Komentari na vest

Saudijci shvatili da ne moraju svi Brazilci da driblaju: Kazemiro od 30.000.000 funti

A

Alex DeLarge

pre oko 2 meseca

Toliko gotivim i postujem ovog igraca da zaista ne mogu da kazem nista lose... osim da je mozda ovo najbolja opcija za njega u ovom momentu...

Mali peca

pre oko 2 meseca

30 miliona za junajted , jednom i mi neke pare da zaradimo od prodaje igrace
v

vbi

pre oko 2 meseca

kako ces da ih potrosis?

1902

pre oko 2 meseca

Sta ste zaradili ehehehehehe kupili ga za 70 miliona a prodali ga za 30ak miliona ehehehehehhehehe svaka cast!
S

Simicmacan

pre oko 2 meseca

Mislim da ste pogresili, nije njegova plata 350.000 funti mesecno nego nedeljno
H

Hroničar

pre oko 2 meseca

BTW:350000 nedeljno, ne mesečno
P

Pep

pre oko 2 meseca

Kazemiro itekako zna da dribla i to vrhunski!
B

Babaroga99

pre oko 2 meseca

Strasan igrac !
И

И

pre oko 2 meseca

Fudbaler vrhunske klase koji je sjajan kada radi isključivo svoj posao, kada pokušava da igra kao neka slobodna osmica, onda je prosečan igrač. U Realu je bio striktno defanzivni vezni koji kvari igru protivnika, veoma disciplinovan i ne odstupa od toga. Od napadačke slobode imao je to da može da šutne sa distance kada se namesti situacija i to je bukvalno to. U Junajtedu je više vremena provodio u protivničkom šesnaestercu, nego na svojoj poziciji kada se napada. Potpuno odsustvo svake discipline, naravno, ima mnogo i do samog kluba, u Realu da se tako ponašao dve utakmice ne bi nikad više igrao. Takodje, ako on sam doživljava Junajted kao klub mediteran u kome će konačno moći da igra za dušu, rastanak je dobar.
S

Sudija

pre oko 2 meseca

Sve lepo napisano i analizirano. A takva uloga mu je i bila jer i kada dodje lopta do njega, odmah oko sebe sigurno u svakom trenutku ima barem Modrica ili Krosa koji dalje diriguju i razvijaju napad.
r

roni

pre oko 2 meseca

odlicno je kvario igru,mancester prvi put u istoriji ima negativnu gol razliku.realno neznalica bio i ostao,u realu isto izgubljen u vremenu i prostoru samo su uvek bili napadacki orijentisani pa je retko imao priliku da pokaze nedostatak smisla za fudbal.drvo.

1902

pre oko 2 meseca

Samo sto je sa Realom osvojio sve sto se moze osvojit i onda je presao u United. Uzeo dobar novac u Unitedu i to je to :) sad polako u Arabiju ili negde drugo.