Komentari na vest

Samo Zvezdin Mesi može da igra za Benfiku

T

Trenerski potpis

pre oko 3 sata

Dugo nisam gledao utakmicu sa tako negativnim trenersku potpisom. I pored činjenice sa je Benfika bolja, organizovanija...Kako možeš da izađeš bukvalno bez defanzivnog veznog? Sve što je Benfika uradila došlo je iz prostora koji treba da pokrije barem jedan defanzivi vezni, ako ne i dva. A prostor je bio ogroman i potpuno nebranjen. Ostaviš toliki prostor iza ove četvorice i smestiš u njega malog Kostova koji evidentno zaostaje fizički. A Šljivića koji ima konstituciju i seniorski staž od dve god levo gore. Umesto sa ga staviš gde može da najvise pomogne ekipi, gde će imati najviše duela, gde se dobija bitka ili makar balans i kakva takva ravnoteža. Deluje kao da je bila direktiva - stavljaj ovu četvoricu gore u izlog i to na pozicijama na kojima inače igraju.
J

Just

pre oko 7 sati

Posle juniorske lige, ne igraju seniorski fudbal i tu je kraj repre
R

Reprezentativci

pre oko 7 sati

Nadam se da je ovo gledao selektor Lukovic i Petric.Sem nemoci i odlicnog golmana videli su valjda svoje vedete na delu.Sramota
J

Just

pre oko 6 sati

Zbog takvih dunstera i proopadaju
S

Sinovi legendi

pre oko 7 sati

Ko ce odgovarati u Zvezdi za angazivanje Jovanovica i Sremcevica koji su apsolutni promasaji?
J

Joksa1986

pre oko 7 sati

Od svih igraca Zvezde, njih 7-8 ima kvalitet da bude u Seniorskoj Zvezdi, ovo ostalo Superliga plafon... Draškić, Milosavljević, Kostov, Maksimović, Jovanović, Šljivić i Sremčević, ovo ostalo kao sto rekoh plafon neki timovi Superlige.
A

Ako,

pre oko 7 sati

bi ste se takmicili u Beogradskoj zoni,mogli bi lagano igrati za prvi tim jer sa svojim vrsnjacima ne mogu se sastaviti
E

Elitna skola

pre oko 7 sati

Drago mi je da ste shvatili da ova nasa deca nisu vanzemaljci vec prosecni igraci sa ekstra guranjem u reprezentaciji,klubu i reklamom dostojnom Ginisa.Kad god treba da se pokazu,nista.Ali zato svuda moraju,uskoro cemo videti gde ce nas to dovesti kao drustvo(cist kanal).
Ј

Јјјј

pre oko 8 sati

А то што је други гол пао из офсајда то нећемо да помињемо, да је било обрнуто то би било у наслову
I

Ivan82

pre oko 8 sati

Milijaš ima harizmu kao mokra krpa.
S

Slogaa

pre oko 8 sati

Nema tu talenta , vise sinovi nasih penzionisanih fudbalera i neke karikature zeljne prodaje , a talenat ko sisa !
e

e

pre oko 8 sati

Glavna karakteristika sroskih stopera,visoki,jaki,spori i fudbalski neinteligentni,a treneri,najobicnije kukavice,koje niko nece zapamtiti.Ono sto je golman odbranio,ne bi ni Bufon.
B

Boogy

pre oko 8 sati

Bez brige, poslaće njega Terza u OFK za 50% od narednog transfera. Pošto se ne uklapa u sivilo.
k

kendisport

pre oko 8 sati

Okej je da igrači Benfike imaju veći individualni kvalitet, fudbalska su nacija, dovode najbolje što Portugal ima, ali nije okej da se u omladincima Zvezde ne vidi trenerski pečat, niti DNK kluba. Kod Portugalaca tačno vidiš princip igre, vidiš DNK Benfike koji ima i prvi tim, a to su brzi igrači, napadački i direktan fudbal. Kod Zvezde ništa od toga ne vidiš, skupljeno 11 donekle talentovanih klinaca kao da igraju termin, pa šta bude. Tako se ne može napraviti ozbiljna karijera, max neka Rusija pod ratom ovim momcima za sada.
I

Ivan82

pre oko 8 sati

Pa šta ti očekuješ od Milijaša majke ti? Jel on neki stručnjak možda? Srpski fudbal nema struku. Ni reprezentativni ni klupski. Džaba talentovanih igrača. Tačka.
k

kendisport

pre oko 8 sati

@Ivan Slazem se, ali mislim da je taj problem dublji od Milijasa kao pojedinca. Sistem u omladinskoj skoli Zvezde je morao da postoji i pre njega jer je on od skoro tu. Ovako je on samo dosao i uklopio se u sivilo, naravno bez ikakve ambicije da on sam neke stvari pokrene na bolje. Da je bilo sistema, lako bi se Milijas uklopio u dobro. Ovako bojim se da se ne ide dobrim putem.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 8 sati

Омладинци ЦЗ када играју нашу омладинску лигу имају план игре, ДНК.... И онда наиђеш на јачег од себе и најједноставније немаш ништа од горе наведеног. Гледам оног нападача Бенфике или оно вихорно крило (бр. 11) и поредим са нашим Сремчевићем и Јовановићем на тим позицијама и све ми буде јасно. Нетачно је да нису хтјели, да су се манекенисали на терену...... Просто тако изгледа када играш против јачег од себе, а зашто су индивидуално јачи и квалитетнији јесте неки други проблем!!! И ја сам разочаран, очекивао сам да можемо бити конкурентнији од приказаног!
I

Ivan82

pre oko 8 sati

Sad je Milijaš,sutra Djorović,pa će onda Vujadin Savić da se oproba...i tako. To je problem. Gde su se oni školovali za trenere. Pa kod bata Djore,velikog stručnjaka iz 1965 godine. Imamo li krštenog trenera u Evropi? Nemamo. Ni jednog. Neko je dole lepo napisao,sve razumem ali kako to da naši nikada nemaju kondicije. Pa jel to teško. I u pravu je čovek. Ovde se samo uvale da rade u Zvezdi,nit stručni nit iskusni,bitno da kaplje. Nikada ništa od nas. Kasnimo u svemu 50 godina za Evropom.
В

Втб

pre oko 7 sati

Озбиљни клубови имају систем и стил игре и све млађе селекције играју у истом систему као првотимци, јер им је циљ да направе играче за први тим. А код нас млађе категорије постоје зато што се морају имати да би први тим могао уопште да се такмичи и да би се "легенде" углавиле негде да узму још коју кинту.

Bojank91

pre oko 9 sati

Benfika ima jedan od najboljih mladih timova u zadnjih 10-15 godina. Možda i najviše ulažu od svih u razvoj mladih i otud i rekordnw prodaje
Z

Zvlat BG

pre oko 9 sati

Upravu Omladinske škole ovo ne interesuje na ozbiljnom nivou! Za njih je ovo turizam sa prevaziđenim floskulama tipa "stvaramo igrače, da vidimo gde smo, dobro iskustvo, da osete ...". Potpuno nesvesni šta dobra sezona u ovome može da donese školi i klubu! Čist amaterizam, iz sezone u sezonu i propuštene šanse! Jedino koji ovo može da izmeni je Terza koji ne znam šta čeka! Kasnimo, stalno kasnimo! U svemu!
g

gostxxx

pre oko 9 sati

Ovde se videlo zašto Zvezda i ostali igraju sporo.Nema tempa,nema ničega,prava naša superliga,a čudiš se posle. Dovedite nekog nemca,ako nema pojma niko kako se trenira taj savremeni fudbal.
Z

ZvezdaLe

pre oko 9 sati

Mislim da nam je Veljko Milosavljevic najveci stoperski potencijal jos od Vidica. Vec sada mislim da je bolji od Lekovica i Djurica sa 17god. Ima da nadmasi Erakovica!
S

Super Agent

pre oko 8 sati

Veljko Milosavljevic prvo treba da nauci da stane na centri i da napravi ofsajd. Nije dobar stoper taj koj ne izlazi od svoje trecine terena zato sto se boji brzine spica sa sredine terena.
O

Odgovor

pre oko 7 sati

Doticni Milosavljevic apsolutno ne razume fudbal niti kao stoper ne zna da napravi ofsajd zamku,sto je neshvatljivo.Sem sto ima odlicnog menadzera,nema apsolutno nikakav kvalitet za igranje u Zvezdi a kamoli nesto vise…
S

Smejurija

pre oko 7 sati

Od igraca,on apsolutno ne zna niti razume igru.Neke stvari se uce u petlicima i pionirima.Ovaj je promasena prica
G

Gost 6184918

pre oko 9 sati

Bitno da ste vi naglasili protiv "vršnjaka", a Zvezdini igrači svi mlađi godinu dana. Neću uopšte da ulazim u raspravu o utakmici, kako god da se odigra ne treba pljuvati decu pobogu. "Novinari" jedva čekaju da popljuju maloletnu decu zbog izgubljene fudbalske utakmice kao da su Bog zna šta uradili momci. Pritom je tekst napisan kao da je bilo 14-0, a ne 2-1, a naravno "zaboravljeno" je da se kaže da je Benfika drugi gol dala iz velikog ofsajda. Oladite bar od dece
N

Nema podele

pre oko 9 sati

Upravo tako, Kostov je mladji cak tri godine od nekih igraca benfike koji su igrali danas..
P

Pera genije

pre oko 9 sati

Koliko je Jamal bio mlađi na EP? Ako imaš kvalitet godine i nisu bitne!
C

Cmoljo

pre oko 8 sati

Nema predaje Jamal je generacijski talenat, koji se rodi jednom u 3 decenije i, kao takav, pravi sa 17 razliku na top nivou, te ga je besmisleno poistovjecivat sa vrsnjacima. Ono sto je meni simptomaticno je, da u doba kad se sirom svijeta klinci bacaju u vatru u tinejđerskim godinama i ta se se granica pomice sve nize, Zvezda nema klinca koji moze da istisne, recimo, onu smlatu bez trunke zivota u sebi, Ivanica. Sad da li je prica o talentu tih momaka medijski prenapuhana ili je na klupi trener koji nema cojones za takvo nesto, to ne bih znao reci, jer momke nisam imao priliku gledati u dovoljnoj mjeri. Pominjem Ivanica, jer se najvise po medijima velica talenat momaka koji igraju tu neku njegovu poziciju, Maksimovica i Sljivica. Shvatam ja da je Ivanic mnogo voljen i sve ali tip je bezvolljan, spor, lijen i nije tip koji moze odgovorit modernom fudbalu, osim u Super ligi Srbije, al to je daleko od modernog loptanja. I kakav si ti sad satro toptalenat ako njega ne mozes istisnut, koji vanka nije mogao nigdje bolje od mrtvog Bate Borisova. Zbog srpskog fudbala se nadam da je to do Milojevog ziherastva i da ce momci nekad procvjetat ali nisam nesto optimista. Ono malo sto sam ih malo gledao, nisu me dojmili.
S

Sljivic u 11

pre oko 9 sati

Licno boi pronasao mesto Sljivicu decko igra na vrhunskom nivou a sedi na klupi jedan od onih koji mogu u 11 naravno tu ima mesta i za Miajlovica
@

@sljiva

pre oko 9 sati

Da ga povedem sa sobom na termin on ni tu ne bi pravio razliku , a ja imam 44 godine... Nema zivota u njemu! Voljni momenat mu je 0...
H

Hrabro i borbeno

pre oko 9 sati

Bas kad smo usli u L.Samiona nama ode najvazniji centralni igrac Hvanga ja sam ubedjen da smo barem 30 posto losiji kad u igri nema Hvanga bas steta gde sad pronacoi ovakvu vrstu igraca koji mnogo trci i ima izuzetno tehnicko znanje meni Hvang igrom izuzetno podseca na Modrica ovo je bas veliki minus u vez.redu.
H

How yes no

pre oko 9 sati

Jel sme nekad neko da izgubi, makar i deca a da ne dobije salve pljuvanja, negodovanja, mračenja, defetizma, teranja iz kluba, pametovanja kako on, taj baš zna kako treba a nije video dalje od kladionice i seoskog kluba i negative? Da li sme? Večeras to isto očekujem i za prvi tim iako svako zna da je Benfika jedno 3 klase iznad ali eto, pobeda ili propast
@

@how

pre oko 9 sati

Ovde u komentarima su sve veliki strucnjaci, a 90% njih nikada nije igralo, tj treniralo fudbal ni 5 treninga ... Ali su u pljuvanju prvi! To ti je kad ljudi umisle da sve znaju...
M

Maestro

pre oko 9 sati

Ova utakmica je jos jedan pokazatelj da pravimo sve manje dobrih klinaca i da dosta zaostaju za ozbiljnim fudbalom,zato nas vise nema na ozbiljnom nivou,u vrhunskim ekipama,sve manje nas je i na srednjem nivou jednostavno ne mozemo da ispratimo moderan fudbal,ovu brzinu u nogama,u glavi,snagu....
B

Bijadokija007

pre oko 9 sati

Zato si ti “maestro” propalog života
D

DSB

pre oko 9 sati

Sta se desava sa ovim momcima? Bez zelje, volje, energije, borbe. Vecina njih izgleda nezainteresovano. Neki vec misle da su zvezde. Sve je to izgledalo nekako mlako, tanko, kao da su na treningu. Moze se reci za jednog-dva igraca da su hteli nesto, ostalo nista. Retko ko od njih vodi racuna o svom telu i ostalim stvarima. Izgleda da vecina njih podlegne carima Beograda. Retko ko se da kazes ponasa kao pravi profesionalac. Vecini je na prvom mestu novac, a ne karijera, zato i nema toliko uspeha u srpskom fudbalu.
B

Bijeljinac

pre oko 9 sati

Sljivicu vise ne bih dao da pridje prvom timu. Godinu i po ako nista trenira sa seniorima, sansu dobijao prilicno cesto i nikad ne polaze nista. Danas mu daju traku, 10tku na ledja, a on dosao da ispozira kao frajla bulevarom.
K

Komentar

pre oko 9 sati

Gde je Viktor Stojanovic
х

хахахахах

pre oko 9 sati

99% људи овде није ни хледало утакмицу. Звезда коректна с обзиром да је већина игграча годину дана млађа, сем дечка у средини који има 16 година. Бенфикини клинци су бољи али то није страшно а да су били не знам ни ја какви ванземаљци ок овом тексту и нису!
X

XxTheOnexX1

pre oko 9 sati

Ne znam za vas utisak, moj utisak je da ovi momci sto su se spustili u omladince, e sad ne znam da li da to nazovem bahato, ili nezainteresovano. Bez zelje, bez vatre a kao da misle da u bolji od ostalih. Kad imaju loptu sebicno, i pokusavaju neke glupe driblinge pa izgube loptu, i onda bez zelje da je vrate. Timski rad 0, Nazalost to je taj nas poznati mentalitet..
Ц

ЦЗ НС

pre oko 9 sati

Можда и јесте тако, ипак ће бити да су играчи Бенфике квалитетнији па изгледа све како си навео. Када играш против бољих играча од себе обично испаднеш као просјечан играч што и одговара виђеном. Сада многи који константно виде Шљивића као првотимца треба да се мало замисле да ли знају више од актуелног тренера ЦЗ! Лично јесам благо разочаран издањем омладинаца јер су у претходним наступима у ЛШ изгледали много боље (ипак су сада у омладинцима скоро све кадетски репрезентативци који су играли полуфинале ЕП)!
G

Gost1979

pre oko 9 sati

Znači prebacili 5-6 giga talentovanih mladića iz prvog tima u omladince, a oni ni tamo ne prave razliku. Pun magCin dobre robe.😂😂😂
R

Repac grizojajac Plandište

pre oko 9 sati

Nema šanse da Zvezdin Mesi, dobije minutažu kod patentiranog defanzivca Milojevića, koji nema ni znanja ni hrabrosti da mladog igrača gurne u vatru! Da su kojim slučajem u Zvezdi mladi Lamine Jamal ili mladi (19) Kenan Jildriz, iz Juventusa, patentirani defanzivac Milojević bi ih poslao na pozajmicu u rfk Grafičar! Zato, poruka mladom Maksimoviću je da beži iz Zvezdinog bermudskog trougla što pre, jer dok su u Zvezdi udarni tandem neznalica Tezić/Milojević, njemu će propasti karijera!
P

Paja Trošak

pre oko 10 sati

Sav razgovor o mladom timu Zvezde, prestaje sa trenerom Milijašem, koji je bio spor i neborben. Kako on nešto drugo može preneti na mlade igreače! Gde je njemu onako uspavanom, memntalitet pobednika?! Gde je njemu energija!
@

@paja

pre oko 9 sati

Murinjo je osvojio mnogo trofeja, iako ne vilim njegovu taktiku, ali on jeste uspesan trener...a za razliku od Milijasa - nikada nije igrao fudbal... Sta reci tek za Aleksa Fergusona? Ta tvoja prica je ozbiljna glupost...
S

Svilanjcu

pre oko 7 sati

Ti treneri koje si nabrojao su puni vatre, nema veze cime se bavis ako imas borbeni duh, tako da se slazem ovo za milijasa
F

Free spin

pre oko 10 sati

Mi izgleda nismo gledali istu utakmicu. Ali nema veze, vaša objektivnost je poznata kada je u pitanju Zvezda.
T

Trebunjac

pre oko 10 sati

Mesi hahahaha sa njima uvek komedija
@

@tetreb

pre oko 9 sati

Sta reci tek za vaseg Pelea iz Cicevca? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
c

cevu89

pre oko 10 sati

Veljko Milosavljevic i Andrija Maksimovic trebaju biti gurnuti u prvi tim na zimu i ima da odu za ozbiljnu lovu samo na osnovu partija u nasoj ligi. Kod Miloja u Evropi nece imati nikakvu ulogu to svi znamo
K

Koji kvalitet

pre oko 7 sati

Su doticni prikazali da mogu i da treniraju sa prvim timom?To sto imaju sjajne menadzere ne znaci da ce biti fudbaleri.Koliko ih pogresno gurate da se oni na kraju i nece baviti fudbalom.Sve nam je po direktivi
S

Sedorf10

pre oko 10 sati

Mene najvise brine taj mali Maksimovic. Vidi se iz aviona da je mali jako nadaren. Ali je mrsav. Da bi igrac sa takvom fizickom gradjom uspeo sa njim mora da se radi jako pazljivo. Gde on da igra na vestackoj travi svaki vikend. Upropastice tetive ako je osetljiv. A jeste osetljiv. Ali kod nas o tome niko ne vodi racuna. Nego ako prodjes prodjes. Ako se povredis, ko te sisa. Tuzn je to sve. Recimo Kostov ima vece sanse da uspe jer je gradjen ko Dejan Stankovic, tj. ko tenk. I mnogo je manja sansa da ce se povrediti na onom betonu/tj. vestaku iza juzne tribine. Tako da Maksimovicu preporucujem da bezi u POrtugal, Spaniju ili Holandiju. Ako bilo koji od tih klubova ponudi saradnju. Nemoj da rizikujes sa Zvezdom, jer je Zvezdina skola realno jos uvek na niskom nivou. Milijas, Nedjic....mrsavo je to. Ni doktora, ni psihologa...tereni slabi. Navijam za Zvezdu, ali treba gledati stvari realno.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 9 sati

А шта ћемо са играчима из Норвешке, Данске..... који углавном играју на вјештачкој трави? Све док се не отисну у клубове лига5 гдје нису епизодисти као наши када оду у иностранство. За наш фудбал и фудбалере (част ријетким изузетцима) нико нормалан не може поставити тачну "дијагнозу"🤣🤣🤣
K

KGKG34

pre oko 9 sati

@CZ U Danskoj Superligi skoro nijedan tim nema veštak. Ili prirodna, ili hibridi.
P

Ppp

pre oko 7 sati

I messi i Jalam su delovali slabo kada su poceli. Izgled nekada vara.
A

Auh

pre oko 10 sati

Gledao sam utakmicu da nam nebese golmana nakantase nas ovi klinci sigurno sa 5 komada, jos celu utakmicu cujem nekog naseg gedzu kako se dere svih 90 minuta da nasi izadju van svog sesnaesterca.
T

Trebinje

pre oko 10 sati

Hahahaha puni državnu mezimicu
S

Sramota

pre oko 10 sati

Da nema mesta za Maksimovica u prvi tim makar i 10 do 15 minuta bi mogao da igra super ligu,velika sramota sta rade sa ovom decom, otkupe ih pa ih salju da igraju omladinsku ligu, ovaj Sremcevic igrao i bio standardan u super ligi, sada ne moze ni ovu omladinsku ligu da igra koliko se unazadio.
d

d. g.

pre oko 10 sati

Metodologija rada u srpskom fudbalu sa mladima datira iz bata Đorine škole. Zato su nam mlade selekcije tu gde jesu. Ovo je još i sjajan rezultat. Mladi moraju da budu baš talenti i sa dobrom kintom da bi preživeli srpsku školu fudbala. Pre neku godinu Terza je rekao da je najveće pojačanje Zvezde produžen ugovor sa Šljivićem. Ili je Terza debelo promašio ili je struka upropastili Šljivića. Sremčević je kombinacija Terze i maga iz Lučana. Dečko je postigao za sezonu tri gola.
G

Gx

pre oko 10 sati

Očekivao sam vise od malog laneta u omladince,sljivic nista posebno hladan nula...meni je bio dobar mali Kostov..ostali ovi koji su igrali u prvi tim kao sto je sremcevic su nula.
K

Keket

pre oko 10 sati

Nije to bas bilo tako strasno kao sto ovde pise
M

Mornar

pre oko 10 sati

Pa nije,moglo je biti 5:1 za benfiku! Nama golman bio najbolji igrač na terenu!
N

Nenad1246

pre oko 10 sati

Gde su oni što su pisali da se ne pita za cenu Sremčevića kad je nama dao gol i ako je i tu utakmicu bio komičan? Nama ostaje da se nadamo da će kroz ovu LŠ za mlade uraditi bar nešto i da ga na zimu uvaljama nekome na finu cenu zbog godina,a on nek se posle vrati da greje klupu sa onom prevarom Gordićem u TSC-u.
I

Igrom slucaja

pre oko 10 sati

sam gledao utakmicu. I glavni utisak je upravo Sremcevic. Negativan, nazalost. Decko ne moze da napravi razliku u omladincima. Ali bukvalno nicim ne pokazuje da na njega moze da racuna u bilo kom momentu. Decko nije ni za tu Mladost iz Lucana. Kakvo je to pranje love bilo...
S

Sedorf10

pre oko 10 sati

E ajde ovako. Svi smo videli da taj Maksimovic ima ozbiljan talenat. Sad je vazno da dobro radi. Da sto vise utakmica igra. Da jos dodatno radi individualno na zavrsnici, jer to se uci. Da rutinski realizuje sanse. Zavrsni pas i pregled igre mali ima fantastican. To je bas ono sto nam treba u A reprezentaciji. A moze li on na vestackoj travi iza Marakane da se razvije? Gde moze sine, to su ocajni uslovi. Na vestackoj travi se igra samo usred zime kad su svi tereni pod snegom pa onda moraju deca da igraju na vestaku. Tako da Zvezda uopste nema uslove za razvoj mladih igraca. Puno bolje uslove ima Vojvodina i raspali Partizan. Oni bar imaju 4-5 terena sa prirodnom travom. Tu klinci mogu da vezbaju. A u Zvezdi katastrofa. Ko na asfaltu da igraju. Umesto slepci da uloze pare u Sportski centar ,jer su pokupovali i doveli sve sto vredi u Srbiji, oni se hvale na sva zvona kao su prihodovali 90 miliona ove godine. I sve ce naravno pokrasti, a deo uloziti u propale projekte Van Lapara, Puma...i ostalo bacanje para. Umesto da uloze 10 miliona u zemlju pored autoputa da naprave akademiju. Oni nista. Tom malom Maksimovicu je puno bolje da sto pre ode, najbolje u Benfiku ili u Holandiju. Jer tamo je i prosecni Tadic postao ozbiljan igrac. A u Zvezdi je to sa omladinskom skolom sve jako neozbiljno. Nema tu ni uslova ni znanja. Nasi treneri su Bata Djorina skola, to je propast za mladog igraca.
M

Mornar

pre oko 10 sati

Pa mora da se se hvali,lepo Terzi i sinovima a lepo i partiji i bratijai! Zato je i postavljen, učinjena glava je najverniji glava. Inače se vadi slučaj iz fioke. Ovako su vuci siti i ovce na broju!
D

Daj faul

pre oko 9 sati

Pa i Partizan i Vojvodina treniraju na vestaku… miwlim na klince!
H

Hey hey hey

pre oko 10 sati

Darijane, ne znam sta si gledao ali odlicni su bili danas i Draskic, Milosavljevic, Stojkovic 2. Pol, Kostov je kao Modric, Maksimovic naravno, i dosta prostora za napredak ima mali Roganovic. Razliku je napravio bolji spic i bolje krilo, br11.
M

Mitrandir

pre oko 10 sati

Ja nzm ko je proglasio ovog Šljivića za nekog talenta, teško nama ako je to najveći talenat kojeg imamo. Ni pasa ni šuta, nešto pipka loptu, fizički slab. Kad se uporedi sa ovim portugalskim igračima to je presmešno. Ona portugalska desetka da igra superligu bio bi najbolji igrač iste sa 18,19 godina.
Đ

Đukin fan

pre oko 10 sati

Draškić bukvalno 8 zicera skinuo klincima Benfike,uz njega Maksimovic i to je to od igrača vredno pažnje u ovoj ekipi!!!Od Sremcevica (za kog su bukvalno bacili 2 miliona €)i Sljivica te malog Jovanovića biće igrači kad Milijas počne da liči na trenera!!!??Dakle nikad!!!!
I

IZA GOLA

pre oko 10 sati

ali Damjanovic da igra on ni u kadetima ne pravi razliku dokle vise mamini i tatini sinovi
R

Renditesla

pre oko 10 sati

Mali desni bek iz Benfike je dokaz nasim trenerima da bek moze i mora da zna da igra fudbal, da nije dovoljno da trci bez mozga i tehnike. Sta im je decko radio, eto njega uskoro u prvom timu Benfike.
M

Mutommbo

pre oko 10 sati

Ekipa Benfike je jedna od najboljih u Evropi u U21 uzrastu. Taj tim je procenjena na 16,5 M. Oni zajedno treniraju i na okupu su, a naši razbacani u Zvezdi, Ofk-i, Grafičara i OMLADINCIMA Zvezde. Nisu tim već skupljeni pojedinci.
P

Pa

pre oko 10 sati

Daj da pojacamo onda Zvezdine omladince da se pocne ulaze umesto 3 milke za Sremcevića da se kupi neko od 6,7,8 milke da ne kukate sada i zbog omladinaca.
U

Ultra Azzuro

pre oko 10 sati

Bravo Andrija! Odigraj dve, tri sezone za Zvezdu, uzmi im pare i onda se vrati u svoj Novi Pazar!
N

Ne lupajte

pre oko 10 sati

I Kostov moze, kao Golman Draskic i Milosavljevic
m

metalika moj dobar

pre oko 10 sati

haha tvorza mediji ,umesto da se pise o neuspehu kluba koji pokupi svu najbolju decu po srbiji i rejonu oni reklamiraju novog mesija koji ako ne pristane na tvorzin procenat ide u graficar pa surdulicu i na kraju vojvodina . Sam u kuci 8 deo , vec smo gledali
J

Jeli, jeli

pre oko 10 sati

A sto ne moze Sremcević da igra ipak placeno skoro 3 milke.
G

Gc

pre oko 10 sati

Taj jedva u omladince...
B

Bravo

pre oko 10 sati

Za mog sugradjanina. Mali zna fudbala, mada, prevelik je teret to ime koje nosi.
S

Statler

pre oko 10 sati

Fudbal pratim kao navijač, dakle kao potpuni laik u stručnom smislu ali i kao takav ne mogu da ne postavim pitanje svih pitanja naših vrlim stručnjacima: ZBOG ČEGA SU IGRAČI DRUGIH EKIPA FIZIČKI SUPERIORNIJI OD NAŠIH? Nije sramota ne znati, sramota je biti tvrdoglav u svom neznanju. Ako nešto ne znate onda lepo otiđite u taj Lisabon, Porto, London, Minhen....i raspitajte se kako ta deca treniraju, šta jedu, koju metodologiju koriste.... Jel to toliko teško, za ime Boga miloga ?????
M

Mornar

pre oko 10 sati

Ma kod nas je dovoljno imati menadžera i od bata Đore pro licencu. I posao završen!
D

Don Vito Corleone'

pre oko 10 sati

Bravo 👏👏👏 kada gledam ovu omladinsku ligu šampiona, ovi naši klinci kao da igraju protiv seniora, toliko su drugi fizički i tehnički jači. I upravo je to problem, neće ovi naši stručnjaci da idu po ovim većim klubovima da vide njihove metode rada jer misle da sve znaju a ne znaju ništa. I posle se čudimo što nismo izbacili iz omladinske škole igrača Svetske klase maltene još od Stankovića.
N

News

pre oko 10 sati

Zato sto je vecina igraca Benfike starija 1 ili 2 godine sto je mnogo u mladjim kategorijama
K

KIMI 85

pre oko 10 sati

Disciplina i vaspitanje. Ovde kod nas cim malo osete neke pare, da su neki talenti, trening i posvecenost pada u drugi plan. Samo frizurice, samo izlasci, samo drustvene mreze. Cast izuzecima, ima dece koji su stvarno posveceni, ali nazalost mali broj. Tamo se zna red i rad. Jedan je fudbaler bivsi pricao, nema vise ni onih trenera koji su znali da uspostave metod. Svakome se danas daje decu da trenira. Evo ti Smiljanic prvi primer..
L

Lazaros

pre oko 10 sati

Свака част на коментару, ми увек имамо талентоване клинце као народ, али су физички и атлетцки много слабији од друге деце!! Зато родитељима, прво деца на пливање од 5-6 године до 9 те После фудбал заједно са Атлетиком да се тренира!!!
М

Марлоне

pre oko 9 sati

Велико питање. Талента имамо, али очигледно треба да ископирамо рад са младима у Холандији, Португалу, Барселони. Па на младим играчима се узима највећа лова, а боље и довести тренере Португалце, Холанђане, Шпанце него губити суви потенцијал. Барселона толико добро припреми младе играче, да они одмах без великих потешкоћа ускачу у први тим и то у шпанској лиги.
S

StefaOl

pre oko 10 sati

Svi sve znaju, a drugi nam dalibiz ofsajda.
Đ

Đukin fan

pre oko 10 sati

Vrlo sumnjivo i pre bio ofsajd nego sto nije!!!Ali 8 zicera plus u pojedinim situacijama po 2 u 10 sekundi koje Draškić odbranio i spasao od žestokog poraza Zvezdu !!!!Odlican potencijal on i Maksimovic!!!Ostali ništa!!!
v

veljkosrb

pre oko 10 sati

Maksimovica u A tim da igra svaku pa odma A reprezentacija, laganih 20+ milki za decka ako se jos da minutaza u LS.
l

losmiczv

pre oko 10 sati

nikad necemo biti ozbiljan klub dok nam ikakve uloge imaju Milijas i Vujadin Savic, gde se oni guraju, to sto su igrali za zvezdu ne znaci da moraju imati neke poslove tu
N

Nenad1246

pre oko 10 sati

Pa druže Dule je ceo život parazit u Zvezde posle igračke karijere što nebi bio i Vujadin. Pa onaj sin od blagajnika koga već ceo život proveo kao igrač i Zvezdi niko ga video nije na svake pripreme na spisku njegovo ime,a on ko mitsko biće.
P

Podmladjivanje -sutra

pre oko 10 sati

Toliko o velikim strucnjacima koji bi poceli ligu sampiona sa svojim decom.Dajte bre da jednom ukapiramo neke stvari.Da li stvarno mislite da je Milojevic tolika neznalica pa ne bi Sljivica i jos po nekog klinca gurno u prvih 11 da su stvarno kvalitet za ligu sampiona.E pa sad ste videli koji je to nivo.Ne da nemogu nego nisu ni blizu Elsnika,Krunica,Ivanica....
P

Pera genije

pre oko 10 sati

Ako Milojević večeras ne smisli neku minijatura tipa tri štopera recimo za očekivati je sličnu priču? Što se tiče ove dece slabo tu ima talenta, osim ovo malog Maksimović a, i Sremčevića kojem neko mora i da doda loptu, i malog Draškića sve ostalo luk i voda, počevši od ovih Terzićevih vedeta Šljivića i Jovanovića.
P

Partizan2024

pre oko 10 sati

Crvena Zvijezdo, sudiće ti bojovnici iz Čavoglava.
g

gadge

pre oko 10 sati

Шљивић тотално разочарење већ дуже време, видим га кроз пар година у Чукаричком или тсц-у.О сремчевићу не треба расправљати,онај ко га је скаутирао и дао два милиона евра за њега треба под хитно да добије отказ у Звезди
l

lzr

pre oko 10 sati

Lanetov klinac samo zbog tate je tu gde jeste, jos ga guraju u prvi tim, klasicna slika naseg fudbala, vezare
1

125

pre oko 10 sati

A do pre mesec ste ga hvalili kad je asistirao protiv Mladosti i dizali ga u zvezde
S

Saturn

pre oko 10 sati

Ovi igraci Benfike su nosioci svake reprzentativne selekcije od U 16 do U 20 , udjite i pogledajte , a Portugal je u mladjim selekcijama najjaca sila...2:1 nije strasno
m

mikuli

pre oko 10 sati

Trebalo je da bude 7-2
p

pantaaa

pre oko 10 sati

Maksimovic vec sada treba da zapocinje sve utakmice u ligi i bude bonus sa Mimovicem, ozbiljna kinta moze da se izvuce i dovedu bomba pojacanja za sledecu sez.
M

MegaBot

pre oko 10 sati

E pa vidiš to i jeste problem. Ja odavno nisam čuo ni nekog funkcionera u klubu. Ovaj dečko je talenat doprineće Zvezdinoj igri, nego doneće kintu...
z

zoran v.savic

pre oko 10 sati

Treneri su najveci problem naseg fudbala zato i nije cudo da nema ni jednog naseg trenera u nekoj ozbiljnoj ligi u Evropi.Milijas je imao 4 prvotimca koji igraju vec za ozbiljan novac i nije uspeo da igra bar nereseno pa kako ocekivati od njega da nekada vodi prvi tim.
Р

Република Српска

pre oko 10 sati

Шљивић баш испод просјека, голман је добар, Максимовић одскаче од свих и велике похвале на рачун момка од 16 година Василија Костова који ће уз Максимовића има ти лијепу каријеру!
j

jovanczv

pre oko 10 sati

kad je trener Milijas...
G

GS

pre oko 10 sati

Maksimović i Draškić u prvi tim, ostalima dati ispisnice, samo su trošak klubu, a igrači nikad postati neće kad do sad nisu.
E

Eseks

pre oko 10 sati

I ovde je problem slaba liga i slabi protivnici za Zvezdu.Drugo,Benfika je godinama rasadnik talenata koji prave svetske karijere i rezultat je donekle i ocekivan.Mene brine Sljivic kog sam gledao kad je imao 12 godina pa i posle sa 15 i 17 i kidao je.Ne vidim nikakav napredak,cak i nazaduje.Fudbal je skup nauka i nisu sva deca ista a Sljivic je posebna prica.Moje skromno misljenje je da je ove godine trebao ici na pozajmicu u neki superligaski tim gde bi imao sigurne minute za razvoj...Isto vazi i za Sremcevica..
G

Gladiola

pre oko 10 sati

Šljiviću mislim da ćeš teško prići prvom timu dok se ne središ
H

Home sweet home

pre oko 10 sati

Maksimovic i Kostov su najbolji i najtalentovaniji igrac na celom terenu Sa Nedjicem bilo bi 3 0... Lagano
P

Pedja557

pre oko 10 sati

Steta je sto mali Mesi nece dobiti sansu i prodace ga. Nazalost i gde ode slabo ce igrati jer su konkurencije jake. Zato nam je i reprezentacija slaba, vise se neide na pravljenje igraca iz omladinskih skola i za koju godinu nece imati ko da se pozove. Fudbal je postao automat za pare. Ako se vratimo 30 godina unazad, svaki klub je imao po 1-2 dobra igraca, nije bilo lako pobediti na Kantridi jao ni u Skoplju, zato je repka bila jaka kao i nasa uloga u svetskom i evropskom fudbalu. Slabe lige, puno stranaca, slabi rezultati i tako Dinamo popi petardu.
@

@Pedja557

pre oko 10 sati

A opet Hrvatska dva puta treća i jednom druga na svetu a ta Jugoslavija nikad dalje 1/4 finala.
F

Fru

pre oko 10 sati

Kako Mesi nise dobio sansu? On ti je bio Barsi i igra za repeerzentaciju Argentine, osvajao je LS i bio prvak sveta.
C

Calling

pre oko 10 sati

Milijas i Lola su treneri blizanaca Simbol neprofesionalizma, setabja po terenu A zvezda je dobija partizan 3 0 Pa vi vidite gde smo
J

Jah

pre oko 10 sati

Da li je ovo odgovor ovima sto pitaju sta ce nam toliko stranaca i zasto ne igraju Zvedina deca?
J

Ja tebi ti meni

pre oko 10 sati

Odgovor je da nemamo struku i da se vrši pogrešna selekcija tj prisilna. Nekada se radovalo igri i maštalo da se nadmećeš sa najboljima,a sada o sasvim drugim vrednostima.
D

Dejanii

pre oko 11 sati

Pravu srpski ili možda bolje rečeno nepopularni balkanski fudbal. Može li neko da mi odgovori na pitanje zašto trener izvodi ove sto igraju u prvom timu, odnosno treniraju sa prvim timom? Meni je logično da oni trebaju biti vodeći igrači na terenu i da imaju najviše snage.
T

Toole

pre oko 11 sati

Vuk Roganovic ne moze da igra ni za Javor, decko zalutao ili ga gura tata.
r

rnduljo bre

pre oko 11 sati

Stalno to govorim kako mi imamo već nekih desetak godina strah od svih velikih klubova i to je zahvatilo i mlađe kategorije. Nekada su svi naši i klinci i prvi tim igrali hrabro posebno u Beogradu. Moraju psiholozi da rade sa njima da im ubace to u glavu da igraju sa miševima čije ni ime nije veće od Zvezdinog pa ni kvalitet, da tako počnu meč, pa šta bude.
Z

Zn

pre oko 11 sati

Upravo ono sto sam pisao ranije, ne moze Lazar Jovanovic u prvu postavu ili da ulazi u igru i na taj nacin da se “kali”… Zna se kako se to radi, kao pre, Nemanja Vidic se dokazao u Spartaku Subotica, Vlada Jugovic u Radu i da ne nabrajam hiljade primera, ovo sto se momak na silu gura u postavu je nerealno, jer evo danas je trebalo drasticno da odskoci u omladincima da bi dobio sansu u prvom timu
K

Kejn

pre oko 10 sati

Jel stvarno mislis da konkretno Vidic ili Jugovic nisu mogli odma da igraju za prvi tim Zvezde nego su morali negde da se kale?
Z

Zn

pre oko 9 sati

Da li znas ko je u Zvezdi tad igrao na mestu Jugovica koji je sa 20 g ubacen u vatru? Ne, imali su mesta, ali su ih iz šale dali na kaljenje
g

gosto

pre oko 11 sati

Голман је пред крај спасао 2-3 гола сигурно. И њихов је занимљив, требали би наши клубови да прате овакве клинце, јер је он већ бранио у литванском клубу за први тим, и вероватно је талентованији од просека чим је завршио у Бенфици, а реално је да у Бенфици поред младог Трубина неће имати минуте неке значајније минуте.
M

Master inženjer IT

pre oko 11 sati

Sremčević i Šljivić stagniraju, a trebalo je ovde da prave razliku. Šljivić da preuzima odgovornost, bukvalno ga nije bilo nigde. Jovanović nijednom nije probio, pokušavao ali baš slabo. Jedino Maksimović je igrao, driblao, asistirao, dao gol. Jedini se konstantno nudio za loptu, Kostov ima 16 godina, talenat, ali mora jos da radi. Pozadi jedino Milosavljevic moze nesto da napravi, ostali mnogo tanki. Bekove kao da nismo ni imali. Draškić na golu odličan. Ostaje i pitanje Milijaševe stručnosti da vodi ove igrače. To se videlo kod izmena i slucno. Sportski pozdrav
S

Samo objektiva

pre oko 11 sati

Svi gube ovim vraćanjem igrača koji su već po prvim timovima. Oni dolaze nezadovoljni , ovi sto su već tu ljuti sto ne igraju jer objektivno nepošteno prema njima. Na kraju se vidi razlika u klasi. Šljivic svakako prst na čelo.
s

sto ne igraju zvezdina deca

pre oko 11 sati

mislim da vam je sada jasnije zadto Olajnika a ne Sljivic,zasto Serif a ne Sremcevic itd
J

Just

pre oko 10 sati

Ovde ce 5 igraca imati 5x puta bolju karijeru od Olajinke
M

Motley

pre oko 11 sati

Neko treba reci SVIM nasim trenerima, da ne moze da se igra ozbiljan fudbal bez presinga
p

pzkj

pre oko 11 sati

Maksimovic najbolji igrac na terenu. Problem Zvezde je sto ima bar 3,4 totalne neznalice, da se zapitas kako su uopste u Zvezdi i jos nekoliko solidnih igraca. Sve u svemu Benfika mnogo spremnija i bolje vodjena, a Maksimovicu svaka cast kako je sam maltene vukao napad.
M

Mornar

pre oko 10 sati

A struka i treneri sveznalice! Vidi se iz aviona!
H

Hermano7

pre oko 9 sati

Pa plati tata da igra klinac i eto ti 4 neznalice u ekipi a 4 klinaca dreme na klupi i hoce da idu, sto je logicno.
L

Lalala

pre oko 11 sati

Sve sto je Nedjic napravio To ce da uniste Milijas i Milojevic
l

lol12

pre oko 11 sati

Ne idu igraci iz Graficara u omladince nego obrnuto (samo ovih par utakmica LS ce igrati) a Miloje nikog nije pokvario nego ga ne zanima ko je kad rodjen nego pusta najbolje da igraju.
Z

Zvezdasnbgd

pre oko 11 sati

Ovo je poražavajuće, ne rezultat već koliko su nadmoćniji u tehničkom i fizičkom smislu. Ona desetka iz Benfike kao da ima 30 godina deluje pored ovih naših. Maksimović i golman Draškić jedini imaju materijal za neku seniorsku karijeru, Šljivić me dosta razočarava. Ali vrhunac je Sremčević, pa bolje špiceve sam viđao u zoni, slabiji igrač od Kahvića koga smo pustili za džabe.
G

Gost015

pre oko 10 sati

Sremcevic je veliki potencijal. Placen je 2 miliona sto znaci da je velika vecina tih para zavrsila u privatnim dzepovima, samim tim je on ispunio ocekivanja nasih rukovodilaca. Sto se njih tice on moze sad i u Bulbuderac.
T

Tuneki

pre oko 11 sati

Zasto nase ekipe ne igraju presing Nasa u17 reprezentacija je igrala presing protiv Portugalija, i umalo , da ih dobijemo
N

News

pre oko 10 sati

Koji pressing? Nasi se branili celu utakmicu I mogli su da prime ne tri koliko su primili nego 20 golova.
П

Пеђа РС

pre oko 11 sati

Од Шљивића ја још увијек ништа видио нисам, чак и иритира његово шеткање, колико год га навијачи призивали у први тим. Он не прави разлику ни међу омладинцима. Максимовић друга прича.
p

pedjooo

pre oko 10 sati

unistio ga Terza, nije igrao 6meseci fudbala jer nisu mogli da se dogovore oko ugovora...
J

Just

pre oko 11 sati

Milijas preneo njegov stil fudbala na ekipu To se zove trenerski pecat Ko potrci,Ne Igra