo kvalifikacije od drugog kruga kvalifikacija !
K

Komentator

pre oko 4 sata

@LS Hvala brate moj, to za nas nije nikakav problem, već smo dva puta iz prvog kola ulazili u LŠ :)))
L

LS

pre oko 4 sata

To sto se zahvaljujes znaci da ne kapiras koliko nema svrhe to sto osvajate i sto jedini igrate Evropu, posto nikada necemo imati kvalitetan fudbal. A ti ako volis ovakvu ligu i rezultate nasih klubova u Evropi (bez obzira na Partizan), onda uzivaj u mazohizmu.
g

gost1234

pre oko 4 sata

ls-sadasnja liga je jedno sto puta bolja od one u kojoj ste vi dominirali sa vasim filijalama tipa Smederevo, Banatski dvor, Hajduk Kula, Metalac, BSK iz Borce( ej Borca je imala prvoligasa)..............
S

SeoB

pre oko 3 sata

@LS....Šta mene briga za rezultate vaših klubova u Evropi? Naš klub igra solidno, možda može bolje, a može i gore. Šta Zvezda ima sa tim što je Radnički ispao od Mornara? Ovde ide neka mantra da Zvezda nekoga potkrada, a onda Zvezda igra egal sa Benfikom, Milanom, Rendžersom, a ovi što ih Zvezda potkrada dobiju po nosu od Lugana, Maribora, Mornara...Biće momci da ste vi ti koji nameštate, pa kad dođe ekipa koja neće da se skloni, onda aj na kupanje u julu
L

LS

pre oko 3 sata

Znaci zadovoljni ste kvalitetom lige ili je mozda jos bolje da je rasformiramo i da ne postoji, pa neka samo Zvezda igra LS, a ostali ne moraju ni da postoje. E kakav narod, takva i liga. Ne vidim da je bilo ko spominjao potkradanje. Neka ste najbolji, svaka cast, ali ste na vesti koja nema veze sa Zvezdom. To ipak nesto govori.
J

JSO

pre oko 4 sata

Au sta rade ovi ljudi. Sad ce jedne te iste ljude da vrte u krug. Iz greske u gresku idu.

gemathegreat

pre oko 4 sata

A koga bi ti ??? Sava je daleko najpristojnije rešenje za vas.
Ј

Јово наново

pre oko 4 sata

Тренерска вртешка... Ја сам Звездаш до коске али ово је срамота шта раде клубу. Ја знам да су се многи навијачи Партизана сладили када нисмо имали ни струје ни воде на стадиону, ни спонзора и тада је нама много гора ситуација била него вама сада али мени је ово одвратно. Српски фудбал не би имао директног учесника у еврп. такмичењима да није било и Партизанових бодова, ово касапљење клуба је чак и нама Звездашима одвратно као и онај дерби који није био дерби. Ако постоје неки озбиљни људи који воле клуб и који су поникли у њему шта чекају, нека преузму клуб па макар и на силу, понављам ако воле клуб.
a

arroyo

pre oko 4 sata

ne lupaj, ovo im je super u odnosu na šta su zaslužili
R

Reč je reč

pre oko 4 sata

Zvezda nekada i partizan sada neuporedivo.Zvezda je imala finansijske probleme jer je tadašnji državni vrh više nego očigledno išao da je ugasi dok partizan nema tu vrstu problema .Partizanov problem leži u njima samim jer ne mogu da se pomire s tim da više nema poklonjenih titula i što glume neku opoziciju i niko im živ ne valja i za njih su svi izdajnici i prodane duše i ko god dođe u partizan neko ga poslao da isti uruši.Dakle partizan nema finansijske probleme već su najveći problem sami navijači koji ne mogu da se pomire s činjenicom da se Zvezda nije ugasila i da ona sada vlada i kupi kajmak a ne partizan.
G

GostRadan

pre oko 4 sata

Ko god da bude trener, nece mu biti lako dok su tu W. Sto se Save tice, mrze ga zvezdasi i u narednim danima ocekujte navalu botova i pljuvanje po njemu. Mi ne znamo sta su se oni izdogovarali, ali do ponedeljka ima puno, ne bi me iznenadilo da mediji objave vest u nedelju da se ipak nisu dogovorili. Ovaj iz OFK sto ce kao voditi ekipu je samo pokrice, Stanoje ce mu sastavljati tim do kraja godine. Bar mi se takvim cini manevar ovih sto im "neko ne da da odu".
K

KONKRETNO

pre oko 4 sata

Kad Vučela i Vazura napuštaju Partizan?

gemathegreat

pre oko 4 sata

Kad I'm istekne mandat.
@

@Konkretno

pre oko 4 sata

Što, neka ostanu još, nama ne smeta :)))
Г

Гос'

pre oko 4 sata

Па кад им истиче мандат за четр године ил прије?!
D

Dexaman

pre oko 4 sata

"Savo Milošević je svestan da bi bilo kontraproduktivno da vodi trening u subotu pred meč protiv zahuktale Mladosti..." Šta vi pišete?! Nije bitna jedna utakmica, nije bitna ni cela sezona, jedino što je bitno je da klub konačno stane na noge posle godina tumaranja, a to je moguće jedino ako bulumenta u upravi konačno ode i dodji neki novi ljudi koji će biti mnogo manje zavisni od vlasti! Za mene, dolazak Sava za trenera je još jedan izdajnički čin nekadašnjeg igrača...
T

Torbicis

pre oko 4 sata

"Hteli su da ponude trenersko mesto Smiljanjicu,jer je iz sistema" Strasno, kakav njihov sistem, oni imaju samo sistem za unistenje kluba na svim nivoima!!!Prvo Jovanović da minira svlačionicu, bojkot dok ne odu..izaci na teren i sesti na centar,nema pregovora sa ovim olosem..a Ljajić neka se batali Partizana!!!
A

Antonioo

pre oko 4 sata

Najbolji moguci izbor, ali trebao je doci u aprilu tamo negde jer se sezona vec propala, pa da sam formira tim na leto a da za ta 2 meseca u ovoj sezoni vidi na koga moze da racuna....
j

jel

pre oko 2 sata

Od kojih para ce da formira tim?Nema Evrope,nema publike,nema prodaje igraca,sta sad planirate,da drzava opet istrese deser milona vama za pojacanja?
V

V. Bulatović

pre oko 4 sata

Trebali bi na vrtešku da ubace Kralja i Ćirkovića. Ovo više dosadilo Savo-Duljaj-Nadj-Stanoje😄 Samo budalast ili pohlepan čovjek bi u ovakvom momentu preuzeo Partizan. A oni su toliko pohlepni da me ne bi iznenadilo da Stanoje opet dođe za godinu, dvije. Bez obzira na tobože uvrijeđenost povicima sa tribine, rasjekotine i razbijenu glavu. Ovi ljudi nemaju obraza jednostavno.
F

Firmić

pre oko 4 sata

Neće ovaj proslaviti Novu godinu na klupi Partizana.
L

Lucanci

pre oko 4 sata

Iskusno nas izbegao,kao nema vremena do vikenda haha
g

gazi male partizane

pre oko 4 sata

To je tako kada zatucane ubede zvezda namesta da im sudije pomazu, a onda bude 0-4
N

Naiva

pre oko 4 sata

Naravno da namesta, kao i komsije sa druge strane Brda. Toliko o zatucanosti.
D

Dejanii

pre oko 5 sati

Uprava nema kuda, Savo isto tako..
G

Gost3

pre oko 5 sati

Čekaj, jel ovo sad znači da je Savo izdajnik jer sarađuje sa ovom upravom?
n

nadanje

pre oko 4 sata

Ja bar mislim da se dobro raspitivao o narednim koracima uprave tj remonta i da zna nesto sto mi jos ne znamo ali bismo voleli da saznamo, a to je da ovi uskoro odlaze i da dolazi neko nov...
9

944995

pre 38 minuta

jasta, rekao mu vazura uskoro ide i neko drugi dolazi 😂
b

bakarinjo

pre oko 5 sati

Steta i za Savu ubedjen sam da pravi gresku,i da nece tu biti nekog pomaka.. Ode jos jedna legenda u zaborav posle ovog mandata(Stanojevica ne smatram legendom da se razumemo)bicu srecan ako gresim!
S

Show pfc

pre oko 4 sata

Stanoje je za ovoga gospodin covek …
b

bakarinjo

pre oko 4 sata

Mozda je Stanoje gospodin za njega(ne bih rekao),al igracka legenda sigurno nije!
п

прц

pre oko 5 sati

Смејем се, а плакао бих
з

зар и ти

pre oko 5 sati

саво зар су и тебе зајебали па има ли ико на овом свјету да отјера ову багру...а мајко мила божија
k

kukukuuk

pre oko 5 sati

naeebali smo sad kad sava glava preuzme partizaiiii optastamo se od titule na + 11
j

jadni mikrofoni

pre oko 5 sati

Cuvajte se mikrofoni
n

nema sta

pre oko 5 sati

I njemu zafalilo para, cuo da Stanoje imao najvecu platu u Srbiji
P

PgPgPg

pre oko 5 sati

Neka je sa srecom kravice, iskusno si izbjegao Lalata za vikend, pa od ponedeljka da se krene, kao u vodovod da si se zaposlio.
N

Neverovatno

pre oko 5 sati

Obraz kao djon! Sta imaju po fiokama o ovim ljudima kad ovako dopustaju da im se iskalja ime koje su godinama sticali kao fudbaleri?
Z

Zeka Manijak

pre oko 5 sati

Čekaju prvo i Lalat da ih presliša
D

Dejanii

pre oko 4 sata

Tačno, Lalatu fali samo da bude trener Partizana kako bi mogao da se pohvali da je bio trener svih klubova iz naše elite 🤣
О

Оногост

pre oko 5 sati

Почиње да ми бива жао Партизана.
g

gonpi

pre oko 5 sati

I molim novinare da mu na konferenciji postave pitanje kako se oseća obzirom da je nedavno ZAUVEK otišao iz srpskog fudbala. Hvala!
A

Alimpije

pre oko 3 sata

Pa to je rekao i Stanojevic onomad.
G

Gotivan

pre oko 5 sati

On je meni gotivan lik.