Komentari na vest

Saudijski princ posle Njukasla kupuje i Inter!

U

Urgh

pre preko 2 godine

A da te velike seronje zasade malo šume i očiste svet od prljavih tehnologija?
j

je_suis_ronaldo

pre preko 2 godine

Inter bi navodno mogao aktivirati buy back klauzulu za Hakimija za 80m :D daj boze da se desi :D
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Lepe vesti videcemo sta ce tu stvarno biti ? pisao sam medju prvima na mozzartsportu jos ranije da ce Arpi da kupe Inter posle nove godine, ima taj komentar ovde na portalu koji moze da se potrazi i procita, ako se to stvarno desi onda ce PSZ, Man Siti pa i Celsi dobiti konkurente kad je kupovina najskupljih igraca na svetu u pitanju, ako Arapi kupe Inter koji su teski 400 milijardi evra, onda ljubomorcima ostaje da se prevrcu od muke, nece im biti dobro sajna ce Inter svako vece, pucace od ljubomore na sve strane, prestace da navijaju za klubove za koje sad navijaju po italiji, a za dve godine bi Inter u slucaju kupovine od Arapa poceo da nabija i redovne komplexe po Evropi, samo napred FORZA INTER ! AKO STE CEKALI MOJI KOMENETAR EVO malo poslastice ciju ciju misologija :)
L

Ljubomora?

pre preko 2 godine

Na arapske petrodolare? Ti ćeš sinko da zvizneš svašta, u realnosti klub ti je igračkica malo u rukama Kineza, sve sa kineskim pismom na leđima, malo kod Arapa na pranje novca pa u krug. Ko najviše ponudi, njemu.... :D
g

gost999

pre preko 2 godine

Sto ne kupe Salernitanu, da se kezimo :-D
1

101

pre preko 2 godine

To su ostavili Talijanima ili Amerikancima.
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Bas me briga ko ce biti vlasnik Intera, sve dok u upravi sede Antonelo, Marota i Ausilio. A njima su produzeni ugovori do 2024. Io sono interista per sempre!

1902

pre preko 2 godine

Uhuuuu jahahahahah zivio Florentino Perez!!!
K

KROJF

pre preko 2 godine

Kako god Anjelijevi su Anjelijevi...
i

igor78

pre preko 2 godine

Sledeći koraci kupovina kluba u Španiji i Francuskoj. Za par godina, njihovi klubovi će igrati polufinala i finala LŠ i LE, a oni će gledati i smejati se Evropskom fudbalu…
1

101

pre preko 2 godine

Vec igraju, PSG VS Man C. Samo ce im se pridruziti Inter i Olimpik Marsej
j

je_suis_ronaldo

pre preko 2 godine

Tata kupi mi auto, Mbappea i Hallanda
B

Baltazar

pre preko 2 godine

Ovaj fudbal pocinje sve vise i sve jace da nam se smeje u lice,i onako je ogroman novac bio u fudbalu a sa ovim arapima samo se dodaju nule.E sirotinjo samo gledaj ,trpi i cuti.
Z

Zizuu

pre preko 2 godine

Konacno se Inter vraca na stare staze alave... Juventus na aparatima...
1

101

pre preko 2 godine

Anjeli nije sretan. Vise nisu najmocniji na pijaci.
H

Hahahahha

pre preko 2 godine

Braćo draga, ne znate vi gde lupate. Inter na stazama slave... Anjelijevi nisu najmoćniji... Najslađe je interiste slušati unapred, kad tresnu kao da je atomska bomba pukla.
G

Gost2021

pre preko 2 godine

Sto ne kupe Mancester Junajted, Everton ili Fiorentinu?
1

101

pre preko 2 godine

To su ostavili Amerikancima
Z

Znalo se

pre preko 2 godine

Da ce se ovo dogoditi, samo je bilo pitanje vremena, oni koji prate situaciju bilo je vise nego ocigledno, mnogama su produzeni ugovori u interu, stvorena je ekipa koja ce se boriti za titulu svake godine, matoti i ausiliu produzeni jgovori do 2024. prodajom lukakua i hakimia koliko toliko stabilizovana situacija, reseno mozda i najvaznije pitanje, izgradnja stadiona i sad im je najbolji trenutak da izvuku najvise para, pre samo nekoliko dana prvi covek suninga jingdong je izjavio da se situacija oko suninga stabilizuje, verovatno ce vrlo brzo uci milijarda, vracaju svoj novac i plus ce nesto i zaraditi. Sto se intera tice, njihovi bilo kakvi problemi se ovde zavrsavaju.
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Zbog ovih i onih drugih tajkuna i mafioza fudbal je otisao u tri l... p... m....
S

SaleMEX

pre preko 2 godine

Tek sad si to ukapirao?
A

AntiplasticaR

pre preko 2 godine

Ne moze bez Giletove dozvole, ceka se njegov blagoslov.
G

Gost76

pre preko 2 godine

Kupuje sebi još jednu igračku.
I

Inzaghi

pre preko 2 godine

Svakako bolja solucija nego Kinezi.
1

101

pre preko 2 godine

Kinezi su ih vratili na stare staze slave.
Z

Zoi

pre preko 2 godine

Kupili su 70% akcija za 300 mil i onda morali odmah da plate 360 miliona duga. Tako da zarada nije bas takva kako obracunavate.
P

PIF

pre preko 2 godine

Dolaze novi veliki igraci, i novi navijaci. Isto kao sto su PSG,Man C ,Celzi dobili masu novih navijaca, Inter je od ranije fudbalski gigant. Kako ce to da izgleda, zanimljivo.
1

101

pre preko 2 godine

Ako je ovo istina, veliki zemljotres u fudbalu , a Inter ce kupovati fine igrace:):):)
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

De nek i kod nas kupi Novi Pazar.

Dj_97

pre preko 2 godine

Arapi videli da je Njukasl očajan, pa onda prešli na Inter... Koja je ovo sprdnja sa sirotinjom, ima li kraja?
1

101

pre preko 2 godine

NjKastel je bio proba sa UEFA , da li ce biti prihvaceni kao vlasnici Evropskih klubova.
C

Cigojle

pre preko 2 godine

Kako niko neće da kupi Zvezdu a da neće Terzić da je proda.
m

mustafapfc

pre preko 2 godine

Ako ikada neki bogatas i kupu neki nas klub to ce biti Zvezda!!! Sigurno nece kupiti klub od koga su gledaniji Posusje i Borac iz Banjaluke.....
@

@mustafapfc

pre preko 2 godine

Zvezda je već privatizivana od strane firme Terzića samo što zbog armije navijača to nesmije biti javno obelodanjeno al jednog dana kada se vlas promeni i to će izaći na videlo.
H

Haland u Inter

pre preko 2 godine

Na leto dolazi Haland, ili vec u januaru?
h

hgeh

pre preko 2 godine

Ja se samo plašim da im inter ne postane "pomoćni" klub gde bi sazrevali igrači za Njukasl, jer svi znamo koliko se više novca obrće u Premier Ligi
1

101

pre preko 2 godine

Pomocni klub? Ko jos ima i sta rade pomocni klubovi?
S

Smouth

pre preko 2 godine

Da li si realan 😂
C

Capo di tuti capi

pre preko 2 godine

Da da sigurno pomocni, posebno drugoligasu, a jeste bas objektivni
P

Pentraksil

pre preko 2 godine

@101 Zna se sta su pomocni klubovi i zasto je decko stavio navodnike. Posto pratis fudbal od juce recicu ti, tzv. pomocni klubovi sluze da razigravaju igrace klubu za koji su igraci vezani ugovorom, i medjusobno razmenju igrace, pa tako Vitese predstavlja pomocni klub Celsiju, Njujork Siti Mancester Sitiju, kod nas Tekeoptik Partuzanu i Graficar ( u kosarci FMP) Zvezdi predstavlja taj pomocni klub. Jel sada malo jasnije? Ne verujem da ce Inter biti pomocni klub Njukaslu jer su neroazuri veci klub i bore se za trofeje.
M

Ma da...

pre preko 2 godine

Pa decko ne prati fudbal pa se cudi sta su razvojni klubovi. Evo da prosirimo spisak i obogatimo njegovo znanje. Porodica Poco drzi Udineze a drzala i Grenadu i Votford i razmestala igrace da proigraju iz lige u ligu. Red Bul drzi RB Lajpcig a razvojni timovi RB Salzburg RB Njujork RB Bragantino RB Gana neki klub. Celzi u Vitese i neki klub u Japanu. M.City ima Trou Djironu neki klub u Urugvaj u Njujorku u Boliviji kupili slavni Bolivar, imaju jos Jokohamu M. i u Australiji Melburn cini mi se. Vlasnik engleskoh Brentforda ima i Danski Miteland. Vlasnik Brajtona ima i Belgujski USG koji je vodeci u Belgijsskoj ligi. Atletiko M. ima u svom vlasnistvu razvojne klubove Portimorense u Portugalu i Lans u FR. Vlasnik Kajzerslauterna ima u svom vlasnistvu i klub u Belgiji i jos jedan ne mogu da se setim. Skoro smo mogli procitati o onom Amerikancu koji ima vlasnistvo po 20% 30% ili vise u 8 ili 9klubova. I jos puno prrimera mrzi me da nabrojavam ali za kraj tu je i Bajern Minhen koji ima svoju razvojnu ligu cak i omiljenu musteriju Borusiju Dortmund :)))
1

101

pre preko 2 godine

E , sada kontam. Inter bi mogao da prodje kao Vitese ili Melbrun. Samo sto je Inter placen 1 milijardu (ako je tacno da je prodan)
c

cvxx

pre preko 2 godine

Pa obrce se zato sto je liga jaca, tacnije ima vise novca. Nek uzmu Saudijci Inter, nek ostanu Anjelievi da mogu da isprate sa Juventusom, ceka se prodaja Milana, prica se da ce ga najbogatiji covek na svetu kupiti, onaj Franzuc Bernar Arno, mada mislim da on nije bogatiji od ovih Arapa, ipak je to samo moje misljenje.... Sa ta tri kluba jos je Roma, Fiorentina dobila vlasnike, Djenova, prica se da Torino treba da dobije bogatije vlasnike. Ali cim ta tri kluba povuku odmah ce dobiti jos neko super bogate vlasnike da vidis kako ce se vratiti Seria A na mesto gde joj pripada. A polako se vraca kako su bili u bunaru, jer se grade novi stadioni i to je pre svega osnova za dalji razvoj i zaradu, uz to klubovi moraju biti vlasnici stadiona sto sada nije slucaj u Italiji i zbog toga njihovi klubovi imaju mnogo manju zaradu a to povlaci i kvlaitet lige i igraca a sa tim je manja zarada od Tv prava. Italija ima od liga 5 ubedljivo najmanju zaradu od Tv parava. Sve je to povezano, i jeste da sam navijac Milana ali mi je drago zbog Intera jer znam da ce onda i Milan morati da dobije jace vlasnike ali i ostali klubovi a time jaca i liga. Nista nece uraditi ako jedan klub bude super jak kao sto vidimo u Francuskoj PSZ koji nema konkurenciju, i gotovo nema drazi to takicenje a sada kad se pojavi i Marsej pa i Monako ili neki drugi klub videcemo kako ce i Liga 1 da ojaca i podigne se
D

Dođi i kod nas

pre preko 2 godine

Kupi Zvezdu :)
1

101

pre preko 2 godine

PSG i Man C ce dobiti konkurenta.
G

Gost300

pre preko 2 godine

A celsi?